Lördag ensam hemma

Dagen spenderades ute hos päronen där däck-byte stod på schemat. Det var inte jätteroligt att halka rundor igår morse 0430.. phu vilken tid.. Älskar de dagar man råkar behöva börja en halvtimme senare.. Nog gnällt om mina hopplösa uppstigningstider.

Vi har lyckats handla vår expedit-hylla som skulle agera byrå, vi la den på lågkant och satte ben på den, blev skitbra om man frågar mig!

peace

Ombre

Ja, jag tänker falla för detta som folk hållt på med ett bra tag nu. Mitt stackars askgråa hår är bara fint på sommaren.. Det är bara oktober nu och mitt hår ser dammigt och skitigt ut samma dag som jag tvättat det. Så för att inte bli av med det blonda helt så lägger jag en ljusbrun i botten och kammar utåt till en fin ombre istället! Har ju som tur är inte en pojkvän som är besatt av att man är blondin :)
Tänker genomföra ingreppet i eftermiddag/kväll.. Och det är bara en toning(nivå 2) så det kommer nog bli ganska milt!:)

Snart kommer Kristina och Milton hit på besök, de har ju inte sett nya lyan än.. Skandal!

Imorgon spela vi match mot Ljungby och planen är att vinna :)

På bilden ser ni inköpet inför kommande ingrepp :)
Peace


Is.

Ja som ni ser har detta med bloggandet legat lite på is.. Har inte haft tiden eller inspirationen till det. Har levt lite sålänge. Har fått lite annat att göra på jobb vilket är superskönt. Men längtar egentligen efter något annat.
Jag är jätteglad att jag bor med Alex, mer stöttande och omtänksam man får man leta efter!
Imorgon spelar vi elitpremiär mot Katrineholm, kommer bli en tuff match!
Bilden är "prov-häng" av grislampan vi fick av snälla Patrik. Den ska putsas och målas om :))

Peace