details makes perfection, perfection is not a detail..

Och här sitter jag. Med katrinplommon i munnen. Hårt träningpass, massa kräng efter :/.. hm.. Men det gick jävligt bra på träningen ikväll, vrickade nästan foten och landade på gumpen som med säkerhet kommer medföra ett saftigt blåmärke imorgon om jag har tur..?

Imorgon ska jag äntligen få sova ut för första gången på rätt länge..är så sjukt slut & det ska bli så fett gött att äntligen få sova utan att behöva ställa klockan på ringning..
När jag väl vaknar så ska jag ut på morgonprommis, måste komma ihåg att ladda mp3an dock först.. och är vädret tillräckligt fint för min smak så ska kameran banne mig med. Har ingen hund som ska slita & rycka i min ynkliga handled som det brukar vara.. Lilla Lara (: haha rimma!
Sen blir det plugg för hela slanten..örk säger jag bara. Plugg som består av företagsekonomi, matte, engelska, psykologi.. pja, det var väl det..

Har gjort te.. intressant Sara! Näääää! Men tanken var ju att det är te från gotland jag gjort. Och guuuuuud vaaad jag saaaknar Gotland! Mitt hjärta, mitt arma lilla hjärta längtar till denna ö som ligger sååå långt bort.. 3 jävla timmar med färja f*n..


Längtar till lördag.. M kommer hem & vi ska laga pizza? :D Maha och finally en söndag då jag inte ska iväg på någonting alls! Bara sova, sova, SOVA! Ingen ska få dra mig ur sängen tidigare än 11 iaf på söndag.. Åh..

Stockholm närmar sig, eller? Längtar till vecka 8.

Längtar efter körkort!

Nu ska mina fötter smörjas! Måste hålle dem mjuka & fina! :D

tjau

Det här är en sån där typisk davidgrej

Upp tidigt idag med och jag är sååååå sjukt trött på det.. upp tidigt är inte min grej.

Har druckit en kopp te..ehum.. varit ute med hunden..

Lärt mig starta i uppförsbacke.. bränt lite lameller.. huhu!


Ska till körskolan nu..sitta på teorilektion. Tjoho! Hum.. sjukt trött på det med nu..vill bara sova.. ska gå & lägga mig TIDIGT ikväll.. får se om jag lyckas..har fortfarande plugg att göra trots att ina & jag skyfflade undan en del idag.
kräkas kräkas kräkas vad trött jag är..
Jag hatar datorer.. bra sara.

BBL

Up & down, kickoff

Och i fredags fick jag det där brevet som gjorde mig såååå glad.
Och idag spelade vi mot Åstorp. Förlorade 3-1, äsch.. vi tar returen nästa helg :D Då jävla ska jag slå ihjäl dem (inte bokstavligt doooooh)
Och inatt sov jag hos M, typ.. något av det bästa jag vet nu (:
Jag har precis njutit av aprikoskräm, katrinplommon, kaffe & allt möjligt.
Men jag har ändå ont i mitt lilla ynkliga huvud.
Örk, ytterligare en vecka med fuckigt lite träning and that's not good. Måste bli av med lite fläsk, slim slim slim är snykk snykk snykk. Jag älskar muskler. :D Fråga M, he knows (:
Ägg någon?
Jag förstår mig inte på såna därsom håller på med soppor & måltidsersättare dagarna i ända.. Visst, jag handlar en måltidsersättare de gånger som jag inte hinner hem mellan sola & träning eller något annat blaj.. Ibland.. Men fan man orkar ingenting. Kroppen kan förbränna en hel del, bara man ser till att röra på asset!
Gay..
Varför har jag så hiskeligt stor röv?
HAHAHAHAHAHAHAHAHHA
Mitt huvud gör ont.. och jag har plugg att göra.. men jag vill inte göra det xD Bra sara.. huhu..

Nu ska jag ha en intressant konversation med jeff sugardaddy.. Han är kul (: Sen ringa M!

Jag bör nog inte berätta för mom& pops att M har lärt mig skjuta med hagelbössa..

