Tequila is a girl's best friend

Jag längtar till nästa gång jag smörjer mig för en kväll ute, då man börjar tidigt med god mat och lika goda vänner. Då målet för kvällen är att sätta eld på både dansgolv och känslor, då varken samvete eller sunt förnuft får vara med i bilden.
Då salt smakar sött, tequila inte smakar starkare än friskt källvatten och citronen lyfter dig från golvet och får dig att vilja ha en till. En till och kanske en till. Pengar eller vem man kom dit med spelar ingen roll längre, baren är din nya himmel tills du hittar någon som tar dig till om möjligt högre höjder, gärna om och om igen..
Tills det är dags att gå hem i morgonsolen.

JAG ÖVERLEVDE!

Körlektion idag igen med Jimmy som vapendragare och lärare.. Vi körde igenom högfartsbanan.. SOM JAG HATAR MER ÄN NÅGOT ANNAT I DENNA VÄRLD. Jag har fruktat det, visst jag har klarat den utan problem innan men det var längesen ju.. Jag körde omkull sist jag testade banan och vart skrajsen som en kyckling efter det.. Men tack vare vapendragarens direktiv så blev jag självsäker och körde banan, om jag inte såg fel, i lite mer än 50km/h (BRA SARA!)..
Nu ska jag bara öva lågfartsbanan och inbromsningarna..men de ska nog inte vara något problem.. HOPPAS JAG. Peppar peppar..
Efter lektionen drog jag på mig mitt kvinnliga jag igen (body, hängselklänning och stövlar, RÖDA sådana!) och traskade upp till YES för att fixa håret & dammsuga innan det var dags att öppna receptionen och hela kittet. Hade min käre vän Pernilla som sällskap, även lärling ;D
Hade även en liten apa vid namn Emilia som for omkring som ett skott i repan. Full av energi!..HOLY ******
Nu, hemma och väntar på att mom ska komma hem.. MATMATMAT..



Det jobbiga är att det är först nu jag inser hur bra vi skulle kunnat få det och hur dum jag var som aldrig riktigt insåg hur mycket jag fanns i din hjärna. Ännu dummare att jag lät det rinna bort ifrån mig.
Nu kommer jag väl aldrig bli den som gör att du känner att ditt liv är värt att leva..Du är i min hjärna hela tiden, jag vill att det ska vara vi..men hon hann före..hon var inte lika dum som jag..

MAH my ass..

De allra flesta vet att jag valde att inte fortsätta på lärarutbildningen och varför det då? Jag = lärare.. NOT TRUE!
Min morgon var jobbig eftersom jag legat i KOMA hela natten, kände mig rent ut sagt misshandlad i morse när jag steg upp, öm i hela kroppen och det kändes som om jag inte andats på 5 år..
Hur som så börjar jag städa och fixa lite här hemma, äter lite mat, städar lite till..sen kom posten.
Va? Brev till mig?
Jepp, studentkåren tycker jag ska betala 270kr till dem för att jag ska ha fullständiga rättigheter om något skulle strula sig..Och man är betalningsskyldig så länge man är registrerad på utbildningen. Jag avslutade min utbildning väl? Jag fick bekräftat att det var avslutat?

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

MAH HAR NOLL KOLL!

hejdå.

Ska man..?

Har målat upp i mitt huvud hur det skulle se ut med "Forza Interiore" placerat mellan skulderbladen..ryggen är väl place nr.1 att ha tatueringar på? Det heter ju inte ryggtavla för ingenting..
Syrran fick i uppgift att kopiera över text på min rygg, här med grekiska bokstäver..


super scary cat

Skit! Här är en av anledningarna varför jag INTE tycker om det nonchalanta, elaka och bitchiga djuret KATT.



Miranda is my only one Katt som jag tycker om..
Okej, det är Krillans katt, men ni fattar..

Super Saturday

Idag har det MINST SAGT varit jobbigt! haha, steg upp halv 6 i morse för att mom & pops skulle dra till tyskland över dagen, kör hemåt, stannar till vid Kabusa (var tvungen att se soluppgången vid havet), KÖR HEM, går & lägger mig.. vaknar 0943..hehe, skulle inte jag träna bodypump 1000? haha, ringer fisher & avbokar och segar mig upp för en andra frukost..
Väl inne i stan är det dags för Body step och efter det Body Combat! LOVES IT! SVINROLIGT..men a, tufft att köra 2 pass efter varandra..jaja sure jag har rätt hyfsad kondition men man vill ju ta ut sig lite.. fast a..det gick som det gick. Sjukt roligt iaf och jag anar lätt träningsvärk som kommer vara betydligt värre imorgon!
Inte nog med att jag körde järnet idag.. jag var hemma sent igår..a wee lack of sleep, yep.. Det var knytmiddag hos mr anton och jag stack dit något tidigare så det fanns tid till en liten prommis längs spåret i ravlunda där tåg spårat ur 2 ggr i sommar..onödigt vetande..
Sen kom emilia, stone och fluff och det blev minst sagt mat över..för en hel pluton! Gott var det, men det stod långt upp i halsen så mätt man var..


