Tidsfördriv

Har inget för migm känns för jävla tråkigt faktiskt. Har gjort färdigt solsdynan, diskat, plockat undan lite, mätt var man kan borra in skruvar i väggen så spegeln kan komma upp där jag vill ha den, funderar på att åka & handla en skrivbordslampa till min älskling, skulle vilja göra något nyttigare... blir lite lugg i eftermiddag med tror jag, läsa lite.. kul.

Längtar tills jag kommer till Gotland och kan börja jobba med det jag tycker är riktigt roligt. Tycker för den delen med att Pys ska komma & hälsa på (:

Måste nog försöka fixa så jag har symaskinen här i lägenheten istället så jag kan fördriva tid på diverse grejer som jag lovat sy.. och planerat att sy.


Peace

Gotland in my heart

Det gör ont att jag ska åka ifrån älskade Fredriken. Men Gotland är stort mig, bara en gång till måste jag dit. En sommar till.


Grymmaste bilden på mig & NehaPeha

 

 

 

PEACE, det lär komma fler bilder för jag kollar igenom externa hårddisken ikväll.


Önskelista

Ett par smalare ben hade suttit fint, tack!

uppdatering

Har lite viktigare saker för mig än att fixa här & skriva vilket jag egentligen borde.. hur som helst.

Har varit hos mammen & pappen ett par dagar för att ta hand om lara

Har fått hit gästsängen till lägenheten

Har sålt mitt skinnställ så nu kan man börja se sig om efter ett nytt(FRESH)

Har hunnit vara magsjuk också

Idag ska jag till stan med Krillan & Mille, ikväll blir det väl en löptur skulle jag tro.


DET VAR UNDERBART ATT SOVA MED ÄLSKLINGEN BREDVID SIG INATT!


peace!

Äntligen!

Jag satte provet så stenhårt igår! RIKTIGT STENHÅRT! SÅÅÅÅ nöjd med mig själv just nu (: Sitter & dricker kaffe till känslorna som far runt i kroppen.


Krill & mille kommer troligen snart, måse städa upp i lägenheten!


NU!


peace

Onsdag, dagen innan provet.

Sitter och funderar på vad jag ska göra den 23 april, då min prövotid går ut. Budet är att köra samma runda som jag gjorde på uppkörningsdagen och sen rulla förbi Lantz och lämna ett kort. Ja, jag vet det låter skitnördigt men detta är ett big thing för mig och roligt eftersom jag kom på att körkortet innehavits av mig i nästan 2 år nu och gett mig möjlighet att planera detta lilla spektakel för mig själv för att fira hur bra jag är (:

En parentes till er pellejönsar som tror att man har 5 års prövotid; Läs körkortslagen i vår kära Labok. Körkortslag (1998:488) 3e kapitlets 18§.

5 års prövotid är bara för att skrämma upp alla pellejönsar.

Imorgon blir det prov hos Polisen, ganska nervös..kuggade första vändan. Vilket är oerhört pinsamt mn jag står för det(vilket inte alla gör, mesar). Jag var nonchalant & lat vid det tillfället. Får se om det räckte med den knäppen på näsan för att jag ska skärpa till mig.. nervöservösnervös.


Nu ska jag göra tacopaj tills älskling kommer hem <3

peace