Härom veckan vaknade jag mitt i natten
för jag hade drömt att jag var gravid
Jag fick ångest & gick ner & kräktes.
Vem mer än jag får ångest av barn?
Vad är det med mig egentligen?!

Life plays such silly games inside of me!

tjau

Och ikväll..

...känner jag mig inte ett dugg fin.. :(

Fruktfasta imorgon. (: Bli av med äckel..
Nu ska jag boka en till körlektion, kalender! Körde nästan ihjäl en cyjlist idag för att denna (svärord) tjej INTE SER SIG FÖR.. livsfarliga människa.. Kamikaze..

Alla som inte dansar är våldtäktsmän!

Förresten..
Ni BÖR börja lyssna på Billie the vision & the dancers. Oj min ko vad jag Älskar detta.. lilla...bra... band.

Avslutningsvis för ikväll?
http://www.fat-pie.com/healthreminder.htm

tjau

Vardagsproblem

Jag övningskörde in till stan i morse med mom för hon skulle till sjukgymnasten. Minsann..
Jag satt & degade i bilen medan jag väntade på henne, lyssnade på musik, fjöntade mig med mammas mobilkamera och sen försvann mina tankar till stockholm. Vecka 8 åker man förhoppningsvis opp, då ska man träffa barnen Boman och Anki & Micke! Sakna!
Mom tycker jag börjar bli bra på att köra bil, bättre än den gången jag parkerade 5mm från hannis bil..
Efter jag hämtat mina skor på Team Sportia så trillade vi in på apoteket eftersom jag kom på att vårt lager med värktabletter var slut.. Den sista Reliven slank ner i min ynkliga mage igår.. Eftersom jag sen i lördags har känt mig illamående i vågor och inte begripit vad det varit.. Då kom mom med det superba idén att jag får i mig för lite vitaminer (och det säger hon till en fruktoman?) Och framför allt för lite järn. Multi Tolv är då den brustablett jag ska leva på fram tills ljuset kommer tillbaka...Det där fick mig att tänka på huskurer (:
Finns väl två huskurer man tar till som jag tycker funkar..är det något värre så går man välalltid till doktorn?
Förkylning - Apelsiner och varma duschar(varma kläder framför allt)
Magsjuka - Äppelcidervinäger och mycket vatten
En till sak som jag (TRÅKIGT NOG) har erfarenhet av. Blåskatarr, urinvägsinfektion. Inte alls roligt, man tar hellre livet av sig.. Men i alla fall. Drabbas du av denna hemska åkomma; drick så mycket du bara kan. Ät citron, Drick vatten med citron och framför allt; OSÖTAD Tranbärsjuice. I mängder. Verkligen i MÄNGDER! Jag skämtar inte om jag säger att du ska dricka minst 3 liter. Drick så mycket du bara kan. Surt och tranbör gör att skiten sköljs ut snabbare. Annars får du gå på penicillin i 7-10 dagar. Inte kul. Det är mitt tips.

Varför kom jag in på det där?
Hursom så bar det iväg hemmåt när apotektsbesöket var avklarat och vi konstaterade att det finns otroliga idioter i trafiken idag. En gång nä rjag var ute & körde så fick jag MÖTE I RONDELLEN nere vid regementet? Liksom, Hallå?! Häromdagen när jag släppte gasen och rullade fram till järnvägsövergången (Bommarna var nere, rött ljus blinkar och tåget var på väg) så körde en skåpbil om mig och stannade framför mig medan jag fortsatte rulla framåt och kom fram precis lagom för att gasa på igen för att slippa stanna. Vad tänkte han med?
Vid ÖP-kiosken promenerade en gubbe mitt i gatan sicksack mellan mittlinjen med sin trehjuliga cykel..fick krypa förbi med risk för att han skulle få för sig att rulla fram framför mig lite hoppsan hejsan..
Nästan framme vid nybrostrand så får en annan gubbe för sig att cykla över vägen hade inte jag ställt mig på bromsen så hade jag plockat honom. Det var för fan 90-väg. Lär dig titta!? Eller vadå liksom?

