Säsongens bebisar

När det kommer till volleyboll så har det nu konstaterats att två par skor per säsong är fullt rimligt och rent utav nödvändigt för att.. Ja för att det ska gå bra.
Har sen jag började alltid haft höga skor(som stabiliserar ankeln för den som inte begrep..) men i år har båda paren blivit låga, dels ett par sensei och ett par volley elits som tydligen är något nytt från asics.. Me like! Om inte annat är de snygga.
De mörka är volley elits och de vita är sensei :)


Minst sagt slut..

Hu vad tröttnjag är. Har hållt igång sen 0400 idag och för bara några mnuter sen kraschade jag i sängen som är precis lima skön som vanligt. Dels har dagen spenderats på jobb, sen en stund i skogen där jag satt och pysslade med ipaden och fixade nätmoch skröfs..sen rlladenjag inte till svedala och pratade med jack en stund som fixade nya asics volley elits till mig, snygga och sköna! Inveg dem ikväll på sandvik-eventet/sponsorkvällen. I övriht en lyckad och rolig kväll med mycket spel och stilpoäng minst sagt i räddningar..
Där tog hjärnan slut.. Oh, slovenskan var ju en himla gladnfilur, klickade direkt och pratade om allt mellan himmel och jord, kom in på kottar ett tag..eeeh...

Godnatt

Morgonstund

Uppe med tuppen vill jag kanske inte påstå men ändå tidigare än fredden.. Han lär väl snarka nån timme till, papputen lär också ringa snart och vilja bli klippt. Han ringde igår och frågde varför jag inte var på sturup, kul den där..varför är man inte därmliksom. Anledningen var ju såklart att han var där igen, de lyckas alltid åka ut dit när jag inte är där.

På dagens schema står fortsatt slit i sovrummet i lägenheten under. Riva, slipa, sopa och limma är planen. Kommer nog avvakta träningen ikväll så man är i form imorgon då vi har sponsorkväll med sandvik. Känns ju som att man vill kunna ha humöret på topp om man ska hålla lite turnering för dem :)

Sista slurken av kaffet är slut nu så det är dags att ta tag i dagen, börjar nog med lite sy-pyssel innan allt annat tar vid.

Over & out

huuu...

Jag dör snart känns det som..huvudet känns 4 ggr så stort och kroppen ömmar.. Trots detta har jag både tvätta, storhandlat och rivit tapeter och spacklat hörnor idag. Tror det blev rätt bra..men det känns som sagt i kroppen nu. Börjar även få kläm på ipad-skrivandet nu..även om det innebär att det inte blir några bilder.

Ligger och slöglor på Jeff Dunham på comedy central. Galen typ.
Tror den här katten skall natten gå.

Snart iaf...

Det som aldrig händer har nu hänt

Dels att jag bloggar vilket ibte händer så ofta längre då man råkar ha lite mer i livet än bloggen ;) men vad rubriken syftar till är att jag blivit sjuk. Vilket aldrig händer annars, kommer inte ens ihåg sist jag var sjuk men nu sitter jag här med tubg huvud och snörvlar. Jobbveckan tog äntligen slut igår vid 1205 och då var det bara att bege sig hen och fortsätta jobba... Dvs städa, diska och tvätta. Trots detta slit med jobb hela veckab så avslutade jag både lördagkväll och igår med en löprunda. Igår följde även skruddelutten med ;) På dagens todo hade jag tänkt mig storhandling..kanske inköp av högtalarsystem också om fredden inte redan beställt dem. Och såklart så snart man duschat av sig så blir det en tur om apoteket. En annan anledning till att bloggen legat på is är ju för att jag fått en ipad..och blogg.se är väl inte det bästa ihop med den då bara rubriken kan skrivas. Inte så kul med bara rubriker.. Testar opera nu och det verkar funka..vet ibte hur jag ska lägga in bilder bara.. De får bli bättre på det här. Kaffe, dusch och apoteket nästa!! Peace

Antalet rönnbär på träden

Antalet blir ju bara fler och fler och myten talar för att ju fler rönnbär och desto klarare färg, desto strängare vinter har vi att vänta.
Vet inte om jag är riktigt bekväm med det då det fortfarande är mycket jag behöver ta itu med innan vintern kommer..en del av detta är utomhusarbete som aldrig ges tillåtelse till då vädret redan nu suger och jobb kommer emellan..och diverse träning till både höger och vänster.



Nu ska den där eviga tvätten vikas iordning..igen. Phiu.


Har inte tid!

Kärleken att fixa med håret

Som kanske tidigare nämnt så har jag senaste tiden slagit rekord i att inte göra något med mitt hår, den där lilla tofsen på huvudet ni vet..
Brukar ändra om, färga, klippa stup i kvarten annars..


Idag var det äntligen dags igen & min trogne vapendragare Julia(Ävaah) i såna här situationer fixade helt enkelt mitt hår.

Lite före bilder.



Efter.





Dålig uppdaterng

Dålig och dålig..den har helt enket bara varit obefintlig. Just för stunden sitter jag med ont i ryggen(vid skulderbladet som går upp i nacken, ut i axeln och ut i armen som domnar av och till...) Inte jätteskönt. Väntar på att coach ska ringa också så kanske man kan få nåt tips på vad man ska göra utöver det man redan gjort för att få det att bli bra igen, dvs voltaren, massagedyna, spikmatta..

Senaste veckan har i stort bara bestått av jobb, träning och ytterst lite mat och sömn emellan.. i fredags efter träningen kroknade jag rätt hårt i Tranås efter tårtätandet.

Utöver det har grannen flyttat ut, luftvärmepumpen har fått något nytt att stå på och trädgården växer ihop fullständigt. Hade ju en tanke nånstans att den skulle vara för-preparerad vid det här laget så det skulle kunna föreställe en fin trädgård att vistas i nästa sommar.. men det får väl ta lite mer tid ändå. Annat som alltid lyckas komma före.


Vad gör man av en hel dag med En fungerande arm..?