RR

Idag cyklade jag ringsjön runt! Duktig kaka jag med tanke på att jag skippade både första, andra & tredje depån för jag trodde det skulle komma många till..tyckte inte jag cyklat så långt. Men jojo, sen var jag i mål och stum i benen som ett as efter sista backen. Fick en medalj & en t-shirt (:

Stor insats för att vara jag, har bara cyklat 4 mil åt gången innan.. Idag blev det 6,5 tjoff!
Nybörjare ni vet.. suck.


         

Tror jag var den enda med Nove Colli-tröjan från italien. Fått den av pappa. Vanligtvis ser alla cyklister likadana ut, INTE JAG! HIHI!

Nu ska jag borsta tangenterna en extra gång innan jag beger mig till Tingvalla, ROLIGT! Meet the tough guys in yellow shirts hahaha (:

hajhaj

En sista gång.

Ikväll åker man till malmö.

Det är träning i tennishallen.


Med Malmö KFUM.








Det är sista träningen med dem.

Jag går vidare.

Groggy

Jag känne rmig alldeles konstig i kroppen efter behandlingen ikväll. Har aldrig varit hos varken kiropraktor eller naprapat men detta var helt sjukt. Han hittade fel på mig lite här och var, rättade till de han kunde på den lilla tiden han hade. Ländkotorna var överrörliga så han rättade till dem på ett mjukt sätt, kändes inte då att han gjorde något. Nu gör det! Kotorna i bröstryggen var a total mess så han rättade till dem med och ända upp i nacken var det wack & rättade till så gott han kunde, hade han tagit i och rättat till hela vägen så hade det nog slutat med en jätteillamående sara och ett resultat som inte skulle hålla långsiktigt. Känner mig groggy redan nu... förvånad att det skulle kännas alls.

Jag rekommenderar honom, har ni ont så är ni i trygga händer om ni går till honom!

Health by hand sweden
Vassgatan 11
271 33 Ystad
Tel 0706-24 24 91


En punkt värd att nämna för att poängtera hans skicklighet. Han frågade hur jag reagerade på fet mat, och jag blir helt galen i magen av det. "Misstänkte det"..
Hur kunde han känna det genom att lägga handen och trycka lite i magen på mig?

Att bli med bil

Jo.. Jag letar bil, vilket jag kanske inte skrikit ut direkt. Det är verkligen svårare än man tror. Världens marknad att röra sig på ute på blocket, men vad ska man egentligen leta efter? Pappen har kontaktat lite bilfirmor som ska hjälpa oss också för den delen. Nästa onsdag kommer det in en liten Ford Fiesta som ska provköras. ROLIGT! Dessutom är den mörkblå!

Ringde båtbokningen idag vilket gjorde att jag kände mig ännu närmre Gotland. Ska dock avvakta att boka tills bilen står hemma på gårdsplanen. Rätt lugnt med folk som reser till Gotland innan Juli börjar.
Har resväskorna(yep, plural) framtagna och jag har börjat skriva en lista med allt jag ska/vill ha med mig..Men får nog gallra ett par gånger om, därför jag börjar så tidigt.
Har till och med planen för när vi ska köra upp klar. Vad vi ska göra, vart vi kan tänkas stanna innan vi landar i oskarshamn för en bit mat innan man rullar ner till incheckningen.
Jag hoppas verkligen på den här fiestan! FIIEEEEEESTAAA ;D

Ikväll ska man göra ett besök hos Osteopaten som ger behandlingar på Yes nu. Galant!
Mamma var där i måndags som veckans första kund! Den där osteopaten är inte att leka med ;)
Ystads allehanda var där.


hajhaj

Två år idag.

Och jag kan fortfarande känna förvirringen skaka i kroppen och sudda ut tankarna i huvudet så att allt bara stod stilla och samtidigt snurrade värre än en orkan.

Jag kunde inte fatta det.



Ni som inte vet kan läsa inlägget från ett-årsdagen här.




Ja, det svider fortfarande. Ingen kan någonsin ersätta nr.12.

