mer är 25 år

Mina föräldrar har varit gifta i mer än 25 år. Det tycker jag är helt sjukt. Imorgon är det första december, helt kopiöst kul! Och faktiskt, mamma och pappa pussas fortfarande. Har ni en aning om hur mycket det faktiskt värmer? Jag blev rent tårögd, mamma och jag kommer hem och det första mamma gör är att gå till pappa i köket och pussa på honom. Det har man liksom i sig sen barnsben att om man pussar på någon så tycker man om denna personen väldigt mycket...

Helga var här ikväll. Vi diskuterade Livsångest, eller man kanske ska kalla det vuxenångest? Man blir stressad och får panik av att det verkligen är nu som man ska kasta sig ut i världen och lära sig att klara sig själv. Inte sen, inte förr, det är nu. Och av denna stressen och paniken så gör man allt för att komma undan det, som Helga sa; Man blir liksom barn på nytt igen och är jättebarnslig överallt och hela tiden.. Jag märker det! Det är helt sjukt.

Har förresten kommit på att jag inte tycker att engelska är lika kul längre. Jag brukade älska engelska, men det är något som är fel nu.. Matten har jag också tappat.. Jag som vanligvis älskar matte. Detta funkar inte. TA DIG I KRAGEN SARA!

Har för övrigt ätit väldigt bra de senaste dagarna, trots mitt jävla humör som jag skaffat mig så har det varit okej. Ikväll har jag njutit av grillad kyckling, potatissallad och marinerad vitlök. Passade på att äta lite godis när jag ändå var i farten. Och sen dessa underbara katrinplommon, åh gud så gott det kan vara (:

Jag ska jobba imorgon, börjar 0930. Gutt. Dags att sova gott folk!

tjau

Min familj är fixerad av mat

Vad ska vi äta ikväll? Vad har ni ätit idag? Varför åt du det där? Ska du verkligen ha det där? Du borde nog äta det där. Du kan inte äta sånt hela tiden. Du måste variera vad du äter. Varför vill du inte äta? Du kan äta sen om du vill. Vill du äta med oss? Varför ska inte du äta? Hur smakade det där då? Ska vi laga nån ny sorts mat? Varför duger inte maten. Maten var lite väl salt kanske. Vad ska vi äta imorgon?
Det där är frågor som ställs jämnt och ständigt varje dag i min familj, ofta tjafsar vi om vad vi ska äta eller inte. Systrar är värst på det där i min familj. J som kontrollerar allt hon ska äta och ibland bara flippar. A som inte bryr sig och jämnt har J efter sig för att hon inte gör det. Mamma som äter som en fågel och pappa som inte vill ha pastasallad varje dag.
-loggar in på msn-
-Hej
:tjaaau
:hur mår du?
-bra, själv då?
:sådär, har ätit en massa och var kanonladdad för kvällens träning men det.. -raderar det som skrevs-
:det är okej här med.

Har jag för höga krav på mig själv? På allt? På alla? Varför går det så himla mycket upp och ner för mig? Det är svinstörigt.
Jag orkar inte svara i telefon heller.
Men lugna dig sara, nu är du löjlig.
Ja, visst fan är jag det.

Jag tycker om när det är mörkt och kallt ute, det är mysigt.. Men har jag också fått en släng av det där höstdeppet som alla klagar på..?
Nej, jag vill inte att imorgon ska komma.
Nej, jag vill inte att idag ska gå.
Nej, jag vill inte bli vuxen.
Nej, jag vill aldrig bli mamma.
Nej, jag vill inte dö.
Nej, jag vill inte gå och lägga mig.
Nej, jag vill inte få någonting gjort.
Nej, jag är inte sjuk.
Nej, jag tränar inte för mycket.
Nej, jag vill inte bli doktor.
Nej, jag vill inte äta mitt äpple.
Nej, jag är inte besatt av kärlek.
Nej, jag behöver den inte heller.

Ja, jag vill flytta hemifrån.
Ja, jag vill bo själv.
Ja, jag vill göra det jag vill och kan när jag vill.
Ja, jag vill bli rik.
Ja, jag vill bli kvar i en stund då allt är bra.
Ja, jag vill bli framgångsrik.
Ja, jag vill lära mig hoppa fallskärm.
Ja, jag vill bli bättre på volleyboll.
Ja, jag vill vara glad hela tiden.
Ja, jag vill ha en hund.
Ja, jag vill alltid vara singel.

Är jag för trött för att orka egentligen?



HAHAHAHHA SUG!

tjau


Ett tillägg.


SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUG

SACO

Yepp yepp, var på Sacomässa idag inne i Malmö. Är lite disappointed faktiskt, hade väntat mig värsta fetaste jättemässan..Men så jättemånga var det inte där =(
Jag fick dock lite intresse för Halmstad Högskola. Deras Marknadsföringsprogram lät rätt saftigt men det gjorde utvecklingsingenjörsprogrammet också! Jag vill! Jag vill sluta gymnasiet nu! Inte sen, NU! Jag vill ha bal och allt det där nu, är så fett, saftigt sugen på att försvinna härifrån.. Men har volleybollen att tänka på också, dit jag flyttar måste det finnas ett lag jag kan hoppa in i, annars dör jag typ. Jag kommer bli så deprimerad att jag dör i vilket fall om jag inte får fortsätta med volleybollen. That's it.
Efter mässan så fortsatte Ina och jag upp i stan där vi blev stoppade av två mysko filurer som ville att vi skulle vara med i deras marknadsundersökning för Proviva(tror jag att jag uppfattade det som), varför inte liksom? :D
Fick smaka en massa olika och jag säger bara en sak, Banan är det godaste som finns i dryckesväg, det är något speciellt. Helt sjukt cepegott var det (:
Sen fortsatte vi till triangeln där vi käkade på terassen, jag tog det vanliga "Spagetti med köttfärssås, tzatziki och feta-ost"..Så sjukt god den där feta-osten är de har där.
Sen började vi yra runt för Ina skulle ha julklappar till P & M.. Sen köpte jag en ros och for ut till kyrkogården för att ägna en extra tanke åt Andreja. Älskade vän, jag saknar dig! Jag önskar jag hade lärt känna dig ännu mer! Du var så jävla härlig!
Sen bar det av mot centralstationen igen med ett förvridet hjärta.. sitter och stirrar ut genom bussfönstret när jag ser en..hum..kärring dra av sig byxorna och sätta sig ner och kissa vid en busskur..va?
Jag hatar malmö, så jävla underbar är inte staden. Folket är lite kissigt också, men det finns ju en del guldklimpar där med. Katja och Johan är några av dem.. Saga är den underbaraste hunden i stan, jag svär! Jag menar, har du någonsin klappat en pitbullterrier som somnat sittandes?
Ajja, jag kommer in till centralen som jag ska och kränger mig in på tåget bredvid en liten, liten och sliten ina (:
Sen åker vi hem..Finally. Känner att jag har massor att plugga, men jag orkar inte.. SUG!

