Söndag.

Ja, men det svider lite i mig och jag tänker på det ganska mycket. Jag hoppas på det bästa. Tiden visar vägen, som alltid.

Hade en suverän dag igår, först heldag med fika, och fix med hojar. Jättemysigt och trots att det var så kallt så njöt jag av att vara ute. Så skönt när solen äntligen visar sig och lockar ut mig.

Sen bar det till Malmö för att träffa storstrumpa en sväng innan det bar till KARINKARINKARIN för att öppna kvällens första öl. Kära öl, varför tycker jag om dig? Du gör mig fet! haha!
Efter lite chitchat och earth hour så bar det till Magnus borta på Södervärn, trevligt folk, god mat, goda drinkar. Det tackar vi för. Sen blev det lite öventyrliga cykelturer runt malmö. Kallt om händerna som f*n..

Tåg hem vid lunch, strålande sol. Kom till ett regnigt Ystad. En känsla i magen fick mig att vilja gråta. Ungefär som när man trillar och slår sig väldigt hårt och man vill verkligen bara börja gråta som ett barn..men man avstår för att man är vuxen. Den känslan fick jag, av flera anledningar.. Men mest för att jag längtar bort. Så himla långt bort. Bort från allt. Något nytt, en ny sommar?
Mötte hur som helst upp emma och då försvann den där känslan i magen, men hon anade väl mitt tillstånd. Bakis, förvirrad och tvistad. Hu vad skönt det ska bli att vina bort lite sorger på Fredagkväll. Först lite volley efter ett seminarium i Malmö. Sen piri-piri pizza. Ska bli så gött. Handla mat och sen ner till stugan. Vårt ställe på jorden, med en del minnen, både glada och ledsna, jobbiga och roliga..

Vår plats på jorden att försvinna från allt annat, utan att åka särskilt långt.
Har mycket som måste ur kroppen.
Nu.









And if you want it too, then there's nothing left to do.

Hat är ett starkt ord.

Det håller vi alla med om va? Helt ärligt, ingen vill använda det särskilt ofta och de som väl använder det ofta de menar det oftast inte. Nej, vi som använder starka ord sällan vet att de tar mer än om man "slösar" på orden.

Folk jag tycker mindre om; såna som inte tar hand om sig själva.

Folk jag praktiskt taget hatar: De som tar livet av sig, ni begriper inte vad ni kastar bort.




En tanke som slog mig. Och det sved faktiskt lite när jag tänkte tanken ett par gånger om..

Låt dina barn växa upp i Norrland, de blir lyckligast så..

Titta noga på bilden, utläs vad färgerna betyder i båda Sverige-bilderna.
Tolkning:
I Skåne mobbar man sönder varandra och alla gråter och mår skit.
I Stockholm försöker de mobba sönder varandra men de som blur utsatta förstår inte att de blir mobbade.
I Norrland varken mobbar eller mobbas någon.


Låt barnen växa upp i Norrland, de blir inga mobbare och utsätts heller inte för mobbing.. de åker skidor och äter torkat renkött istället.. Jagar järv lite här och var kanske.


Less på plugg, kul grej mitt i liksom..


Tentaplugg

Ärligt, har läst hela dagen. Halva dagen igår. Är lite sent på det och sjukt less på det. Det är inte det att det inte är intressant, men kunde de inte komprimerat texterna lite? Det mesta är bara repetition på repetition.. Less less less.
Har svag värk nere till höger om magen också.. oroväckande..
Var nere på Mcskolan idag med och snackade skit, fick erbjudet att exponera hojen på skolan bland en massa 16 åringar som skulle ta kort nu över sommaren, Jotack! Fick även nys om en Kawasaki er 5a.. Får se vad det blir av mig & hoj när jag fått 125an såld. Letar som tidigare nämnt nytt mcställ och om jag får provat storlek imorgon så kan jag kanske äntligen bestämma mig, räkna ihop lite stålar och får det beställt.. HOPPAS!

