På torsdag är det dags

och jag längtar som f***********n!


Mälarhusen

Emmas stuga i mälarhusen är ett ställe vi allt oftare besöker.. Varför? Komma ifrån allt såklart?
Åkte dit igår kväll, tog helg en dag innan.. höhö, jag & min bögfot kunde inte vara med på brännbollen med risk för att göra illa mig igen..innan jag hunnit träna upp den.. Pop ringde imorse runt 10 draget

-"Skolan ringde mig, du skulle vara med på brännboll i skolan vid ett sa dem. "
-"Huh? Jag och min fot pappa 1+1 =?"
-"Ja, jo.. det är ju bara lek och stoj i skolan nu så det spelar väl ingen roll.. de skulle prata med dig om dina betyg också sa hon"
- "aha? Jo.. öh, jag får väl ringa då... "
-"bra hej"
-"??"

Ringer skolan..
-"Åh, gud, hej vad bra att du ringde..skulle vi plocka bort matten och tyskan för att höja ditt snitt?"
-"Haha, nej matten måste vara kvar om jag ska komma in på mattelärargrejen.."
-"A, men tyskan då?"
-"Skip it!"
-"Så du sökte till mattelärare ändå?"
-"M.. nu ska jag äta frulle"
-"Åh, ha det så bra, vi ses!"
-"M.. "


HAHAHA, KUL!

Cyklade ner till stranden efter frullen och solade..och jag gick runt och fotade den snövita sanden.. såg ut som snö.. åt upp allt man såg typ.
 
 

Och såhär glad och gullig blir jag av att vara i stugan med emma! Ursäkta mörka ringar under ögonen, men jag ser oturligt nog ut så..
255090-158

Och detta kalasade emma och jag på tills vi hittade lite jäger som smakade rätt okej.. kanske aningen jäst, who cares?! (:
Minttu! Mycket romantiskt.
255090-159

För övrigt ringde Erika emma igår så emma blev typ AS-glad.. och a.. jag började böla när 2 vuxna hittade sin pappa de aldrig träffat typ..

dags att krypa ner på kudden..

tjau

Sommar

Jag kan inte riktigt fatta att jag slutar skolan om 1 vecka och 2 dagar.. det är sjukt! Men ska bli fett skoj! Ska se om man kan ta tag i den där klänningen ikväll, måste handla skor också!? Stabilt sara, det enda jag har klart är kuvertväskan..
Här sitter jag nu med min nyvunna "frihet". Inte en jävel att tänka på när jag åker till gotland, ingen att ha hänsyn till när jag är ute, ingen att längta efter. Det känns lite mysko men ändå är jag glad..för man mår så dåligt av att vara ifrån någon så mycket som jag nu tvingats vara en längre tid. Inte kul och det kan inte gå..såvida man inte haft en stadig grund från början.. och ehm, det kanske jag inte kn påstå att vi hade. Men du är en bra kille, det är du. Tycker bra om dig. Punkt.

Vad ska jag göra i sommar då? Jag kommer nog åka till gotland lite tidigare.. komma ifrån Ystad. Varje gång jag varit borta så inser jag ännu starkare än förra gången hur mycket jag OGILLAR Ystad. Fattar inte riktigt varför jag är kvar. Det finns många guldpärlor här men jag är bara så trött på det över huvudtaget..
Mer då? Läsa lite sommarmatte som är utlagt på internet, fett bra! Jag har ju egen dator jag tar med till Gotland och de ska installera accesspunkter lite överallt så det når överallt! SJUKT MED COOLT! Det kommer bli massa kuten, massa visby, massa eksta och langhammars.. och grillning med ankis varma potatissallad med dijuonsenap i.. ååh.. Och Isak, underbara barn <3

Jag fick ett örhänge jag beställt i ondsags, i onsdags kväll gjorde jag av med det och kan fan inte hitta det. Jag vill ju ha det där bögörhänget.. (haha emma)

Fick tillbaka min dator idag också, så nu står den hemma och installerar sig själv.. eller så står den och väntar på att jag ska komma & trycka på en knapp. Den får stå där.. Lilla Teo.. Sen ska han medicineras, uppdateras och a.. fixas allmänt så allt onödigt försvinner & allt bra läggs till :D


tjau

Flying solo

Ett kort och enkelt sätt att beskriva detta då..
En berg och dalbana då topparna var när du var hemma och botten när du var borta. Ett påfrestande sätt att hålla ihop. Det var detta vi var rädda för att det skulle hända och jag antar att vi hade rätt att vara rädda. Eftersom det blev precis så som vi fruktade.

Flying solo


Detta var det sista av oss, tack

Bort

Ju mer jag är hemma, desto mer längtar jag härifrån.

München bryggerier, tallkrogar, bussar, taxi, Lemurer och tåg.

I fredags morse steg jag upp 0515 för att ta bussen till ystad, sen tåg till malmö och sen tåget till sthlm! Dock kostade det ett krossat mobilglas då jag hade monilen i luvtröjan.. fan! :(
4,5 timmar tåg - träffa mackan på stationen och bära hans förbannade stövlar ut till tallkrogen. Iofs tog vi tub & buss(som för övrigt var jävligt varma = jag får panik) ut till Naima. Trevligt (:
Kvart i sju blev vi hämtade av taxi & körda till münchenbryggeriet på söder. Sjukt rolig kväll är väl det enda jag kan säga? Om man bortser från dansfeber i fötterna (dvs ont). Kände mig precis lagom fin i min långa chokladbruna klänning, dans-snöre runt fingret och svepande släp när vi dansade.. åh! Det var underbart! Fantastisk mat och underbart vin! (:
Tillbaka på Olympiavägen runt halv 4 så vi kroknade rätt fort, jag iaf. Frös som en idiot och klängde mig fast på M för resten av den natten/morgonen.

Frukost, emma på TV då hennes pop skrapade fram lite pengar på triss. Fint!
Dock hatar jag hennes föräldrar..de som inte vet behöver inte bry sig. Men det är ett djupt hat (starka ord) som bubblar i en och det är svårt att le mot er när ni behandlar henne som ni gör.

Vid halv 2 steppar jag uppför trappan från Tuben vid St eriksplan (sankt eriks-plan eller sankteriks plan?) Och pilar bort till Norrbackagatan 12.
GRANATH! **** så kommer du in. A tack (:
Fick lite saft och solade i fönstret innan vi pilade nerför gatorna i stockholm stad.


Blåbär var första anhalten då vi njöt av lite blek blåbärssaft och vegetarisk lasagne..för min del iaf. Synd att den var utan keso.
Odengatan, Odenplan, stadsbiblioteket, sveavägen, birger jarls gatan och valhallavägen.. a.. sure. Jag hittar i sthlm nu!
Tog otaliga bilder på lemuren, vilket tydligen inte var poppis..agenten hon såg ut som i svarta pilotbrillor, skjorta, slips & telefon i högsta hugg.. jag strosade runt som en dum turist med kameran runt halsen.
Köpte glass inne på Muren och jag velade väldigt mycket om en I <3 Stockholm t-shirt.. blev utan. Nu fick jag en roligare idé för att jag skrev det (: haha
Vi förfärades av ett sjukt stort antal emos på en & sammma spot också.. lemurens kommentar:
-"Det måste vara deras nationaldag idag"



En pepsi och en hård kram..sen var det dags att trampa ner till tåget som skulle lämna sthlm 1820.. tråk. Less på att åka tåg är jag.. skriv ner det. Imorgon ska jag åka tåg igen, dock bara till malmö men ändå.

Nu sitter jag här, efter en hel dags plock på rummet, lite firande av mom (hon fick en bok av mig, "Broken english" som hon uppskattade :D Hon älskar engelska felsteg HAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAHAHAHAHA )
På tal om plock.. Hittade en bok jag skrev i skolan när jag var 8 år gammal. Det är 11 år sen. Det är sick! Massa sjuka och roliga grejer hade jag skrivit, och vilka bilder! Jag är född konstnär! Jag hade beskrivit mitt utseende också, 147 cm lång, ljusblont hår och är för det mesta trött.

Ett citat från en annan bok jag skrev i hemma från 2003 typ
"Jag är en sådan där person som låter varken sorgen eller smärtan visa eller yttra sig i någonting av något."

Vad jag nu kan ha menat med det då jag själv tycker jag är ganska känslig och kan få utbrott om jag mår kiss..
tjau

Regal

Idag var jag då som sagt i malmö, hittade det mesta av allt jag skulle..
Jag kom att tänka på min klocka som jag lämnade in för 2 veckor sen för att knäppet på den vad konstigt. Så jag klev in i Ur & penn butiken uppe på triangeln & ser då gumman där inne stå & hålla på med en klocka som liknade min.. Hon jag fick ögonkontakt med henne & frågade efter min klocka & hur det hade gått med den & lämnade fram min lila lapp.
- ja men? Jag skulle precis ringa dig och berätta att den var klar!

Hahaha what? Vadå timing (:

Sara

Tittade igenom min lillasysters bilder på bilddagboken..kul liv liksom.
Nej men det var lite småkul faktiskt, hon hade gjort ett sånt där test man gör på bdb..väldigt typiskt bdb är det. Googla ditt namn hit & dit, ta den första bilden, eller den 32a osv osv.
Iaf, Googlade hon detta..

4. En av era syskons namn och ta den sjunde bilden.

Aha?.. det där är då.. jag.

What's left of us?

To do inför torsdag.

Redovisning i bransch & produktkunskap



HAHA! INGET MER!

Ikväll ska jag ta mig tid att titta på tv..house på tisdagar, OCH DET SKA BLI SÅÅÅÅ SKÖNT ATT TITTA PÅ DET UTAN ATT BEHÖVA TÄNKA PÅ NÅGOT ANNAT JAG MÅSTE GÖRA I SKOLAN.

Religionsprovet kändes bra idag så jag kan nog få det höjt till VG om jag vill, samhällskunskapen kan nog också bli höjd till VG om jag flina rlite extra när vi kanske ska till malmöhus slott på måndag. Var där sist i vintras och JAG älskar att gå och titta på utställningar. Förr tyckte jag det var dötrist, men nu älskar jag vad människor kan skapa. Jag älskar, älskar det! Just det här att kunna gå från inget till något helt nytt, det är kul tycker jag.
Fick för övrigt veta att eftersom jag skrev MVG på psykologiproven och för mina utförliga diskussioner i reflektionerna i mitt arbete så får jag MVG i båda psykologi A & B. Så fett skönt. Anne är världens bästa lärare!
Har fått mitt fina örhänge som emma & jag beställde i söndags också, förhoppningsvis får jag det imorgon..
Måste rensa datorjävlen till torsdag.. Ska få datorn formaterad.. då ALLA mina fina program försvinner.. :(
Menmen..

Imorgon ska jag för övrigt till malmö igen & handla lite smått & gott och se mig om efter saker till studenten.. ytterligare en gång..

Jag SKA

hitta en svat kuvertväska och lägga undan den
hitta svarta skor och lägga undan dem
Köpa ett ill-orange-rangdigt linne att ha som träningslinne
find some nice underwear
en shield-piercing kanske? (:

Fett pepp på sthlm på fredag! Bal på münchen bryggerierna med mackan (: Lördag blir det fotografera stan och äta glass med Lemuhren.

Moby fulfills my day today.

Studentvecka, here I come..soon enough


Och såklart var det inget House ikväll.. ledsen man blir då. Nä, kollar spark of insaity istället.. längesen man såg det..

Från ingenting till alles!

En grjej ag glömt att ta upp i helgen är att jag i panik har försökt planera & ringa runt till folk med en cabbe att låna ut..såklart har ingen haft det till ett rimligt pris.. bajs på er. Inte hade vi frukost eller nånting planerat..ALLS. Jag stod här och resten av klassen för den delen, HELT tomhänta. Inte en aning om någonting.
Nu, idag..då föll alla pusselbitar på plats. Nu är allt klippt, skuret & klart.
Det blir frukost hos Ina, troligen smäller vi upp en filt i småbåtshamnen & frukostar där på kex, ostar, min hemmarostade musli, yogurt, melon, jordgubbar..a, rubbet! Och jag ska njuta av ett & annat glas Asti.
Innan det ska vi ha pyntat Viktoriavagnen som vi ska glida runt i stan med (: Fett-fett-fett-fett!
Sen betyg, lärarmiddag & andra festligheter..fyfan :D Kickout & bye bye! Smått ångest man får ändå.. haha! Who cares!?



Andehus

Ett sånt kanske man ska bygga..eller.. lekstugan bor jag ju inte i.. det kan funger som andehus? Eller?

Söndag a..

Ja, jag är då klart med det där talet som tog 1,5 timme att göra med diverse spring i huset och funderingar kring jag skulle göra.. men jag löste det jäkligt bra tycker jag (=

Psykologiarbetet är klart & inskickat..10 sidor...omg.


E, du har kämpat hårt som fan de senaste åren. Du har varit så jävla stark, ändå var du så nära att trilla av pinnen för mindre än 5 månader sen..Det är helt sjukt.
Du vet att jag vill finnas för dig och hjälpa dig så gott jag kan. Annars hade jag väl inte kommit och hämtat dig igår i dina tårar? Stå emot de där svinen, de förtjänar inte att ha dig som dotter. Du är så jävla stark, du har överlevt, hela ditt liv har fan varit ett krig. Ett krig du inte ska förlora.
Det är inget fel på dig, glöm aldrig det.
<3

Optimal Pepp

Igår ringde Anki..eller a, jag ringde Anki men såklart Anki i ett nötskal "Jag ska precis gå & ta emot lite gäster, är du hemma?"  a..? "Är du hemma länge till?"...a, det är jag? "Då ringer jag om en halvtimme!" okej.. a (=
I alla fall, vi pratade igenom studenten huruvida hon ska ta sig ner, låna ett plan av flygklubben & svischa ner eller hur allt nu ska gå till.
Hoppas hoppas hoppas! (:
Jag har insett att det bara är 2,5 vecka kvar.. HAHA! DET om något.. är SJUKT.
Senare pratade vi om sommaren, jag ska dit och jobba. Igen. De har öppnat kvällsrestaurang som kommer hålla öppet till 21. Det kommer innebära att jag kommer jobba 6-8 timmar varje dag, och att 5 av de timmarna kommer vara i receptionen och ta emot gäster, svara lite i telefon och stå i baren. Stå i baren är kul! :D
Vara på Gotland med dem över huvudtaget är Kul! Jag älskar det och har faktiskt insett att ingen sommar längre kan vara en sommar utan Gotland. Gotland är en trygg plats på jorden. En plats där jag MÅSTE tillbringa resten av mina somrar på. Längtar tills jag åker upp i slutet på Juni!
Fick lov att prata med Isak också, världens bästa unge! (: Hörde en lite konversation innan han fick luren..

-Sara kommer till oss i sommar Isak

-Kommer hon nu?
-Nej, i sommar kommer hon
-Kan hon komma på tisdag?
- Kan du komma på tisdag Sara?
- A, sure kan jag det
- Vad bra, då kommer Sara på tisdag!

Längtar grymt, kommer nog få bo i min lada i sommar igen, med min fett stora säng och sjukt breda fönsterkarm.
Och där ska jag sitta varje kväll och höra sorlet från alla sommarfirare, de som grillar, pratar och skrattar i natten..och läsa en bok. Hoppas jag hittar en bra bok att läsa..


Nu ska jag avsluta Psykologiarbetet och räkna mitt mattetal, sen no more homework.

tjau, hej hej sålänge, bbl

I mina tankar finns du, där finns du alltid kvar.

Det är nu nästan ett helt år sedan. En vecka och två dagar till, ett år sedan din existens brann ut. Dina skratt tog slut och du lämnade oss kvar här, utan din glöd.
Det gick liksom inte fram först. Du var borta? Nej, det kan inte vara sant..eller?
Jag flydde, jag ville inte vara med om det, jag ville inte smälta det. Du var inte borta, du kunde inte vara borta?
Jag flöt med tiden och lät den gå helt enkelt. Jag brydde mig inte om att bearbeta det eftersom du inte var borta.. Tvivlet i mig, hur kunde det ha hänt? Det var en fråga jag ställde mig många gånger under hela förra sommaren. Alkohol var något jag tog avstånd till första tiden, jag ville inte låta de där känslorna som låg och kröp i mig komma upp till ytan. Vem vet om jag fortfarande existerat nu då?
Ingen förstod nog riktigt.. Vad vet jag, jag var inte hemma. Jag kom inte på begravningen heller. Jag ville inte att den skulle äga rum, den ägde aldrig rum i min tid. Inget fanns egentligen sommar 2007.

Jag kom hem igen, en sönderriven själ när det var dags att börja arbeta sig igenom att.. Du skulle inte längre vara i hallen på träningarna. Du skulle inte längre kommentera vad man hade på sig eller vad man sa - vilket ofta ledde till asgarv nånstans i nån hörna..
Att arbeta mig igenom dig..eller, a att du inte fanns längre.. det tärde på mig. Vilket kanske syntes mer eller mindre.. Vad vet jag. Jag såg ingen förändring men jag kände den.
Onekligen kände jag den.
Att man kan känna så mycket och ha så ont på samma gång, jag fattar inte..

Jag hade gärna kramat dig en gång till. Pratat med dig en gång till, för att säga allt bra jag tyckte om dig.
haha, det sista jag kommer ihåg att du sa till mig.. "fan vad hot du är idag sara!" (jag hade gula shorts & magtröja på beachträningen)
En träning till, en gång till, en chans till.. snälla?





Cause all of the stars are fading away,
just try not to worry you'll see them someday,
take what you need and be on your way and
stop crying your heart out

25/5 - 07
Andreja <3

Ont i magen

Stress.. a?

En bild på mitt rum för några dagar sen.. ehe, orkar inte städa.. (sittsäcken i sängen är för min fot.. högläge ni vet)


Psykologi, here I come.

Inspirerande

Linn får mig på sånt fint och poetiskt humör..iaf när hon skrivit något djupt och fint i sin blogg så blir man liksom.. jag vet inte.. Det sätter liksom punkt i en tanke man haft för längesen..

Ehum.

Och jag ska skriva en sommarvisa med sol och blomdoft i melodin..


Jag är stressad, jag kan inte sova och jag.. jag.. a, där tog det stopp. Min hjärna är helt slut och ändå sitter jag och stirrar på cyberspacens lucka ut i vida världen, världen jag hatar mest av allt just nu. Varför? A, det går inte att beskriva i den här intoleranta civilisationen.
Jag vill vara anonym.

Emma, ska vi bli anonyma?


Där var jag anonym, på en plats jag aldrig varit förut på ett så välkänt av andra och tryggt ställe..


sova, HAJJE

Helgen

Göra SWOT-analys & beskriva nya nischer & linjer i valfritt svenskt klädesföretag - MONKI
Lösa ett mattetal i Matte D - Integral areor
Skriva färdigt en diskussionsfråga angående Judendomen
Skriva reflektioner kring genus-, socialpskologi, stressorer, psykiska sjukdomar och föra statistik på ett test
Bli färdig med engelskahelvetet
Skriva projektarbetet och sammanställa loggen
Skriva färdigt arbetet i bransch & produktkunskap & göra presentation.
Plugga på extrainsatt prov i hinduismen & buddismen för min och Inas del.

Titta titta, det går framåt, minus på bransch & produktkunskap och religion.. Men det andra är avklarat. Projektet ska dock slipas lite i helgen.


Ni får en fyllebild bara för det, jag gjorde revolt mot alla som bar svart den kvällen. Tjejer som killar.
Födelsefest hos Krill om jag inte minns fel, fett kul var det (:
Och mitt hår?! Hallå Lambi..




Jag blir dum i huvudet på sånt där. Det värsta är kanske att ingen vet det.. Det går inte att säga heller..

En annan gång.

tjau

Resultat

Utfallet var ju att bli klar med både judendomen och SWOT:en..

Göra SWOT-analys & beskriva nya nischer & linjer i valfritt svenskt klädesföretag - MONKI
Lösa ett mattetal i Matte D - Integral areor
Skriva färdigt en diskussionsfråga angående Judendomen
Skriva reflektioner kring genus-, socialpskologi, stressorer, psykiska sjukdomar och föra statistik på ett test
Bli färdig med engelskahelvetet
Skriva projektarbetet och sammanställa loggen


Får göra pptn färdig imorgon innan lektionen..

Jobb-blogg

Sitter på yes...Ett tag sen jag skrev när jag var här känns det som.
Vad gör jag? Rensar mailen och samordnar mina virriga tankar vad gäller allt jag måste få ihop för att lyckas i skolan..
Mailen blir många..väldigtm ånga om man inte rensar med jämna mellanrum..Insane!

Plugget består av följande

*Göra SWOT-analys & beskriva nya nischer & linjer i valfritt svenskt klädesföretag - MONKI
**Lösa ett mattetal i Matte D - Integral areor
*Skriva färdigt en diskussionsfråga angående Judendomen
***Skriva reflektioner kring genus-, socialpskologi, stressorer, psykiska sjukdomar och föra statistik på ett test
***Bli färdig med engelskahelvetet
***Skriva projektarbetet och sammanställa loggen

Jag spyr på detta.

* Ska vara klart för imorgon
** Ska vara klart nästa vecka
*** Ska vara klart på Söndag



SPY


Perfekt kanna med kaffe

4,5 koppar på vattenmåttet - stora koppar
3 perfekta skopor kaffe + en ordentligt rågad skopa
av 12 storlekar på genomrinning så ska man ha 5 minsta genomrinning..för mer smak liss..

Fan vad gott det blev (:

Jag behöver inte Facebook för att existera

Idag hände det som folk aldrig trodde skulle ske.
Jag tog bort min facebook. Eller a..deactivated it..

Argument:
Facebook tar väldigt mycket tid, är en sjukt dålig sysselsättning när man inte har något att göra och man kan väl kunna existera utan facebook? Jag klarade mig hur bra som helst innan..

krampuss

Kalpa

En gång vart tusende år flyger en fågel till ett berg av diamant i Himalaya för att slipa sin näbb. När detta berg är helt nerslipat så har en sekund gått.

Oj..djupt.

Helgen jag kunnat spendera i Göteborg

Men nä, stukad fot som sagt..och svullnaden har börjat lägga sig någolunda men måste fortfarande ta vörktablett var 6e timme för att kunna gå på den så mkt som jag bör för att hålla igång cirkulation..vilket min mage inte tackar mig för..
Helgen har istället psenderats med plugg, sol och emma som är allmänt förvirrad..iaf när det gäller att guida mig till jordgubbsplockningar..
Har massa engelska att skriva..inte det minsta sugen faktiskt.
Fick ny telefon av emma också <3 haha, min har praktiskt taget dött..

plugg..tjau

Psykologi

Jag stukade foten i tisdags, vilket medfört att jag inte kan åka till Göteborg idag. Suger :'( grät fan när det gick upp för mig..
Nu sitter jag på psykologi & lyssnar på provgenomgång. Tror det gick ganska bra.. ska skriva reflektioner nu.
Sola i eftermiddag, kanske bege sig ut & fotografera en sväng. Kanske med sällskap.
Pratade med Stefan i timmar igår när jag låg i hängmattan och pluggade, tycker om den där människan, damn. Hatar att jag inte får träffa honom, han är ju liksom i GBG nu.. :(

Försova sig..

Nu två dagar i rad har jag försovit mig..Jag kommer dö av lack of sleep..

Vänd på objektivet!

A..jag testade det, men måste nog bli mer stabil på handen först innan jag försöker mig på det. Men fräckt blev det iaf!

         
Min klocka..ehum..

plugga psykologi, wio

Han är inget annat än pesten.

Du vet det, du vet vad jag tycker om honom. Han är ett as.

Skönt att ligga i hängmatten & plugga, blev lite kallt efter en stund eftersom alla träd skuggade mig..mindre kul.
Nu ska jag ut & svittas litt! Springa FTW.
Ska för övrigt dra ihop lite grill snart..

fetmo (:

Sol

Nu har jag skrivit packningslista för Göteborg och också smått börjat på Stockholm.. Egentligen vill jag skriva packningslista för Gotland också..men det känns lite väl overkill 1,5 månad i förväg..
Men sugen är jag.
Nu ska jag ut och plugga Islam..tjihu.. prov imorgon.

Hello fatty

Jo, ikväll ska jag då jobba på tingvalla igen, med sarasarasarasarasara!

Marcus kom hem igår, kort och gott..vi hade lite att ta igen.

Idag är jag fett trött, svårt att somna igår, vet inte varför eftersom det brukar gå snabbt och lätt att somna bredvid M..

Hold me, thrill me, kiss me?

Uuu.. nä..


Lillasyster.


Wiie, bal!

Längtar till 23 maj!



Måste dock banta så jag kommer i klänningen xD

:(

Tolka bilden hur ni vill.. nu går jag och lägger mig..

image141

En annan tid, en annan plats..

Satt och funderade på klädesreklamer innan, alla snackar ju om att man ska skapa sin egen stil och så.. och alla gör ju verkligen det, böjer vrider och vänder på alla möjliga vis.. Men, om man skulle vända på det då?
FOLLOW OUR STYLE, förstår ni vad det kan innebära om 10 år när det är inpräntat i allas små ynkliga hjärnor.."Men gud nej såhär kan jag inte se ut, det går inte att blanda..".. vad trist och grått det skulle bli..som idag vill säga.

Imorgon kommer M hem.


Jag är Drottning. Jag har 982 frågor kvar att ställa. Julian tillät mig köra 1000 frågor på honom..God, detta kommer ta ett tag att tänka ut frågor.. någon, help me?

Blev precis påmind om det där.. inne i huvudet. Men jag tycker bra om dig. Bland världens bästa!


Tackar Anton för Daft punk <3 Men jag greppar inte varför den skulle vara 011402 lång..

tjau

Färg

Okej, engelskan är nästan klar.

Jag måste ju lägga upp en film på linus på linjen för de idioter som inte fattar vad gubbarna i min header är för något.


Rain, rain go away, come again another day..

Rättbra låt av Breaking Benjamin måste jag säga..
Hur är dagen planerad?
Det var först sagt att Aaua & jag skulle ut & fotta idag..men ja, det regnar :(( buhu! Jag måste plugga..har hur mycket som helst.
Nu jävlar ska det bli gjort också.

Engelska kap 13 & 14 i CAE
Skriv om 3 texter
skriv book report
Plugga Islam
Börja med lektionsföreläsning


Skriver igen när allt är avbockat! aaaaaaaaaaah! VILL INTE!



längtar