Äntligen kom det

Jodå, produkterna jag beställde från lush i torsdagskväll kom idag, måste ge cred för den snabba leveransen. Otroligt snabbt för att ha gått en helg emellan! Sötplutten tyckte också att paketet luktade väldigt gott, och visst var där en blommig, tropisk djungeldoft från paketet som visade sig vara min balsamkaka :) luktar lika gott än nu när håret torkar! Sitter även med ett mysigt rosendoftande serum i ansiktet, liksom en ansiktsmassageolja, och Skins shangri la - ansiktskräm som luktar sockerkaka.. Huden är matt och känns som en bebisrumpa. Upon allt jag redan beställt och fått småprover på så låg där en parfym i paketet med doft av ingefära, jasmin och rosor.. Luktar... Speciellt till en början men när den gått in i huden på mig så luktar den rätt gott! Intressant är det att den är i form av ett stift. Märkligt. Men kul! Fick även till min klippning idag, inte hos Julia dock då jag sagt 30 aug till henne när jag menat juli och hon är på semester.. Phiu.. Julia är riktigt bra och det tog emot att inte åka till henne.. Men håret är klippt i en bra växa ut frisyr nu och håret känns underbart nu när det mest slitna äntligen är borta i kombo med inpackning :) Tänk att om 3 veckor är jag förhoppningsvis flyttad till Bunkeflostrand :)


Balsamkaka, hur låter det?

Jo, faktiskt en riktig kaka. Av balsam. Balsamaktig kaka. Kakbalsam? Nej, Jungle heter den och har fångat mitt intresse..ytterligare en produkt från Lush. Får väl se om lill-emma hann med det där besöket i Uppsala innan de rullade ner hit till våra sydligare breddgrader, som nu faktiskt lever upp till sin breddgrad. 24 grader varmt idag och jag somnade på stranden efter jobb, som tur var ingen längre stund. Klarade mig nog precis från den röda brännan med tanke på att jag inte smort mig. Har ju för en gångs skull börjat bli noggrann med det där. Vill inte bränna mig och snöa resten av säsongen.
Lammfällen ligger på golvet och luktar, i alla fall när jag stoppar ner tårna i de långa lockarna. Ganska mysigt, men det var inte lika ok när jag upptäckte att en av soffkuddarna luktade väl mycket lamm för att vara kudde, efter det att fällen vilat i soffan en stund.. Jaja, den vädrar väl.
Idag fick ag veta att jag blivit av med lägenheten. FANTASTISKT! Då kan man lägga pengarna på den där soffan...och tvn. Istället för en lägenhet som någon annan bor i. Eller rent utav där ingen bor.

På måndag ska jag klippa mig. Riktigt skönt! Mina stackars toppar gråter och skriker så förstörda de är..funderar verkligen på om jag ska permanenta om håret eller ej.. vilken omgång stryk det fick. Nja, har hittat en frilla jag ska klippa till nu på måndag i alla fall... En "växa ut" frisyr.
Bilden är hämtad från ukhairdressers.com

I väntans tider..

Hehe, ja nu trodde ni allt att det var något större på G va? Nä, det är bara flytten jag väntar på.. väntar på att få komma härifrån. Bo ihop med min kärlek, mitt liv.. Huja, vilken bra karl jag har hittat!
Man blev ju inte mindre ivrig av att man haft spekulanter på lägenheten här idag.. Vetskapen om detta har gjort att jag tjuvstartat packningen lite :) hehe, kan inte låta bli att börja packa ner sådant som jag med 100% säkerhet vet att jag inte kommer använda innan den stora flytten! :) Me like!
Nä, en stund till innan jag kör mot Ystaden.

peace

23 år och där började förfallet

Ja, den där huvudvärken som jag gnällt om i smyg eller inte sagt så mycket om alls trots att den vait återkommande har nu fått sin förklaring.

Glasögon.


Tog beslutet att kolla, efter att ha ätit järntabletter, vitamintillskott, dricka mer vatten och allt det där utan framgång.. jaja, i värsta fall hade det ju kunnat vara en tumör eller hiv. Men nej, här fick frågan sin lösning.
Fick låna hem 4 par och jag velar mellan två par. Fast det lutar mer åt ena paret som jag gillar på något konstigt vis..

Here goes!

Första paret Jasper Conran, vanliga svarta..tråkiga tycker jag själv. Kommer inte välja dem..

Andra paret Tiger, vanliga raka snäppet större. Enkla och funkar till det mesta, svarta och nån grå skiftning på "pinnarna". En stark tvåa tror jag. Bekväma och lätta..

Tredje paret Sand, pilotstuk och svinballa. Men jag vet inte, känner mig inte riktigt redo för något sånt här tror jag, inte nu i alla fall.

Sista paret Tiger, gillar dessa väldigt mycket och det var första intrycket i butiken med. Det lutar åt dessa och känner lite på dem nu. Ganska rejäla.

Kommer bara behöva glasögonen när jag sitter och jobbar med datorn tack och lov, så jag kan hålla mig till enkelslipat som är något billigare om jag fattat rätt. Vilken beslutsångest ändå. Det är ju ändå rätt mycket pengar som går.. Huja.
En kopp oboy och knäckemacka på detta innan jag bestämmer mig.

Fick playlists föreslagna när jag loggade in på spotify, emottages tacksamt, tack spotify! :)


peace

Summerat

Gotland har under en vecka givit oss regn, skyttegravar, smultron, smultronställen, lamm, lammskinn, kalkbrott, blåeld, industri, stora karlsö, klintebergarforskning, Othello, Fårö, saffranspannkakor, Rockabilly, Caramel Breton, kramp i rumporna efter allt för långa cykelturer, barnskrik och förkylningar.
På ett hörn innan vi rullade ombord på färjan till landet så hann jag ju med underbara Linnea med. Bara kärlek på dig fina tok-idiot!


Nu sitter jag med en välbehövlig oljeinpacknng i håret, kokos i topparna och lin/ricin i botten. Väldigt skönt att mysa runt med. Jag packar upp lite lätt och pysslar med smågrejer. Mitt Bunge-lamm har landat på sängen, det luktar lite mysigt lamm och gård när man kommer nära det, lite mer när man pillar i de underbara långa lockarna, mindre när man låter det bara ligga och vara fint.. Mäkta nöjd med det, det vet man om man pratat med mig i det närmaste.

Tittar på Kontraktet på lägenheten som ligger i hyllan. Tittar och längtar. Vill att det ska bli slutet på Augusti nu. Så man på allvar kan packa och börja flytta grejer.. där är ju annat innan såklart, kommer behöva åka till tippen en vända med. Med möbler som inte får följa med.

Ett par dagars vila från snor och kittlande näsor.

Nu ska jag fortsätta mysa runt här hemma. I mitt hem som snart inte längre är mitt.



Och det är jag glad för.