Vädersjuka

Det är säkert många som får huvudvärk när vädret slår om, det blåser mycket, regnet piskar eller solen står på ovanligt mycket jämfört med dagen innan.
Mina hund, Lara, är OTROLIGT vädersjuk. Hon har legat på samma fläck i huset i snart 2 dagar. Hon vill inte gå ut, hon vill inte gosa, hon vill inte ens resa sig för att få ett tuggben.. hon tvingade sig själv att resa sig igår när mammen lockade med blodpudding. Hemska hund som äter sånt :P
Jag kanske överdrev, hon kommer ju om man kallar på henne lite bestämt. Men det är TUNGA steg, djuuupa suckar.. Och det är sååååååå jobbigt att gå ut på promenad.. Så snart man kommit innanför dörren igen så sjunker hon ihop till en liten klump på golvet och andas ut och somnar.
Trötta hund.
Över till något annat.. Fredagen var planerad med festligheter i Lund, jag har köpt kläder, slängt ihop en lista på spotify och till och med traskat in på systemet en runda.. Tro fan att man blir uppringd precis när man kommer hem igår.. och blir ombedd att jobba tidig lördag & söndag..inte nog med det så ska jag jobba lördag natt också! Hej och hå! Får stryka party på fredag helt enkelt.. suck, men det är väl inte hela världen I guess.. Jag tycker ju om att jobba där och jag behöver pengarna :P
Nu blir det scrubs & lite plugg..

Att komma ikapp

Jag känner väl att jag har en svacka nu, allt går inte som jag vill, det blir antingen för tidigt eller för sent..jag kan helt enkelt inte tima mitt anfall, jag kommer inte rätt till bollen.. Det GÅR INTE!
Vad gör man?
Något helt annat såklart..så ikväll gav jag mig på ett danspass för att fokusera på något HELT annat.
Även om jag gör andra saker, pluggar, skriver, städar, går på stan...så tänker jag alltid på volleyboll, vad jag gör bra, vad jag inte kan få att fungera, vad som stör mig, vad jag vill lära mig osv osv.. Nu under danspasset så hade jag verkligen fullt sjå att få ihop händer och fötter att göra olika rörelser till musiken i takt med alla andra..SVÅRT!
Dels dansen då för att få volleyboll bort ur huvudet.. Jag har dessutom startat min nya sockerfria dag idag. Ska skippa godis och allt vad det heter framöver, slimma till kroppen, få i mig det jag behöver. Lugn, jag äter som en mastodont av det jag "får" äta. (: Kommer bli fett bra. Har precis stekt upp zuccini med champinjoner & vitlök.. med det pasta, kyckling, grönsaker av alla slag och fett mycket KESO.

Note: Älskar att spela i svedala, we got the feeling!

over & out

Det gick från botten till toppen

Jag har inte fått besked från antagningen än. Jag har inget jobb jag kan falla tillbaka på om det skulle bli skit utav det. Jag har fått fel blanketter till historian på komvux så där är jag körd. Tills klockan 16 idag. Jag har ringt runt hela MAH för att få tag i någon som kan hjälpa mig men utan resultat. Jag skickade ut jobbansökningar lite sporadiskt under dagen..den sista runt 14..sen gav jag upp och började plocka med annat hemma innan jag for in till stan för at lämna av en skiva och jobba på YES. Jag snoppade av en som jag..har lite sämre tycke för just nu - SEGER! Direkt efter ringer Johan från Kronovalls slott och jag ska nu provjobba på Fredag. Fick iofs mail från Fransisca också att hon skulle skicka historieblanketter..men tror jag är körd i alla fall..fint att hon försökte hjälpa mig. Under kvällen får jag mail från den sista nissen jag försökte nå för att få hjälp, att han jagat på antagningen och det kommer tas in en handfull studenter som står som reserver..dvs att jag får klart besked inom 1-2 dagar. Imorgon ska jag fika efter skolan, och i skolan ska jag gå med Kakan. FRÅGA?!?!! KAAAAN DEEEET BLIIII BÄTTREEEE?!?!?! Nu ska jag bara få allt att fungera i praktiken med. hähä

Hopeless!

Har nu jagat antagningen, jag har även jagat studieadministratören, även studiekoordinatorn.. Helt ärligt, det är ett jäkla konstigt system de har på MAH. Alla man pratar med som man får lit ehopp om att hjälpa en är jävligt VRÅNGT INSTÄLLDA. Har i min uppgivenhet söökt flertalet jobb idag, bombarderat, lusläst metrojobb.se och platsbanken.. vilket liv. Gick ut med min jävla hund i blåsten. Jag önskar jag var hund ibland. Slippa tänka på högskolor, jobb & diverse saker som ska gå ihop i livet. Fick ansökan till Polisen skickad igår, tummen upp på det :D Hoppas det går bättre den här gången. Nu ska jag ut i blåsten igen, sen väntar en kväll på YES - såklart! hajhaj

Dagens Tips!


