Små önskningar

.. Imorgon ska jag klippas, göra syntest, simtest och träffa Krillidill :D

Ska bli fett gött och som det verkar nu så kan jag nog uppfylla min önskan att ta på mig skinnjackan imorgon. En extra tröja under, men ändå liksom..

godnatt

A brighter day

Jag var så glad igår för att det var så mycket sol i Malmö, jag sov jäkligt gott på tåget till Ystad, dock med en dåre som satt & stirrade hål på mig praktiskt taget, men jag lät mig inte störas..
Kommer fram till Ystad.. Kallt. Grått.. Vart tog solen vägen? :(

Mamma kom & plockade upp mig och vi åkte runt & letade födelsedagspresent till lillstrumpa.. som snart fyller 18 :D
(och jag fyller 20 två dagar efter, tjoho)
Efter att ha varit inne i en butik & strosat lite och äntligen kommer ut så skymtar jag på nytt isblå himmel och sol (: Underbart! Blir nåt helt kopiöst glad av sol! Det räckte att man önskade sig den så kom den..
Mor lämnade mig en stund innan jag började på jobb eftersom hon skulle lämna blod och jag skickade med henne lite protestfrågor till avdelningen eftersom sist jag ville lämna blod så hade jag för lågt blodvärde. jag hade 120 och man ska ha minst 125..det är i alla fall riktlinjen. Men jag är frisk som en mört och stark som.. ja, stark i alla fall och frisk.De bad mig hur som helst att komma tillbaka om 5 år..? Hallå..? Ska jag vänta 5 år på att komma tillbaka..? Vänta, ska bara skriva in det i kalendern.. ojsan, den räckte inte så långt fram..

Uhm.. på väg upp från stan (efter att ha kollat på ett hiskeligt foto på mig på snuggles som Marit Lasson satt upp, yeeeees I'm famous..), promenerade vid ankdammen då en mysko snubbe stannar mig & ivrigt berättar att det börjat komma upp snödroppar nu när snön smält.. "Det är ett riktigt vårtecken! Visst är det skönt?".. Haha ja, it sure is..

Nu blir det flygande jakob. Nej nisse, inte flygande drake. Lägg dig & erkänn att jag vann. Puss.


Förresten! Vi vann med 3-0 i söndags mot Ängelholm. Vår plats i div 1 2009/2010 är säkrad <3

tjau

Uppladdning

Laddade hela kvällen igår med massor av mat & kom väl i säng..hyfsat tidigt..för att vara en lördagkväll. Känns weird att spela match på en söndag för en gångs skull.

Är extremt fokuserad, ska plocka ihop det sista, dra igång ipoden i öronen och fortsätta med mina fina mentala bilder och kalla fram känslor..de rätta känslorna..Vi ska fan ta dem!


Ni som har mitt nummer kan ju messa & begära resultat ;)
Tidigast 1530.

tjau

Myspys

Satt i lugn & ro och pillade med photoshop & med kameran..sådär småmysigt som jag brukade göra..men som inte blivit av på ett tag eftersom jag inte haft något vettigt fotoredigarerprogram. Har ÄNTLIGEN, tack vare Johannes (igen), ett fixat in på datorn nu. Grymt skönt. Blir så glad!


Mitt under myset så poppar det upp en liten ruta nere i vänstra hörnet från MSN. "Du har loggats in på MSN från en annan dator"..




Gulp.. Någon har knaprat mitt lösen, Panik, logga rin igen. Phew* Han/hon har inte ändrat lösen.. AH! Loggas ut igen! FANFANFAN!
Loggar in igen. Phew, in snabbt som fan & letar panikslaget efter funktionen där jag ändrar lösen.. loggas ut mailen..Helvete..
Loggar in. Jävla tur du har sara att den jäveln är så långsam..
Petar in mig själv igen, ändrar lösenord till något ännu längre & svåruttänkt...

Jävla tur.

Traumatiska Pulkaminnen

Jo.. Det har pratats om pulkaåkning till helgen om snön ligger kvar..vilket jag tror/hoppas/vill.
Pulka är ju en sån där grej som de flesta aldrig kan sluta hålla på med eller tycka är mindre roligt oavsett hur gammal man är.. men jag kan inte komma ihåg att jag åkt pulka sen jag var 9..

Hedvigsdalsbackarna, jag var kungen där & for nerför & uppför backen dagarna i ända, de dagar snön tilläts ligga kvar i alla fall.
Alla vet att det går ännu snabbare med en kälke, särskilt som 9 åring då man väger något kilo mer (jag var en liten knubbis).. Jag snodde kälken av storstrumpa & satte fart neråt.. det jag dock glömt ha med i beräkningarna var att jag satte av i den del där Storstrumpa var kungen, dvs där det var ett dike längst ner som man smidigt hoppade över med rätt teknik.
Den tekniken hade inte jag.
Jag for ner, kälken satte sig i diket, jag for framåt & landar på magen så jag kräks, bandet på kälken jag håller i dras åt så den smäller mig över ryggen.