Inte illa snutet.

Många bränner många tusen på en shoppingtur för att få ihop något att ha på sig till ett visst tillfälle.

Jag skulle bara byta färgpatroner & utföra lite ärenden åt andra.. Men det slutade med en helt ny outfit (utom skor) för 270 spänn.
Du hörde rätt, tvåhundrasjuttio riksdaler.

Jag fick ett par leggings, ett jätteblått linne, ett lika blått diadem och en skjorta(något längre)
Och detta planerar jag att ha när vi åker til lsthlm nästa vecka för att se brucan! Kommer bli fett najs!
Värmebölja på G ju, då kan det inte passa bättre än med detta + remsandaler och en jeansjacka(sjal behöver jag inte ens skriva för det är självklart)


Nu blir det jobb & även ett nytt försök att göra bra ifrån mig på Jamen.

hajhaj


Och där bröt jag min egen trend.

Jag har år efter år efter år efter år efter år efter år..

ALLTID


Handlat bikini på H&M.

Jag gjorde det i år med.


Men skickade tillbaka bikinijäveln för jag vill inte se en massa andra brudar i likadan bikini som jag och sura över att de ser bättre ut i den än jag.


Jag gick in på Tradera.

Köpte en Ed Hardy bikini. Lustig säljare, får se vilken det egentligen är jag får.
Men det är inte H&M i alla fall.

haj

Något av det värsta jag vet..

Det finns mycket jag gillar.. och saker jag INTE gillar.

En sak jag inte gillar är när pappa säger till mig & mina systrar att vara snälla till varandra när vi är uppe i en intressant och smått hektisk diskussion som jag vet att jag kommer vinna. FAN LÄGG DIG INTE I.

Jag gillar inte heller när folk HELT UPPENBART INTE LYSSNAR när man försöker svara på en fråga eller liknande.

Jag OGILLAR när man gullar med mig också. Ger mig gulliga smeknamn etc. Ni människor kan gå och dö.
Pys har dispens dock.


Värst hittills var ändå när en tjej någonstans ifrån, på något jävla sätt hittat min mailadress och addar mig på MSN och helt ärligt skriver

Är du bi?
Jag gillar att sminka mig!



Vad fan har jag för nytta av att veta det? FÖRSVINN!

Tycker en del människor är så konstiga. Inte för att hon frågade om jag var bi..utan för set där med sminket.. Vem tror hon att hon snackar med egentligen?

Ångest.

Jag är så glad! Jag börjar äntligen få form på benen. Det är mycket jobb kvar, men bara det att det äntligen smalnar av vid knäna är FRAMGÅNG! Nu låter jag som en sån där.. anorexiaunge som längtar efter smalhet dagarna i ända, men det var inte på det viset jag menade at tdet smalnade av. Ni vet, muskler.. Rena, starka & fina muskler. Det som ska forma min kropp! Förut har benen endast varit två stora korvar som dallrat hit & dit. Jag har ju varit stor(större) en gång i tiden. En tid som aldrig kommer igen.
Sen att jag blivit så stark med gör att jag måste kaxa mig ännu mer när det väl handlar om styrka..även om jag inte är särskilt mycket starkare än genomsnittet tjejer.
Vi får vä lse om det duger till hösten helt enkelt. I sommar blir det relativt mycket mer träning än tidigare somrar i alla fall. Tänke rinte förlora de 2 kilon med muskler jag gått upp sen förra året. Inte heller ska jag gå upp de där 5 kilona som jag minskat i fett :P hähäh!
Frågan är hur jag ska säga det till dem andra...om i höst alltså.

Vad ha rjag åstadkommit idag?
Några timmar på Yes
Sprungit 5,5 km, hopprep 50/50/100, Dans Fys från i tisdags.. uten biceps för jag var ensam..

