Mycket, för mycket?

Hur korkad får man bli? Hittar köttfärs som var tvungen att bli tillagad idag, köttfärssås och spaggisar fick det bli. Slänger upp kastrullerna på plattorna och drar på högsta värmen, i med vatten, smör & allt man ska ha i kastrullerna.. Tar av spislocken från de andr plattorna så de inte ska bli förstörda..men vart fan är det sista? Köttfärsskastrullen tog rätt lång tid på sig och kan ni gissa varför? Jo, där låg det sista locket som jag inte noterat låg kvar..sönderbränt.. Slänger över det på den oanvända plattan bredvid, drar av alla plattor och andas en stund, sen drar jag på dem igen(tror jag) och fortfarande tog köttfärsplattan hemskt lång tid på sig.. Då har jag helt enkelt dragit på plattan bredvid där locket nu ligger och blev grillat ytterligare... Varför inte liksom?

Lite morgontrött, ja? Efter allt kaos så har även biljetterna till gotland blivit bokade, mot alla om och men. Bilen får inte följa med helt enkelt. Önskar man kunnat stanna längre, men nixpix.. får ta en tur sen i höst istället.


Peace

Rik på nytt, men lika fattig ändå.

Suck, man blir lite smågalen nä det äntligen kommer in litw kronor på kontot..och lika galen blir man igen när man för över pengarna till andra konton för att man inte ska komma åt dem igen.. betalningar, spar.. suck. Menmen, det blir ju lajban sen istället :)


Nu ska jag get ready för en dag på jobbet, tror det blir en tur om gymmet innan jag kör dit ;) Härligt!


Peace!

Citerar Reba: Sluta va så himla korkad..!

Jag vet inte riktigt vad det är med människor ibland, men det verkar ofta som om det är otroligt svårt att stå för det man gör och förstå varför konsekvensen blev som den blev.

Äter man för mycket så ökar man risken för fetma, ganska enkelt att förstå att det är ens eget ätande som är problemet.

Hoppar man från ett högt tak så är sannolikheten stor att det gör ont när man landar, inte heller särskilt svårt att förstå.

Sen kommer vi till det här med trafiken..

Kör man för fort så hamnar man oftast i en olycka.
Nej, men då är det plötsligt kurvans fel att man hamnade i en olycka.
Eller den andra som körde för sakta, eller som sanningsenligt körde i både relativ och maximal hastighet för sträckan. Kanske var det rent utav isen på vägen som orsakade olyckan. Vart var man själv när det hände då? Ingenstans? Någon annanstans?

Varför är det så svårt att förstå att även här är det man själv som svarar för konsekvensen.

Det är ungefär som tjejen på sjukhuset som skyller på polisen för att hennes kille körde ihjäl sig i 200 km / h. Var fanns logiken i det sammanhanget? Var det inte han själv som valde att köra så fort? När landets förlängda arm vill stoppa förbjudet beteende. Vansinnesfärden bedrevs utan körkort också. Jag tror faktiskt att de flesta vet att om man ska framföra ett fordon så ska man ha legitimation på det, som ett bevis på att man kan bruka fordonet.

Blir trött på folk ibland.


peace

Rain... rain..rain

Idag blev det en tur till Ystad & träffa Krillan & leka med Milton. Måttligt söt & gosig han blivit! Efter det var det egentligen tänkt att det skulle bli lite beachträning.. men eftersom vädret var så ruggigt & en fingerstukning uppstod så skippades det då vi blev för lite folk..

Istället for jag hem & glodde på fler cellos, har konstaterat att det är lönn/lönn/gran som är det eftersträvbara. Dvs att jag får slopa den lite billigare svart-färgade linden.. Men den vi hittade var rätt fin om inte minst billig för materialet, det är väl märket som tar ner det. Vet iaf att jag inte vill ha en dyrare än 4000-5000.. Jag ska ju våga spela på den med. Mår bättre om jag vet att det är en lite billigare variant. Det är som med en kamera, alltså hur man hanterar tinget som avgör hur bra det blir. Behöver inte vara dyraste möjliga. En 80 år gammal cello skulle jag inte våga spela på ändå. Cellon jag tittat på finns >HÄR<.

Och såklart blev det några spad & kratt-tag i trädgården med tills det började regna. Määäään vi har en del kvar att göra. Och veckan jag har framför mig är pretty tough! Kommer inte finnas mycket ork efter jobbet..


peace


Något jag faktiskt ångrar..