Aldrig mer pulkaåkning.



Till nu. Kanske.

Jag älskar dig Johannes!

Misstförstå inte, läs detta först innan du tror jag är fullkomligt galen!

Tack sååååååå himla mycket för att du fick mig att börja skriva ansökan i "förtid" till polisen. Hade vi inte börjat prata om det igår så hade jag inte börjat söka förrän i sommar! Då hade jag ju förlorat vårt vadslag! (:
Kompletteringar ska ju inte vara inne förrän den 15 juni och då är jag klar med kriminologin som väger upp mitt historiebetyg! TJOHO!
POLIS, HERE I COME!

Angels & Airwaves - A little's enough

When all is said and done
 Will we still feel pain inside?
Will the scars go away with night?
Try to smile for the morning light
It's like the best dream to have
Where every thing is not so bad
Every tear is so alone
Like God himself is coming home to say

I, I can do anything
 If you want me here
And I can fix any thing
 If you let me near
 Where are those secrets now
That you're too scared to tell
I'd whisper them all aloud
 So you can hear yourself

Green trees were the first sign
 The deepest blue, the clearest sky
The silence came with the brightest eyes
 And turned water into wine
The children ran to see
The parents stood in disbelief
And those who knew braced for the ride
The earth itself then came alive to say

 I, I can do anything
If you want me here
 And I can fix anything
 If you let me near
Where are those secrets now
 That you're too scared to tell
 I whisper them all aloud
So you can hear yourself

 I'm sorry I have to say it but you look like you're sad
Your smile is gone; I've noticed it bad
The cure is if you let in just a little more love
I promise you this, a little's enough





Hittade ingen musikvideo som fyllde mina krav..

Helgen citerad i bild (:

     
        
            
 


Kodord
  • Familjepizza
  • Trötthet
  • Jobb
  • Funky Kidz
  • Tingvalla
  • Amanda Jenssen
  • Lyckis
  • Flygande Jakob
  • Ost som luktar fotsvett men smakar bra
  • Kompost


Ett.. tyst konstaterande..

Jo.. Känns konstigt att skriva, men jag har funderat en del på det hela dagen. Reflekterat lite med mamma..

Det är det...att eh.. Jag kan knappt tro att det är sant att jag en gång i tiden har vägt 84 kilo. Det är sinnes många kilon.

Idag står vågen på 72.


Fullkomligt stört! Men några kilon till ska bort.. eller bort & bort. Kroppen ska bli slimmare.. tror inte jag kommer kunna gå ner så mycket mer..

tjau

Udda

Igår fick man då äntligen träffa Markus! Vi har typ haft varandra på msn i 2-3 år(?)..Kommer inte riktigt ihåg hur eller varför vi la till varandra, men vi gjorde det & har snackat peau on peau.. Anledningen till att vi sågs var ju för att de spelade på Tingvalla och jag råkade ju jobba igår också, inte så att man sett till att få jobba då för att utnyttja tillfället men visst. ;)
Det var en del mysko människor där & en del rätt trevliga, andra bara udda.. Fick en skiva under kvällen..som jag trodde jag skulle få av Markus, men nänä, Charlie kom med skivan.
Kom hem hyfsat safe efter en ordentlig rattning på en 100 meter lång is & snökross-sträcka där jag var på väg ner i diket. Det var -12 kallt och det var ett tunt lager med tjock dimma som strök sig längs marken så det var praktiskt taget omöjligt att se vägen..jag hade haft klydd med den lilla sträckan när jag körde till jobb så jag fattar inte varför jag inte tänkte på det när jag körde hem igen. Dumhuvud.
Jag klarade mig hur som helst.

Nu har jag beställt lite kläder från HM (Lovelovelove) Bland annat en jeans-jacka & lite kjolar (hör & häpna). Egentligen har jag inte pengar till det, men jag ville ärligt ha något fint och det är så roligt att beställa kläder. Man blir så glad när paketet kommer. Hoppas det passar bara..:s Ska ju egentligen betala av mammas bilreparation(bucklat dörren) där självrisken gick på typ 5 ''. Så jag tänkte ge henne den summan & blir det billigare så får jag ju pengar tillbaka. Sen sparar jag till ett nytt skinnställ också, har sålt de gamla grejerna & ser mig om efter ett nytt. Hade tänkt sälja hojen med & sätta in dem i fonder innan jag köper en ny sen. Fettfett! Har ju drömmar om en yamaha fazer 600..eller liknande historier.

Över till lite udda saker igen.. I höstas fick pappa en skruv lös och blev kär i pendelklockor med slagverk så vi åkte runt i skåne/södra sverige för att titta på dessa olika ting med skyhöga prislappar.. sen kom pappa på att han hade fått en pendelklocka från jobb för ett par år sedan och fräschade helt enkelt upp den och nu pryder den väggen där nere.. Grejen var att det har ett slagverk, men har aldrig slagit ett enda slag. Fast när mamma drog upp den första gången här hemma så började den slå.. Den slog sammanlagt 365 gånger (!!!) och efter det har den varit knäpptyst, kanske skramlat till lite rossligt då och då men aldrig så man egentligen fattat att det var den.. och nu för ett par dagar sen så började den slå vid 7 slaget på morgonen. Bara ett slag, men den slog.
Och nu har det börjat slå rätt antal slag i timmen..fast en halvtimme för tidigt. Dvs 1930 slår den 8 slag osv.
Sjukt skum klocka, men med viss charm.. bild kommer när jag laddat upp batteriet på kameran.
Men som sagt, den är skum..den slog 4 slag innan när klockan var 11.

