Valborg

Ni kan tro att det blev mycket kodning igår, men ännu är jag inte klar, nänä.. det ska ta tid sånt här säger dem.

Idag är det Valborgsmässoafton, om dryga timmen hakar jag på pappen & syrran på  cykel, långrunda tycker dem.. Jag tycker det är kallt. Jenny fattar inte att det är kallt här borta. She'll see..

Jag kodar lite till sålänge.

Det här med SPSS

Jodå.. jag var helt 100 på att jag skulle föra in ett brott i taget och ange massa siffror jag inte förstod och liknande..varje brott för sig, dvs ca 3000 i den ena brottskategorin.. och ytterligare 1000 i den andra kategorin. Lätt ångest hade jag tills jag öppnade programmet & hittade en button "insert excel-files".. varför inte prova tänkte jag och jodå..där klämdes allting in, färdigkodat & klart. Fast att kodningen var något extrem(över 500 värden på en variabel) vilket jag brottades med till sent inatt(typ 12 som vanligt).. sov på saken och nu när jag satte igång med det så har mina 500 variabler blivit 6 och mina 365 dagar har blivit kvartal-variabler. Det börjar ta sig och jag kan få fram riktiga tabeller nu! VÄLDIGT INTRESSANT!

Nattens bestyr med spss gjorde att jag sov länge idag, vi åt pannkakor till frukost & för nästan 1 timme sen for älsklingen hemifrån mot frissan innan jobb.. Tomt & ensamt här igen alltså.
Kanske man kan ta hit lillstrumpa sen.


Peace

Uppsatsångest

Jag ska skriva minst 25 sidor, inte mycket när man tänker efter.
Jag ska bearbeta material för hela 2010, det är mycket...
Jag har skrivit 4 sidor.. öh.. på 1 månad. Bra jobb där.

Ångest. Jättetrögt att komma igång. Har jag bara 10 sidor klart(dvs all bakgrund) så kommer resten gå av sig själv sen.


Men har ju massa annat som kommer emllan snart.. shithsitshit. Måste komma igång.


Inte alls ångestladdat, vill ju göra det bra men inspirationen är död!

Stress

Jag måste komma igång, lossna, sätta fart, få något att hända.. har bara 4 sidor än & det är mest rubriker.. man sitter inne & glor ut på solen & längtar ut efter den.. när man är ute stressar man upp sig för att man inte är inne och längtar ut, när man är inne gör man inget för att man just längtar ut.. suck!
Tidsschemat har ju förkortats nu med nästan 1 vecka! MÅSTE komma igång snart!

Snart bär det mot åhus med Galina, sen hem till pappen & ut & cykla (bli av med fläsk). Vädret tycks vilja hålla sig fint, 2-3 m/s & 17 grader!

Kaffe, then I'm off!

Ny pepp!

Uppsatsskrivandet blev det inte jättemycket av men har däremot pluggat annat inför stundande jobb!! Så nöjd!
Vecka 18 är allt klart om allt vill sig väl!



SÅÅÅÅ GLAD!

Med moral att allt ska vara gratis

.. Tror jag inte går hem i längden. Jag tillhör den fattigare kategorin i populationen Sverige men har turen att bo med en stadig karl, lucky shot för mig men jag är ingen golddigger. De kronorna jag får in i månaden lägger jag på det ja kan som är vettigt.ex. bensin, mat.. Ja, det slinker med en och annan sko också men vad fan..
Förhoppningsvis får man tag i nån form av jobb snart, väntar på ett OK & sen ska det skrivas papper låter jargongen nu i alla fall!

Det jag skulle komma till är i alla fall den här heta diskussionen om spotify, att de ska reformera så fler blir tvungna att betala per månad som man nu försökt undvika så länge. En del blir ju helt förstörda & gråter & är arga osv. osv. Och det är väl där den populationen tappar min förståelse. Vet inte riktigt hur jag ska förklara det hela i detalj.. men allt som allt, är det inte värt att betala 99 kr i månaden för att få obegränsat med musik som du kan ta med dig överallt om du har en Iphone, du slipper dryga reklamavbrott och du gör samtidigt hela musikvärlden en tjänst..?
Det handlar väl lite om moral att man vill göra rätt för sig också. Denna hysteri är nästan lite överdriven, vi får ju så mycket annat ändå.

Jag kommer köpa premium fom 1 maj. Jag tycker det är värt det, sen om de utvecklar och gör tjänsten bättre tycker jag är väl värt den pengen..


peace

Här blir inga barn gjorda

Igår skulle jag plugga hela dagen och sen jobba på kvällen.. Solen sken ute, vad tror ni jag gjorde istället? Klippte häck och cyklade med pappen. Jepp, nästan 4 mil cykel blev det. Sen ila hem, duscha & sen sticka & Jobba. Hemma halv 10 & sen i säng en stund efter.. Det var samma visa hela förra veckan med & jag hatar mig själv för det nu. Hade varit skönare att vara ute idag..men nänä. Nu ska jag banne mig skriva färdigt minst 1 avsnitt idag!!!!




peace

Lordag!

Ida är jag väldigt sugen på att pinna ut  trädgården & fixa! Igår flyttade jag en rosenbuske & rensade jorden som ska grävas bort från huset(där ska fyllas med sten istället = dränering) Ev. kanske man kan ¨ka iväg & köpa en skottkärra & lämna tillbaka grannens! Vore schysst kanske!?

