Skeleton song..

m, jag gillar inte min kropp..

Skeleton you are my friend
But you are made of bone
And you have got no flesh and blood
Running through you to help protect the bone
Skeleton we have been friends for years
And you have seen me through some trials
And tribulations and some tears
But everybody thinks I'm weird
And I should have known
That it wouldn't be long
Until you, you've got me standing in an awkward position
 With unwanted attention and a need for explanation
And it's not that I'm letting go of you
But I don't know what to do
Skeleton we are so close
But you have got no body
So why do you insist on wearing clothes
Skeleton when we were young It was easy
Even though the other kids
They would tease me
But I was only seven I had you
But now I'm twenty-two
 And now it's different,
when I take you out And you,
you've got me standing in an awkward position
 With unwanted attention and a need for explanation
And it's not that I'm letting go of you
But I don't know what to do
'Cause sometimes at night,
I dream of the most terrible things
 I take a hammer and I creep out of bed
 And I raise it high
And I smash your head
Fibular and tubular
And ribs and cages, too
In fact, while I'm here I'll smash the whole of you
Smaaaaaaaaaaash !
 But Skeleton, you are my friend
And I could never bring your life to an end
 Yes Skeleton you are, you are my friend
And I will be there for you until the end
And even though, when I take you out
You've got me, you've got me standing in an awkward position
With unwanted attention and a need for explanation I could,
I could never let you go
 And that is all I know
And that is all I know
And that is all I, that is all I know
 And that is all I know, know


Perfekt Blå

en till lång dag..Fruktansvärt trött är jag efter ett långvarigt samtal igårkväll, men trevligt var det. Har köpt en lotusblomma (?).. En ljusstake då, eller.. vad ska man kalla det? Ljushållare?


Det är i vilket fall som helst helt perfekt blå, inte för mörkt eller för ljus, inte för grå och inte för skarp. Bara helt perfekt. Rätt och slätt.

"För den du alltid ville haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, han är med mig nu-uu"

tjau..

Bröstvårtor..

Haha thanks för kommentarerna för min..bröstvårta?.. Otroligt fult ord på något så fint men visst okej, den är hel och blöder inte. Lika fina som innan.. Bra, nästa kapitel.
Ont i tårna, hälarna & ryggen.. Best kombo ever och jag är trött som ett as men är för högt uppe i varv för att ha en chans att kunna somna..bra.
Jag sitter och tänker på Morris..vilket gör at jag känner himla skön harmoni i min lilla kropp.. Colbie & stockholm = hallon..
Bara blaj.. detta då.. uhm..godnatt.

eh, match på söndag lugi & hbk.



(tomt)
tjau

Praktik, Bibliotek och Volleyboll

Lång dag på praktiken, men kort ändå..tiden gick fort, trots att det var rätt trist.. Efter jag slutat så traskade jag mot biblioteket som jag inte varit på..uhm..hur länge som helst. Jag lånade The Cider house Rules och konstaterade ännu en gång att det var väldigt längesen jag var där för jag hade en skuld på 16:- från 2006.. bra sara.. 16:- dessutom...
Volleyboll ikväll med och vi avslutade med en lek som Hannis är väldigt bra på.. Gammalt scenario från höstas, "Stå på händerna" (alla ställer sig på händer, ja fötterna på händerna) "Stå med händerna upp i luften" (alla ställer sig upp och viftar med händerna i luften medan Hannis uppfattade det som om vi skulle stå på händer, så där står hon och viftar med benen i vädret)..
"Lägg er på mage!" jag slänger mig ner och landar på något oturligt vis på tutten så piercingen vrider sig åt något hemskt onaturligt håll vilket gjorde VÄLDIGT ont.. =(( Så där låg jag & kved.. "allright, I'm out bitches.."
-Vad hände sara? slog nu nävarna i solar plexus?..
-Vad snackar du om män? Jag rev upp piercingen.. (kvider & håller armarna hårt omkring bröstpartiet..)
-öh? jaha.. ja det är inge bra o ha när man är volleybollspelare..
- no shit.. (: (skrattar ironiskt inom mig.. )
Fick för övrigt se klass foto på både robban & andy från -89.. då föddes fan jag.. robban såg ut som min mamma fast några kilo bigger..andy såg ut som beavis & butthead.. (= STABILT!

Imorgon ska jag laga pastagratäng med Mr. M candyhoe.. eller popcornmannen.. eller mackis..(som han HATAR att bli kallad!) Ha-HAA!

