Som i en gammal sång

Där allt blir bra imorrn.

Veronica Maggio i hjärtat jepp, jepp!

Det har varit en tuff första vecka på träningen, MINST SAGT. I tisdags skaffade jag mig ett brännsår på benet(vilket både Sofia och jag är ganska förundrade över hur man egentligen lyckas med), igår fick ja lite mustiga blåmärken på underarmarna, idag har mina benhinnor värkt så för att palla träningen fick de sig en omgång aloe rub (svinstark tigerbalsamgrej som jag knyckte av mammen).. jätteskönt.. nya strumporna som gick långt upp på låren kommer nu och föralltid lukta LINIMENT-FEVER-PARTY.. tjoho!

Status ikväll... Ont. 
Annars då? Förbannad.. 

Jag vill ha vinter och snö, klä på mig vinterjackan..mössan..halsduken..Myspys.


Den 1a september ska jag lämna blod.


hejhej

Kläder, kläder, suen på MERA kläder

Nästa onsdag ska jag, krill och bebis till Malmö & SHOPPA!
Här är lite saker som jag har in mind..

Först & främst en sänglampa som jag kan fästa på trappräcket där sängen står..hur den ser ut vet jag inte än.

En grej som måste provas innan jag kommer fram till om jag kommer se sjukt döfräck ut i dem eller som en inplastad ko..

Kanske detta linnet till? (Tuttarna se mysko ut på dockan, fast jag ar inga så det kanske kan funka..)



Sen har man ju alltid en dröm i sko-väg.. *dregel


Jag tillhör skaran som aldrig tycker att man kan bli för lång, det finns inte på kartan helt enkelt.. Underbara <3


Nu till helgen blir det träningsläger för den delen också, nästa helg födelsedagskalas @ hannis på fredag, träningsmatch på lördag + jobb på kvällen, söndag = död.
Helgen efter mera träningsmatcher, helgen efter det 25*2 årsfest (freddy & patty fyller) kanske jobb på natten, söndag = död igen.

Jaja, ni lär se vad som händer efterhand. Längtar efter shoppingturen på onsdag hur som helst.

Nu sk ajag leta upp office-paketet och skriva lite personliga brev till jobbansökningar och polisansökan med.. Dags för det med.
Vad skriver man då?
Lång, blond brud som älskar högklackat, volleyboll & pussar på kinden?

HAHAHA!

Otäckt uppvaknande

Träningen var PRECIIIIIIIS lika rolig som jag hade föreställt mig ;D Helt vansinnigt kul att vara tillbaka, låren värker, brännmärket på benet svider, fotsulorna bultar, axlarna är tunga..Underbart!




Jag körde för fort hela vägen hem.

Det kom jag på när jag klev ur bilen hemma.










Förlåt, det ska inte hända igen.
R.I.P. Andreja Cukic 25/5-07

Intressant känsla i magen..

Jag tror jag är på G att bli förkyld.







Nyser.



Konstig hungervärk i magen.



Trött.

DET KAN INTE VARA SANT!

Hemma.

Landade hemma i fredags eftermiddag. Gotland känns väldigt långt bort, som ett suddigt minne från en tid för längesen.
Mammas röst var så annorlunda att höra, pappa såg så liten ut och lillstrumpa var inte sig lik. Jag fick nästan gåshud av den konstiga känslan i kroppen när man körde på den krokiga vägen hem, över den lilla bron och fram till huset.

Jag slog personligt rekord i att packa upp och få ordning på allting här hemma, jag packade upp, packade om, städade, har möblerat om, skruvat bort lampor, fixat ny dator, fixar med min kurs för i höst, har hunnit med en kickoff(som för övrigt var jääääävligt rolig!).. tiden bara springer ifrån en. 

Lite uppdatering på det senaste som hände innan jag for hem då. Jag var barnvakt den 8e tillsammans med Sara åt 9 barn(ålder 2-6 år), varav 2 pratade endast franska, 1 endast engelska och 1 förstod svenska men pratade bara franska..de andra var svenska. Minst sagt intressant, fram till middagen gick det bra, sen gick alla barnen upp i rök, sprang och slog sig, längtade efter föräldrar, åt godis så de fick ont i magen..allt hände. Aldrig mer sa jag, men efter att man fått på alla pyjamas och sett Aristocats på franska så kom unge efter unge och föll över en(satt på golvet) och somnade i famnen medan man tog sig till sängen..Wahlron var sötast, DODO! zzzZZZZZZzzzZZzzz...Ah, oui me enfant(haha what?)

