Friday I'm in love

Hoppas verkligen bilen går igenom besiktningen imorgon! Hade varit skönt att slippa betala 300 spänn på nytt & körförbud på bilen..HOPPAS!! Måste!!

Imorgon ska jag även lägga upp bilder som jag utlovat.. Kommer en bonus på skorna jag köpte idag också.. Såååååå glad för mitt icke-gynnande köp fr min plånbok.


Trött ikväll, ska snart krypa upp bredvid min mysiga Fredrik <3

Tenta imorgon och jag gör allt annat än pluggar.

Bådar gott? Nej, inte särskilt..Det kommer bli raw-studying ikväll...i alla fall av index. Det är det jag känner mig lite lost på. Annars är statistik-delen & linjeberäkningarna ganska självklara.

Idag ska jag till Hässleholm med päronen Ekström & Carina (: Jag ska nörda mig & ha min islansdhästtröja..det är ju Islands-tävlingar/utställningar vi ska på :D


Vill bara att ni ska notera också att jag fallit pladask för bohemian-style. Jag har lockigt hår fom 16 mars. Jag har köpt en långklänning. Jag har ett par högklackade träskor. Jag har en långkjol!
Inte nog med det, jag har en strå-hatt med sjukt brett brätte!
Bild kommer senare.


peace

Ett tag sedan

Tjo, det har varit en hel del sen i torsdags måste jag säga. Hela förra veckan var ett virrvarr och nu är jag inne på min andra lediga dag i rad. Vilket är lika med rastlös sara idag. Har bestämt mig för att gå ut och fixa i trädgården och jag ska även ut & springa en sväng. Samtidigt som jag tvättar såklart. Måste ju vara tidseffektiv.

Fredriken körde kart igår..och jag rullade efter i mina lilla skoda. Måste sett rätt roligt ut. Han har ju en vägreggad kart som han kör helt lagligt med för ovanlighetens skull ;)

Kom av mig lite där på google nu..söker trädgård.. Har all anledning att klippa till äppelträden nu.


Peace

Hurra för mig idag (:

Jodå, 22 år är väl rätt ok!

Igår blev jag superlockig på frisörskolan, verkligen superlockig! Så nöjd! Längtar till ikväll så man får duscha & tvätta ur den sista fixeringen som jag tycker luktar skunk..Men vad gör man inte för att bli fin?

Nu är det skola nästa, i eftermiddag ska jag på möte & sen blir det till att tvätta & städa. Perfekt födelsedag.



Peace

Tumulthelg..

Minst sagt. I fredags fick man ett mer eller mindre chockartat besked när man satt på tåget på väg till Ystad igen. Allt var bara luddigt och jag fattade inte egentligen vad som hade hänt. Jobbade nån timme innan jag fick tag på fredden då jag mer eller mindre klumpigt gav honom beskedet. Han stod för packningen & kom sen & hämtade mig på jobb & det bar mot Växjö.
Mycket tankar surrade omkring i kroppen innan man visste hur det egentligen låg till..Operation hela eftermiddagen & när vi kom fram vid 22 till intensiven förstod man ju själv att man inte skulle gå in & störa, inte mer än att stötta svågern.
Kom i säng först vid 1-2 på natten och av utmattning somnade man direkt då, följdes av en del uppvak på morgontimmarna fram till klockan slog 8 & det var dags att göra sig iordning, äta hotellfrulle och checka ut.
Sen blev det väntan.. fick bara en snabb skymt innan jag fick gå igen eftersom man bara fick vara inne 3 åt gången..sen kom läkarlaget in & skulle söva och kontrollera strupen så den var intakt.

Efter flera timmars väntan fick jag äntligen komma in och hålla handen... hon levde och kommer överleva.



Akta er för underkylt ni som råkar läsa.

Strålande tisdag

Har hunnit med en del idag tycker jag, inte vad jag borde hunnit men alltid något. Pös förbi HM & handlade röda chinos(som jag nu flyttat in i), sen for vi till Komstad så jag kunde hämta mina träsko-sandaletter! Riktigt awesome är dem! De passade utmärkt till min blåa långklänning & kommer säkerligen bäras med en massa annat när man fått lite färg på benen..LOVE THEM!

Har även hunnit med att tvätta & städa lägenheten, planerat kvällens träning & fikat semla.. (: Mys!



Nu ska jag färdigställa tvätten (:
Peace

Vacker Lördag

Solen skiner utanför, jag är utsoven, sushin igår blev superbra och allt var bra helt enkelt (:

Idag ska jag & Fredriken nog åka ut till mina päron & hälsa på.. jag gjorde ju jordens sämsta söm i armhålan på islandströjan med, skabb så det skriker om det..kommer säkert inte hålla något vidare heller! Så den ska fixas med.. och jag som ine ha tålamod till sånt vill helst inte vänta.


Skönt att det äntligen är vår utanför.
Nu ska jag väcka fredrik.

peace

Man har haft mindre ont

Ni kan tro att jag har träningsvärk efter måndagens grodhopp..Fy usch & pi!

Imorse körde jag Fredriken till jobb eftersom jag själv ska glida runt i min öststatsskapelse eftersom jag ska på en intervju till! Ska bli riktigt spännande!
Lustigt ändå hur folk som är intresserade av att anställa en tenderar ringa lagom till att man glömt bort att man sökt. Denna gången hann jag dock inte stirra upp mig särskilt mycket.. vilket nog är ganska bra egentligen.

Nu ska jag få fart på dagen, kanske åka en sväng om pappen innan jag beger mig vidare.


Tjo!