Mitt rymdnamn är Ulla Spacejock..
dagens:
F - välling + 1 kopp kaffe
L- kyckling, potatis, ättiksgurka(bästa som finns) macka, kaffe, vatten, rivna morötter
K - te
Ö - kaffe & banan..

Bort med erxtra kilon, gött gött japp japp.. Svårt att kunna få til latt träna de pass man vill när man slutar 18 varje dag.. =(  Får se om man kan lyckas lösa det.. jag + träning = sant


tjau tjau

En sak till..

Jag saknar den där lätta känslan..



Hej luft

hejdå - - -

Storasyster försvinner..

Jenny sitter & kacklar i telefon..IGEN.. SOM VANLIGT.. Men liksom..det är annorlunda nu..

"Jag vill inte ha hårfönen i badrummet"

"Vi får ta & köpa ett sånt där nyckelskåp med spegel till hallen"


Vi har liksom..Det har alltid varit Jenny & jag ju.. Och nu börjar hon flytta ifrån mig, redan på lördag..WHAT liksom?!



Buhu!

80-talisterna

Vi som började "hänga med våra polare" när det blev för ocoolt att "leka med våra kompisar"

Vi som fick hjälpa läraren att trycka på play på videoapparaten

Vi som spelade in musik på kasettband genom radion

Vi som frågade chans på någon ny varje vecka

Vi som var närvarande medan myrornas krig fortfarande gick på TV

Vi som fortfarande säger negerbollar och aldrig har sagt det och menat något förolämpande

Vi som hade påtvingade brevvänner i grannorten

Vi som var tvungna att blåsa i våra nintendospel för att de i överhuvudtaget skulle fungera"

Ni andra, välkomna till världen.

Längtan efter en omtanke..

Jag satt på bussen efter en lång dag på praktiken..eller så lång var den inte..tiden gick rätt fort..
I alla fall, jag satt på bussen och förbannade mig själv att jag slösat upp alla pengar på telefonen så jag kunde varken ringa, smsa eller nånting.. måste byta till abbonemang igen, jag fixar inte kontantkort FFS.. vill ha ny telefon över huvudtaget..
Så där satt jag och längtade efter att någon skulle ringa och fråga vart jag var nånstans och hur jag skulle ta mig hem.. för jag hade ingen lust att gå hela vägen hem från bussen..bara 2 km men det blåste rätt kallt och jag var klädd i skinnjacka och jag hade glömt vantarna hemma, mina älskade vantar.. Innan pengarna tog slut så slängde jag iväg ett sms till lillasyster i hopp om att hon skulle ringa mig eftersom hon var den enda hemma..TRODDE JAG. Ingenting hände och jag klev av på busshållplatsen vid Valleberga k:a som vanligt..och började gå. Kallt som attan var det och jag längtade fortfarande efter den där omtanken att nån skulle undra vart jag var.. och som jag sa innan..hur jag skulle ta mig hem..Ungefär halvvägs, dvs i Hedvigsdal så kör en stor skåpbil förbi mig uppför backen(världens längsta), sen ser jag hur han ställer sig på bromsen och lägger i backen och kommer tillbaka..

"E de inte en auv Granauds döttrar?"
"jo?"
"Skau du ti fröuslöuv?"
"a?"
"Hoåppa in dåe!"
"ö..okej (: "


A, han pratade extremt bred skånska..och det luktade cigaretter i hela skåpbilen men jag fick skjuts, så jag antar att det får duga med omtanke för denna dagen..



Tack för omtanken.


Ett tillägg, han som plockade upp mig.. jag tror han är min storasysters gamla klasskompis pappa.. haha (: invecklisch!

