NICATOR

Jag köpte en dator av min far, som han köpt från ett företag som heter Nicator. Bra företag, pålitligt, bra produkter och hjälper en gärna när man får problem.
Datorn hur som helst, smälte samman efter 1 månads användande. Jag har garanti, så det är inga problem att skicka in den för att få den ersatt.
Nu, 4 veckor senare får jag äntligen den nya datorn! Jätteglad! Öppnar & smäller upp den!
Jag visste redan innan den skickades till oss att den skulle innebära 40 Gb mindre minne i hårddisk, men för mig spelar inte det någon större roll då jag har en extern hårddisk också där jag backar upp allt jag har.
Startar datorn och väntar förväntansfullt medan fläkten drar igång, ljudet går igång och skrivbordsbilden är uppe.
Vad i helvete? Vad är det för fel på upplösningen?
Går in i Anpassningsverktyget för att ändra. Det enda möjliga är att ställa in LÄGRE & SÄMRE KVALITÉ.
FÄRGERNA KANTAR SIG JU!?
FÖRVÄNTAR SIG NICATOR FULLPRIS FÖR DETTA!?

När musik berör hjärtat, ända in i blodkropparna

Ikväll har verkligen varit en skit-kväll. Träningen började bra, men slutade i katastrof, i alla fall när vi pratar om mitt humör. Fullkomlig katastrof.
Har hur som helst fått prata av mig lite och humöret har börjat vända. Jag lyssnar för övrigt på Oasis, som är den största orsaken till att mitt humör vänt på riktigt. Ofta är det ju så att man pratat & pratat & pratat men likförbannat mår som ett lik i alla fall.
För tillfället har vi den här stjärnan i högtalarna.
Har du spotify, klicka på följande länk.
http://open.spotify.com/track/1SChsFOX9hGyzN6AXSKGgd

Ovanligt för att vara jag. Väldigt ovanligt.

Idag var jag på Baltic Rehab för att få någon form av diagnos på vad som är fel på min rygg..
Får ofta ont, ibland domnar benen när jag tar ansats till anfall alternativt blockar..detta har hänt på 2 träningar varav jag fått bryta den ena.
Diagnos enligt följande, tredje eller fjärde(kommer inte ihåg vilken) kotan i ländryggen skjuter ut ovanför de andra. Min rygg har för lite rörlighet bakåt plus att muskulaturen på höger sida är kraftigare än på vänster (vilket är konstigt för jag är högerhänt och anfaller med höger så där borde jag vara muskulösare på vänster sida eftersom muskulaturen jobbar diagonalt), hur som helst så orsakar muskulaturen på höger sida obalans då de hela tiden blir kortare & på så sätt drar i vänster sida som jobbar febrilt med balans och streta emot. Nåt sånt i alla fall. Fått en massa töj & styrketräningsövningar att jobba med :P kul. Alltså inget om korta muskler på baksida lår som vi först trodde när benen domnade..
Innan jag stack till BR så gick jag på stan en sväng, hittade en mysig tröja på Gina..och sen traskade jag mest runt och glodde. Efter BR stack jag till Entré..tänkte att jag banne mig skulle se hur det såg ut, aldrig varit där! Vilket är fy och skam egentligen med tanke på hur länge det nu funnits. Mysigt, men rätt stort...för att vara Malmö då såklart. Gick in i nån butik som hetter New Yorker eller nåt sånt..där var så mycket grejer att allt bara snurrade för mig..very weird..eller så var jag bara trött & hungrig..och sugen på kaffe. Det jag skulle komma till hur som helst är att jag inte på heeeela turen gick in i en enda..
SKOBUTIK!


SKANDAL!

Ovanligt för att vara jag. Väldigt ovanligt.

