Vid varje slut tar en ny början vid..

Just nu har jag en sån där..jobbig känsla i magen av att väldigt mycket händer just nu. Väldigt mycket frågor och väldigt mycket otillräckliga svar..
Robin slutar som coah..Andy slutar som coach? Ska jag börja spela i kronan? Eller i malmö?
Jag måste börja planera på riktigt nu inför balen som jag anordnar..jag måste fixa och dona för balen jag ska på i maj i sthlm. Jag har ett körkort att ta, betyg som ska uppfyllas och Marcus. Jag ska det där, det där och det där och hur det ska gå till.. hur jag ska orka..Det vet jag inte.
Men.. det är samtidigt fruktansvärt mycket roliga saker ju! Jag tar studenten också snart.. 70 dagar typ? Det är rent fucking insane.

SHIT
är ordet för dagen.

Jag fick min balklänning idag med. Och ett par svarta slingbacks.. Och mina kamerafilter & motljusskydd.
Jag måste få tummarna ur röven pch fixa inbjudningskort till studenten..jag måste sy studentklänningen.

tjau

Marcus och Sara mornar..

Här.. kommer en.. ganska så precis scen..som påminner ganska mycket om..hur..Marcus och jag har det på mornarna..



Och det är Marcus som är katten. Jag den andre..typ..omöjlig att väcka..

Påsk.

Ja..nu ahr man krängt en jävla massa mat, godis..ja hela kittet. Ikväll ska jag äta up pdet sista av det jag vill äta. Sen är det slut på det:P
Beach 08 here I come (:

philip adrian är kreativ

image103

P-A smörade på sin kreativa ådra ikväll. Snäll gosse..blev så avundsjuk när jag såg hans tecknade bild av sig själv.. så gjorde han en till mig med!
Gjorde "Gunn" glad!

tjau

känsliga tankar på bussen..

Efter en sjukt rolig dag i Jonebergshallen i simrishamn bestående av volleyboll i dess skönaste drag så måste jag säga.. AJ, phew!, oj..shit, haha & waaaw!
Jo för att, jag har fått en smash på ögat av Henrik, sjukt hård..men jag överlevde..
OCH för att jag fick en mustig serve av Muck i nacken.

Och det ni, det sulade härligt i skallen!

Följde med Hannis hem efter allt spel och pizza & kebab kränget på pirri pirri. Lekte med Floyd, världens raraste pudel.. fick också veta att Hannis ska flytta till karlstad..Mindre kul =(


Satt på bussen hem och Coldplay börjar spelas i öronen på mig.. X&Y, Talk, Swallowed in the sea.. och till slut.. Fix you.. Jag förstår inte varför jag har låten kvar på min sony.. Blir alltid så ledsen när jag hör den. Jag känner mig så självisk, dum och hemsk. Varför? För att Andreja inte är kvar, för att hon inte fått uppleva allt det här, detta året.. Jag fick uppleva det och har klagat ofta på att jag hatar Ystad, skåne..ja allt.. att jag bara vill härifrån. Det hade inte hon velat. Fan njut av livet.

