Träning

Iaf på att ta hand om valp! Har finaste loke på besök och linus-sjuklingen i soffan. Ganska roligt att känna på det här med småhundsliv, verkligen heltidsjobb, men ack så skoj!! Var som sagt på Gekås igår.. Ja, jag köpte både väska, halsband och koppel. Till och med ett regntäcke fick följa med hem!!! Åååh! Ser inte mindre fram emot det nu ju!:)


Ingen bra start

När man minst anar det slår måndagssjukan till. Nej jag har varken feber eller baciller i kroppen, men ni vet det här alla snackar om att man hatar måndagar. Dessa dagar har alltid flutit obemärkt förbi, i alla fall i mitt lilla liv. Fram till idag. Varken alexen eller jag har haft något flyt alls. Middag till jobb blev lagad, och blev som den blev. Alex arg. Lunchen blir även den lagad.. smakade bra men det var mer koljoks än pannkaka. Jag har lite klydd med schemat och får lite motgångar även där, när annat var sagt från början. Eller så är det väl bara missförstånd nånstans. Hursom tog det emot på humöret idag.
Vi hann dessutom bara gå upp och äta frukost innan det var dags att få uppleva allt detta på en och samma gång. Isn't life awesome?
Det stör.

Ullared på onsdag, får tänka på det istället!

peace!

Söndagshäng i den grå soffan

På onsdag åker mor och jag till Ullared. Julklappar och hundgrejer står högst på listan. Jepp, lika bra att börja kika på det där och förbereda vårt kommande hundägarliv. Som jag längtar! Har ju som sagt hittat en filur i närområdet vilket känns awesome! Men allt är inte 100 än så lite is till i magen en stund till :) jag njuter av tanken sålänge.

Idag kröp alexen och jag till gymmet, genomtrötta och sega båda två, eftermiddagen har ägnats åt tvätt och äta och ta det lugnt! Det var så grått och regnigt och blåsigt ute. Kan tänka mig vem som gärna krupit in under tröjan såna här dagar.. Haha nu blev det hund igen :)

Längtar efter att få glo hundgrejer:)

Peace


Life is good

Besök på österlen idag hos papputen. Slutade i väldigt mycket bra.

-Bil lagad och växellådan är det inget fel på vilket jag oroat mig över. Success!
-Pappis har börjat bygga mountainbikes! Perfekt, vi har ju tankar om att börja med det, både alex och jag!!
-Snälla pops sänkte priset på hojen med 9"!!! Kommer har betalt klart den om 1 år!!

Sist men inte minst har jag hittat en uppfödare nära hemma som kanske får valpar på tiken inom snar framtid! Hur underbart är inte det?!

Peace


Fredagsledig

Huja, sov länge gjorde jag vilket gjorde mig orolig för hur sent jag kommer i säng ikväll. Först en match och sen försöka varva ner efter det.. Upp och jobba klockan 5..
That's life I guess.. Inte så länge till om jag får som jag vill.
Ska ut mot österlen idag för att hämta tillbaka min katastrofbil. November blev ju lätt denna bilens dyraste månad utöver bensin då. Gör nästan lite ont i magen..!
Nej, på med paltorna och iväg, så man får en chans att ladda om sen.
Svedala sporthall 1900 mot Ängelholm! Be there or be there!