Idag var jag på Baltic Rehab för att få någon form av diagnos på vad som är fel på min rygg..
Får ofta ont, ibland domnar benen när jag tar ansats till anfall alternativt blockar..detta har hänt på 2 träningar varav jag fått bryta den ena.
Diagnos enligt följande, tredje eller fjärde(kommer inte ihåg vilken) kotan i ländryggen skjuter ut ovanför de andra. Min rygg har för lite rörlighet bakåt plus att muskulaturen på höger sida är kraftigare än på vänster (vilket är konstigt för jag är högerhänt och anfaller med höger så där borde jag vara muskulösare på vänster sida eftersom muskulaturen jobbar diagonalt), hur som helst så orsakar muskulaturen på höger sida obalans då de hela tiden blir kortare & på så sätt drar i vänster sida som jobbar febrilt med balans och streta emot. Nåt sånt i alla fall. Fått en massa töj & styrketräningsövningar att jobba med :P kul.
Innan jag stack till BR så gick jag på stan en sväng, hittade en mysig tröja på Gina..och sen traskade jag mest runt och glodde. Efter BR stack jag till Entré..tänkte att jag banne mig skulle se hur det såg ut, aldrig varit där! Vilket är fy och skam egentligen med tanke på hur länge det nu funnits. Mysigt, men rätt stort...för att vara Malmö då såklart. Gick in i nån butik som hetter New Yorker eller nåt sånt..där var så mycket grejer att allt bara snurrade för mig..very weird..eller så var jag bara trött & hungrig..och sugen på kaffe. Det jag skulle komma till hur som helst är att jag inte på heeeela turen gick in i en enda..
SKOBUTIK!


SKANDAL!

Big No-NO #2

Något av det värsta jag vet är att bli övertalad. Att bli tjatad på. Att få samma fråga om och om igen. Tappat minnet eller?!

Träningen ikväll gick OK.. Har fortfarande mer att ge och jag irriterar mig på mig själv för att jag inte får ut det.
Nu sitter jag på min feta röv igen och försöker lägga upp en plan för imorgon.
Gå upp 0715.
Frukost, dusch & getting ready.
Köra hemifrån 0840 för att komma med tåget 0910.
I stan 10 för att kika på buttericks(hitta gaddar till nästa helg, haha) handla myströja på gina och tigermössa på HM innan man traskar till Baltic Rehab där de ska ta sig en titt och skrynkla pannan för min rygg.
Efter det en fet-FET-stor KAFFE.
Senast i Ystad igen 1530 för att öppna på yes 1600.
Hemma runt 20..för att äta och ladda för lördag.
Match mot Örebro i Svedala Sporthall, 1500. Be there. Inträde 50 spänn :P

Big No-NOS

Hallå! Jag är singel.. och det finns nog ganska bra anledningar till det.
Man ska vara kräsen.
Från och med nu kommer det lite NO-NOS där och då.
Big No-NO #1 Långa Naglar
Man kan verkligen som kille inte ha långa naglar. Inte heller är det okej att RIVA AV DEM. Det är nog något av det absolut äckligaste jag vet. Inget jag egentligen tänkt på innan, men det har slagit mig nu. Klipp naglarna, ta hand om dina händer. Det är dina händer som ska röra min kropp. INTE HELLER OKEJ ATT BITA PÅ NAGLARNA.

Tar man bort något så ersätter man det alltid med något nytt

Att en ny ångest vaknar när man släcker en annan, det känner alla till eller borde göra vid detta laget..I alla fall om man är över 20 år och smakat lite på livet, dess känslor och trauman.
Man vet också att allt ont för något gott med sig, "sunshine follows thunder" helt enkelt.
Något som hänt mig nu, som jag är glad över, är att jag äntligen kunnat ersätta Dig med någon annan. En med ett leende som fick mig att bli knäsvag. En med ett par ögon som såg rakt igenom mig, trängde igenom hela mitt Jag som gav mig känslan av handlöst fallande.
Du är alltså borta, jag är inte arg, jag är inte avundsjuk längre, du är bortom min existens, jag längtar inte längre efter dig.
Allt gott för något ont med sig, Du bor sjukt långt bort. I ett annat land till och med.
Du blåste bort hatet.
Nu över till något annat.
Jag har äntligen bestämt mig för vad jag vill tatuera. Jag har länge tänkt på tatuering men aldrig kommit på vad jag velat ha..eller jo, jag har massor av idéer men jag oftast är det så att jag gillar idén i 2 veckor, sedan lessnar jag.
Jag har en väldigt djup och känslosam förklaring till texten jag ska tatuera. Den dagen den är gjord är det tillåtet att fråga vad det betyder.
Nu ska jag smälta och fantisera om tatueringen, så kanske den blir gjord om ett år eller så.