Tjau

Din livegna lakej

Jag har träningsvärk i ryggen och det gör något kopiöst ont.
Fick veta av thess att BALEN BLI I MAJ! ÄLSKA!
Usch vad jag mår dåligt, har ont i magen, den känns rent upp och nervänd. sitter och njuter av kents underbara toner i öronen, hittade the hjärta och smärta EP och kom fram till att den aldrig kan bli sämre, den blir bara bättre.
Jag har verkligen inget vettigt att skriva, ingen motivation..det är det där sugarbetet jag skrev igår som sugit musten ur mig.

Förresten, innan den kommer. Tack sara nilsson / aaua / pumba / spagetti / rubber-man / gummimannen / panda..Ja det jag skulle komma till då. Du är guld.

Ur en klar himmel faller bomben ner Vi ligger tysta i en krater, ler När vi ser vår samtid brinna ner Och jag ska skydda dig med kroppen min Luften svider när vi andas in Har alltid sett oss som Ansgar och Evelyne Vi ska fylla vår stulna bil med dyra klockor och Dexedrine Souvernirer från den tid då vi var svin Och du har tagit mig från kylan in Från tysk hårdrock till Charles Valentin I min bok är du för evigt Evelyne Och som jag önskar att du var här nu Jag vill bara höra dina hjärtslag Och som jag önskar att vårt krig tog slut Jag har lärt av mina misstag Och du är lika ensam som jag

tjau

Tears stream down your face, when you lose something you cannot replace

Jag tänker på dig Andreja, jag saknar dig. Jag vill ha dig här. Jag kommer till dig på onsdag <3 Älskade vän, varför du?


Och som jag önskar att du var här nu
Jag vil bara höra dina hjärtslag.



Some might say that sunshine follows thunder

Seriesammandrag idag då, Vann mot Lugi 3-2 men förlorade mot Svedala 2-3..Surt. Men visst, alla hade väldigt mycket vilja men det var något som fattades då vi inte nådde riktigt ända fram, vi hade jävligt bra spel av och till och mellan det där så slappade vi och glodde, inte alla men en del. Jag tillhörde de som stod och glodde ett tag vilket jag hatar mig själv för.
Åt flingor i morse & en fet calzone på nåt kebabställe mitt i Lund efter matchen, rätt got faktiskt och det känns fortfarande okej (: Skönt!

Sitter och skriver det där förjävliga arbetet om Mänskliga rättigheter och Genèvekonventionerna.. Jag är så sjukt skoltrött at tdet knappt är sant. Ingen motivation alls att plugga, jag är så jävla less på det.

Har däremot bestämt hur min studentklänning ska se ut, kommer ta knappt 3 dagar att sy om jag syr i lugn takt :D Den kommer bli fett snygg, och såå enkel att göra! Ja, jag tycker om att sy när det är inför såna här speciella tillfällen ;)
Men jag har mamma med mig, så haha jag är inget sygeni helt på egen hand.

Nu måste jag fortsätta skriva bajsarbetet, sen är det amtte som gäller.. Lite roligare i alla fall :D


Förresten, jag har namnsdag idag :D Katarina (:

As he face the sun he cast no shadow
Tjau


Universum är ett monster.

Att definiera lycka är jävligt svårt. För vissa är lycka att vara konstant kär. För andra att alltod få sig sin kopp kaffe varje morgon, andra vill ha en glad och lycklig familj att komma hem till.
Lycka för mig, ptja? Inte en aning, jag lever mycket för stunden och tycker om att se det som går att se när man kan. Man ska leva livet när man väl kan, innan det är för sent. Usch vad jag saknar dig Andreja när jag säger så. En lyckogrej nu hade ju varit om man kunde spola tillbaka tiden, ge dig en chans till, saknar dig så otroligt, det är så tomt utan dig på träningen, matcherna, allt vi gör, allt vi kommer på att göra. Det är så tomt att du inte är där och flummar med oss, som du alltid brukade göra. Skratta, det var det du gjorde, allt var så roligt med dig. R.i.p. Andreja Cukic 25/5-07
Men man får inte bli fast i det förflutna. Då kan man aldrig komm någonstans. ALDRIG!

Jag har haft en väldigt jobbig dag idag, så att definiera lycka är väl inte precis det jag klarar av att fundera ut. Vaknade tidigt, har ätit lunch idag för en gångs skull. Endast för att det är match på söndag. Det känns väldigt jobbigt just nu så jag ska ut & springa om ca 1 timme. Jag köpte ju godis att ha nu ikväll. Men satt och smååt det under lektionen utan att tänka mig för så jag antar att jag får skylla mig själv. Jag vet att jag ska vila men jag klarar inte av det, inte nu.