tjau

Stockholm

I onsdags begav man sig då till huvudstaden, i bil. Efter mycket gal i bilen och många sms, många rattfyllon och käringar på E4:an så var vi äntligen framme.. 8 timmar tog det..om inte mer. Men fram kom vi otroligt nog och jag ger inte mycket för filmarkeringarna in mot stan och förutom att jag höll på att ramma en buss så gick det rätt bra att ta sig fram bland alla enkelriktade gator in till Östermalm där jag skulle spendera 3 dygn med mom och lillasyster på 27 kvm.. gutt.
Torsdag, vi tog tuben ut till sandsborg för att träffa mormor som jag inte träffat sen jag var..ehum, 9 år kanske? DVS 10 år sen. Even better.. "Nämen lilla sara, vad stor du har blivit?" Är det så konstigt att du tycker det med tanke på att jag inte var längre än till din armbåge sist, nu var jag nästan 1,5 huvud längre..Lilla mormor (=
Sen bar det till Naturhistoriska..och det var ju inte alls sådär spännande som jag kom ihåg det..men allt var bättre när man var liten I guess.. Men det var rätt intressant ändå (: Mom kom ju med sina papputar när jag stod vid mammuten..jättekul..haa....ha.
Sen.. (: Träffade jag Morris, som inte var så speciellt kort som jag hade målat upp i min lilla hjärna.. Vi lagade stark mat, haha stark mat är all mat som är starkare än filmjölk med krossat knäckebröd. Men gott var det, sinnesgott. Så jo, lemurer kan minsann laga mat (:
Det var en tuff kväll med mycket tumbrottning.. =(
Fredag, vi rullar rundor på stan och jag hittar min efterlängtade klocka.. Har inte hittat nån klocka som jag gillat, men nuså (: Och äntligen fick man krama om familjen Boman ordentligt. De var magsjuka när vi kom fram i onsdags och skulle få nycklarna. Dock sov Isak. Mitt underbara favoritbarn. Så det blev fika i kungsträdgården(:
Vi vandrade omkring i stan från 10 till 17 och en sak är säker, man blir sautans trött i benen när man går så mycket.. Sen bar det "hem" till östermalm igen där vi krängde crocketter och pannbiffar, ett G fick det iaf.. Jag har gått upp en massa på sista tiden och det gillas INTE.. För det börjar liksom bli för mycket.. =((
Senare så bar det till St: Eriksplan igen för att få tillbaka min tumring, min underbara Gutering som är något av det bästa jag har.. Jag är naken utan den.. Gick en trevlig promenad med Morris.. fick lära mig att det kan utkämpas krig om kaniner mitt i storstan..
Lördag, Upp tidigt igen för att bege sig till Tallkrogen för en morgonfika innan det var dags att rulla hem igen.. Isak och jag har inte träffats sen i somras, han sov i fredags som sagt, och jag var helt 100 på att behöva bli ompresenterad för Isak "Kommer du ihåg Sara, Isak?" Och att han sen skulle kura in sig bakom mamma Ankis ben eller liknande.. Men ja, jag hade fel. Jag klev in i hallen och jag möter Isaks blick och det första han säger är "Sara" och sen fick man en ganka lätt men rätt go kram av honom ändå.. det värmer otroligt i hjärtat (: Han är ändå knappa 2,5 år.. Jag vet ju inte hur långt minne 2,5 åringar har..men ändå (:



Och efter att Micke videofilmat min snygga utbackning från Olympiavägen så bar det av hemmåt. Jobbigt att åka, tycker ju om familjen Boman (med inslag av Jansson). Hjärta på er!
Av nån mysko anledning så känns det alltid som om hemresan går fortare? Har jag fel?
Jag fick grymt ont i ryggen av att sitta & köra så länge som jag gjorde..har för den delen haft ont i mer än en vecka..Dags att tejpa om ryggen nu eller?.. ehe, Ja.. Får ta & ringa Tejpjonas..

Nu ska jag dammsuga mitt rensade rum..& fylla min kista med "flytta hemifrån" saker.

tjau

Miljötänk är bra..

Det är bra att bevara miljön i den mån det går. Eko-driving eller hur de nu vill ah det stavas är också bra, minska bränsleförbrukningen är ju suveränt! Och att tåg släpper ut minimalt vet alla redan. Flyg suger däremot, flyg inte för det försämrar miljön, men det går ju desto fortare. Förklara då en sak för mig, varför ska man behöva vara en kilometer bakom framförvarande bil för att det ska vara bra ur miljösynpunkt?
Och en annan sak, det ska ju vara enkelt att välja miljömärkt? Att välja det som är bäst för miljön? Och för att göra det enkelt så bör det väl inte kosta så mycket, right? Som jag sa innan, tåg är så fan mycket miljövänligare än flyg. Då BORDE väl tåget vara det billigare alternativet eftersom det också tar många gånger längre tid att åka tåg än att flyga? Eller hur? Håll med? Ja, tänkte det..
Förklara då varför SJ vill ha 1900 spänn av mig för att transportera mig tur och retur malmö-stockholm? Det kostade inte ens över 600 spänn att åka den sträckan tidigare???
Och förklara då varför Malmö Aviation då bara ska ha 850 spänn av mig och dessutom bjuda mig på mat? Ja, hela sträckan Malmö - Stockholm?!
Vart fan är Sverige på väg egentligen? Gör något åt detta!? vad fan!? Jag tycker om att göra något för miljön, jag anstränger mig verkligen för att verkligen slänga sopor rätt, använder låg-energi lampor och lära mig köra bil så miljövänligt som möjligt.. Ska man då inte kunna få lov att ta tåget för at tdet sparar på miljön mer än flyg? Nä för det kostar skjortan. Någon mer som samtycker?
SJ = DÅLIGA.