Vi kör till Olof Viktors och konstaterar att det blivit ett jävligt mysigt konditori/café för att ha varit ett tegelbruk (:
Vi köper nåt ciabatta-aktigt bröd med havssalt och basilika i skorpan, mums så gott det var! Vi var tvungna att handla TEMLOR också ;) Sjukt goda, får väl se hur min mage mår om en stund dock.. Den kanske vänder sig helt..men vem älskar inte tarmvred?
När vi körde ifrån OV skallrade trumhinnorna av kanonskjutandet ute på Kabusa. Äckel vad det känns hemskt i kroppen av de där vibrationerna..och då började vi prata om att spränga ljudvallar. Det är lite coolt! Jag menar, flyger man precis under Mach-1 så kan plan slitas sönder pga det ojämt komprimerade luften runt planet. Däremot om man flyger precis över Mach-1 så är det helt tyst och lugnt i planet men risken att en fönsterruta här och där på marken stryker med finns pga "Bangen" som uppstår när tryckvågen drar över som för övrigt är konformad med planet i sin spets.
Den som inte visste så står Mach-1 för ljudets hastighet (ca 330 m/s = 1200 km/h) Och det är när ett plan kommer upp i ljudets hastighet som en ljudbang skapas, eller man "krossar ljudvallen"
Såhär kan det se ut om luftfuktigheten är hög.

INTRESSANT SARA, DET ÄR PRECIS DETTA MANVILL LÄSA I EN BLOGG..
Jag tyckte det verkade intressant i alla fall.
Nu ska jag ta mig ett härligt fotbad.

Förresten, jag tycker det är jätteroligt att skodeodorant luktar AXE..
tjau

And the truth is that I miss you so

Igår eftermiddagupplevde jag en timme som klöste ganska djupa sår i mitt hjärta. Men det var det värt.
Jag träffade Emma utanför sjukhus entrén. Men inte den Emma jag räknade med. Hela ansiktet var dränkt i tårar. Har aldrig sett henne gråta förut. Det gjorde ont.
Ni behöver inte veta i detalj men jag är väldigt lättad nu att folket där äntligen börjar ta Emma på allvar, det är inget spel som går ut på att få uppmärksamhet. Emma - Mår - Dåligt. Emma - Är - Sjuk.
Men ajsing så ont det gjorde i hjärtat.

Om du ger upp nu så har du kastat bort massor av tid. Då kunde du lika gärna kunnat ge upp innan du blev sjuk.
Du har så mycket kvar av livet att leva. Så många människor du ska träffa och göra lyckliga. Så många saker du ska göra, sånt du ska lyckas med. Du har allt liggandes för dina fötter. Praktiskt taget så börjar livet nu.
Bli frisk.


Vi skildes åt och jag fick se ett litet leende på dina läppar, du log mot mig och vi tramsade oss lite. Sen försvann du ner för parkeringen och jag gick upp mot fröken Nilsson ovanför Jysk..
Chill, mat och paketinslagning sen bar det av till 18*2 fest. Men man kände inte så många och alkoholen var farlig för mig så det blev en tidig kväll. Fick för övrigt bål spillt över hela mig, hade jag haft alkohol i mitt tunna blod så hade jag exploderat och strypt klanten som hade omkull mitt glas.. men nej, Aaua & jagdiskuterade justdet där vad man gör eller inte gör när man är full eller inte.
Skit i det, jag klarar mig var den lilla kommentaren jag hostade ur mig..
Sen kom M & hämtade mig. Choklad, mys & ja.. Jag känner mig trygg med dig.
You don't know how lovely you are.
Men det är en synd att du inte kan låta mig sova längre än till 10.. >_<
I'll take you back to the stars


tjau

I don't want them anyway

image62

Vad ska man med tuttar till? xD
Ikväll åker man först till Aaua & slår in paket till födelsebarnen som man senare ska till och fira (:
Sen kommer M & hämtar mig.

tjau tjau

So I can shake you

Nu har sista terminen på gymnasiet börjat. Slutet har börjat. Och en annan etapp tar snart vid.