Har för övrigt pratat med ankipanki idag :D Vilket får det att pirra i magen lite när man hör barnens röst i bakgrunden och lite gliringar från micke. Fcik veta att vi ska få lite volontärer i sommar, dels en kvinna som har som livsdröm att driva eget vandrarhem och ska komma och prova hos oss.. Sen har vi en kille från frankrike som vill lära sig mer engelska och vill åka till ett land där de inte förvränger & är för bekväma med språket så at tdet till slut blir obegripligt att förstå vad personen i fråga säger, vilket ofta händer i typ England, USA.. Så då passar väl sverige perfekt där vi är bra på engelska men inte för duktiga heller. Vi är bättre än fransmännen på det i vilket fall som helst. I fyra veckor ska jag ta hand om den lille plutten. Maxim tror jag han hette..
Om allt går enligt planen så kan Aaua och jag färdas till Gotland i min egna bil. Jag ska bara hitta den först. Anki och jag konstaterade att jag kommer ha möjlighet att packa oerhört mycket om jag åker med bil upp. PERFEKT!
En annan plan för i sommar är att jag äntligen ska få se gotska sandön. Än så länge har jag bara sett bilder som andra tagit och fråb böcker om ön. Vill hemskt gärna dit, för det lilla jag fått se har varit otroligt vackert.

A4- ---papper? Haha nej, beachplanerna nere i Visby. Detta är ett ställe som jag bestämt måste besöka iaf 10-talet gånger i sommar. För at tdet ska räknas som sommar.







Och ändå känner jag detta vemod. Vemod för att åka ifrån dig. För jag gillar det här, att vi bara är..



Up to date

Fredagen spenderades på en Benelli mellan 5 & halv 7. Väldigt värt.
Lördagen gick åt till att städa mannens lägenhet då han inte klarade av att komma igång själv :P Men när jag kom igång så knackade även hans kuggar igång. (:
Senare blev det ett tappert försök att se da vinci koden med lite spagetti & köttfärssås.. men filmen var för tung för trötta sinnen.
Söndag, långmorning i sängen.. VÄRT. Sen några mil på Hoj :D Jätteroligt men efter 1,5 timme blev jag så kissnödig att jag var nära att kräka i hjälmen, tack och lov passerade vi brösarp när jag var på väg över gränsen så jag kunde stanna & roffa åt mig en toa på en mack. Som tur var blev jag sedd av siste man i ledet (bland 50-talet hojar? Tetterundan för den som inte hängde med..). Inte för att jag inte hittar till glimmingehus.. men ändå..
Lite bilder..

            
Kolla in den "farliga" typen..

   




Nu ska jag ta en macka.. är oerhört trött efter passet i svedala.. som inte var så jobbigt som jag förväntade mig..men jobbigt var det ju ändå...Jag lyckades slå en boll i huvudet på Dan. Han tog ju upp handen, men ANYWAY, jag är BULLSEYE!