Imorgon har jag halka, det ska bli spännande! Måste läsa på..

tjau

Facing the dodo's conundrum..

Kom hem för ett par timmar sen efter en seg men väldigt mysig helg. Min hjärna har blivit överöst med små fina stunder som gjort mig lam i kroppen och ord har trippat längs mitt hjärta om vartannat med solstrålar som bränt mina hornhinnor.. va? Vad snackar du om sara? Jo, jag är på ett litet smått poetiskt skrivhumör ikväll..

på tåget: då himlens ljusblåa konrast skar sig mot det blåsvarta havets kontur i horistonten
i staden: varje steg ger ett kvavt eko efter sig, klackar, hårda men mjuka, ekon. Den isigt blåa himlen ger mig den där kalla kåran längs ryggragen som gör att både hjärta och själv fryser till is.. en kort sekund..
på landet: deformerade grenar, fyra träd i ett? trädet äter upp sig själv och himlen.


Tiden springer ifrån en, det är helt sjukt vad tiden springer ifrån en. Det är en månad tills jag fyller 19..sen kommer april och sen kommer maj.. sen juni och då tar jag studenten. Jag är out of school finally, fast jag har ju fått mina idéer på att läsa vidare till lärare.. Gud sara, varför? Jo för svenska skolan suger, jag vill göra något åt det. det kan inte fortsätta såhär..och i vilket ämne? Det roligaste såklart, Matte! :D Jag blev inspirerad av Stavros Louca..Han är bra!

image80

I väntan på Stockholm.. Åh vad jag vill/hoppas/får åka!

Kollar biljetter till sthlm för den 23 maj.. bal (:  Men sj är dumma i huvudet. 947 spänn enkel? KISS MY ASS. 

Har också fått reda på att jag består av 2,7 kilo för mycket fett och 400 gram för lite muskler.. Lagom med vatten dock, men för mycket mat i magen xD HAHAHAHAHA.. gött.. =(

Vad gör cepedumma sara ikväll dårå, jo, färgar håret.
DU ÄR ETT DUMT JÄVLA AS SARA!
Ni får er en saftig bild imorgon..

I felt like I could just fly
But nothing happened every time I tried.

tjau

Inget jävla Gävle..

Suddade precis ut posten i min kalender angående trippen till Gävle.. fick ju veta i fredags at tvi inte kommer åka till Gävle för att överräcka pokalen till detta årets vinnare i entreprenörstävlingen.. men nänä, de ger upp allt däruppe i Gävle.. YOU SUX!

Innan på religionen satt Davinski & jag och diskuterade väldigt...groteska saker.. om vem vågar jag inte skriva..men det var groteskt.. sjukt tråkig person är allt jag avslöjar..


Eftersom allt är rent idiotisk här på blogg.se så skriver jag inget långt ikväll.. texten ovanför skrev ajg igår och orkade inte avsluta och nu när jag skrev resten och förhandsvisade och skulle gå tillbaka..TRO FAN ATT ALL TEXT JAG SKRIVIT ÄR BORTA?! GONE?!
SVITTE säger jag bara!

Var för övrigt ute & fottade lite innan, inget redigerarprogram på just denna datorn, så ni får orginalet, av denna lilla ynkliga bild, trots att jag vill ha lite starkare färger på bilden.. har inget sånt där proffsigt filter.. =( ÄN.


tjau

Våreld

Nu hade jag..för ungefär 2 minuter hur mycket som helst att skriva här.. men nu när jag väl loggat in på bloggen så..liksom..pfuiit..
Innan när jag kom hem kände jag den välbekanta doften av rök.. mom & dad våreldade



Sen åt jag god härlig choklad innan jag begav mig ut på min halvmilarunda..för att bli av med magvärk..
Kände för övrigt när jag väl var ute på vägen att motorcykeln snart bör plockas fram..åh, längtar efter att få köra.. Hoppas vädret håller i sig..
Hittade den här skitbilden också, vad ful jag är! Det är insane!
Jenny sitter och pausar filmen här hela tiden..jag rynkar på näsan.. onödiga fakta.
Jag förstår inte hur hon kan kränga i sig chips nu.. Det ingår inte i min värld. Har för övrigt blivit tejpad med kinesiotejp på ryggen