Lite pepp (:

Imorgon ska det pluggas på dagen och jag ska lägga på vinterdäck på bilen..Intressant. PÅ kvällen blir det träning som vanligt.
Fredag, sovmorgon tänkte jag mig men kanske någon form av vettig syssla på dagen. På kvällen är det repan på YES, såklart. Hem, äta, packa & lägga fram prylar för lördagen. Kommer resa hemifrån ca 0530 för att koma med tåget 0610 från Ystad. Kul.
Spela match i Lindesberg och allt i mitt huvud säger att vi kommer piska dem, det är bara seger som finns i mitt huvu i alla fall. Vi kommer senare vara tillbaka i Malmö ca 2250. Kul..
Upp igen på Söndag för jag ska se allra käraste Pys spela match & oj som det ska fotograferas då :D Sen massor av mys på kvällen och lite intressanta diskussioner och planer följer..HÖHÖ!
Vi fick överdragsoveraller, t-shirtar & väskor idag. GILLAS!




Nu ska man bara komma i form också så langar vi lite extra pepp på det.


Och som jag önskar att du var här nu

Jag vill bara höra dina hjärtslag..

Att gå på maskingym

Det är en intressant grej det där med att gå på gym. Har man tur(otur) så kommer man dit när en hel drös andra (som ser bättre ut än snittet) pushar och pumpar upp sina små muskler..eller personer som man en gång i tiden sett upp till av nån anledning eller man tyckt sett bra ut men numera ser ut som en påse skit, och man inser att man mår så fruktansvärt bra utan dem och kan se ner på dem för att man orkar en övning en extra gång mer, ens muskler kanske framträder aningen mer..eller för att de glor på en med blicken som säger "shit vad hon har förändrats"..
De första 20 minutrarna går alltid till att orientera sig på ifall man kommer ta i som fan programmet igenom eller om man bara kommer glida & ta en sekund extra paus mellan repetitionerna.. de 10 första när man sitter på cykeln, crosstrainern eller i rodden, de andra 10 för att hämta program, vandra omkring lite & sträcka på sig och till slut börja plocka fram grejer för första övningen..
Jag vet inte om jag är ensam om att göra detta men det är ofta jag bara sitter & glor på folk som är helt inneslutna i sin lilla bubbla med kramp och mjölksyra och en bild i huvudet av hur snygga de kommer bli om de orkar en gång till..och kanske en till.
En grej jag dock är fullt medveten om är allas blickar på mig när jag utför övning nummer 7.. Jag ska göra överkroppsrotationer med dragapplikatorn, 5 kg, sittandes, PÅ KNÄ.. PÅ EN PILATESBOLL.. ja, hålla balansen och göra 12 rotationer, 2 gånger på varje arm.. Måste vara en rolig syn när jag sitter där och svär för att jag trillar.. kul övning jag fick där Mats.
Det är ett bra gym jag går till, det är stort, fräscht och man får hjälp med träningsprogram om man behöver det. Det tycker jag är super (:
Go Ystad Rehab Center!

Att följa med någon annanstans

Jag vill bli polis och kommer satsa på det tills jag kommer in, det är det jag vill bli. Under tiden pluggar jag, jobbar lite och tar det lugnt. Spelar volleyboll såklart.. Och har väl inte planerat in mer än så.. Nu såklart när Aaua åker till USA imorgon bitti så får man lite bortlängtankänslor.. som det ser ut nu så blir det inget Gotland -10..utan en sommar hemma i Skåne, med jobb på Kronovall.. Jag fick ett erbjudande om en biljett bort härifrån i somras..men då hade jag redan skrivit på ett kontrakt som binder mig här minst 1 år.. Men flyttar man så gör man ju.. Så jag kanske drar lite i planen i januari 2011. Om jag inte kommit in på polis innan..sticker jag kanske till Bryssel då?

Vad är drömmar?