Dock, en lyckosak är att jag ska träffa punki imorgon för första gången på länge nu! Ska bli helt underbart kalaskul! Junki & punki, det är liksom så det ska vara (:

Och den här filuren, Stefan. Han är min bästaste vän. Jag vet inte hur eller varför, vi bor i varsin del av Sverige, hörs inte jätteofta men när vi väl hörs och inte minst ses så har vi jävligt skoj och vi har byggt upp en djup förståelse för varandra där inte alltid ord räcker till utan bara tystnad kan förklara det vi vill få ur oss. Glädje, smärta, rädsla, ilska.. Ja, det mesta.
image40

BBL


Sometimes I get so weird, I even freak myself out.
Tack Avril Lavigne för de där kloka orden.. hrmpf..
Jag gillar inte när min kamera inte gör som jag vill, troligen något helt totalt jättefel jag gör, men det pratar vi inte högt om. Jag lär mig allt eftersom..
Jag kom ut på min runda, skönt att röra på dig, som vanligt. Imorgon blir det Punki <3 Och vi ska till Korsavad (: Åh vad jag saknar den bruden! Miiiih, ska bli skoj att se hennes nya lägenhet också, de har ju flyttat sen sist jag var hos dem :D Jag hoppas också på en viss kycklingrätt :D
Jag är mätt som en gris och det suger, ska bli skönt att somma bort att man tryckt i sig, ja jag ska äta för söndagens bravader herregud.
Det viktiga är väl att jag mår bra?
Eller?
Jag trillar av stolen så trött jag är!
TJAU

Sjukt onödiga saker..

Jo, jag fortsätter på föregående inlägg.
Jag tycker om att åka tåg. Jag har flugit en gång i hela mitt liv, det var i somras i ett litet personflyg för 4 personer MAX! Vi flög över hela Fårö, det var sjukt häftigt! Den som vet, den vet men jag är en "mini-anki". I de flesta skor jag äger så har jag strl 42. Jag vill ha en goose jacka. Jag är ganska självständig av mig, behöver inte en klack på 5 tjejer för att jag ska klara av saker. Jag gillar att göra saker själv. Jag älskar kaffe med kanel. Vaniljgiflar är förbjudet gott.

BBL

Tja, möte i malmö med thess & steffi, fika på njutbar. Inte världens godaste latte men visst slank den ner i min tomma mage.
Lärde känna Andreas Lindén idag. Hm.. Det var lite småskumt, jag kom till skolan för att fylla i en ledighetslapp eftersom jag ska jobba imorgon förmiddag och inte lyckats byta bort det. Vi ska ha innebandyturnering imorgon men fick veta detta efter att jag satt upp mig på torsdagsmorgonen. Ina & Bohman satt i elevrådsmöte högst upp i Pyret med en filur jag aldrig sett förr.. Sen när jag var klar med mina lappar så hittade jag Ina, Natta & Bohman på andra våningen..med den där filuren. Lång var han. Det var väl första intrycket, Herregud jag är mindre..eller oj vad jag kände mig liten här.. bland alla andra..små...människor.
Vi börjar gå mot tågstationen.
"Oj detta är Andreas förresten från seco" kläcker ina ur sig. Ja, hej hej..
Sen råkade jag då fråga vad SECO vad för nåt & så var pratet igång. Har aldrig pratat med en ny människa sådär som om vi alltid känt varandra, det kändes så iaf.
Vi kom fram till att båda gillar italiensk mat (: haha
ITALIEN NÄSTA?!

tjau

Yoji Biomehanika

Hardtrance? Hardhouse? Vadå skulle det vara musik som JAG(?!) skulle lyssna på..?
Jo, faktiskt om det är Yoji Biomehanika jag får lyssna på.
Den som inte hört honom, ladda ner/köp. Vad du nu anser mest riktigt att göra (:
Dock ser han rätt galen ut.
Men han är framgångsrik as hell, jag menar..
skapa musik och ha startat ett eget skivbolag, rätt naajs.

Nu ska jag dra igång lite musik & lägga mig & sova en timme eller två.. det tar livet av en att gå upp kvart i 6 på morgonen. Är INTE van vid detta tilltyg..

Sen är det träning, träning, träning! Love love love!
Nu tänker jag inte skriva mer om det för annars blir du, just du där som sitter & läser..DU blir sur och tänker? Vad fan håller hon på med?! .. Haha, tänk du..bara tänk.


aj aj

BBL


Jo, Lina ska måla en kvinna till mig. Har råkat kika på de tavlor hon lagt upp bilder på inne på BDB (: And I like them, så nu ska man också få sig en kvinna att hänga på väggen :D Vadå jag är glad?!
Lina & jag var ju en gång väldigt när avänner, men sen har vi glidit isär så att säga..men ja, nu ska hon måla en kvinna till mig :D Som sagt..