Nu ska jag fortsätta läsa & anteckna. Sjukt less och irriterad på fågeljäveln som kvittrar nåt sjuuuukt hysteriskt utanför fönstret. Fågeljävel.

Vår <3

Projekt á la Ävaah & Aaua

Blev en del bilder idag (: Gillar att modella :D

Klicka här för att titta på bilderna.

Söndagsfunderingar

Ibland blir jag ärligt talat chockad hur folk egentligen bär sig åt, hur de egentligen tillåter sig själva att agera. Det finns alltid någon form av självbevarelsedrift i varje männsika skulle man vilja tro, men en del leker verkligen med döden när de ger sig på att reta upp andra människor. Trist att skriva om här, men jag är ärligt talat chockad. Jag trodde det fanns någon form av intelligens i varje person med tanke på att de oftast kan äta själv i alla fall.
Synd om Assface(hihi) som fick mos i örat. Kram på dig!

Idag ska man till Julia och bli pillad i håret & fotograferad av Aaua till diverse projekt. Ska bli rätt kul, ärligt :D

Var i staffanstorp igår för att prova ett mc-ställ som jag beställt. Trodde ni att det passade? My ass. Det var sjukt sexigt slimmade om ben & röv, så det var ok. Men över axlarna så hade jag kunnat få in en omgång axlar till och en D-kupa. Armarna.. eh.. ja om man tog mina armar x3 så hade det nog passat. Jävla skit.
Får leta upp ett Dainese-ställ hos Lelles & beställa. Rea! <3

Jag har tenta på fredag och jag har väl egentligen inte riktigt kommit igång med plugget. Det har blivit några ord lästa här och där bara.. kikat på ppts.. Imorgon har jag en hård dag framför mig. 10-12 & 13-15 har vi föreläsingar om ADHD & brott, dvs att jag kommer gå upp runt 7 för att göra mig iordning och ta mig in till Malmö. Efter skolan tänkte jag åka ut till MC Huset & söka ett jobb som jag råkade se att de annonserade om, extra personal men i alla fall! Jag ska även prova storlekar i Dainese-ställen, så jag vet vad jag ska kika efter i kataloger sen..
Sen kommer det bära till UMAS där jag ska sitta & läsa ur ref. exet Adolsescent Crime.. läste inte riktigt hela när jag väl hade den hemlånad och man bör väl komma till ganska skön pluggro om man är på ett bibliotek? Inte sant?
Hur som helst. Vid halv 8 ska jag befinna mig på Heleneholm för ytterlugare ett 2-timmarspass Volleyboll, grymt roligt fortfarande. Kommer inte vara hemma förrän halv 12 som tidigast.
Resten av veckan, Plugg.. Fan sara! Kom igen!

Myslåt till er (:

Har fått något att plugga..

Inte nog med att jag har tenta på fredag.. nu ska jag lära mig dansa också..



På tal om foto

Jag får väl helt enkelt blotta mina skills inom foto.. fast det är inget att skryta med. Amatör till max och lagom intresse för att experimentera i Photoshop.

Lagt upp foton på Pixbox.se

Sök: Souljacker
Eller tryck här.

Varning för egosexuella bilder.. och annat trams. Och lite annat.
Mer kommer.

Såklart ;)

Jo förresten..

Moderkakan köpte ett nytt CF-kort till mig idag, uppskattas SÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR MYCKET!
Jag ska nog ta upp mina kära EOS imorgon och njuta av ljudet från SLR-tekniken.. Kan ju numera ta typ 500 bilder med högsta upplösning nu innan jag behöver föra över dem i datorn.. jämfört med innan när jag hade pinsamt lite minne på CF-kortet..

Nu ska jag hitta en blixt och ett fisheye-objektiv att leka lite med. Någon som vill ge mig det? haha

Bild tagen på Stockholms central ca 0530 på morgonen.. På väg hem från Gotland. Innan jag träffade Dig. Innan hösten kom, innan allt började.
Notera ballongen i taket.

