Söker inspiration

Har fått svårt att sova om kvällarna.. Är genomslut många dagar. Detta har fått mig att börja fundera på den där sängstommen jag velat köpa sen vi flyttade hit i september.. Att det bör bli allvar av det snart samt massa textilinköp som det ska bli massa kuddar av. Även massor av ramar och printa foton, för här ska det pyntas och mysas till ordentligt. Inget meseri här då.

Kan planera och börja med textilierna, stommen kommer nog med nästa lön. Råkade ju handla ny micro och en sodastreamer igår! Micron var planerad men streamern stod där och kostade 400 spänn i en outlet, f.d. Coop Forum. HELT OK.
Men stommen kommer snart. Måste höja myspyset.


Peace


Prolash

Det här med långa ögonfransar har även jag nu hakat på.. Men inte för fransarnas skull utan för att folk då har smetat fransnäring på ögonbrynen och fått dem fina och fylliga :) me like!
Igår fick jag hem Prolash som jag beställt på nätet och har hunnit applicera igårkväll och idag. Uppdaterar om en vecka ned bilder och så för att se om det blir någon skillnad :)

Peace


Hundvakt

Längtar verkligen tills dagen kommer då jag får hämta hem min egna tös. När var och hur vet vi inte än..
Passar dessa grabbar sålänge. Också mysiga:))


Score!!

Jag klarade testerna och nu väntas lära! Fett glad!
Äntligen!!
Bjuder på en skön bild av senaste make-upen ;) bara för att fira!

Peace


A LUSH life!:)

Vem är kär i produkterna..? Vem?!:)

Mina favoriter hittills är Jungle, Buffy, silky underwear, ultrabland & full of grace.
Men fortsätter prova om vår lägenhet luktar ljuuuuuvligt!

Vill du lukta citronkaka bör du
prova 25:43

På bilden ser ni en del av samlingen:)


2013

Går fortfarande och väntar på mina paket från lyko och lush.. En våffel/volymtång och massa myspys-fina reagrejer som jag vill få hem NU! Har sämst tålamod när det kommer till sånt!

Nyårslöfte för iår då.. Ja, get slim! Hade varit skoj att lyckas den här gången. Har Alex till hjälp den här gången. Inget skit och mindre kolhydrater. Och då menar jag mina mack-hetsningar med sjukt mycket smör. Nä, får vara bra med det nu. Och mer grönsaker och bra grönsaker framför allt!
Och att varje gympass ska inledas på löpbandet i 30 långa minuter. Bort med ridbyxlåren..

Gymmet nästa!
Peace