Träningen ikväll gick sådär, seg i kroppen och jag var väl inte fullt så taggad som man borde varit.. Känns för jävla länge sen sist vi spelade volleyboll..men det är bara en vecka(eftersom vi körde poweryoga i torsdags). Match på söndag, måste tagga till!
Det blir troligen boxning imorgonkväll och på torsdag blir det först bodypump på morgonen, sen jobb, sen skola, sen hem & sen volleyträning dubbelt upp. Sen är det dags att börja äta.. urk.. Det är väl den jobbigaste biten med seriespel, att man måste äta så fruktansvärt mycket inför matcher.. JA JAG VET DET FÖRBRÄNNS UNDER MATCHEN MEN JAG TYCKER DET ÄR DRYGT ÄNDÅ... Fast ibland går det som en dans också, men då får jag ångest senare..bättre med ångest när man äter för då mår man någolunda senare..men trycker man bara i sig en massa mat för att senare få ångest..örk, det är inte så jävla kul det heller. Lagom lagom, viktigt viktigt.
PLANERING är nog det viktigaste för att det ska gå bra..
På fredag vill jag ha canelloni..Det är nog den absolut godaste maträtten som finns! Helt sjukt cepegott! :D
På lördag blir det troligen kyckling och helt sjukt mycket vitlök :D Ska ju vara med punki & de brukar göra nån kycklingrätt och nån form av jordnötssås med fett proppat med vitlök i, världen är bra god ibland.. Sen får vi se om jag är på tillräckligt gott humör för choklad, Choklad är det godaste som finns, älska choklad, älska med choklaaad...va, vänta nu? xD

Nu ska jag börja dra saker som kanske inte har någon nytta alls, men jag vill skriva av mina arma händer och fingrar så jag skriver tills jag inte orkar mer.. tills min hjärna typ ger upp att ge mig mer att skriva.

Jo, detta visste inte du om Sara.
När jag var bebis var jag svarthårig. Det stod alltid upp även om håret varit blött och därefter fått en mössa tajt åtdragen runt huvudet. Jag pratar med hundar lika mycket som med människor. Jag älskar vatten. När jag var liten försökte jag andas vatten, gick inge vidare. Jag har mardrömmar väldigt ofta. Jag var rädd för albinokaniner när jag var liten. Jag ligger ofta vaken på nätterna och glor i taket. Jag älskar att slänga papper. Jag tycker om att tänka på absolut ingenting. Jag tycker om att vara på stranden tidigt på morgonen. Jag älskar snö. Jag lekte oftare med pojkar än med flickor när jag var liten. Jag tycker inte om dockor. Jag gillar bilar. Jag är mer lik pappa än jag är lik mamma. Jag har haft en hund som jag brukade sova med, Riff hette han och jag älskade att provocera honom när jag var liten, nu ångrar jag det dock men vi hade rätt skoj ihop. Jag tycker om underliga människor. Jag älskar att ha rätt. Jag älskar att vara den som är lugn om man bråkar med någon. Jag tycker om att inte vara mätt. Jag var tjock när jag var liten. I alla fall från tredje klass..sen pendlade det upp och ner. Jag är smått besatt av mat ibland och ibland skiter jag i vilket. Jag älskar brittisk engelska. Jag vill åka till Island. Jag vill åka till Australien också. Musik är ett konstigt ting man kan bli hypnotiserad av, sen vad det är för musik man fastnar för beror väl helt på hur man är som person och vilket sinnesstämning man befinner sig i? Stefan är min bästa vän, han betyder otroligt mycket för mig. Jag har haft perioder då jag fastnat för olika färger.. Tänk hur min LILA period såg ut.
När jag började spela volleyboll vägde jag 84 kilo.. Nu väger jag 71. Farmors pannkakor var de godaste som någonsin existerat på jorden. Ingelis jordgubbsmarmelad är det godaste som finns. Solklar heter världens godaste bröd. Jag älskar Brie-ost. Naima är världens coolaste 65-åring. Anki är världens goaste nästkusin. Isak är världens sötaste barn, han är det finaste barnet jag vet (med tanke på att han var den första bebisen jag någonsin fått lov att hålla i mitt liv och då var jag 17 år) Jag älskar Kuten på Fårö. Jag gillar rockabilly-snubbar(inte att ragga på, men att se) Live Rockabilly-musik är fan det roligaste som finns att dansa till. Jag älskar musslor. Jag har Helgon. Jag har Bilddagbok. Jag har Blogg(va? nä verkligen?). Jag har Facebook. Jag har även QX. Jag sover med fleecebyxor, strumpor, ulltofflor, linne, sömlös bh, tommy hillfiger tröja, duntäcke och fleecefilt och jag har normaltemperatur på rummet. Jag älskar kaffe och te. Pepparkaksdeg är det vulgäraste som finns, hu så äckligt det är! Jag kan äta vitlök som det är rätt upp och ner. Basta är jätteskönt. Jag har badat den 4 januari, fick stampa hål på isen. Jag hatar att dansa, för jag är så jävla dålig på det! Jag är besatt av kroppar. Jag älskar stjärnor. Jag älskar allt med himlavalvet i stort. Jag är helt såld på människor som ska pilla och fixa och killa på en. Jag har ganska kisskasst självförtroende ibland. Jag har svårt för småländska. Skånska är sådär.
JAG TITTAR PÅ TV CA 10 TIMMAR I SNITT PER ÅR. Om ens det..TV tar så fruktansvärt mycket tid..inte min grej liksom..
Det finns haha hur fan haha mycket som helst haha att skriva haha (:
Jag ska på morgonprommis imorgon och jag ska ha historia! Måste sova!

En sak till, detta är världens snyggaste bil! HUUUUUU SÅ SNYYGG DEN ÄR!


tjau

Redigering

Ja, som ni ser så försöka jag använda all min kunskap jag fick under.. andra året på John Bauer Gymnasiet. IT-skolan. Jo, Jag är entreprenör..vad skulle jag med Webdesign till...SUG.

Det blir bättre, ge mig lite tid bara!

tjau

Mardröm

Jo, i Fredags var jag i stugan med Emma..som jag kanske redan sagt men ändå. Och jag hade en mardröm, den var så jävla äcklig och fylld av ångest att man blir rent cepe av den drömmen. Jag vaknade mitt i natten av den drömmen också. Emma vet för jag väckte henne också..men då var jag så paff att jag inte visste vilket som var upp eller ner..