Kalas

Jag upptäckte att jag bara kan titta inåt med ena ögat.. tjoho
Tackar lillstrumpa som kom ihåg kamera.

Supplaaaaaajs!

Copycatsen fyller 25 idag & jag är nu hemma från överraskningsfesten som blev anordnad åt dem! Jättemysigt!
Laddar upp lite bilder imorgon, de är inte jättelika..but still copycats!
Grattis katterna!

Nästa ämne.
Som alltid när jag ska hylla musiker.. Oasis är fortfarande bäst! Bäst! Bäst!
Finns inget band som kan få mig att komma till så god ro som Oasis. Tankarna, känslorna, smakerna..Är det tack vare att jag började lyssna på dem under den hittills mest traumatiska perioden i mitt liv eller vad är det som väcks i mig när jag hör deras musik?
'cause my family don't seem so familiar..
Vad händer?

Saker jag inte gillar.

När folk inte kan säga vad som är fel, kan man inte det så ska man inte gå runt och sura. Åt helvete med er människor.
När jag får ont i ryggen, det är drygt att stabiliseringsträna hela jävla tiden, jag har inte alltid tid och då får jag ont. Åt helvete med min rygg.
När saker inte fungerar, teknikens under..se till att fungera annars blir jag argare än jag är nu.
När jag folk inte vet vad "ge och ta" betyder. Det begreppet används inte bara i förhållanden, det existerar överallt..lite ödmjukhet, Tack!
Hormonbomber, visst alla går igenom sina faser lite olika i livet men för helvete, lite självkontroll tack.
När folk inte fattar hur system fungerar, läs på, lär dig, använd i praktiken. Behöver inte vara teknikens under hela tiden, sociala system existerar faktiskt.
Jag är irriterad och trött.
Tåg tar jävligt lång tid att åka.
Jag har ont i kroppen.
Jag behöver någon.
bilden får representera mina feelings nu. Ledsen.
Jag träffade en mysko kille på tåget idag som ska måla en tavla åt Zlatan..haha ska man tro på det?
Desperat.
hejdå.

Runtomkringupdate

Jag hämtade ut mitt ena par träningsskor idag..hade inte fört över nog med pengar för att betala det andra paret, samma som första.. lika bra tänkte jag.
Snygga!
Har köpt en ny sjal på HM också!
Ser inte jättelycklig ut men sjalen är snygg och håret är hett, Vitblond for life <3
Jag fick en ny tröja idag som är FETHET, tack fredrik!
Även jeansen är nya, slim-ass!
Tråkigt inlägg idag.. brist på energi.
Säng nästa!

Dag 1 avklarad.

Turnering, minigrej av det i alla fall i Köpenhamn.
Dan är världens bästa tränare, Jörgen arbetar upp sig fortfarande. Ni är bra.
Det var kämpigt att få spela så mycket som jag fick idag, vilket bara är ett plus egentligen..lite uthållighet har ingen dött av.. men jag blir ju så förbannat trött. Förbannat trött.
Andra matchen var intressant eftersom vi då fick en Center som var hela 195(ja, tjej) lång att tampas med. Hon var ju inte snabb, men det var krångligt att blocka när hon slog över allt som jämt..
Nu är alla kläder tvättade och jag är lite småsugen på att gå & lägga mig.. Lyssna på regnet, drömma mardrömmar om höst.
Massor av mardrömmar om höst.

Musik.

Senaste 3 dagarna har jag haft dåligt med musik i bilen, mer än radio då..och det för att jag har varit lat & glömsk nog för att inte få in Ipoden i huset för att ladda den. Idag laddade jag den..och maj gaaad it was GOOD.
Dagen börjar med ett besök på blodcentralen där jag ligger & mår illa & är yr efter sticket i armen..det lugnar sig ju såklart medan man klämmer på en gummigrej så blodet ska rinna ur kroppen snabbare.. men sen när det är dags att känna metallen glida ur kroppen igen så kommer illamåendet tillbaka..suck.
Hälsade på Marcus, Krill & Milton på BB innan jag rullade hem i regnet igen för att dega bort hela eftermiddagen då huvudet på ett annorlunda vis sved och kändes luddigt.. Trodde inte jag skulle orka pallra mig till träningen, än mindre klara av den.
Men nu sitter jag här, ganska kry & jag klarade träningen UTAN att svimma, vilket jag har rustat mig för. Jag klarade det, men nöd & näppe i slutet när vi sprang tysken. Jag ger mig inte helt enkelt. Man SKA... INTE... GE...SIG!
Lite mer musik & sen en kopp sömn tack.
Jävla järntabletter gör en kul i magen.
Imorgon Malmö troligen om min jävla bok kommit in på akademibokhandeln.
över & ut