Lite resultat från igår, såklart hade jag min söta fina eos med mig..som jag för övrigt haft ett år nu (: Grattis på ett-årsdagen!

     


The man who can't be moved

Sånt här gör ont i hela mig. Det är musik som tar sig in i kroppen som är bra musik. De som lyckas är bra..riktigt bra.

The script är ett av dessa band som precis visat att de kan ta sig in i en, och bryter ner en.

http://www.youtube.com/watch?v=OlR3aMRDick



Cos if one day you wake up and find that you're missing me, And your heart starts to wonder where on this earth I can be, Thinking maybe you'll come back here to the place that we'd meet, And you'd see me waiting for you on the corner of the street. So I'm not moving... I'm not moving.

It's all about the wordplay

Det är lustigt hur man kan fånga folks intresse med lite ord som ibland är stötande, tråkiga, chockerande, trista.. en liten mix och ett hopp om intelligens och en poäng med allt man säger.. och en rapp käft.. eh?
That's all for today.
Om man bara är tyst då, inte orkar prata?

Beach -08

Igår bar det ner till stugan efter en massa krångel med bil, nycklar, moppar, minnesförluster och liknande..men det bar dit hursom! Vi lagade god mat, drack gott vin för att sedan trampa ner till stranden, sådär lagom till det blivit mörkt ute..eller mörkt, månen sken rätt vackert över det stormande havet. Märk orden, det blåste som fan nere vid havet. Kallt nåt så in i för den delen med..
Tur man klädde sig tillräckligt för vindens pustar.. phew..
vet inte hur många tröjor vi hade på oss, men sjukt mysigt var det..
och plötsligt poppade det upp i skallen.. shit.. beach-08 is borta.




Vi satt där på planket nere på stranden i alla fall och kände oss små i jämförelse med det stora blå och stormande havet, de isande vindarna som blåste rakt igenom våra tröjor och himlen som var helt klar ovanför oss med måne och stjärnor och stormande svart i horistonten.. vi kände oss så små så det var omöjligt att tänka och känna något annat än att man bara nätt och jämnt existerade.. 
Emma och Sara.. vi har något särskilt vid de tillfällen vi bestämmer oss för att åka ner till stugan ensamma..

Jag hittade en grym skidjacka i fredags, på tisdag får jag veta om de kunde beställa in en jacka i min storlek.. och då kommer den på fredag.. hm..
Skrivtorka.. En annan bröt nyckelbenet i helgen.
Jag vet vad Tette på Tettes egentligen heter.. eh..?

Veckoplanering!
Måndag- bli tejpad, träna volleyboll
Tisdag - köra mamma till stan för hon ska till Jönköping och partaja, hem och sova, sen göra sig iordning för att jobba på Yes
Onsdag- Hämta mamma i stan 0500 typ, sova hela dagen, Träna volleyboll på kvällen
Torsdag- göra något på dagen, träna volleyboll på kvällen
Fredag - inget planerat?
Lördag- Köra mom & pops till stan för de ska till Tyskland, träna järnet på dagen, sova på kvällen efter jag hämtat päron
Söndag - sömn?

Och idag, när jag kom hem och trodde jag skulle fara till malmö så blev det inställd pga fyllesjuk macka..
Så jag går ut och hoppar studsmatta för att få utlopp för all energi i min kropp..
 Dår ser det ut ungefär som på bilden..


Dagens notis:
Varför är mitt begär att härska över människor med min rappa käft så stor? Och vad vinner jag på det? En stämpel som rolig? Eller bara dryg..?

hej

Hello division 1

Jag är uttagen. Åh! Jag är uttaaaageeeen!
Jag ska spela division 1 i Höst! Emelie är också uttagen! Helt jävla magiskt! Detta kommer bli sjukt roligt! <3

Pirr..

Jo, ikväll får vi då troligtvis veta om vi duger för division 1.. Nervös? Eh, ja som alltid..

Körlektionen igår kunde inte gå värre, mitt balanssinne är som bortblåst och minnet av högfartsbanan var ju helt lost.. ner på vändrutan, tror såklart att jag ska vända mellan konerna vilket är fysiskt omöjligt.. vad gör jag..försöker vända där emellan och välter motorcykeln på 235 kilo över mig.. härligt jobbat sara! Du är sämst! HA!.. skit också.. nu har jag något att bita i..
SKIT!

Dusch & sen äta & sen åka till malmö, hämta en bok hos syrran och sen träna.. tjoho.


hej

Hey love




Hey love, where you going to?
You're not sleeping anymore, you're just trying to.
Stay love, where you running to?
Awful happens all the time, don't let it kill you.