I brist på annat, formulär snott av emmaebba

Lovar du att vara ärlig? dah
Du heter: Sara Granath
Smeknamn: granath, snuttan, blondie, kurtan, bobbypin-queen,
Låt som när du är ledsen sörjer till? Coldplay - Fix you
Beroende av: Beroende är bara en myt.
Vad behöver du mest just nu: En bil
Vad tror folk om dig? Flummig, onödigt ärlig
Stämmer det? hallå, daah? (förlåt, men dah måste klämmas in som svar på dumma frågor)
Vad får du oftast komplimanger för? min hy ibland.. mina kläder ibland.. är ganska ful egentligen.
Vad säger du för att imponera på någon? Jag är starkare än dig!
Hur imponerar man på dig? Hahahaha, dum fråga.
Brukar du skratta för dig själv? Ja..?
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Klart du ska kasta, kom hit! Vad bra att du tycker det, varför gör du det egentligen?:$
Var bor du? Fröslöv
Trivs du där: Sommartid är det fint här.. Vinter med om det är fett mycket snö. Annars gillar jag det inte. För långt ifrån allting.
Äger du några converse: Ett par röda.
Sprit, cider, vin eller öl: Öl på stranden, vin på festen
oVad har du för mobil: Sony ericsson w380i
Nästa mål i ditt liv: Blockligan, komma in på Polishögskolan
Hur svarar du i mobilen: hej
Vem ringde du senast? Mamma
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Pratade om hans golf som var till salu
 Antal timmar sömn inatt: 7
 Sov du ensam: Nallen i sängen som alltid.
Brukar du komma i tid: på sekunden eller en halvtimme i förväg, beror på vart jag ska.
När mår du bra: När jag satt ett block eller en dundrare i golvet ;)
När blev du fotad senast: Aldrig blivit fotad, är inte den typen.. fotograferad har jag blivit däremot.
 Hur känner du dig nu: Mätt
 Vanligaste färg på dina kläder: grått
Vad tycker du om fötter: Vad är det för fråga egentligen? De sitter där de sitter, fyller en funktion.
Vad saknar du: En hoj..
 Favorit dryck på morgonen: Kaffe, alltid.
 När brukar du oftast gå och lägga dig: För sent.
 Är du blyg? Det är det sista på listan.
Sysslar du med någon idrott: Dah.. volleyboll.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Jag gjorde när jag var 14. Nu har man väl växt ifrån det.
 Vad skulle du göra om du vore kille för en dag:
 Är du nöjd med ditt liv: Det är idioti att klaga..
Vad är det värsta du vet? När någon ställer frågan "älskar du mig?" och kallar mig svår..
 Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Mer än jag tjänar och ändå lyckas jag få pengar över..
Vad längtar du till? Gotland -09
Har du bra vänner och äkta vänskap? Daah, jag är inte asocial
Vad är det finaste du fått? Ett par röda gummistövlar när jag var 7.. har nog aldrig älskat något så mycket som dem..jag sov med dem på mig..
Om fem månader: Spelar jag fett mycket volleyboll, pluggar fett intressanta ämnen, förhoppningsvis har jag både bil, hoj och ett jobb då med.. Jag söker in till Polis på nytt..
 Om ett år? rullar det väl på :P
Du samlar på: Har samlat på grodor..har alla möjliga sorters grodprylar. Annars.. bio & koncertbiljetter.
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Ingen, jag stjälper inte över sånt på andra. Jag ringer andra när jag är fundersam och har något vettigt att reflektera..
 Har du strumpor på dig nu: Ja, kallt på golvet..
Är det okej att gråta: Nej.
 När grät du senast: För någon vecka sen..och det var för att jag jag kom på mig själv att tänka tanken att sluta med volleyboll.. Med DET finns ju såklart INTE.
Bär du glasögon eller linser: Har perfekt syn faktiskt. Supersyn enligt optiker.
Har du piercing: Jepp..
Vill du gifta dig: Inte tänkt över det där..
 Vill du ha barn: Vet inte..
Är du bra på att laga mat: Det är roligt i alla fall!
Är du flygrädd: Nej
Hur vig är du: Som ett kylskåp.
Vilken är din favoritglass: Twister eller Lejonet & björnens morot & apelsinglass!
Tror du på ett liv efter döden: Nej, men man funderar ibland..
Bor dina föräldrar tillsammans: Ja, sen 27 års äktenskap & några miljoner år innan det.. 
Vilken ögonfärg har du: Blå-grön-grå
Röker du: Det har hänt.
Hur ofta tränar/motionerar du: 5 grr + i veckan.
Vad är det viktigaste i livet? Att man har roligt.

Översittarkänsla, jag är kung!

Helt ärligt..

Jag känner mig som Ironins kung och som en jävla översittare när jag sitter och glor på Top model.


Och äter Glass som jag hällt mitt glas pepsi max över <3


Ikväll blir det cheesedoodles :D

Poesi

Mamma och jag pratar väldigt mycket. Särskilt när vi åker bil. Jag tycker ofta att hon kör för fort & hon försvarar sig alltid med:

Bättre Omkörd och bortkommen än omkommen och bortkörd.. eller nåt i den stilen..