Magi

Det finns mycket som kan skapa lite magi i ens vardag, så man känner sig upprymd och luddig i huvudet, man vet egentligen inte vilket som är upp eller ner.
Idag fick jag lite magi.
Jag var först på en strålande föreläsning i skolan, älskar vår föreläsare, han är underbar(=KLOK, VET VAD HAN PRATAR OM, FÅR EN ATT BLI ENGAGERAD, PEDAGOGISK).
Efter det traskade kakan och jag upp i staden för jag hade velat köpa ett par jeans på HM & hitta en förbannad bok som inte kommit in på akademibokhandeln än..hopplöst. Tiden sprang iväg efter vi ätit våra subs så det blev inga jeans. Jag tar tåget till ystad & traskar bort till gågatan för att handla present till vår allra käraste krillidilll som fyller 20 år idag.
Jag gick ner och hämtade bilen och rullade bort till Mariagatan 15b(?) och traskade uppför den ringlande trappen, till tredje våningen & plingade.. hm.. ingen öppnar. Jaja, jag kör och tankar bilen & köper halebopkontant & ringer upp Krillan. En väldigt trött röst svarar och säger att hon är på BB.. Allt stod verkligen helt stilla i ksallen på mig. Va? BB? NU? Men nej, det är först om 15 dar? Va?
Efter 15 fick jag först komma så jag hängde på låset(som den dåre jag är) och knackar på i rum 9... Där är min lilla krilla, med Marcus som ligger & håller i ett litet filtknyte..
Inte nog med magi att ett helt nytt liv har kommit till världen.. Blev tillfrågad att hålla den lille grabben men vägrade då jag är oerhört rädd att ta sönder något.. sen haffade Marcus mig när jag satt mig på sängen & la vår lille nykomling i famnen på mig..
DET
ÄR
MAGISKT.
Det var en annorlunda känsla som for igenom kroppen att se det lilla knytet i mina armar.. andas, röra sig..inte mer än 2,5 timmar i denna världen..
Väldigt annorlunda.
Mycket magi.
Vi gratulerar Krillan & Mackis till nyföräldraskap, Krillan på 20-årsdagen & Bebis är välkommen till världen! <3
Känner mig fruktansvärt djup & harmonisk, trts att jag har en del att vara bitter över..
Imorgon ska man lämna blod, upp till Krillan, mackan & bebis(som man kanske får veta namnet på då också), och som vanligt...TRÄNA, TRÄNA, TRÄNA.
The new beginning, en tröja som bärs imorgon med symboliskt syfte.
over & out (:

Lite smått & gott av allt från senaste

I fredags var jag på kalas i Malmö, Hannis hade fyllt år och vi åt god mat & kakor & tryffel med magnifikt gott kaffe!

Vapendragare Rasmus var chaffis och fick hem mig säkert till Fröslöv vid 1 mitt i natta.. Uppe igen 0600 för att packa väska, lägga iordning matlåda för en dag och sen rulla till Svedala för att plocka upp Kakan, Vickan och Carro och sen bära mot Gentofte i Köpenhamnstrakterna för lite träningsmatcher. Det gick bra, det var jobbigt, det var svettigt, det var adrenalin på hög nivå, men fortfarande inte på så hög nivå som önskas. Mer träning står på schemat.
Landade hemma halv 8, tog en powernap på 20 minuter innan jag fick peta i mig hamburgare och glo på lite familyguy..vilket behövdes för den kommande nattens jobb. Rullar in på parkeringen 2120 och får kiosken som mission för natten, stek burgare, stek korv, skit i grönsakerna..hm OK. Marika var dödsförkyld(svinifluensan) jag va dödstrött efter the lack of sleep..vi ansåg oss vara de som skulle få komma iväg hemåt först men icke! Vi flitiga små grisar hänger kar till 0400 i alla fall..Somnar strax efter halv 5 & vaknar igen, KLARVAKEN, vid 10.. Mor & jag far till Komstad(på vägen dit så flyger en hök väldigt lågt över oss med något i klorna & PLAFF(!) så landar en död, sargad duva på bilrutan..HÖKJÄVEL) för att glo skor, jag retar mig på storlekarna som inte finns i min giantsize..i alla fall inte de snygga skorna.. och passar de så är de för dyra..i alla fall för min smak & tankegång.
Hem, städar huset, åker & handlar potatismjöl (hur rolig får man bli?!), tupplurar i 2 timmar, lagar mat, glor sagan om ringen, i säng 0100.. upp 0630. Hur fan bär jag mig åt?
Har i alla fall klarat en dag i skolan med VÄRLDENS BÄSTA FÖRELÄSARE.. kommer bli en ROLIG kurs..inte nog med det, har vapendragar KAKAN med mig på kursen!
Sånt gör en glad!
Handlade ett par 80-talsglajjor idag med, specialpris av fiskarn ;)
Och såg precis Donnie Darko, har lätta ångestkänslor..
natten katten