Scenario 23-27 maj -07
Onsdag. Volleyboll nere på Beachen på kvällen som vanligt varje onsdag..Vi var ganska många denna kvällen och hade väldigt roligt. Jag spelade i magtröja, vilket Andreja inte var sen att kommentera.. "FAN vad snygg du är Sara!" och jag flinar lite dumt och vi fortsätter bolla en stund till innan vi spelar på riktigt..
Torsdag. Sjukt jobbig dag i skolan som vanligt och jag kommer hem på kvällen och gör det jag ska..helt ovetandes om olyckan som skedde på eftermiddagen i övraby..
Fredag. Först har vi Näthandel hela morgonen och sen när jag kommer till Webdesignletionen så har Niclas kort genomgång och vi behöver bara lämna in våra små "projekt" sen är kursen avslutad och jag får VG i kursen.. är hur glad som helst och nöjd. Ser Jeff som suckar och tittar längtansfullt på mig när jag går ut ur klass rummet och är precis påväg ut från skolan när jag får smset från Aaua.. "Har du hört vad som har hänt? Ring om du behöver prata?"
svarar.. "Vadå? Nej? Berätta!"
Aaua ringer upp.. och Allt bara stannar. Va? Nej, det kan inte vara Andreja? Men..hon var ju på beachen i onsdags? Nej, nej, nej, nej, nej, nej, NEJ!
Ted kommer och hämtar mig. .ser mig rödgråten, förtvivlad..förstörd. Borta i ett vakuum..kommer inte ihåg hur länge vi körde runt i stan innan vi åkte hem till honom där jag kunde krypa ner i hans säng och gråta. Detta var vår sista helg ihop också på lång tid, som var tänkt att bli jätterolig.. men det gick inte. Ingenting var roligt, inte då.. Det gick inte..
Jag åkte till Aaua på kvällen..vi pratade, grät.. lyssnade på musik..lyssnade på alla ord i texterna..och däribland Fix you..
Lördag. Jag vaknar och är rent yr i huvudet..sovit alltför lite, gråtit för mycket. Inte fattat vad som hänt, försöker komma ihåg då allt sköljer över mig igen.. Jobbiga jävla lördag.
Söndag. Ted åker tillbaka till göteborg och jag åker till Sissela där hela laget samlats för att prata och trösta varandra.. Det fanns inte.. jag vet inte.. går inte att säga så mycket om det.. detta är säkert tredje gången jag skriver detta här i bloggen.. Jag måste få det ur mig, det vill inte försvinna..det gör ont i mig..varje gång.
Veckan efter åkte jag till Gotland för att spendera sommaren där med jobb, kompisar.. och allt vad det innebär.
Det blev många sömnlösa nätter och många tårar och mycket längtan hem. Jag behövde komma bort den sommaren, även om jag kanske inte riktigt ville.

Jag grät idag på bussen hem till Fix you... Det fanns inget annat, det var jag..ensam..i världen.. ingen annan. Bara jag och mina ynkliga tårar..

When you try your best, but you don't succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep
Stuck in reverse?
When the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?

I promise you I will learn from my mistakes


tjau

The little things


So back up back up take another chance
Don't you mess up mess up
I don't wanna lose you
Wake up wake up this aint just a thing that you
Give up give up don't you say that I'd be
Better off better off, sleepin by myself and wonderin
If im better off better off, with out you boy

So don't just leave me hanging on


Åttionionolltresjutton.

Yep, Marcus dök upp igår kväll och mös med mig, hela ovanvåningen för oss själva i min pluttiga lilla säng.. jättemysigt att vakna med honom bredvid sig i morse.. Och ja, han var lika jobbig och petade och gnagde lite på en som vanligt.. Dock var sängen för liten för att han skulle kunna rulla över mig fram och tillbaka! Hahaha!

Har fått en extern hårddisk, "mat för resultat" och en liten porslinsgroda (: (Den som inte visste så har jag en fet samling av grodor hemma) Mamma ska även sy nya gardiner, vilket uppskattas fett mycket.

Det slutade snöa nu, så nu beger jag mig ut på vägen. RUN!

bbl

Daimtårta.

Imorgon fyller jag 19 och mom har förberett daimtårtebaket tills hon kommer hem så det ska gå snabbt och lätt att göra tårtan. Det är något med den daimtårtan, får den bara till min födelsedag och jag älskar den. Den tårtan är min grej, när det är mom som har gjort den. Planerar dock att bjuda på den till studenten också.

Var ute och fotograferade innan, jättemysigt väder och aaaaah (:
Lekte med Photoshop lite och lärde mig lite nya funktioner som man kanske kan ha nytta av senare.

   




Nu ska jag prova att måla lite (:
tjau

Och division2-platsen är vår!

