(:

Mot alla odds så fick jag fira jul hemma med päronen igår. Det var tufft, det var svårt och det var skrämmande att ta sig ut till fröslöv, glad at jag inte körde! Det var snötunnlar hela vägen och påkvällen när Fredrik hämtade mig så satte v oss i en driva & fick gräva järnet innan vi kunde köra hem.

Idag vankas det middag, hoppas de röjer utanför fröslöv så päronen kan komma.. känns lite trist annars.. Menmen!
Mat ska lagas i mängder, flying jacob bli det (:


Jag fick en massagedyna av Fredrik i julklapp. Han är min hjälte!!


peace

Slutet på ännu en vecka.. + lilla julafton

Nu har jag flyttat gumpen från köksstolen till min ordinare pall i "lilla rummet". Vi gjorde en kass match igår, jag var med och spelade och jag var hopplöst nervös trots att det bara var en div.3 match vilket innebar servar i nät(vilket inte hänt under de senaste 10 träningarna typ) och en allmänt hied, dryg och stressad sara.. Att folk trodde jag skulle fixa allt var inte till någon tröst heller..den kan man u skyle förlust på precis vad man vill.
Irriterad på C också som inte gjorde så bra ifrån sig och har allmänt tråkig stil.

Hade egentligen tänkt vara lite duktig och plugga idag men det bev inte mycket gjort med det..istället blev det lussekattsbak och knäck-göra med Lillstrumpa..troligen blev hon lite rädd för mig när jag stod och svor och den heta knäcken som hamnade överallt, utom där den skulle. Idioten som kom på det goda receptet tänkte inte på att hitta på ett enkelt sätt att göra knäck. Svårt och krångligt, vem väljer inte det liksom?

Sitter & värmer foten på transformatorn till laptopen..sorgligt. Vi har ändå fått upp temperaturen hyfsat efter all aktivitet i köket idag. Det får man vara glad över.

I fredags använde jag mitt skinnfodral för första gången som älskling köpte till mig när vi passerade sthlm i oktober. Mycket glad att det satt så bra och lite arg på mig själv att ag inte vågat använda den innan.. Men känner man sig konstant som en flodhäst så gör man..

Tycker själv att jag lyckats spänna till benen något den senaste veckan, gjorde sig bra i klänningen hur som helst. Gäller att hålla takten uppe nu (:
Imorgon ska jag dock vara en duktig medborgare och lämna en halvliter av mitt röda B-blod. Sen ska jag hem till päronen och ta hand om Lara en sväng, sen vidare till Abbekås för lite plugg med Emma, sen en tur på löpbandet(kanske) och sen en timmes volley och därefter avsluta kvällen med spelarmöte. Tycker om spelarmöten.

Nu ska jag störe Fredrik. <3

peace



Vet inte vad det är för fel på min blogg, tycker jag publicerar järnet men nej, det hamnar som utkast hela tiden..

Lilla julafton ikväll. Har massor av plugg att gräva igenom. Imorgon julafton. Kanske inte kan ta mig ut till päronen.. känns väl sådär måste jag säga..


8 dagar kvar

..till Jul och jag har fortfarande klappar kvar att handla, förstå ångesten jag lever i just nu. Lägenheten är städad nu i alla fall och ha rjag tur slipper jag göra det igen innan Jul. Vi har inte handlat julskinka ens. Julkorten MÅSTE bli skickade idag..jag har inte ens köpt dem...:(
Har inte heller ätit en endaste lussebulle, så funderar på att handla lussebullskit när jag ändå ska handla julkort.


Övergången till YVK är förresten gjord så jag kommer spela match på Lördag.. Ska minst sagt bli intressant. Alla tror på vinst, men jag tvivlar då det finns lite attitydproblem i laget. Men förhoppnngsvis tar folk sig i kragen så att vi får ihop det, så alla är glada och hjälps åt i laget.

Lyckades förresten sträcka en muskel i skuldran-upp i nacken på Combaten i tisdags, men det verkar otroligt nog som om det har släppt! Det hjälpte alltså att värma, sträcka och ta det försiktigt igår (: Ganska nöjd faktiskt.

Nu ska jag ta tag i julkortsfrågan. Peace.

Tredje advent

Älskling försov sig idag.. egentlien med all rätt med tanke på hur många hundra timmar han jobbat senaste 2 veckorna och han har inte ledigt förrän till helgen. Känner mig lite skamsen eftersom han jobbar så mycket, men vet ju samtidigt att det inte är för min skull han jobbar så mycket. Det är ju den där förbannade butiken som invigs imorgon. Han är duktig den där, min karr!
Har lite alla möjliga idéer för dagen måste jag säga..  Skulle vilja handla min julgran på rusta och plantera ut den i lägenheten, jag skulle nog också vilja börja kika lite på min kompletering som jag har att pyssla med utöver det nya som vi får imorgon. Hoppas på att vi bara sk ajobba 2 & 2 med uppsatsen..kommer bli fett bra i så fall eftersom jag ska skriva med Emma. Flitig & duktig dansös men också pluggis, hyfsad plugis iaf , inte tråkig pluggis som man gärna föreställer sig, utan på ett roligt och bra sätt.

Jag önskar mig ett spännande jobb i julklapp, det hade varit godis för resten av året.

Och förstås den här klockan som jag drömt om i flera år men inte hittat, äntligen har den här kommmit till världen med ett hyfsat mänskligt pris.. Säger inte vart man hittar den förstås, alla får inte ha den. Förlåt.


