Update!

Igår var jag & Pysen på Gekås i Ullared, riktigt roligt och välbehövligt att få spendera både tid & pengar med en av de bästa på jorden :)

Det har varit full rulle här ett tag nu, har varit och kommer fortsätta vara ett tag till. På tisdag kommer Anki, Naima och Erik ner..! Förbaskat roligt och välkommet måste jag säga :) Så det blir några dagars mys och prat och utflykter. Synd att man är så hemmablind bara..

Nu ska jag fortsätta städa ur ovanvåningen så de får nånstans att bo :)


peace

Tiden går

Ja.. nä jag har ju faktiskt inte tid med det här.. ingen motivation heller.

Jag söker lya som en galning.. Har du en över i Svedala-trakterna så kan du kanske höra av dig.


Ni märker när jag vaknar här igen.

Nä, man mår bättre nä rman har något att göra

Idag har vait en sån där trög dag. Ledig dagen till ära..men jag är ledig imorgon och på torsdag med. Nästan uttråkande. Fyllde morgonen med lite tvätt och lite allmänt plock och pyssel, fylla i intresseanmälningar och mail har skickats kors & tvärs..  Får väl se om det nappar nånstans. Hade suttit fint tycker jag.

Pratade med Anki häromdagen..det värmde i hjärtat att höra hennes lite förvirrade men glada ton i luren..men en förbannad David i bakgrunden.. Ååh, det hade suttit fint med en liten flight till Gotland snart, med massa mys och barnlek dagarna i ända.. man kanske ska fira jul där rent utav..? Äh..får väl se om man jobbar eller inte till att börja med.. Man styrs ju rätt mkt av det där stället.

Magen kurrar.. lite mat sitter no på sin plats.. och en energidryck. Ska ju träna 18-21 ikväll trots allt.. måste ju piggna till tills dess iaf..



peace