Jag känner mig inte lika kass idag som jag gjorde igår, känns megabra! Hoppas vädret fortsätter hålla i sig, kanske man kan ordna i garaget med så man kanske kan hämta hit hojen (:

Först lite kaffe & plug tills älskling vaknar <3


peace

Onsday

Svullen i halsen & allmänt hjärndöd var status i morse. När man väl kommit igång är det inte så farligt längre. Men överväger att gå ner & prata med dem på apoteket, har ett konstant klickande i öronen. Enligt google är det slemhinnan i örontrumpeten(gången mellan öra och svalg) som troligen blivit irriterad. Inte svårt att tänka mig, rinner snor ur ena näsborren men är inte täppt eller så.. ljud låter lite annorlunda än vanligt också. Cottonhead helt enkelt.
Fick mail igår och det verkar gå vägen det här med jobb för sommaren. Det där jobbet jag testade att söka utifall att det skulle kunna gå. Väntar på lite fler OK från både det ena och det andra. Får jag OK så är det bara att skriva anställningsunderlag. Sen ska jag se till att göra sjukt bra ifrån mig så jag får fortsatt jobb där sen! Hoppas det är så kul som det lät på dem när de beskrev tjänsten!Trodde inte det skulle gå från början, eftersom jag trodde det krävdes särskild utbildning och inte att man fick det på plats ;) Gonna be fuuu-uuuuuun! De verkar väldigt seriösa att ha med att göra också, vilket man kanske förväntar sig i vilket fall som helst, men det har man trott om andra organisationer också och blivit dragen i näsan av dem. Men detta verkar bra från början till slut och det känns jätteskönt!

Sakta med säkert kommer jag lite i taget framåt med uppsatsen. Lite av inledninen är påbörjad, absrtacten är skriven och jag har hittat mer att läsa. Måste nog börja med läsandet snart, annars blir det nog panik snart, det är trots allt 13 april idag, knappt 1,5 månad kvar och jag har mycket material att bearbeta.


Har ni förresten sett jeansen på bilden nedan nånstans så blir jag glad, strl 31/34 tack.. Cheap Monday med rolig/hög midja och tight passform(inte eiffel, inte skyskraper).

 


Tuesday!

Sovmorgon och ont i halsen..eller egentligen inte halsen, men i mandlarna som är svullna..ungefärlig känsla - halsen stuffed med bomull och grus!

Igår var minst sagt effektiv..eller hyfsat effektiv i alla fall! Byggde upp skelettet till uppsatsen och löste nästan the big issue med SPSS.. det finns ju på datorn nu men det fungerar ju inte som jag hade tänkt mig. Nån licenskod saknas nånstans trots att jag registrerat den dubbelt upp!!?! Inte OK!
Därefter träffade jag Maria, long time no see! Det blev en liten middag/fika på Waynes coffee, väldigt god toast med feta & massa annat gott i + sallad! Plus allt detta så blev det lite nostalgiträning i Ystad sen (: Me like!

Regnet öser ner utanför.. lika bra att ta tag i lite läsning & skrivning så man har så mycket som möjlit klart! Like!



peace

Tosh.0

A cyclist hits a fat guy.
Fat guy - hey! I think you're going in the wrong direction?!
Cyclist - but you're not even using the sidewalk?!

Söndag & match mot EVS

Idag ska jag coacha match igen, inte helt trygg i rollen som coach än.. kanske för att det inte är huvudmålet i livet just nu, men alltid kul att smaka på rollen så att säga. Nån gång i framtiden ska man väl bli den där som peppar laget med fraser som "Åh, titta! En ""-spelare" medan man låtsas plocka ut nånting från tänderna..

Jag har spelklarlistan, en liten träningslapp på uppställningen jag har med mig idag. Återstår att se hur dagen artar sig då.. Kan väl inte gå annat än bra.


Jag är lite mindre uppmuntrad över min bil. Skulle byta däck igår snabbt & lätt.. Tror ni det gick snabbt? Om ens lätt? Nä.. Det tog år att slita av framdäcken och det var svårt.. man fick ju slå bilen sönder & samman nästan för 1 däck.. Hade ändå tungt artilleri, järnbalk och rostlösare..
Tur jag har Fredrik som tog över när jag skrapat upp hälen, förstört mina easytones och slagit blåmärke på lillfingret.. Man kan ha roligare åt annat.

Inte helle rär jag uppmuntrad över att min s k handledare fortfarande inte svarat på mailet jag skickade i onsdags.. Det gör lite lätt ont i magen.. Imorgon är det ny vecka, hoppas hon svarar då. Jag ska i vilket fall som helst jaga folk som kan plocka fram material till mig.

Mascara på, sen bär det mot Ystad & match!
peace

Som utlovat..

Garanterar inga snygga miner eller poser..en del lite väl överansträngda.. men kläderna är ju fina.. trots bleka och halvotränade ben..


Bjuder på Beyoncé-klänningen-looken.. Bortse bleka ben som sagt! Haha!

Sist men inte minst favoriserad, keep it simple! (:

Hur snygga får ett par skor bli?!


JAG MENAR HUR SNYGGGAAAA




Peace