Konkurrens

Jo, det var en del folk på träningen igår. Alla lika sugna på att bli uttagna. Det var fullt ös precis hela kvällen vilket var JÄVLIGT roligt.
Tränaren ger vi många stjärnor till, mycket "go" i henne och hon visste vad hon snackade om, även om allt togs på engelska..eller i alla fall det mesta.
Lyckades på något vänster få en smäll på käften när jag skulle rädda en boll, så här sitter jag nu och suger på min ömma läpp.. suck.
Ikväll ska det springas i Pildammsparken.
Imorgonkväll hårdträning igen.
Torsdagkväll träning och förhoppningsvis kanske vi får ett besked då med.. ihk! Nu blev jag nervös igen :s

Medan jag väntade på att pappa skulle bli klar på jobbet inatt så fick jag gott kaffe och två goda kakor, så där satt jag, andades Laras blöta päls och fuktiga andedräkt som hade fyllt hela bilen, åt god liten kaka (gör en gest med händerna) och drack gott chokladkaffe rent utav. Lyssnade på regnet som smattrade mot biltaket och slumrade halvt om halvt.


åh.. tja

Stress

Jo, en sån liten sak. Att ge bort sitt liv en aning stressar upp mig väldigt mycket. Att någon annan kan kräva att man ska vara på en viss spot en viss tid, stressar mig oerhört. Jag vet inte varför.
Jag ska.
Jag ska.
Jag ska.

Detta är chansen jag måste ta, för när den kommer nästa gång kanske jag har något annat större och mer livsavgörande på gång. Det är nu eller aldrig.

Kom bara om du känner att du kan och vill satsa. Tre gånmger i veckan begär jag av dig, det är vad laget kommer begära av dig. Kom inte om du inte kan satsa fullt ut.

Jag ska. Jag vill. Jag kan.

Nu måste jag börja plugga mat igen.
Ut & springa nu, rensa hjärnan.
hej


Lite stress bortsprungen. Mest nervös nu, fattar egentligen inte. Blir jag inte uttagen så är det back to normal again, no big deal..
Svar till Aaua och de som undrar.. Det är malmö KFUM som väntar ;D iih!

knarket för att lugna mig är Tracy Chapman.. Det tackar vi lenneja för <3


I'll wait for you I promise you, I will

Jag ifrågasätter ibland vad jag håller på med. Det gjorde ont. Vilket får mig att fundera på vad jag är, vem jag är, hur jag är och varför jag inte tänkt innan?
Vad är det som är så farligt att binda upp sig på något? Detta är en av de få chanserna jag får i livet att göra något jag är riktigt bra på.
Jag är ju rädd för att misslyckas. Låt det gå, om det går åt helvete, låt det gå åt helvete.
Jag är väldigt splittrad, vart ska det bli av mig? Du lär ju inte få veta förrän du provat? Dra ihop säcken, NU.
Ska jag satsa? Klart du ska, det är nu eller aldrig!?

Det går ju onekligen mot mörkare tider. Förhoppningsvis kallare också, jag kan inte längta efter något mer än jag längtar efter snö. Och oftast väntar jag förgäves.. trist. Det finns inget som är så underbart som snö, jag mår så himla bra av snö.
Mår lika bra av en person också. Fast personen vet inte detta. Eller kanske.. men a, det vet inte jag i såna fall om personen gör eller inte..

Iskallt i luften. Solen värmer endast kinderna. Fingrarna lika kalla som tårna. Luften är liksom elektrisk. Minsta rörelse gör ont i kroppen, vill inte komma för långt ifrån dig. Vad skulle egentligen hända om mina läppar rörde dina?
I tanken har jag kysst dig om och om igen..


2215 bär det till jobb igen. Försökte ta en tupplur förgäves. Slumrade en halvtimme kanske..
hejhej

Lucky

Colbie Caillet & Jason Mraz - Lucky

FOLK! LYSSNA PÅ DEN LÅTEN! Går & sjunger på den hela tiden, sick sick sick!


Har skrivtorka..

hejhej

Saker

En del saker får mig att må sjukt bra
Morgonrockar
frukostvälling
första koppen kaffe på morgonen
bra böcker
SNÖ
Varma jackor
Puffiga duntäcken
Vatten
Vin
Stockholm
Gotland
Volleyboll
Tillfredsställelse(tolka fritt)


Andra saker får mig att må sjukt dåligt
Smällar

You know that feeling you get..?

You feel you're older than time
You ain't exactly sure
if you've been away a while

Nej, det var inte rätt val. Jag avslutade det. Så nu är jag up in the sky och gör nada. Skönt. Går på i vår igen. Haha!

Andra nya planer på gång.


tjipp