St: Hans kvartersblandning

Jepp, te. Gott te måste jag säga. Gotlandste. St Hans Kvarter är där Kränkubutiken ligger i Visby. Längtar dit, åh vad jag längtar dit. Inte direkt till Kränku, men till Gotland. Luften är annorlunda där, vattnet är annorlunda där.. Känslan.. Allt är annorlunda där.

Jag har en hel del funderingar som far omkring i min lilla kropp... I mitt huvud rättare sagt kanske? Nej, i min kropp låter bättre.
Dels pirrar det i mig för det underbara vädret, hopp om värme känns i luften! Det gillas! Dels andra tankar.. om framtiden.. Polis? Advokat kanske? Va?

Jag har ont i min Rectus femoris.. Inte skönt när man jobbar lågt på volleybollen..känns när man tar ansats, när man försvarar, diggar.. Det känns hela tiden.. Inte minst nu när jag går upp och ner för trapporna här hemma.. Sick.


Har tappat skrivstinget.. vad man nu vill kalla det.


hej

Hurra hurra!

För jag har födelsedag idag!




pok!

Kom då!

Värmen smyger sig på så sakteliga.. Tog modet till mig att använda en jeansklänning jag fick igår, mycket fin <3 Inte riktigt van vid mig sjölv som kvinna..eller att känna mig kvinnlig.. blir ju oftast jeans(gärna baggy) och luvtröja. Men jag gillar den här nya Sara som vågar klä sig.

Hade planerat sovmorgon till minst klockan 10, men jag vaknade 8 och mornade mig till 9. Sen ut med Lara på en timmes promenad, städa huset, äta frukost, duscha & sen åka in till stan för att träffa Pys (: Handlade & fikade på otippat ställe :D Men trevligt var det.
Hann handla på mig torkade jordgubbar och turkisk yogurt innan jag tog bussen hem igen :P

Nu ska det packas presenter, sovas & sminkas. Sen börjar jobb 1930.


tjau

Roligt.

Jag vill krypa ihop någonstans.







Och bli så liten som möjligt.

Andas ut.. nytt andetag & fortsätt

Klarade mig på tentan som jag skrev vecka 8. SÅ jäkla gött att veta att jag har den bakom mig nu, nu ska jag bara plöja igenom resten av all litteratur :P woho! Salstenta den 27!

Sugen på att komma bort.

Olyckor är intressanta ibland.. eh.. haha...


Nu ska jag proppa i mig en korv & Sen bär det till stan igen, får ta med lite text att läsa på tåget.. eller sova. tjo!


/cockbreaker

Nedräkning

Klockan börjar närma sig 0124 och jag börjar ärligt nedräkningen till min födelsedag redan nu..
Grejen detta året, varför det är så speciellt i år.. det är inte för att jag blir systemmyndig.. utan för att eh..
Sen den 4e januari så har inte en enda godisbit passerat mina smaklökar.. Det var tufft de 3 första veckorna, men jag hade bestämt mig och jag kom ur "äta-godis-varje-dag" rutinen. Lättare sagt än gjort, men jag klarade det!
Jag har dock sagt att min födelsedag är FRITT FRAM FÖR GODIS.
Detta ska jag ladda upp med på måndagen för att njuta av på Tisdagen.

Mamma ska göra daimtårta(som ALLTID) först och främst.
Jag ska handla minst 1 kg godis på hemmakväll (Bengaliska frukter, djungelvrål, pistoler, colanappar, pesetos, plopp, bilar(massa bilar), smartisar, banana skids, surt, salt, pimpim, japp, mars, nötkräm, jättetuggummi, snören med mera.. )
Ben & Jerry ska krängas (den med brownies!! )
Cheese doodles ska jag ha, bara en liten påse men ändå
Cheese rings(stor påse!) att dippa i sourcream & onion
Pringles
Chokladpudding
KLADDKAKA(or? :D )
Och pepsi och åter pepsi i mängder..(MAX)

Kommer inte bli mycket nyttigt som trillar ner i magen på mig den dagen, kanske en liten frukost bestående av gröt och liknande så jag har en bas..
Annars ska jag nog äta godis och skit praktiskt taget tills jag SPYR.