Jag drömde att Jenny, min storasyster, hade fixat ihop mig med någon lurk till kille. Jag kommer inte ihåg vem eller hur han såg ut men nu drar jag killar över ett streck så han var en lurk. Jag tror att drömmen har roten i en film jag såg för nån vecka sen, the reaping, då en tjej blev gravid med nåt slags monster till människa och att hon kanske skulle bli tvungen att fortsätta bära barnet.. och det har nog också sin rot i att vi läser om medeltiden i historian nu då abort var omöjligt. ÅNGEST.
Ja, som ni misstänker så drömde jag att jag blev gravid. Jenny hade berättat för pappa och PAPPA SA: "Det är nog bäst att du behåller barnet, det blir perfekt för då kommer du föda barnet strax efter studenten", det var liksom det värsta med hela drömmen, PAPPA SA SÅ. Och när jag då gick till mamma så sa hon samma sak.. Sånt där ger mig fan ångest, Hur fan?! Vad i helvete? Hahaha, det är helt sjukt.. Men studentklänningen då? Hur skulle man liksom kunna få på sig den?! Jag hade i vilket fall lämnat det stället där de var och jag hade kastat mig ut nånstans. Bara försvunnit typ och gjorde allt för att bli av med det som växte i mig. Jag hällde i mig tabletter(jag är ingen tablettmänniska, den som känner mig vet det), men bokstavligt talat. Jag HÄLLDE i mig tabletter, burk efter burk och jag lekte med knivar, jag stack knivar i magen på mig själv (detta for typ förbi som luddiga bilder) Sen stod jag på en klippa, det var rent suddigt och jag backade några steg. Det var ett stort blått hav nedanför (som klippan i "the dark"). Sen sprang jag, fötterna började blöda under den ojämna, vassa klippytan. och jag kastade mig ut. Sen vaknade jag och väckte emma.. Gick på toa.. sen gick vi & la oss igen. Utan ett ord.
Berättade för mamma igår i bilen.. Hon bara skrattade åt mig. Gud vad jag är glad att hon gjorde det.
Det är helt underbart, hon skrattade bara åt drömmen. (:

Jag skaffar hund istället för barn, de är enklare att ha att göra med. Först så växer inte hundar i magen på en, man slipper föda dem, det enda man behöver är att uppfostra dem att bli snälla och trevliga att ha att göra med, har man lyckats med det så är de snälla och rara hela livet. Ett barn måste man lära nya saker hela tiden.. Det är iofs ganska spännande, men jag vill inte ha egna barn..
Eller så "kommer min biologiska klocka" ikapp mig. Så fan heller, tänk er en liten kopia av mig som är cepe?
Hahah, ain't gonna happen. Dock kan jag tänka mig att adoptera, då gör man en bra grej samtidigt. Bara jag slipper ha ett barn i magen.
Längesen jag kom ihåg en dröm sådär tydligt..

Nu är det dags för plugg. Jag hatar det, jag vill inte alls.. =(

bbl.

Sova länge

Jag kommer inte ihåg sist jag gjorde detta..brukar alltid ha klockan ställd på 0730. Även om jag börjar 1215 varje dag.. Imorgon är jag dock ledig, men går full dag på tisdag..
Idag i alla fall. Jag sitter på Yes nu..Det är söndag och de kör pilates Boll i salen längst ner..vilket betyder att det enda man hör här i repan är mitt knappande på tangentbordet och fläkten på kylen med alla miljoner PKs och Gainomax's.. Trist, jepp. Men visst.
Var i emmas stuga i fredags (: Mys, älskar att vara där :D slippa alla andra människor. Det behöver man ibland också..
Har en jävla massa att göra när jag kommer hem. Ska plugga matte, engelska, samhällskunskap och lite historia..KUL. Nej det är ju inte det, är inte speciellt intresserad men måste få det gjort. Mitt plugg denna terminen suger, är inte det minsta motiverad till det..
Projektarbetet är ju desto roligare..och skissa på balklänningen :D Mamma är motiverad nu också! GREAT! Då vet jag att det nog verkligen kommer bli så bra som jag hoppas.. Det kanske blir brun, min klänning då alltså..Mörkt brun, med svarta och vita detaljer, men mamma tycker jag ska skippa det vta och byta ut mot rosa..men ja, den som inte känner till det..uhm.. Jag är inte stormförtjust i rosa, men visst man kan väl alltid prova..Ska se om man kan scanna in nån skiss på klänningen så allt gott folk kan få hum om hur den ska se ut.. Om man vill detta men det spelar ingen roll för jag lägger upp bilden när jag har den :D maaahhaha
Som sagt, mamma tycker jag ska ha rosa med i bilden eftersom det blir för mycket pepparkaka över det hela säger hon.. vadådå? Rosa blir liksom..så matt mot brunt, är det vitt så lyser det väl liksom upp det hela?
Håret i svinrygg? Och en spetsblomma på klänningen & en i mitt hår? Vavavavaa liksom?
Jag är hungrig.. Men ändå inte liksom.. Jag har ont i magen men ändå inte? Vad är det för cepekombination.. En kopp te..eller fem hade suttit fint nu (:
Jag vill ha en parka.. Ge mig en, NU?! Okej..
Va?

Hahah,
BBL


Jo, Punki är ju en person som man saknar.
Och när du skickar den här bilden också, så inser jag hur mycket jag Verkligen, VERKLIGEN SAKNAR DIG!image33
Såååå många galna stunder vi har haft ihop, sååå många gånger vi skrattat ihjäl oss, njutit av mat med 7 kg vitlök i, krängt godis för hela slanten, fikat, pratat om killar som varit idioter till den grad då det faktiskt blivit jävligt löjligt. De gånger vi varit på alla möjliga fester, då det gått utför för dig..eller mer förekommande, för mig. Då vi drömt oss bort långt bort nånstans och vävt vårt liv av fantasier som vi vill ska bli verkliga.