Det ska bli spännande att se vad Svedala-tränaren skriver i sitt nästa inlägg..
Såhär lät det i det senaste..
"Vinner Ystad sina återstående matcher så vinner de serien på setskillnad, fler + än oss. Båda lagen 28 poäng (14 vunna). Blir Ystad-Åstorp, i sista matchen den 15 mars, 3-2 så har Ystad +30 och vi +29. Skulle Ystad tappa ytterligare 2 set på deras resterande matcher, så vinner däremot vi serien. Vinner däremot Åstorp alla sina resterande med 3-0 (inkl mot Ystad) så har vi och Åstorp 28 poäng vardera men vi +29 och Åstorp +27. Då vinner vi serien. "


Sorry, det gick inte. Vi tog Åstorp 3-1 & Lugi 3-0. SUG PÅ DEN!  (:


Har precis krängt i mig hur mycket som helst i matväg. Var hemma runt halv 4 draget inatt efter en hård kväll av fest, mat, sprit, dans och allt vad det innebär. Ont i kropp och knopp och helt slut. Kom i säng strax efter 4 och vid 9 tiden i morse slår jag upp ögonen och frågar mig själv om jag lever.. uppenbarligen, för jag var grymt hungrig och rullar ur sängen, går ner och börjar länsa kylskåp och skafferi.
Det bästa som går att äta vid fyllemage är ändå krossat knäckebröd med filmjölk..OMFG vad det är gott! Totally insane!

Nu ska jag ta ut hunden.  Gårdagen var så obeskrivligt roliga/bra/häftig..ja ni fattar, det går inte att beskriva! :D


tjau

Påsklov.

Imorse hade jag feber, inte det minsta motiverad att gå på praktik då, NIX. Sjukanmäler mig och går och lägger mig, somnar om och sover i 3,5 timmar igen och OJ, vad jag behövde dem där timmarna.. Var en helt ny människa när jag vaknade! Frukost bestående av en tallrik fullkornsgröt med kokos, honung och mjölk satt fint.. och den där koppen med oboy.. och kaffet såklart.
Sen har jag gått & ätit en macka här & en där och tillåtit lite godis nu ikväll. Har match imorgon. Den som undrar "tillåtit".. I'm heading hard times.. Det är jobbigt nu när man inte hinner träna så mycket som jag brukar..men nu jävlar. Påsklov! Hur mycket tid som helst, praktiskt taget. Då blir allt bra igen. Det kommer bli bra. Det är lösningen. Träning.
"Vad sysslar hon med, detta är väl inte Sara?"
Jo, det har varit så sen jag var..13? Det var då man började gymnasiet? Varför tror du jag har så tumulten kropp? Oformad, ful, konstig, ojämn?
Skitsamma.
Match imorgon och jag har lyckats klämma i mig både det ena och det andra och jag har planerat vad jag ska äta imorgon också för att orka hela dagen, massor av kolhydrater att pumpa imorgon. Måste ge järnet, annars mår jag bara ännu sämre..kul. Nej, men that's life.
Nästa vecka <3 Redan på söndag börjar det <3 Bort bort bort!
Mårintebraavattvaramättimagendetgörontihuvudetochikroppenjagvillinteattdetskakännassåförmatärbra

Fick min studentmössa nu i dagarna också.. shit vad nära det känns nu.. 5 juni, 1300. Aaah! Ge mig nu!

time to sleep.
tjau


fan.

Nu tänkte jag skriva något igen, men jag orkar inte..är så fett irriterad & förbannad. Det kommer inte ut liksom.
Jag hatar min storasyster, så jävla.. fan hon ska vara så jäbvla fin i kanten hela tiden.





OCH



DÖ.

hejdå.
tjau

Don't touch that..

Lång dag av jobb på ohlssons basar, upcoming: extraanställning Jatack. Juli kommer spenderas på gotland. Jobba, träffa Anki & co.. Klarar mig inte utan dem!

Har ont i mitt öra.

Jag vill köpa bil.

Jag vill ha mitt körkort.


NU.