Som på den gamla goda tiden.. fick en kommentar häromdagen att jag dricker läsk som ett barn, hivar i mig det och knappt andas bara för att jag ska ha i mig det.. herregud, det är ju gott.. hallå!? Pepsi max ingår inte riktigt i godisätandet. Det är ok, på helgen.

Dags att sova, ska upp 0645.

tjipp

Here Comes the Sun

Ärligt, jag är kär i hennes röst..



Idag fick man då testa sig själv och vad man kom ihåg sen uppkörningen den 7e oktober.. Fick bestiga den blå banditen igen och frysa fingrarna av mig ute i industriområdet med lite andra hojsugna filurer. Uppskattades SÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR mycket att få köra lite!
Är grymt pepp på att fixa ny hoj NU.

Nu ska det kläs på, ätas och plockas iordning väska till imorgon då storstrumpa ska hålla provpass innan hon börjar som instruktör inne i malmö på riktigt.
Ikväll blir det jobb, Tacobuffé & Style på Tingvalla. Välkomna (:

Tack Nisse

Förtydligande..


Jag skulle vilja kalla det en midsommarnattsdröm

Ta bort spegeln, mobilen och min lillasysters rum i bakgrunden.. lägg till en solnedgång, en sandstrand och lite öl..någon som plinkar på en gitarr, en eld och gott sällskap.. mer än jag då.

Jag vet inte, men en ny sara växer fram..
Jag vågar äntligen använda kläder (haha, vilket jävla uttryck) Men jag menar...kläder som inte bara är jeans och luvtröja...


Jag längtar mer till i sommar.. vägrar det kalla vädret med jeansjacka.


Håkan Hellström - en midsommarnattsdröm


För du var solskenet! Och jag var ensam!

Det fina med postorder

Idag kom kläderna från HM ;D JOY JOY JOY! Så jävla roligt att kolla upp kollinumret och se notisen "Klar för leverans, hämtas efter kl.17". Inte en chans att jag väntade till efter kl.17 dock.. Ringde till vår käre Patty & hämatde paketet :D höhö

Jeansjackan var något kortare än jag räknade med, men det är trots allt en sommarjacka, den var lagom lång i ärmarna (WOW! FÖR EN GÅNGS SKULL! FUCK YAA)
Vrålsnygg hur som helst...
Linne med fett snyggt tryck på, precis lagom på alla håll och kanter
Svart långärmad tröja jag ska ha på jobb för att inte dö av köld varje natt, haha
Svart pennkjol, osäker på om jag ska behålla dock :s
Blå-vit kjol - dösnygg men måste vänja mig vid längden & vidheten..
EN SJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL blågrårutig <3
Bilder på skönheterna kommer..

Längtar mer & mer till i sommar!

Hey Lyla!

Träningsmatch i svedala ikväll. Be there or be there ;D


Helt ärligt, i fredags när jag var hos Ävaah(Julia) och klipptes så pratade hon en del om visningen hon hade varit på i GBG och nämnde då att folk hade börjat sätta i pastellfärger i håret.. En tjej hade haft ljuuust blått..en annan Pastellrosa.
SHIT MANNEN JAG HATAR ROSA MEN VILL NU HA PASTELLROSA I HÅRET, VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ MIG?!

Little by little

Hade glömt att den här låten existerade.