Junki & Punki, det är ju liksom så det skla vara.

Vi måste ta upp det där kapitlet igen och göra det mer långvarit.. Vad sägs om för alltid?





emma
Detta är förresten emma..
 
Jag blir cepe i huvudet av henne.
Hon är sjuk. Hon vet det själv och vill ha hjälp men kan inte få hjälpen.
Vad gör man egentligen som åskådare? Tittar?













Over & out.
tjauwau

Svaneholms slott

Idag ska vi till svaneholms slott. Ina, Dennis, jag & Natta :D Ska bliu fetinganajs & se vad det är vi kan få om vi bokar in oss för vår studentbal med Malmö JB :D
Synd att Therese & Steffi inte kunde följa med =(

Det är lite mer än en halvtimme tills Ina kommer & hämtar mig, så nu går jag upp och tar fram mitt ritblock, jag är pepp på att skissa klänning nu serru. Imorgon ska jag till Stoff och stil & kolla tyger!
Jag tror jag ska rikta in siktet på något smaragdgrönt. (: Kanske ljusgrön? Grönt är jag sugen på i vilket fall. Och något vitt & någon svart detalj..

Hur ska studentklänningen se ut då? Ljusgrön? Vit? Blå? Åh! Vilken idé jag fick nu! :D HAAA!
SKISSA!

Dagens: Soul meets body & exotisk mango

over & out! Today I feel great!
Glöm allt jag skrivit innan, jag mår bra!


Titta här förresten! Detta är jag i ettan(?!?!?!?)

image10Ung, dum och fattade inte vad som var upp eller ner?

Man färgade håret i hopp om att man skulle förändras..gjorde man det?


Hahahaha NEJ (: Tur.. eller?
image32















Nu kan man däremot säga att jag förändrats.
Sinnet växer för varje dag som går och man blir våldtagen av det sociala varje dag.. gutt.




Pappa sa förresten för ett tag sen..att ja liksom..Mitt ansikte har blivit längre.. Det har det(?!?!) xD
Varför blir ansiktet längre?


Har dessutom konstaterat att jag är smått kobent.








Choklad för det goda humörets skull.. catch? ;) haha emmaaaaaaaa

Nog för idag.
tjau

Power Yoga

Idag. Igår.
Jag har ätit. Både lunch och middag. Frukosten var det sådär med som vanligt.
Varför går jag och tänker på mat hela tiden? Vad jag kan äta utan att det ska kännas som om min höft ska knäckas på mitten av tyngden?
Emmas blogg gör mig cepe, men man måste lära sig förstå. allafuckingjoke.blogg.se, är du känslig så läs inte.
Jag är inte sjuk, bara besatt. Va? Haha, jag äter ju fortfarande. Inte för att jag alltid mår världsabäst av det men visst. En chokladbit hade varit fruktansvärt gott nu.. Men usch vilka skuldkänslor man får efter choklad. Jag mår illa så jag vill kräkas, men aldrig i livet! Det är nog det absolut värsta som finns! Jag menar? Kräkas? Ueeehrk, hellre dör jag, det gör jag verkligen =o
Imorgon ska emma & jag till stugan. Det ska bli mys (: På lördag ska jag till svågerstorp, till stoff & stil :D
Se om man kan hitta klänningsmönster & intressanta tyger att börja sy klänning av :D Mycket roligare att sy själv än köpa nåt för hur mycket pengar som helst, gäller att ha gott om dit och viljan att göra en klänning själv (:
I got it!

Jag har tränat Body Combat ikväll.. & sen 30 minuter volley & sen 60 minuter poweryoga.. skönt att varva ner.. Bara försvinna i sig själv typ. Vad dumt det där lät.. örk.

SOVA.
jag har inga röster i huvudet, det är jag själv som säger att jag är ful, fet, äcklig och ganska värdelös.

Faced with the dodo's conundrum

Så svårt är det inte att stå ut med dig emma (: haha, du är en rätt kul prick (:
Tro det eller ej, men jag ritter & äter frukost, lite mer än vanligt faktiskt. En macka solklar (som för övrigt är världens godaste bröd), samma stora kopp med varm mjölk & kaffe dock som vanligt och en banana (: Det blev ganska hårt igår & det känns bra, det som känns mindre bra är att jag inte får komma ut på min morgonprommis.. Det är så otroligt skönt, man vaknar så bra av en morgonprommis (: haha
Det är -0,8 grader ute. MYS! DET FÅR GÄRNA BLI ÄNNU KALLARE!
Och det är snart december, jag älskar december! Adventsljusstakar, stjärnor, tomtar, pepparkakor, glitter och glögg! Detta är fan den bästa tiden på året! Man fixar och donar för at tdet ska bli så fint som möjligt, för att lysa upp i mörkret! Jag bara älskar det! No way att jag ska bo i ett sydligt land, inte i de sydliga delarna av Sverige ens! Jag ska norrut, jag vill ha en stooor puffig jacka som gör rätt för sig i den kalla luften, jag vill ha snö så länge som det går att få snö, sen att det är sommar 3 månader om året gör inget, bara det är snö resten av året :D haha

Nu har jag hällt upp kaffe till mamma, nu sk ajag bara gå & väcka henne.

Been alone since you were 21, You haven't laughed since january

TJA

Det finns ingen röst i mitt huvud.

Läste emmas blogg. Jag blir helt cepe av att läsa den. Jag vill att du ska bli frisk, bli av med spökena. Men hur ska det egentligen gå till? Sluta lyssna? Men hur slutar man lyssna på en röst inne i huvdet som får en att sluta äta, att tvångsmässigt sluta äta? Ortorexi, jag vet vad det är. Det kanske är det jag ska identifiera mig med? Om jag ens har någon ätstörning? Nej.. Eller har jag det? Jag har inga röster i huvudet.
Det är bara jag som pratar med mig själv.

