Det där med humör och hormoner

Jag borde vara glad. Och jag borde vara taggad. Är jag det? Nej.. Varför? Jo, de nedre magregionerna sabbar min dag. En vecka tidig bara för att man varit slarvig. Det straffar sig att vara slarvig och glömsk ibland. Men det var ju inte med mening?
Dagen började bra med sovmorgon och roliga seriestrippar innan frukost. Sen kom värken och humöret är som det är.
Ska ju dock åka & glo på lägenhet idag, hoppas faktskt att det är något fint som man kan fajtas lite för. Är det inte det är det ju bara att leta vidare. Men jag vet en och annan som blivit glada om de fått hitta något ihop snart. Så det blir slut på ylandet & man kan finna en lugnare tillvaro. Med varandra!

Klippa till naglarna & sen får det nog faktiskt bege sig..vill ju kolla runt lite med.. och så måste jag tanka bilen..suck!

peace

Där var någon som sa..

Att man bloggar bättre som singel? Nja, vill jag kanske inte påstå.. eler jo kanske..är man ensam så är risken större att man går in här och plitar ner några rader.

Som jag skrev igår så har helgen varit perfekt, trots ett mindre migränanfall, några tår-utlopp för stressen man utsätts för och paniken som uppstår när man inte riktigt får som man vill.. men som ändå vänder efter utloppet .. så är allt bra igen. Eftermiddagen i lördags var hur mysig som helst och fler än jag behövde det. Dagen igår är det inte tal om så mysigt det var.

Nu är jag tillbaka i trellehulla som så många fint kallar detta stället. Smoggropen kallar jag det hellre. Luften är annorlunda här. Jämfört med österlen. Inte så konstigt med tanke på de hundra färjorna som ligger till precis utanför mitt fönster.
Jag har hunnit städa min lilla ruta och snart traskar jag väl bort till gymmet en sväng. Där är någon här som är nåt sådär stressad över cellprovsontrollen som ska göras idag. Tydligen en sån där åldersgrej som ingår när man fyller 23. Inte måttligt road om jag ska vara ärlig.

Nä, det är väl bäst att få ordning på saker och ting här nu. Disken ska också fixas innan jag rör mig utåt igen. Ikväll blir det några timmar jobb. Helt okej efter en dags fix. Kanske jag börjar ordna här inne också..typ layout osv som jag så länge lovat..

peace

Söndagstankar

Ligger i Alex säng i lilla Ystad. Vilken dag det har varit. Vi har både ätit bra, sprungit 7km var, solat på bryggan i hamnen och filosoferat om tsunamis och pratat om folk som inte finns med oss längre.. Det har varit en alldeles lagom händelserik söndag för min smak. Får väl passa på att dela med mig av gårdagen med då vi firade papputen, med både tårta presenter, god mat och lite bilturer. Tror att min fina andra hälft fått in en fot i familjen. Underbart! Så himla glad, allt bara blir bra:)
Det har ju börjat sökas lägenheter med.. En trea i malmötrakterna men inte i Malmö. Näru..dehät tomtarna vill ha frisk luft att andas. Litet samhälle, nära till skog och mark, nära city..eh.. Ja vi har ju lite alla möjliga intressen. Gym ska finnas nära och skogen med för där vill vi springa..
Och mitt i allt detta tänket gick jag för ettusenhundraelfte gången in på blocket och tittade på italienare.. Längtar så sjukt efter att få ha ett extra hjärta i familjen. En som vill mysa innanför tröjan, följa med i skogen, sova med i sängen.. Åh!
Lägenhet, nu tack. Så hjärtat kan flytta in. Både Alex och hund :))