Idag tog jag min första körlektion på körskola, skoj som attan(nyårslöfte, sluta svära). Mom hämtar också sin nya bil (: En skoda Roomster, och vem ska övningsköra den? Jo, jag! :D Whahahaha, feeling evil! Fett mycket roligare än den gamla fabian.. Faktiskt.

Sitter & lyssnar på södertäljes lokala kanal, Favorit FM..nåt i stil med det iaf. Det är Janne som leder & pja han känner ju jag ;) hahahaha

Jag ska jaga ikapp en bok som jag måste läsa, Ludenben heter den. Linn som tipsat (:

Hahahaha, sprang ut & vände bilen, den var crazy att köra, man såg hela världen när man tittade bakåt och backade (; Älska nya bilar <3


bbl


Tänker på M.

Förutom att den här kvällen har varit skitkass så kanske det är okej..tills jag tittade igenom bilder.
Jag ska dit igen, vill inte se ut såhär.
Jag som trodde att jag var på väg upp..? Eller är jag alltid "nere"..?
Jag är glad men jag hatar min kropp.
Nej, sluta tänk sådär.. Men den där "mättnaden" gör mig illamående. "Ät inte så mycket då".. Det är precis vad jag inte ska göra.
Tack och godkväll.



tjau

Everything goes into a thousand pieces

Det gör ont.
Jag vill inte höra om dina armar.
Din kropp.
Kapsylerna.
Tricken med rakbladen.
Din hjärna.
Jag vill inte höra om hur ful du är, hur fet du är.
Jag vill inte att du ska ljuga för mig, jag vill inte att du ska känna ångest när du är med mig.
Men jag vill inte träffa den du är nu.



Jag vill träffa Emma, den Emma jag lärde känna för 4(?) år sedan. Hon jag sprayade hårspray i ögonen på Mupp på en ganska trist fest, men som blev rolig för att du var där. Vi hördes int epå ett tag efter festen, men sen dök du upp från ingenstans. Och gjorde mina dagar.
Nu gör du så himla ont. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag står bara här. Och kan ingenting göra.
Jag hatar att vara maktlös, vara den som verkligen inte kan göra någonting åt det.

Dö inte Emma, snälla dö inte..


Det värsta är att du inte har en aning om hur ont det gör. Du sitter och skriker i själen och plågar dig själv. Du plågar mig lika mycket men det fattar inte du.

Förstår ni varför jag tappar allt ibland?




Man måste vara den som står när alla andra faller.
Men hur länge orkar man?
För alltid för din skull.

tjau. punkt.

YES - sport & fitness

Då var det dags att börja blogga på jobbet igen.. Det är kallt som satan ute, och lika kallt här inne (okej inte fullt lika kallt som ute men det är INTE varmt här inne)
Det är ganska mysigt att stå här.. se alla morgontrötta ansikten dra sina kort och sen kämpa sig in i träningssalarna för att bli av med det där extra kilot som de nu har lagt på sig.. Jag står och kikar lite lätt på viktminskningsprodukterna på hyllan här bredvid mig.. Ska göra en sån där mätning och se hur mycket övervikt jag har eller inte.. Det blir hårdträning nu i volleybollen när den börjar på tisdag. Ujujuj vad jag måste fixa spänsten i benen och armarna är fan bara två falukorvar nu.. måste träna upp axlarna också på nytt, de syns typ inte. Definierade muskler är fint och ja, jag tycker om att ha det själv också och inte bara se det på andra. (:
Fast jag står och äter godis nu, så good luck to me. Den här veckan har sugit rent ut sagt vad gäller att hålla fingrarna borta från godis och allt möjligt.. Måste komma tillbaka i den där formen jag hade innan..då jag fixade att träna 3 timmar i sträck utan problem.. nu är det nätt & jämnt att jag fixar 1,5 timme.. allt fet som slows me down.. Käften! Tänk på det själv liksom? Skulle DU klara av att springa en mil eller två med en massa extrapackning? Nej, jag tror inte det. Ska man ut och springa så har man bara kläder på sig och ett par skor, möjligen en mp3 men inte en stor rygga med en massa onödiga saker i.. Fett är onödigt såsom ryggan.