"När en muskel är ansträngd, skadad eller inflammerad samlas det vätska, och utrymmet mellan hud och underliggande vävnader blir komprimerat. Detta leder till minskad cirkulation och mer tryck mot smärtreceptorerna och underliggande muskelfascia. Smärtan i sin tur förhindrar en normal muskelaktivitet, vilket leder till obalans och felaktig belastning av muskler, ligament m.m. Genom att lyfta huden minskar man pressen på underliggande vävnad. Det leder till dämpad smärta och minskad svullnad, samtidigt som cirkulationen ökar och rörligheten blir bättre. Tejpmetoden skapar en bättre miljö för muskeln och andra vävnader att arbeta och återhämta sig i. Tejpningen används både inom idrott och som en behandlingsform inom vården runt om i världen. Tejpmetodens användningsområde inom företagshälsovård och klinikverksamhet kommer de närmsta åren att öka avsevärt, i takt med att fler och fler terapeuter lär sig metoden."

Snälla gör så det slutar..

Jag hade hut mkt som helst at tskriva innan! SHiiiiitt.. Saknar M, helgen var trevlig.. <3 mih..




tjau

YA

image76

http://www.ystadsallehanda.se/article/20080207/SPORT/467624437/1013


LITE GLAD JAG ÄR (:

Nightmares

I love you Pablo, you said you'd never leave me...

Match ikväll, tagga tagga! Precis krängt massa käk, känner mig som en boll.. ytterligare snabba kolhydrater ikväll innan matchen..fram till dess ska följande prickas av

Skriv Engelska texter
Skriv psykoanalysen och reflektion över freud & eriksson
Läsa i körkortsboken
Ta en tupplur
Ringa Ystan
Bestämma möte med projektgruppen

image73 Saknar för övrigt Stefan..

image74 Såhär fin blir man på skurups tågstation i väntan på M..
HMM..

image75
JA, JAG VILL MED DAVID TILL ITALIEN & ÅKA SKIDOR..ehum sorry. SNOWBOARD!


Jag har sjukt tråkigt..aja, bara till att börja pricka av listan..

Under the moonlight.

Det spöregnade här precis, that's weird. Om jag ska vara riktigt ärlig så börjar jag bli trött på regnet.. Jag vill ha snö. Men blir det inge snö så kan det lika gärna bli varmt.. Men jag vill ju ha en skidjacka?! =o
Ge mig eskimåpuss. Och en fet volym av Martin Kellermans Rocky!

Jag har haft ett äckligt illamående många mornar nu ett tag, idag blev det ändrig, en ändring som fungerade. En kopp fullkornsvälling.. men senare var jag ju dum nog attta en bulle med ost..Vadär det med mig?..Började få den där illamåendekänslan igen då.. Muh, välling är sjukt gott. Barnaminnen jepp jepp.. Därför det är så underbart. Jag är hallon , inte blåbär..men blåbär var tydligen barnbär?..


Visst tar det sig - puss på min canon eos 350D som är otroligt underskattad av folk..
Nu ska jag bara skaffa mig ett hoyafilter..


Det är match imorgon mot svedala 1945 i norrans hall som vanligt, dvs om det fixar sig med ljuset. Det har varit discobelysning där nu i 2 veckor..
Äckelkänsla i magen, försvinn, jag vill äta xD

Imorgon är det övningskörning som gäller jepp jepp, med min skinny lärare, men acksåbra han är. Lugn, som vilken lärare som helst. Men ja, är man som jag.. så är man som jag. Haha, obegripligt? Jo, det är så att jag hatar att byta lärare.. Och han var först ut att ta min uppmärksamhet för att lära mig köra bil. Har inga planer på att byta..
I helgen kommer M hem igen (:

JAG VILL TILL STOCKHOLM..och smyga upp bakom dig ochta din hand!

Kom precis på mig själv att jag fortfarande tycker om att lägga min kind mot mammas kind när vi säger godnatt. Och känner doften av hennes ansiktskräm..Känner mig trygg när jag gjort det..
tjau

1408

Såg filmen.som rubriken avslöjar. Mysko film, men rätt bra..svårt genomtänkt. Av och till?

Marknadsföring är en rolig grej.
Sara - Life is short..
eller..
Sara - less is more..(all you need is me)
Du suger sara! (:

Jag suger på matte med för den delen.
En jättespindel! Kom igen, lite fantasi tack!
Jag trillar snart av stolen..
Volleyboll imorgon.

Jag vill till sthlm och leka med..spiderpig.


tjau