Vi kommer ofta på saker som är hysteriskt roligt precis just då i bilen..
Som när vi nästan var hemma, Vi hann se att ett rådjur for ner i diket vid bron ca 50 meter från vårt hus.


mamma - ååååh titta igelkotten (En liten igelkott kröp diagonalt på motsatt sida som rådjuret sprang ner i diket på)
jag - shit mamma det är ju en bock!
mamma - vad gör den här vid vattnet?
*på motsatt sida om bäcken ser jag en rådjursget*
jag - nej men ååh.. de har hamnat på vars en sida, det är ju både en bock och en töööös
mamma - eller en kott
(hon syftar på igelkotten) och en gööööös (fiskarna i bäcken)..




haha..

En torsdag

Vaknar, går ner & värmer mjölk i micron.. Kaffekannan är nyfylld & jag har tagit den stora koppen idag just för att jag är sådär lite extra sugen på kaffe.. Vilket inte är särskilt ovanligt att jag är..
Fyller upp koppen, går & sätter mig vid köksbordet där mor & far dukat upp med kokt ägg och gröt. Hämtar syltburken, jordgubbssylt såklart, och klickar upp på gröten och ska precis till att ta mig en första underbar "första slurken på kaffet för dagen" och inser till min fasa att mjölken delat sig! :(
Inte roligt..
Fick ta en ny, liten kopp och nöja mig med bara kaffe som jag inte är jätteförtjust i.. förutom den koppen jag fick förra lördagen (aldrig druckit så gott svart kaffe)..

Som tur var hade jag en flaska latteskum i kylen, det fick duga. Jag är dock lite irriterad eftersom jag inte fått någon riktig kopp med kaffe än..

Idag händer vad?
Jag och pappen ska ut och cykla, jag ska cykla ringsjön runt den 30 maj, 12 mil. Jag har än så länge bara 2 turer i benen á 3,5 mil..
Sen bär det till Ystad, lämna tillbaka lånetelefon, sen malmö, träffa storstrumpa & eventuellt leverera en balklänning som hon ska få lov att låna av mig. Ska handla skor och byta färgpatroner också. Sen lite volleybollträning i tennishallen.. som jag inte har en aning om vart den ligger..

Jag tror jag bestämt mig förresten.

HAHA ( :



Tack Rille.

Tankeverksamhet

Man kan väl minst sagt säga att min hjärna har gått på högvarv de senaste dagarna och att både kloka och väldigt idiotiska tankar har passerat mitt sinne..
Vädret har symboliserat tankeverksamheten.. även mitt rum som är det stökigaste som finns.. fast jag har lyckats få ordning på det mesta här nu.

Ikväll blir hojen förhoppningsvis hämtad, jag ska ut med Lara i skogen efter det..
Prio på listan nu då.. prova mig fram för att kunna känna efter om det högsta målet är värt att satsa på nu, annars slutar jag helt.
Skaffa bil, sjuk nytta kommer jag få av den på gotland och även senare..
Skaffa ett jobb till hösten.. få ruljans på livet så jag ständigt slipper gå på knäna..


Coldplay - the escapist

Frossa

Jag kan ju enkelt säga att jag har en hel del funderingar i skallen. Ska jag stanna? Ska jag byta? Jag har idag haft en av de roligaste dagarna hittills men jag är också FULLKOMLIGT slut.. Helt slut.. ärligt. Så slut att jag ska unna mig godis ikväll. Har redan unnat mig en Miller som slukade min tunga och isade i strupen.. Gött med öl minst sagt.
Får bolla lite tankar, pilla med framtiden..

För er som vet så kollar jag ALDRIG på TV... Inte självmant i alla fall. Det blir desto oftare när man är med någon annan.. Men ikväll tänker jag nog joina både fader och moderkakan och titta lite på TV.. ska pillar med lite bilder i photoshop med..pyssla och kanske skriva ut en och annan som ska få lov att platsa i min magnifikt fina ram som jag köpte för över 1 år sedan..men fortfarande inte fyllt med bilder, 2 stora och 6 småbiler.

Nu dör jag. tjau