Näring och energi, näring och energi. Människan kan klara sig utan mat i 6-8 veckor. Om man också får vatten.

-_-

Imorgon kommer bli en jobbig dag.

http://youtube.com/watch?v=fzmnhAyjWxc

aj.

Relax

Ja, föregående inlägg kanske inte var så kul att läsa.

Idag åt jag lunch, det känns fortfarande okej.
Igår & idag har för övrigt varit ganska lugna. Igår cyklade jag på min fina cykel jag fick av pops. En skrotsak som han lagade & böjde till skärmarna på.
Det är en Blå cykel. Dansk. DBS.. Blue Ben döpte jag den till..men överväger att döpa den till Bella..eller Benita. Tror det blir Benita. Det är ju trots allt en Dam :D Kan ju kalla den Ben om jag vill.. uhm. Jag får rista in hennes namn imorgon.


Lugnt. Nu ska jag fortsätta plugga företagsekonomi och lyssna på min undersköna relaxskiva "ocean breezes"..Kul.


tjau

Såhär funkar det

Det finns saker som känns okej att äta. Och saker som inte alltid känns okej att äta. Vissa saker kan jag ta och äta rent spontant. Men ibland äter jag saker som egentligen inte känns helt okej att äta. Vilket resulterar i att jag mår dåligt och måste kompensera detta samma kväll, eller om det redan är kväll så gör jag det nästa morgon. Detta går i perioder, ibland skiter jag i vilket, ibland är jag helt besatt. Jag har aldrig spytt för att jag tror att detta skulle hjälpa, jag äter hellre mindre än håller på med såna hemskheter.

Kroppen består utav vatten, muskler, skelett, organ, hjärna, hjärta, nerver, märg osv osv.
Kroppen behöver kolhydrater, fett, protein, mineraler, vitaminer, järn etc.
Människan har en tendens att älska fett, socker och salt mat. Fett är bra för kroppen, socker är bra för kroppen, salt är bra för kroppen, I RIMLIGA MÄNGDER. Det ska ju vara rätt sorts fett man äter också? Och rätt sorts socker?

Detta är OKEJ att äta utan ångest - i rimlig mängd.
Avokado
Banan
Äpple
Dadlar
Russin
Potatis
Ägg
Minimjölk
Keso
Majs
Makrill
Lax (väldigt fet jag vet men mycket omega 3)
Kyckling (utan skinn)
Grönsaker i stort
Frukt i stort
Ris är också okej
Vatten, vatten, vatten
Te, Te, Te
Grovt bröd
Fiber havregryn
Lätt naturellyogurt
finns mer att skriva, men orka skriva ner alla världens matprodukter

Detta är INTE OKEJ att äta.
Godis - syntetgodis
Tårta
Bakelser
Friterat
Kakor
Vitt bröd
Flingor
Müsli
Pizza
Skräpmat överlag
finns mer att skriva, men orka skriva ner alla världens matprodukter

Detta kan vara OKEJ att äta - beroende på humör/situation
Choklad (humöret stiger, dämpar pms)

Man kan lista hur mycket som helst och allt beror på när jag ser maten, hur den lagats som avgör om jag tycker det känns okej eller inte. Men får jag för mycket så måste jag kompensera? Right?
Äter jag väldigt mycket första dagen, så vet man att det blir mindre den andra dagen. Plus minus Noll är vad jag är inställd på. Det är väl ganska naturligt om man vill behålla vikten?
Jag har varit en stor tjej, en väldigt stor tjej. Jag har vägt upp mot 84 kilo. Det är FRUKTANSVÄRT MYCKET.
Nu väger jag 72. Skulle vilja gå ner strax under 70. STRAX UNDER. Man måste vara lätt för att kunna röra sig, som en fjäder!
Jag är 179,5 cm lång.
Jag är den som faktiskt fasar över att mina knän skulle kunna krossas under min vikt, att man inte skulle kunna rädda mig för att jag väger för mycket, att får de där liggsåren, valksåren, att behöva vara rädd för att KVÄVAS när jag sover, att mitt höftben faktiskt skulle kunna gå mitt av för att jag väger för mycket, att min ryggrad ska pressas samman, inte vara kapabel att lyfta mina egna barn(om jag någonsin skaffar några), inte kunna klara mig själv helt enkelt? Jag vet att det där inte skulle kunna hända nu. Men vad vet jag om det kommer slå slint sen så att jag trycker i mig hur mycket mat som helst utan att kunna hejda det? Jag vet ju inte det, och det gör mig orolig. Även om jag tillhör kategorin som tycker att ovisshet tillhör den spännande delen av livet.
Jag är för självständig av mig för att klara av tanken att någon skulle vara tvungen att ta hand om mig. Nej, det hänger inte ihop med MIN värld.
Så ursäkta min besatthet, men jag tänker aldrig bli större igen. Jag kommer inte gå upp i vikt igen. Det kan inte hända. Det får inte hända.
Sen att jag tycker om att träna, ja låt mig få göra det. Tänk hur människan klarade sig förr i tiden? Hur ofta åt man då? Vad åt man? Hur fick man tag i mat? Hur feta tror du de var egentligen? EGENTLIGEN?
Den som sen läser detta, "herregud hon behöver hjälp?!".. Behöver jag verkligen det? Det finns tjejer som är längre än mig och ändå knappt väger hälften av så mycket som jag väger utan att någonsn tänkt tanken att börja träna? Alla har olika kroppar jag VEEEET, jag jämför mig inte med någon annan (för jag är så jävla bra själv) Men jag tänker inte tillhöra kategorin "dags att gå till viktväktarna"-tjejen.
Jag äter nyttig mat, ibland äter jag något onyttigt och kompenserar allt detta med träning. Jag äter i alla fall. Det hade väl varit värre om jag inte ätit alls och tränat som ett as ändå? Eller hur? ELLER HUR?! Jag äter, jag älskar mat, i rimliga mängder.
Det absolut viktigaste av allt, lär dig se skillnad på NÄRING och ENERGI. Vad behöver man äta? Vad äter man för att orka?
Jag vill heller aldrig bli gravid. Eller, aldrig och aldrig. Jag vet inte.
Men tänk dig att ha något levande i dig som växer?  I NIO MÅNADER?!
Man lägger på sig för mycket av det där också. Hahaha, slutah.. xD

Hej, jag heter Sara. Jag är frisk, jävligt frisk & jag älskar mat.