När alla barn kroknat så satt man på helspänn för att vara säker på att alla sov..vid 3 äntligen fick jag köra & lämna Sara hemma i ladan och börja min lilla taxitur ut till Furillen. Hemma 0358 vilket var många timmar tidigare än jag räknat  med.
Har jag nämnt att Cattis vill ha med mig till Bryssel som barnflicka till Felix? Lite coolt.. men ja, jag har annat som drar. Även om Felix är världens goaste kid :D

Söndagen, dagen efter ägnades åt timtal med träning..hatade, VERKLIGEN hatade träningsprogrammet vi fått av Dan..Jättetråkigt..och jobbigt. På kvällen rullade vi till Simunds restaurang på Fårö och jag åt jordens godaste fläskfilé med något så drömskt som Ädelostcreme.. Skoja inte om att man kan bli beroende av det där..såå gott, och fitttttttt!!!

Tisdagen innan hemfärd spenderades åt att cykla Fårö runt och jag måste nog säga att jag ALDRIG gjort något så ROLIGT! Anki och jag letade upp vägar, läste fel på kartan, körde fel, hamnade i en tjurhage(action), åt pizza på stranden, tittade på den engelska kyrkogården, svettades i sol, dränktes i regn, sprang över sanddyner i hopp om att hitta något att cykla på och hittade havet där vattenbrynet agerade utmärkt cykelväg, slängde cyklarna och kastade oss i ett stormigt hav, fikade halvt ihjäl oss, fick kramp i vader, lår och värkande knän.. Jätteroligt, totallt worth it. Ont i knät nu bara.. hum.. hoppasd et släpper.. 

Onsdag, Flög vi då? Eller var det i måndags? Kommer inte ihåg, det var fantastiskt hur som helst, tappade tidsuppfattningen helt.. styra småflyg själv är inte dumt!

Torsdagen gick till lite jobb och sen massor av tvättande.. Och massa lek med barnen, inte lätt att bli nerbrottad av 2 kids av släktet Boman.. inte heller lätt att inte grina när de pussar ner en med tandkräm innan det är sovags..

Det var praktiskt taget omöjligt att sova på natten, jag var så nervös för att inte klara mig upp ur sängen så tidigt, missa färjan fanns inte med på kartan. Vi kom upp som tur var, bara någon minut över 5 på morgonen och vi lämnade Bunge ca 0526.. Äntligen hem tänkte jag, skönt! Vemodet i hjärtat trängde sig mer och mer på när vi närmade oss Visby och när vi kört ombord på färjan och tittade ut över den lilla, gamla staden så pressade sig tårarna fram..det var omöjligt att hålla tillbaka att denna sommarn redan var borta, att mycket mer väntas av mig nu och att det inte finns någon återvändo..

En hel sommar med Sara var inte illa, inte illa alls faktiskt. Synd att det redan är borta..


Som ett gammalt minne hittat någonstans för längesedan..

  


Bortsett från att jag har varit ett känslokallt mongo senaste dagarna så är det ganska skönt att vara hemma. Spelarmötet imorse frick mig att längta något helt otroligt efter mjölksyra i benen, värk i fotsulorna, brännande muskler i ryggen och en värkande hand.. volleyboll <3

Dagens tips

HAHAHA ASSÅ JAG DÖÖÖÖR




I väntan på färjan..

    
     
    

Såhär gick det när Sara & jag insåg att vi skulle få vänta i 37 minuter på färjan från Fårö..Vilket sög, men vi hade roligt i alla fall :D
Oskärpa i bakgrunden beror på först och främst..Inget stativ, vilket man egentligen skulle ha men det var hemma.. och 30 sekunders slutartid...
Innan dess njöt vi av den här utsikten, ganska coolt, himlen, vattnet & ljuset var verkligen så delat som bilden visar (:

 

Nu ska man ner till stan.



See you soon



14 days sharp!

Jag kanske ligger i min säng, eller i en soffa.. eller någon annanstans..eller så är jag på väg till svedala i detta ögonblick, om 2 veckor.
Time flies, jag kom hit den 22 juni och idag är det den 1 augusti.. Jag..Hinner.. Inte... Med!

Vädret ute gör att jag längtar efter höst, lite gråmulet, man kan mysa in sig en stor tröja eller poncho, dricka en kopp varm oboy.. mums!

Meningslöst skrivande, jag längtar hem, är så glad att jag fick tag i biljetter hem igår. Var nervös ett tag i och med färjekrocken som gjorde att de drog in alla turlistor, alla bokningar, ALLT. 

En annan kul grej med tanke på höst.. Jag är med i Line-upen! Roligt, spännande, jobbigt och framför allt SVETTIGT!
Höst 09/10, Here I come.



over & out