Fem dagar hemma

Och det känns som om jag aldrig varit iväg...inte mer än att det är vädigt mycket gull här hemma. GILLAS. Men jag tänker inte åka iväg för at få mer av det. Fredrik, keep it up ;D hihi

Blev Ifåne i förrgår-kväll. Och fredrik har fåt sitt microsim idag. Det ska bäras till Nova lund, dels för att hitta skal till min iphone som kanske trillar sönder vid näsa tappning och för att preventera att Fredrik tar min av "misstag". Vi ska även hitta kalas-presenter till Kristna & Milton som har kalajs på Söndag. Ska bli myspys!


Ikväll har jag en light plan att gå igenom alla bilder från Gotland som jag pratat om.

Nästa vecka ska Karro få för RÄKA. ;(


over & out

Hemma

Jepp, jag är hemma igen. Sitter i lilla rummet på min lilla pall och känner gumpen rasa utför kanterna..härligt. Tecken på en bra sommar kanske..eller bara för lite träning.
Skönt att vara hemma igen, känslan att åka ifrån Gotland den här ånen var inte lika hemsk som vanligt. Berodde säkert på att min alldeles egna riddare hämtade hem mig. Vi hade ju en avslutande semestervecka innan vi åkte hit.
Bilder kommer, måste rensa bland dem först. Tog ju sisådär 600 bilder. Awesome!

Jag ska träna volleyboll ikväll. I Svedala. Trots att jag sagt att jag inte skulle.


Men det kliar i fingrarna.

Jag har tjänat 200 kr för mycket i sommar också. Kanske = Lägre studiemedel = Precis vad jag behöver = Not!


Nu ska jag ha jordnötsmacka.

Over & out

Slutet är nära

Isak kom precis in till mig, jag sitter och läser bloggar. Han satt och pratade om kåda i håret och undrade varför jag gillade hundar bättre än katter.. och hur man bär sig åt när man spelar fotboll med en hund. Han gillade sitt tennisbolls-koncept bättre.

På söndag tar min sista jobbdag vid. Det känns mysko. Jag kom hit den 27 juni. Det är längesedan. Trodde inte jag skulle palla den här sommaren. Har längtat efter Fredrik så otroligt mycket.
En del har ju hänt.. Jag har ju adressändrat, men ingen kan väl ha missat det. Jag har upplevt high chaparral, kört för många mil med bilen. Jag ska få upptäcka Gotland innan jag åker hem, det är nog det största plusset. Med tanke på att kag ska få göra det tillsammans med Fredrik.

När jag kommer hem kommer besöken på YES & Rehab bli ytterst frekventa. Saknar mina gym och jag känner mig tjock. Har ju en dröm om några kilo lättare till nyår. Måste ju börja få ihop en ny nyårsklänning snart kom jag på bara för det.

Den 28 åker jag till Ullared med mamma. En hel del inköp ska göras. Kalas för milton & kristina på söndagen (: (Om jag int eär helt fel på det????)
Sista augusti är det dags för sluttester inför polis. Hade varit såååå roligt att få den där distansutbildningen. Har flertalet visioner om vad jag vill jobba med när jag är fäärdig polis.


Nu ska jag ta hand om lite tvätt. Kanske förbereda lite packning? (:


peace

Jobbfredag

Vet inte riktigt vad som väntar idag.. Jobb, ja. Igår var det fullt ös, medvetslös då vi på något vis lyckats bli kort med folk. Troligen samma scenario idag. Vi får väl se vad dagen har att bjuda på.
Borde egentligen bege mig ut & springa, men älskling höll mig vaken inatt, är sjukt seg i kroppen. Men man kanske ska trotsa & bege sig ut i alla fall i värmen.. Eller om man trampar ner till gymet?

Ha en trevlig dag. Måndag-tisdag är jag ledig och då ska jag & Anki ut & cykla på Fårö. KUL!



over&out

Donut bun!!!

Önskar verkligen jag hade längre hår nu så man kan få ihop den där coola donut-bunnen som tjejen visade! Skitcoolt!

Antagningsbesked 2 har kommit och det verkar bli kriminologi till hösten, skoj skoj skoj (: Hoppas få lite svar på de ansökningar man skickat iväg här och där också..ett deltidsjobb hade inte varit fel så man kan leva lite (leva lite = köpa inredningsgrejer till lägenheten)

Har väldigt ont i kroppen efter träningen i tisdags, vilket är helt sjukt. Körde bröst-maskin & det är det som gör mest ont nu. Armarna har ju förvandlats till chickenwings nu under senaste månaden. Längtar oerhört efter volleyboll(då jag inte ens gjort ett fingerslag sen jag åkte hit i juni) Längtar efter YES, allt folk & träningen..har en liten önskan om att solariet ska vara igång när jag kommer hem.. Så man slipper se ut som ett spöke den här vintern också. I annat fall få jag väl ta fram verktygslådan & bygga lite själv så man kan få chans att sola (: Nej jag solar inte särskilt mycket, varannan/ var tredje vecka. Mest så man slipper bli likblek som jag redan är(snäppet innan genomskinlig) plus mina mörka ringar under ögonen som jag oturlit nog är född med och kommer få leva med resten av livet.

Nästa söndag kommer Fredrik. Lovelovelove!

Här få ni en låt som är sypermys

http://www.youtube.com/watch?v=9W4StV5CCHA


Over & out (:

Sista etappen

Nu har man spenderat en helg på High chaparral. Visst var det trevligt men jag tror jag kom dit under fel omständigheter, folket var bra & maten var bra men att ha längtat efter sin man i 2 veckor och baravilja umgås med honom gynnade inte HC, om man säger så.
Den 15 aug. är det dags för en efterlängtad semester, grottäventyr i Lummelunda, tandemcykel på Fårö, besök på stora Karlsö står på schemat bland annat. Sweet stuff!

Idag fick jag även en efterlängtad kallelse till Pliktverket. Ska göra tester inför Polis. Har nuvarande 50% chans att kanske få utbildningen! Goda chanser alltså! Riktigt glad blev jag, men med visst avstånd eftersom inget ännu är hundra som sagt. Glad för chansen jag får hur som!
Denna pepp fick mig att trampa ner till gymet i Kustparken. Väldigt motiverad slängde jag på de vikter jag brukar. Kort sagt kommer jag ha ont i kroppen imorgon. Har ju bara löptränat hela Juli melan 5-10 km distans där och då..

Älskling skickade ett mms för några minuter sedan..han & hans bror har köpt vars en F-kart. Ibland förstår man inte hur eller varför.. "Bara man har roligt" I guess.


Peace