Och om 47 dagar åker jag till ÖSTERSUND.

tjau

När gamla ord i låtar får en helt ny mening.

A warning sign,
I missed the good part then I realized,
image31
I started looking and the bubble burst.
I started looking for excuses.
Come on in,
I've gotta tell you what a state I'm in,

I've gotta tell you in my loudest tones,
That I started looking for a warning sign.

When the truth is,
I miss you.
Yeah the truth is,
That I miss you so.

A warning sign,
You came back to haunt me and I realized,
That you were an island and I passed you by,
You were an island to discover.

Come on in,
I've gotta tell you what state I'm in,
I've gotta tell you in my loudest tones,
That I started looking for a warning sign.

When the truth is, I miss you.
Yeah the truth is,
That I miss you so.

And I'm tired,
I should not have let you go.

So I crawl back into your open arms.
Yes, I crawl back into your open arms.
And I crawl back into your open arms.
Yes, I crawl back into your open arms...


Ont i magen

Eftersom jag nu vet att folk läser.

Jo, idag gott folk så fick jag lära känna två nya människor, som har kommit att förändra hela mitt sista skolår på gymnasiet.
Dessa två personer heter Therese, som för ööövrigt har jääävligt frän stil och jag diggar henne som fan, och den andre hete Stephanie, som jär jäääätteflummig och heeeelskön!
Jo, som jag kanske nämnt tidigare? Eller var det i den andra bloggen? (http://event.webblogg.se)
I vilket fall som helst så ska jag, ina, natta & dennis anordna studentbalen, men dessa två personer från JB i malmö!
Hahah, äntligen en kick uppåt! Fyfan, vad skoj detta kommer bli, nu är det dags att rycka i trådar och få ihop något kalasbra!
OOOCCHH..jag har min kavaljer fixad. Jag skylle detta på Emil Grönlund.
Baah, dags att prata med paps om att jag faktiskt ska åka. Hahah varför blir man så nervös för att berätta sänt för sina föräldrar..jo, för jag vet hur mina föräldrar är, i vilket fall pappa. Han komme rförsöka att lirka och vara svindryg för att ha mig kvar hemma, men vet du vad? Kiss my ass. Jag vill inte.

Yes gott folk jag har också ätit kisskassdåligt idag jag vet. Men det är en dag imorgon också.
Nu eftersom alla läser hahaha :D
OBS! LÄS MIN RUBRIK OCH UNDERRUBRIK EN GÅNG TILL. Jag står fast vid de orden, tolka hur du vill, men jag står fast.


Dagens ord: pepparkakste och Oasis

Och en instickare, Jeff gör mig väldigt glad! Do äv en fovm af bäftif!



Nu har jag googlat, jättemycket. Fyfan. Sara arg.
Hittade dock en film jag glömt bort att jeff & jag gjort. Finns ett ord för detta. Webdesignlektioner.
http://www.youtube.com/watch?v=-HkSNg0Rywc
Den är rätt kul, men ful xD

tja

Östersund

Heheheeey :D Jag kanske ska till Östersuuund jaaauu :D
Emils idé, jag skyller allt på honom!
Emil & jag tträffades första gången förra sommaren (!?) På kuten där han var aspackad & jag var aspackad.. Hum, ajdå?
Sen efter det sågs vi ytterligare en gång 2 dagar innan jag skulle åka hem =/ tråk. Men i vilket fall som helst så har vi ju hållt kontakten trots att han åkte till England i september förra året och han har ringt, oj vad han har ringt..FRÅN ENGLAND?! ÄR DU GAAAALEN POJK?!
Men nu, den 28 december, om allt vill gå i lås som jag vill att det ska så åker jag :D 11,5 timmars resa med tåg :D Hiho, jag menar.. ÖSTERSUND?! Jag tillhör ju kategorin som ÄLSKAR, notera, Älskar SNÖ!
Och erika som har träffat kille i Skellefteå (Hur längt bort som helst!!) ja, VI kommer troligen ta samma tåg till stockholm! Vadå me happy?! Hallå?! Erika, Punki?! Junki & Punki på trip genom sverige, VISST!
Nu bara skriver jag en massa skit för att jagh är så otroligt överexalterad! Detta kommer bli såååå jävla skoj!

Nu MÅSTE jag duscha, kommer säkert på mer att skriva sen!

TJAOO

Hängbyxor for life

David hade nyhetsredovisning idag. De har förbjudit hängbyxor på östermalmskolan i Stockholm.. Vadå är de dumma i huvudet?
Det är ett fritt jävla land vi bor i och borde kunna respektera vad ungdomar har på sig idag eller inte..?
Jag älskar hängbyxor, så fuck off alla som försöker sätta stopp för det, för det tänker inte jag göra.
hängforlife


Jävla AS


Sara arg. Sara se sparik of insanity nu, Jaaa :D









För att jag vill ha ösregn, storm, snö och kyla.

Lets me have what's left

You take the breath right out of me
You left a hole where my heart should be
You got to fight just to make it through
Cause I will be the death of you

This will be all over soon
Pour the salt into the open wound
Is it over yet?

Let me in