Jävla människa

Pys & jag fick skjuts av Jessa & Dan efter träningen till Persborg för att hinna med tåget som skulle gå 2220.. Möts av blåljus vid stationen, bilolycka eller liknande är vår tanke, fortsätter mot trappan med de långa benen eftersom vi nog skulle komma precis i tid..
Avspärrat? Va? Men vi ska ju med tåget!? (Vidare tankar hann inte slå oss.. stress ni vet)
Åh, kolla cykeluppgången är fri, vi springer!

Men icke.. blir stoppade av Poliser som ropar åt oss från perrongen.
Inga tåg går..


Helvete?
Noterar en svart skåpbil med bakdörrarna öppna.. det stod en bår där inne.
Brandbilar var där.
Polisbilar.
Ambulans hade tydligen precis lämnat platsen..
Tekniksnubbar.
Västar.
Blåljus.




Shit människa, vad tänkte du på?!

Bortlängtan

Pratade med Anki en stund ikväll efter planspinnande med Aaua som sagt. Om våra planer går i lås så har vi en fantastisk sommar att se fram emot.


En bra låt på det. Mest för at tdet är den som jag sitter & lyssnar på för sekunden.. mitt i allt plugg.


Hålla helg utan att hålla helg.

Jag har nog gjort mer i helgen än jag gjort i veckan, helt ärligt. Det känns som så nu i alla fall.

Fredag, upp tidigt för att åka till julia & bli klippitiklippt.
Sen traskade man bort till Krillan emd bagel som skulle frukostas innan vi traskade ner till affärerna för att hitta något fint till vår dam som skulle på 25x2 fest.
Smet in på synsam och fick synskärpan kollad och enligt optikern hade jag supersyn.. dock något sämre på vänster..vad n nu har för nytta av att veta det..(?) I alla fall, vi hittade linne/klänning till krillan som hon ville ha, sen skildes vi åt och jag traskade till badhuset för att få mitt simintyg ifyllt av mäster badvakt.


Simturen har resulterat i träningsvärk på insidan av låren, inte skönt..helt ärligt.
Kvar på fredag, jag rullar iväg till tingvalla för ännu en natts jobb i garderob, kiosk & på dansgolv. Ungdomar, ingen koll på nånting.. tycker det ser rätt lustigt ut (dock väldigt äckligt också) När småtjejer vinglar förbi en, hickar till & det bubblar upp lite spya, torkar sig om munnen och sen fortsätter som om det bara var en enkel rap efter lite läsk.. My god..Inte cool.
Hemma vid 3 på natten, upp vid 8 igen eftersom man ska med in till Elgiganten för att kolla på mobil med Pys som vill ha en ny och laga sin gamla.. vilket resulterade i att jag övertalade henne att inte köpa en telefon för 2000 för att laga sin gamla telefon..så hon får låna en av mig istället. Cool.
Sitter i sekretariatet, herrarna vinner med 3-0.
Sen är det vår tur att spela mot Jönköping, och jag har nog aldrig känt mig så laddad och pressad samtidigt. Hade en del som kollade på mig (OSS DÅ SÅKLART, men jag känner mig mer pressad och fokuserad om jag har pubilk än om jag inte har det, det höjer min prestation helt enkelt).. Drog på en hel del i anfallet och blocket satt där det skulle (:
Hemma halv 7, äta och sova..vilekt jag bara gjorde totalt 30 min innan det var dags att göra sig iordning igen.. låg bara & vred på mig.
Iväg till jobbet igen, sjukt lite folk :( Halva personalen åkte hem, jag var en av de som inte åkte hem..
Hemma 4 & kom i säng ganska omgående. Uppe vid 11-12 igen..skulle plugga men har inte gjort något vettigt än..jag SKA läsa..snart..ska städa lite.. & fortsätta prata Gotlandsplaner med vår allra käraste Aaua. Har vi tur får hon ett dagisjobb så hon kan bo med mig i sommar, vilket är en alldeles strålande och lysande underbar plan tycker jag.

Oj vad jag längtar bort..
 

Bort.