Har tänkt på det då och då senaste åren.. Men jag ångrar ganska mycket nu att jag slutade spela cello. Jag slutade i åttan för att jag var såååå less på att släpa med mig instrumentet till skolan och vänta långa stunder både före och efter cello-lektionerna, för att lektionerna låg nån timme efter skola slutat och sen fick man vänta på mamma som slutade jobba nån timme efter lektionen... Och så var jag så less på att jämt och ständigt byta musiklärare. Det var hemskt att ställa om sig till så många olika lärare.. HELA TIDEN.

Och nu sitter jag och dreglar över en kolfiber-cello. Det hade varit så coolt att kunna spela fortfarande och ljudet i dessa skapelser är ju underbart!



Cellos är ju tyvärr enormt dyra.. Det får nog förbli en dröm ett tag till med egen cello. Kanske ska ta lite lektioner så man får lite värde för de där pengarna..och lära sig läsa noter på nytt..

http://youtu.be/jm7ToZ-9qyA
Den här låten, i klippet, har jag kunnat spela... då var jag 14 bast.

Lördag

Idag bär det mot Lunnarp & loppis med svärmor! Skoj! Senare idag hoppas jag på dejt med Erika som jag inte träffat på flera år nu! Helt sinnes.
En vän från en tid jag inte längre trodde fanns..

Och så dåden i Norge. Bomber & dödsskjutningar. Har inte så mycket att säga, mer än att jag skänker en tanke.

Man blir ställd när det ena bara blir värre än det andra.




ogreppbar sinnessjuka

Flitig fredag!

Jodå, visst har det hunnits e del idag. Bland annat storstädat lägenheten(igen), tvättat, handlat en hårklämma i stan, träffat mor & lillstrumpa, plockat iordning, stoppat in alla mat i kyl & frys, bokat träff med Erika imorgon, gjort en pizza.. eh..

A.. kort update,,

peace

Dåligt!

Jag ska bättra mig vad gäller att skriva här..I promise!
Det har hänt både bra & dåliga grejer sista tiden, lite småtabbar på jobb men samidigt väldigt roligt på jobb :)

I lördags var det sista dagen på Kristianstad-dagarna. Detta innebar ju såklart en tripp dit, träffa Ullstorpsgänget och sen in mot stan & möta upp Pysen Sr. Pysen och puttrich :) Muchos trevlos!

Hinner egentligen inte skriva nu heller, ska köra mot jobb om 30 min, tänkte handla med mig en lunch.
Den 6e augusti är det beachturnering i Åhus, kanske fått ihop ett lag.
Den 12e augusti åker jag troligtvis mot Gotland <3 och den 15e vidare mot roslagen! Love it!

Peace

Klänningen, som egentligen är blå

Men det fanns ingen roligare bild. För 80 spänn fick jag den här stackaren som var för bred för mig, men lagom lång.. köpte den ändå och en rulle tråd och sen var den kreativa nerven igång igen..

Som sagt för bred så jag tog in den i sidorna & formsydde den lite för en lightare midja och kom sedan på att en drapering är ett enkelt sätt att skapa kurvor av tyget istället för kurvor under tyget.. Me like.

Den blev bra, har ni tur kanske ni ser mig spatsera runt i den nån gång..





Klänningen jag köpte är dock blå. Som sagt.

Snabbupdate

Inte hunnit med det här på ett tag nu som ni märker. Inte orkat, inte hunnit. Vssa mornar har jag börjat klockan 4 på sturup, vilket innebär upp & hoppa klockan 0230. Sinnes! Men det känns inte särskilt tungt än då det är förbaskat skoj att göra något nytt!

Senaste dagarna har jag ändå hunnit med att fixa till en klänning, städa lägenheten(inkl. arbetsrummet), fixa skottkärra, möblera om, plantera om blommor, klippa gräset..

I förra veckan fick jag dock tillbaka uppsatsen igen(!?!?!?!#¤%&/=/&%¤#¤%&/!!!!!!!!!????) och den var fortfarande inte godkänd..gör mig så trött..och så less.

Men nu, nu har jag betat av 5 av de 7 punkterna som min examinator hittat på.. Skickar in det om en stund igen & sen ska jag ut & klippa gräs & tömma ut lite jord här & var...
Leta grus hade jag också behövt göra..