Emma du gör ont, men jag tänker inte lämna dig. Jag finns som ditt stöd, trots att du gör ont.

Nattens: värme, mys, dödsångest. Schysst kombo.. Det är saker var för sig så ni inte tror att jag fick dödsångest för värmen.. nejnej..Det var.. Den som vet, den vet.
One day it won't hurt anymore


bbl.

Hoppet om sommar slog mig precis. Jag ska ha leopardmönstrad bandeau-bikini i sommar. Det ni!




Någon någonstans har hört mig. Hört mina tankar.
Jag halkade iofs och slog gumpen rätt hårt idag..men det snöar nu. Det fucking SNÖAR! Jag har redan varit ute och älskat med snön! Med min lilla voffi Lara <3 (hjärta på henne) Och ja..
Jag är huuur trött som helst, har ont i ryggen & en massa annat... Men jag är glad.


SNÖ - SNÖ - SNÖ - SNÖ - SNÖ - SNÖ - SNÖ - SNÖ - SNÖ - SNÖ - SNÖ - SNÖ - SNÖ - SNÖ - SNÖ - SNÖ - SNÖ - SNÖ - SNÖ - SNÖ - SNÖ - SNÖ - SNÖ - SNÖ - SNÖ - SNÖ - SNÖ - SNÖ

Det snöar så sällan här nere och när det väl kommer snö så blir jag så till mig att jag inte vet hur jag ska bete mig xD
Tjau

Längta efter snö.

Jag är den som älskar snö..Verkligen ÄLSKAR snö. Och jag bor.. Ja, precis i Skåne. Av alla jävla ställen så bor jag i Skåne, jag borde egentligen bo nånstans i Lappland. Ge mig snö.
Satt nere i köket för en stund sen och var helt borta i mina tabkar på snö och allt möjligt när pops poppar fram och måste visa mig sin nya kamera..En Nikon D300..Liksom ge mig den istället. Den är för avancerad för dig ändå..pja, vi får väl se om han tänker över det en gång till. Tjoho!


Fick för mig att göra en ny banner också, får se om den kommer upp snart...
Lika ego som vanligt (:


Ja, jag vet jag måste låsa sidan så den inte är så utsmetad hos de som har bredare skärmar än vad jag har på laptopen.. ska bara komma på hur man nu gjorde.. webdesign in my ass!
tjau

You're so good to me

Hm..Den där Avril Lavigne är bra mysko. Från sneakers till stilettklackar.. Waow liksom. Ehum?

Jag är inne i en känslomässig kris, men det behöver du inte fråga nånting om..jag kommer bara stå och glo på dig tills du fattar att det var fel fråga att ställa. Men så ni vet varför jag svävar iväg på egna tankar lite väl långt borta ibland..

Jag har haft den där gay-låten på hjärnan hela dagen..

You make me so hot
Make me wanna drop
You're so ridiculous
I can barely stop
I can hardly breathe
You make me wanna scream
You're so fabulous
You're so good to me Baby Baby
You're so good to me Baby Baby


Idag sprang jag 6 km i kylan, gött. Maniskt.



Glömde en sak.

NYÅRSLÖFTEN.

Njut av livet, Varje dag.

Tappa ett par kilon = Träna det du vill, ät det du vill = Må bra.

Sjunga varje dag även om jag är ledsen.

Spendera sommaren hemma.

Lära mig min kamera.

Inte glömma att jag kan göra precis vad jag vill, om jag ge mig fan på det (: (Jag glömmer ibland)

Ta båda mina körkort. FAN!

SLUTA SVÄRA SÅ HIMLA MYCKET!


Jag kan nog komma på fler.. sen.

tjau