För övrigt uppgraderat..

http://www.albinoblacksheep.com/flash/dont

tjau

Marginalklockan

Idag..Ikväll snarare när jag satt på bussen och tittade på min fina Regal-klocka som jag köpte på ur & penn i sthlm så kom jag på mig själv med mina två minuter fram som jag ställt klockan på..Just för att ha lite marginal i allt jag gör, för att hinna pusta ut lite då och då..Är glad att jag har mina två minuter extra på marginalklockan..
Jag måste erkänna en sak också, det är väldigt ofta jag tänker på min blogg. Jag komme rpå en helt fantastisk rubrik som man sedan kan utveckla hur mycket som helst..Men oftast blir det att jag har så mkt i huvudet att skriva ner att det tar stopp när fingrarna väl når tangentbordet.. suck.
Fick en del gjort nu under de två timmar jag tillbringade hos ina med vårt lilla projektarbete. På onsdag ska arbetet fortsätta. Goodish.
Har suttit & kollat på bilar nu halva kvällen.. Kanske blir en saab 900? eller vadå? Hahahaha, sämst av alla bilar.. ja jo visst. Men man måste börja någonstans, eller hur?
Har även kollat balklänningar för den 23e (: Får väl se hur saker och ting ska arta sig..tågbiljetter, skor..
Har även bestämt dag med mom då vi ska åka till stoff & stil i malmö och hitta mitt marinblåa, guldiga och vita tyg till min klänning som jag tänkt sy, eftersom jag vet att den inte finns på riktigt, då få' man göra't själv..
Varför ska allt kosta så himla mycket pengar?..
Imorgon blir en lång dag..ska jobba i 11,5 timmar.. Gött, tjoho!
Fick skjuta med hagelbössa i helgen igen, jag är fan bäst på det..Bara naggade de där satans lerduvorna hela tiden.. det är som att skala banan..
Ska man plugga i malmö ändå? Herreminge.. ?



tjau

Hälften kvar..

Då sitter man här med en barncalzone rykandes bredvid mig, glaset fyllt med pepsi & en bit kexchoklad i magen redan...Detta kan slå mig sen om jag inte lugnar mig.. usch.
Jag = trash, volleybollen då haha.. Träffade fosse idag, på ohlssons basar av alla ställen..blev chockad av att se honom där.. han är typ..en idol eller vad man nu ska kalla det, haha!
För övrigt klarade jag uppskrivningen, fett lättad nu japp japp. Nu kan man änsligen börja läsa de böcker man vill istället för körkortsboken..blupp.
Jag är mätt, dags & sova..

Tejp, Fattiga riddare & körskola..

Då var det den där tejpen nu igen. Blåtejpad över hela ryggen & mätt i magen. Ätit fattiga riddare, som jag inte gjort sen jag var 12 år typ.. Det var sjukt gott, sjukt mycket godare än jag kom ihåg det! Maha, snart bär det till körskolan där man ska sitta & plugga i evigheter.. Sen är det träning ikväll, LÄNGTA <3 tjoho!
Mackis orkar inte med lumpen längre och jag förstår honom, jag längtar hem dig <3 Snart maj (=



BBL


Och nu då..? Nyäten, massa god canelloni befinner sig i min mage nu.. gott var det, verkligen (=
3,5 timmar av intensivt plugg på körskolan så tror jag att jag är hyfsat ready för imorgon.. som minst 62/70 och som bäst 69/70 med lite läsning emellanåt.. hoppas det räcker..annars..typ dör jag. Jag börjar gråta hysteriskt iaf..SO DON'T BE THERE...
Fick provva ny position idag..Slask..gött namn på en position, trash är coolare, hahahahaha! Gick hyfsat, kunde dra på en del utan att få sådär ont som jag brukar, hur skönt som helst. LOVE <3
Nu ska jag läsa på skyltar.. tjoho, wish me luck..

tjau

Nej tack, jag är mätt

Gröt, macka, kaffe.. gott.
Kycklingburgare..mindre gott.
Pago & minimorötter..gott
Te.. skönt..

Rulla hur många rundor som helst, över, under, diagonalt.. A, M rör sig mycket när han sover men aj så mycket jag tycker om honom. Aj på mitt lilla ynkliga hjärta..

Vann matcherna idag men ack så lojt det var =/ sämst var man, haha Jag vill upp i tvåan, give me some real shit ffs!

Nej tack, jag är mätt.. "bad" period is approaching, hello fatty.. Jag köpte BB filsingar..jag bröt ett löfte jag avlade för väldigt längesen..anledning? Alla har Björn borg.. = BORING.. Men det avr ju rea & bara min hemska size var kvar. Mine now!


Ehum.. gammal bild..


tjau