En kopp kaffe till.. sen är jag redo för dagen som ska bli lite nyttigare än jag framställt den här.


peace


Irriterande.

Nu har jag bestämt mig för att gå ner min 8 kilos övervikt.

Väldigt tråkigt men jag ska nog ta & kämpa lite framöver. Går ju bara runt & gnäller hela tiden, inte så himla kul för alla som tvingas lyssna.


Sallader & träning x10, här kommer jag.


Det som hamnade ovanför linjen skulle pubbas igår, men jag har väl som vanligt tryckt på fel knapp & sen blev det inte fler inloggningar på bloggen igår..

Nu ska jag ta tag i slutspurten av tentan, göra färdigt den sista lilla halvan av sista uppgiften(bara 1 sida text) och sen ska man läsa igenom allt så man har fått med det som verkar relevant. Har inte jättestora förhoppningar eftersom det gått så trögt hittills, tycker jag obbar på hyfsat ändå.. menmen, jag är ju naiv och barnslig som tror så. Kanske ska satsa på att må lite sämre och få mer ångestkänslor, det blir det säkert mycket bättre av..

Eh.. ah.. Hur som, min viktplan, 8 kilo på 3,5 månad, innebär knappt ett kilo i veckan. I can do that? Nej men det är väl inte supermycket som ska ändras mer än att jag måste träna mer ä nu & variera träningen mer så det inte bara blir volleyboll. Måste träna mer i vilket fall som helst eftersom det nu är bestämt att jag, pappen & storstrumpa ska cykla halvvättern i sommar. Då kan man väl lika gärna "komma igång"

Förresten, ni som har iphone, använder ni nån app som funkar med blogg.se när ni mobilbloggar eller ni använder safari?

peace

Statistikuppgift.

Jeppm jag pluggar på som bara den.. Ju st nu en uppgift om kriminologins informationskällor. Halvintressant, men mycket logik. För en gångs skull lite logik!
Hämtade min omtenta i måndags och äntligen är den avklarad, 7 poäng till mig. Hemtentan hämtade jag också där jag prickat in 9 / 10 poäng på en fråga och 5,5 poängpå en annan fråga. Helt okej til att börja med, men sen var det tydligen inte alls bra på de andra 4 frågorna..så de måste jag komplettera. Blir lite irriterad på varför det ska vara så vårt att pricka in poän nä rjag tycker jag nämnt det mesta om det mesta.. Men tydligen räckte inte det. Och att vår kära lärare lägger genomgångarna på väldigt dåliga tider så alla i klassen missar dem är väl heller inget plus..



Och nu har man pratat med emma på skype i 2 timmar & diskuterat vad man ska ta upp i texterna eller inte.. Och så har man pratat antagningsbesked & annat kul som är roligare än plugg. Typ jordbävningar och dålig musik.

Nu ska jag fortsätta skriva. Peace


Tingvalla

Jepp, jepp! Ikväll ska man sammanstråla med det gammal lirargänget på Tingvalla för en lång natt med mat, dans och fylla. Start 1830- för ätande gäster & 2130 är det eftersläpp för de som bara vill skaka rumpa till Lasse Stefanz fram till 0200. Trevligt, trevligt!

Fredrik väckte ju mig såklart nu när han skulle iväg till jobbet och jag kunde helt enkelt inte somna om. Nu sitter jag här på min tjocka rumpa igen. Har diskat lite& putsat spisen..det borde städas invändigt med egentligen. Faktum är dock att jag är mer sugen på attköra in till Ystad & lämpa av ett par riktigt lila strumpbyxor till Pysen (som jag lirade volley med igååååår, like good old times, riiiiiktigt roligt!) Samtidigt som man kanske kan glo i lite affärer, kanske köpa en julgran på rusta..En Julblomma kaske hade gjort sig..

Är förresten mäkta stolt över min skottningsinsats igår..efter 4,5 timme hade jag hittat gårdsplanen, infarten, trottoaren, min lilla bil och även flyttat LIDL-skåpbilen som har ett sjukt känsligt antispinn-system..(dvs att minsta lilla halk så släpper gasen och man kommer ingenvart).. Men jag lyckades med detta åbäke. Fredrik och jag är ense om att det kanske går att köra in Min bil i Skåpbilen, bara för att ni ska få en bild av hur liten bil jag har och hur stor den här skåpbilen är..

Det snöar kopiös mycket ute just nu, man kanske ska strunta i den där stadsidén.. Kanske plugga lite istället.. suck!

Vår SSO-uppgift.

Det visade sig igår att jag har lagt ner lite mer tid än nödvändigt på vår SSO-uppgift. Jag var stensäker på att det var inlämning som på alla andra uppgifter, men nejdå, Vi ska bara redovisa en powerpoint and that's it.. Skönt..men lite snopet och lite irriterande eftersom det var den roligaste uppgiften att genomföra.. Så får man inte visa någon form av engagemang och spirit för det..

Hur som, Det är snöstorm utanför och jag ska idag göra ett tredje försök att ta mig till Ystad, kommer nog få lov att köra nån timme i förväg så man slipper stressen som oftast är det som sätter en i diket. Sen hur jag tar mig hem ikväll är en annan femma, kanske inte är några andra idioter ute då så man får köra i lugn och ro. FUN!

Måste skriva lite idag med, kul. Inlämning nästa Fredag.

Peace