Nu ska jag seriöst ta tag i tentaskrivandet. Det är kul med plugg, lite hjärnskrynkel och känna att maskineriet i huvudet fortfarande fungerar. Även om det är ett jävligt lätt (intressant) ämne.

tjau

Varje dag, Varje natt, Livet ut.

Lyckis & jag pratar kärlek. Om hur en del skräms iväg av att man är för ärlig, för mycket, vet för bra vad man vill, är för trist osv osv.
Varför finns det en särskild dag på året då man ska visa den man tycker om hur mycket man tycker om denne..? Kan man inte göra det alla dagar om året?

hm.. spinner vidare på det där senare, ska sova några timmar nu.

Snö

Älskade snö, äntligen är du häääär!

Blev lite stressigt i morse dock när jag skulle till skolan, tåget var inne 0955 och mitt seminarie började 1000. Jag skulle ända bort till flundran också, så det blev till att dra på sig de längsta benen och springa. Dock var benen för långa, halvvägs till skolan slår jag tån i en uppstickande gatusten och faller handlöst till marken och slog höft, knän & händer..
"SÅG NÅN MIG?!" Var den första klassiska tanken.. tittar upp & en tjej står på trappen till en byggnad precis bredvid..typiskt..
- Är du okej eller?
- Ja, jag är okej (reser på mig & sopar av skiten på byxorna, rättar till jackan & fortsätter springa)
- Jag är okej, tack för du frågade..
Det var ju inte det att jag halkade i snöslasket och trillade av den anledningen, utan det var verkligen en sten som satt fast i marken & fällde mig. En tjej på 181 cm springer & plötsligt faller hon raklång på asfalten/kullerstenen.. bra Sara. Idiot!

Jag kom i tid i alla fall, dvs att detta var en bra dag.




Varför skulle jag välja att må dåligt när jag kan välja att må bra? Bara en ren fråga. Jag är Ok.

Godnatt.

Some might say that we will find a brighter day..

Jag tänkte tanken och fick den även berättad för mig inatt. Och det är verkligen så. Än en gång tackar jag Oasis för sin insats i mitt liv. Tackar även Blondie för påminnelsen.. <3


Some might say, that sunshine follows thunder, go and tell it to the man who cannot shine.


Jag längtar tillbaka och efter en ny sommar på Gotland.



It hurts

Har verkligen försökt plugga idag.. det är ynka 4 uppgifter jag ska svara på.. jag har börjat på fråga 2.
SUUUUCK sara..
Hade ju tänkt börja plugga i morse vid 10 slaget när jag vaknade..men icke.. jag hittade dammsugaren som plötsligt blev väldigt intressant och rolig att använda.. Så jag kom igång med plugget vid 4 kanske.. örk..

En grej jag tycker är väldigt dumt med mig själv är att när jag väl börjar tycka om och öppnar mig för en person så bygger jag upp en hel livstid med den här personen och antar att det ska bli precis så som jag tror & förväntar mig.. hela livet kretsar runt denna personen och mig själv och allt planeras därefter.. en preliminär planering iaf.. sen när det då inte.. riktigt ...går som man tänkt sig..så ska man säga hejdå till hela det där livet.
Det är dumt med mig. Jag är fan beredd att gifta mig när som helst (inte skaffa barn nej.. )

En grej jag tycker är väldigt bra med mig är att jag kommer över det ganska fort. Livet är för kort för att man ska grina och må dåligt.
Lev livet.

Nu ska jag röja undan det sista av plugget, sen plocka i min "flytta-hemifrån" kista och sen pilla med papper för polishögskolan och planera ett liv i Umeå.. Om allt går som planerat och jag kommer in där.. om ett par år. Och det är bara jag i bilden. Punkt.



Kommentar för dagen.

TJOFF

Nytt transportmedel

Jo, det är såhär att min lilla kära kamera har varit utan transportmedel de senaste månaderna, vilket inneburit väldigt lite fotograferande då jag inte vågat ta kameran med mig..
Men nuså! Ikväll kom min lilla Canon EOS backpack med plats för alla mina (få) saker.. brilliant, is all I have to say.

Jag är hemma för den delen med, vilket känns knasigt med tanke påatt jag klättrat runt på johannes konstant i 3 veckor nu som en apa & äntligen är i från honom så känns det.. bra. Inte bra som i att vara ifrån honom utan bra som i att jag tycker det känns konstigt. Att jag längtar lite efter honom. Känns oerhört bra.

Pusspå!