Ända sen jag var en liten kid har jag haft ofantligt mycket mardrömmar..Det finns flera teorier om vart mardrömmar kommer ifrån. En del påstår att de kommer utifrån rymden, andra säger att det är meddelanden från andra sidan om vad som kommer ske..därav drömtydning osv. och sånt skit. En del påstår att det är aktivitet i hjärnan efter allt man upplevt som helt enkelt utvecklar en, vilket är förståeligt eftersom det är så mycket nytt när man är barn.
Det enda jag nu kan konstatera är att..ja, det låter as-konstigt och jag vet inte om jag övertygat mig själv än.. men jag dör ibland i mina mardrömmar.. De har inte riktigt slutat än, men det är ju självklart inte lika frekvent som när jag var liten.
Jag har dött i mina drömmar.
Alla gånger har det hänt något konstigt dagen efter. Något drastiskt och jobbigt. Drabbat någon i närheten.
Jag har dött flera gånger.
Jag vet inte vad jag gör nästa gång jag "dör".
För natten till idag så "blev jag skjuten".
Men det är säkert något som min hjärna målat upp efter det jävliga beskedet man fick idag. Bergis är det så.. och då behöver man ju inte bry sig om det här inlägget alls.

Systugan

Jo.. de som råkat skriva på msn, skickat ett sms mitt på dagen nån gång när vanligt folk normalt går i skolan eller jobbar för att få vardagen att gå runt..så har lilla jag suttit och klippt tyg och måttat tyg.
Varför det?
Jo, jag kom på att jag ville sy nyårsklänning i år igen(!) Och jag vet ju precis hur den ska se ut och hur jag vill ha den och ja..ALLT! Så varför inte göra den nu?
Senaste nyårets kreation:
Och i år blir den svart/silver (:
Blir ballongstuk på kjolen, den ska kortas av ytterligare.. höhö, kul att sy :P

Det kan nog bli något av det. Over & out

Saker jag tycker hemskt LITE om.

När folk säger hur man är. När folk säger åt en vad man ska göra. När folk "vet" hur man är. Man är faktiskt en egen människa som kan välja själv vad, hur och när saker ska göras och man vet väl bäst själv hur man är? Det är inte fel att säga vad man tycker, men respektera den egna personen. hajhaj

Vad väger hår?

Igår hände det, igår klipptes mitt hår av..och inte nog med att det klipptes av, det klipptes av KORT! Skitcoolt and I love it! Huvudet känns annorlunda..konstig sak att säga kanske, men det är ju inget som hänger & slänger längre..det är bara ett Light-huvud kvar :P hahaha

ooh, what the hell I just can't win for loosing

Jag känner förakt. Ett förakt som jag inte kan förklara. Ett förakt jag inte riktigt vet vart det kommer ifrån. Är hon en terrorhäxa eller vet du att du inte kan hålla fingrarna borta från mig..?
Bådadera är lika värdelösa..
Jag brukar lösa mina psykiska tvister i mig själv genom att förändra. Jag älskar att förändra och uttrycka.
På tisdag klockan 10.00 Trampar jag in på Vip-Klipp och sätter mig i stolen framför Ävaah(Julia) som ska få förändra och skapa något nytt.
Jag gillar förändring, jag gillar nytt.
Efter det ska jag nog handla fika och traska till Mariagatan 15b och kramas med Krill och Milton. Om det är väder kanske man blir ute.
Jag ändrar lite i bloggen som ni ser..som jag också tidigare nämnt.
Temat är..enkelt & diskret...men ändå..ROSA! Banner kommer!

Mental träning

Ikväll ska vi ha mental träning med Jörgen i ca 30 min innan ord. träning börjar. Ska bli intressant. JAG behöver det med tanke på min nu 3 veckor långa svacka som inte vill vända..

Jag har sytt på min nyårsklänning idag & glömt bort tiden så jag hann inte åka till Jeff som planerat :(
Håller på att fixa med banner, förkominationer etc. för att få lite nytt kläm på min blogg.. Som ni kanske ser så har jag tjuvstartat genom att göra profilbilden STOOR (:
Har hittat världens coolaste frilla som ska klippas till snart, ska bara få tag i Ävaah så hon kan klippitiklippa mig! Hon & jag vet hur hår ska vara. Men kanske ska göra den där rosa slingan i samma vända..? Ha! Nä, jag vet inte..
Over & out (: