Fårötur

Var som sagt ledig idag och tog mig en sväng på Fårö.. 4 timmarsrunda..men ändå (: Mysigt var det.


Den sista bilden liksom.. vadå? Annars vart jag ute vid Ryssnäs innan jag trampade mot Sudersand.. Och hem igen.


Nu bär det till Kuten!
TJA

The evil eye / evil look

Jo.. men det kan man väl minst sagt säga att han lyckas med?



Jag är ledig idag, ikväll blir det Kuten & Domestic Bumblebees.
Kanske sticker ut en sväng och fotograferar lite grann.
Jag skite ri Nikon och fortsätter med min fina canon.. köpa lite tillbehör till den bara, antingen vidvinkelobjektiv eller om jag hittar nån fårm av lins med mellanringar som fungerar likadant, en blixt ska inhandlas med omnibounce.. Ny väska också kanske..
Kaka kommer som sagt den 7e.. Men a, lite hemlängtan..eller ganska mycket. När jag först kom hit så dröjde det 3 veckor till första gången jag ringde hem. Nu har jag ringt hem 2-3 gånger varje dag de senaste dagarna...

Jag önskar du var här nu.

Och som jag önskar att du var här nu, jag vill bara höra dina hjärtslag

Kaka kommer den 7e. Ska bli jättejättejätteroligt (: Loves it!
Jag åker snart hem..hm..
Måste erkänna att JAAA ,JAG HAR LITE ÅNGEST för det.. Hur jag nu kan ha det. Usch, tycker så bra om Anki.. och barnen.. och Micke.. och alla. Shii.. sommarn är fan väck.. och jag har bara längtat bort den.. hur kunde jag?
Äsch, mysig vinter på gång. Hoppas det blir riktigt jävla snuskigt kallt :D Varma mysiga vantar, halsdukar, jackor, mössor.. åeh! Måste erkänna att jag måste bli bättre påskor dock.. är sämst på att skaffa mig varma, snygga vinterskor..

Du, förresten.. åk inte ifrån mig? Snälla?

För övrigt lite bilder från sommar -07

1. Emo, 2. Emo, 3. svinnöjd stefan mmsar bilden till alla killar i världen. vickan-kickan & mitt äss är najs.

Bäftif

Igår kom då Stefan hit till vandrarhemmet och ska jobba med mig i baren/repan/servisen.. Alltid lika skoj att ha honom i närheten, garva åt konstiga människor och prata om allt mellan himmel och jord. Vi har en förståelse nånstans som ingen annan, glad att han finns i mitt liv och gjort det since 2005. Efter en lång bastu igår så gjorde vi som så många gånger förr och gick ner på flygfältet vid 1 slaget och glodde på stjärnor, en grej som både han och jag delar och gör ihop. Under stjärnhimlen finns inga lögner. Glo på galaxer och sateliter och se tillbaka i tiden..fler hundra miljoner år tillbaka ser man faktiskt.. insane. Fick vädra lite jobbiga ämnen som dykt upp, prata om framtid och dåtid, ja, allt?

Nu precis satt vi & kollade på 5 miljoner bilder från där och då och alla möjliga tillfällen..bland annat studenten <3 haha
Åt nog en av världens godaste nektariner..
Fick mitt gorillaz album igen också, har suktat lite efter det (:


Poppis bland barnen Boman

Idag bestämde jag mig för att trampa bort till kalkbrottet i Ar. Hade först i sikte att trampa ända bort till blå lagunen, men allt eftersom jag la kilometer efter kilometer bakom mig så for det förbi allt fler bilar.. suck* De skulle såklart till blå lagunen..trodde alla dumma turister skulle till fårö med tanke på att kön till färjan gick upp förbi vandrarhemmet.. och det är nästan 2 km från färjan och upp dit. Schysst, 2 kilometer kö..
I alla fall, jag smet av till ett annat brott nästan precis intill där det står en elstolpe mitt i brottet.. kul att dyka om man har sån utrustning med sig (: Där smackade jag upp filtar & handdukar, lager på lager eftersom det var stenstrand. typ 4 personer till där. Hur gött var inte det?
Där låg jag hela dagen tills Ankipanki ringde vid 4 draget & frågade om jag ville till blå lagunen och bada med barnen, WIO!
De flesta hade begett sig hem så det var fritt fram att bada och det var minst sagt poppis, 2 barn som klättrar över, runt och över en konstant! Underbara!
Sen när det var dags att värma sig på filtarna igen så hade jag båda barnen på magen som skulle trycka munnen mot magen och blåsa så det blir det där typiska pruttljudet.. där låg jag.. med två barn på magen.. som pruttade i.. ja, vad kan det ha varit? En halvtimme? Hur lättroad får man vara?
Sen vart det dags att åka hem kring 7 draget, skööönt att ställa sig i duschen minst sagt.. men jag förstår inte en sak..varför får jag ingen färg? Har blivit rosig om kinderna..kanske lite på rumpan :( Tycker inte jag får nån färg annars.. Kiss..
Jag måste vara brunare än mr. J när jag kommer hem! Gah!
Efter dusch och allt det där så mötte jag upp Isak utanför matsalen då han först ville hem till mamma, sure, följer med honom dit, sen tillbaka till matsalen för ah nville ha macka, kött och gurka.. mysko kombo men han åt som en gris..sen var det dags att gå hem och sova.
Jag går nerför trappan från Ängegården och efter mig springer en Isak och drar i klännignen på mig.

-KRAM!?

Sure, kramar om isak och får en blöt smackpuss på munnen.
Vadå, har jag blivit poppis? Isak = Underbaraste ungen ever!
David ör bra underbar han med, men Isak och jag har något (:

Tänk den dagen man själv skaffar barn? HUUUU! Tur att det är långt dit (: Inte det att jag inte tycker om barn.. men a..de kräver så mycket.. som jag inte har.. än.

Ledig dag 2.

Igår spenderades dagen i Visby med Favoritlinnea (: Nej jag har inte känt Linnea speciellt länge men hon är den enda Linnean jag känner, såvida är hon min Favorit. Samma sak med Johan på Bully, han är grym, överallt och alltid. Och den enda Johanen jag känner..såvida också min favorit.
Hur som haver så fick jag en ny piericing med röda pyramider för extrapris, bara för mig! Haha! Som om.. men schysst att säga så i alla fall.
Jag hittade även polisbilsljud til ldavids cykel och motorcykelljud till Isaks cykel, skoja inte glädjetjuten när jag visade sakerna för dem! Wiho!
Sen hade jag allmänt trist på kvällen och var så trött att jag kunde dö..

Idag då, sol nere i bungeviken, sen tramp till affären, skulle göra egen yogurt eftersom arla är så dåliga på att göra laktosfria prylar.. fick bli naturell yogurt blandat med sylt! SKITGOTT! Och grapefrukt som jag älskar sååååå himla mycket (: Blev dock påmind om varför jag inte äter det så ofta.. SJUKT OMSTÄNDIGT ATT ÄTA.. :(
Sen trippade jag bort till bussen med Lenneja igen (: Bar till Hellvi kalkbrott där vi blottade våra kroppar för resten av sveriges befolkning, jag fick bada för första gångem på ett tag..har blivit sjukt mesig vid bad numera.. Kan det vara en skada från ett visst tillfälle för ett tag sen då det VAR HUR KALLT SOM HELST I VATTNET? HM?! *tittar bitskt*
Jag simmade..och simmade..och simmade.. shiii säger jag bara, men skönt var det.
Lika bra att vänja sig eftersom Anki och jag ska simma Fårösundssimmet på Lördag. Ska bli intressant. 1500 meter.

För ovanlighetens skull så blev jag utskickad på specialuppdrag ikväll. Handla blöjor, nummer 6, 13-26 kilo, XL, pants.. hm.. Inte nog med det så skulle jag handla godis till majkiboy_sexy_tall_man_78 också.. micke ville säga. HAHA.. de som jobbar i butiken måste tro att jag är galen..de tycker jag handlar godis jämt! Han i kassan trodde inte mig när jag sa att det inte var till mig.. men sure baby jag handlar blöjor till mig själv också..


Lenneja, you know it, this is my drug. Plus Läkerol golden grape!

Sanda Prästgård

Jo, 300kvm man tackar. För 3 personer, wie! haha


Man kan ju lugnt säga att jag kände mig stor i skaran :(

Släktträff

Imorgon åks det till Sanda Prästgård för att träffa Nästkusin Sara Granath och päron! Ska minst sagt bli spännande, ja jag tar med mig kameran :D Haha!

Det är 21 dagar som sagt.. och 2 timmar och 43 minuter.. nu när jag skriver då vill säga.. Tills jag kliver på färjan från Visby mot Nynäshamn.. Minsta sagt en omväg som tar kortare tid. Sjukt.

Dagens noteringar.
Kokosmjölk innehåller inte laktos
Pesto funkar till det mesta
Laktosfritt smör är inte gott
Sång blandat med frasen *aj fiii saaaaatan* funkar inte
Gotland är ett korallrev
Man kan aldrig slippa undan kalken på Gotland heller.
Gotland är både större och mindre än folk tror.
Morgonpass + kvällspass funkar inte
Inget kaffe eller socker efter klockan 15 gav gott utslag.

Just ja, från och med imorgon måndag den 21 juli 2008 så har jag godisförbud igen..Med Emma. Kan vara värt det eftersom jag annars lyckas pilla i mig något sött varje dag..inte bra i längden. Så, 500 spänn om någon av oss bryter det och nä, jag tycker inte att godis är värt 500 spänn bara sådär så det blir till att hålla det (: Jul, påsk och egen födelsedag är tillåtet att äta godis på..men inte säkert man är sugen på det då ju (: haha GUTT!

Annat som ska hända när jag kommit hem.
MC-kortet SKAAAAA TAAAAS JÄVLA SKIIIIT.
Besök hos doktorn och kolla upp mag-grejen
Börja träna på Rehab
Gå till sjukgymnast med min fot
Börja på malmö högskola.. spännande! ;D
gosh..

hejhej

Lolcats etc.


tjugoett

Det blev aldrig något tjugotvå-inlägg...
Kort och gott är jag helt slut. Var i sudersand och badade med barnen, fikade vid langhammars där Isak och jag klättrade omkring som apor bland raukar och på klippavsatser.. han var för övrigt världens sötaste som skulle gosa när han väl fick komma upp i famnen.. Underbara unge!
Jag fick övningsköra världens mest svårkörda bil, rent dum i huvudet är den.. suck. Gillar den inte, men behärskar den nu i alla fall.. ass.

Hemma kring 17, precis när jag börjar jobba..skulle egentligen börjat vid 15, men wtf.. chefen tog ut mig på äventyr, hon får skylla sig själv ;D haha
Jobbar till 22 och sen väntade en rykande varm bastu på mig (; Inte fel..

Frukostpass imorgon.

tjau

syntetgodis..

Jo.. min laktosfria diet fortsätter och det känns rätt okej.. Gick bra tills jag insåg att dillsåsen var gjord på yogurt..men då hade jag redan käkat så mycket av den som jag brukar när det väl är lax och potatis till middag.. Det hade sig ett litet pris som bestod av magknip.. :/ Mindre kul..
Har övningskört mercan idag och det var faktiskt inte speciellt enkelt..Gammal bild som är stor som en rymdraket, den ser ut som en rymdraket och låter som en rymdraket också för den delen..Gasen är helmysko, rent seriöst! Den är psycho!

Om vädret tillåter imorgon så blir det bad med barnen Isaksson och Davinski. Vilket kommer bli skadat roligt! Haha!

Nu ska jag göra en header till lillasyster som är ny på bloggfronten.

tjugotre

Jo, lite hemlängtan har jag allt.
Vakna upp av allt solen lyser in i rummet..orka ha gardinerna fördragna? Gå och öppna fönstret för att det troligen är väldigt varmt i rummet..eller för varmt för att sova vidare..men lagom för att dra sig en stund till.. Titta på det överfulla skrivbordet och på datorn.. kika på min stereo på hyllan längst bort i rummet, ta kontrollen och sätta på det som ligger i helt enkelt och njuta av lite lätt musik.. kanske vända på sig och känna de svala fläktarna utifrån.. lite skrammel från köket under mig.. Mom kanske är vaken och håller på att göra kaffe..eller så är det Anna som gör frukost som hon sen tar med sig upp på rummet.. Pops som bankar och skruvar nånstans i huset..eller så är han ute och cyklar några mil nånstans..eller så drar han igång motorcykeln och brummar lite med den..
Jag drar på mig morgonrocken och traskar nerför vår superbranta trappa som jag för övrigt lärt mig gå i mitt i natten utan problem..
Lara kommer och hälsar glatt godmorgon och snirklar sig runt benen som en katt tills hon klunsar ner på golvet och vill bli kliad på magen.. och hon ger sig inte i första taget.
Jag drar på mig träningstop & shorts och tar en låååångpromenad med Lara som jag vet att hon tycker så mycket om.. När man väl är ca 3 km hemifrån så slutar hon det vanliga "jag ska bara kissa och sen hem" beteendet och njuyter av promenaden..går och lyssnar lite i marken, hopapr till när hon faktiskt hör något och skjuter tassarna ner i marken (som en räv?) Och lyssnar igen?
Solen som steker och fåglar som försiktigt kvittrar här och där.. Vi går ner om Knappsdala och uppför den långa backen, här är det roligast att lyssna i marken eftersom diket är så djupt.. rundan tar väl en timme att gå.. Traskar in och är hungrig som en varg men gott uppfriskad av promenaden. Äter en macka och dricker lite kaffe.. sen kan man traska runt i huset och orientera sig på vad de andra ska göra under dagen, vad man själv kan göra och vad man bör göra..
Stranden kanske? Åka in till stan och träffa Krill, kanske Ina om hon inte jobbar?
Eller så åker man till Malmö med Jeff som för övrigt är en av jordens roligaste människor! Eller så åker man in till Jenny och Fredrik på en spontan fika..kanske IKEA? Köttbullar?
Eller så kan man åka till simrishamn..hänga med Hångelberg, Hannis? Eller kanske Punki.. Eller så åker man till Kivik och hänger med Julian..Eller Anton i Ravlunda? Inte för att jag har hängt i Ravlunda innan, men han är en sån där trevlig grej man kan göra sånt med.. Julian med för den delen..
Eller så drar man till stan på kvällen och kör några timmar på gymmet för att sedan traska åt jyskhållet och upp på Dillgatan och in till fröken Nilsson som väldigt ofta har något trevligt att bjuda på. Chips eller mor Ingrids spagetti & köttfärssås och många trevliga ämnen att vädra för att sedan göra något annat spontant och roligt.
Hannis ska flytta till Karlstad. Det är jättelångt bort.. Tar 8 timmar med tåg..io..Ska bli roligt att komma hem den 11 och träffa henne, jo.. Hemma strax efter 12 i lilla Fröslöv, packar upp och fixar litta, sen bär det nog mot Simrishamns eller Ystads volleybollplaner med lite grill osv osv (:
Sara kanske försvinner till Luleå.. Det vill jag inte heller :( Det är ännu längre bort, buhu! Vad ska det bli av mig då? Mattelärare.. sure (: Men jag blir ju sjukt sugen på att också flytta hemifrån när alla andra gör det.. men åh.. jag lider ju av sån hemlängtan..som nu..

Hu, vilken hemlängtan jag fick i morse när jag vaknade.. HU!
Det blev inte bättre av att jag försökte skriva av mig den :(

Tss..

Det blåser är sol och regnar? Vadå mysko kombo?
Det är 24 dagar kvar till jag åker hem..besök från skåne kanske kommer om 20 dagar.. om 19 dagar kommer kaka..
Gah!

bbl


note:
Förresten, inget tvivel om saken, jag är antagen! Wie! De ringde precis från högskolan & hälsade hjärtligt välkommen oich allt! Wie!
haha! ska bli spännande!


another note:
En del verkar tro att man är intresserad bara för att man är glad och trevlig så snart man ses. Och för att man vill hitta på saker och sånt.
En sak som Sara och Sara nu konstaterat.

Celiaki?

Min mage har varit bra jävlig ett tag nu. Vet inte vad som är fel.. Provar att äta laktosfritt nu..men det har fortfarande inte blivit bättre.. ska man testa glutenfritt en vecka med?

Fuck, ta bara bort det.. Vill inte ha det såhär :(


Take it away, please just take it away. Make it disappear.. forever.
ööööörk!

Linn, tror du det är Celiaki? Vill inte i såna fall.. Jag som älskar bröd och bullar.. nåt kopiöst mycket.. åh.. :(
buhu!

Hemkomst

Det 11e augusti klcokan 1203 står jag återigen på Ystads station.
Kommer kännas konstigt.

Färjan från Visby går 0050
Framme i Nynäs 0405
Bussen går 0420
Framme i stockholm 0520
Tåget avgår 0620
Framme i Malmö 1046
Pågatåhet till ystad går 1115
Framme i Ystad 1203 som sagt.

Varför åka mitt i natten? Slippa de varma timmarna såklart och fortfarande ha tid att åka till stranden på eftermiddagen och pressa en stund & känna mig sådär lagom bakis trots att jag inte förtärt någon form av sprit alls. (:

Känslan av att vara hemma kommer vara lika skrämmande som vanligt. Hu!

Det vill kor toch gott säga att det är 25 dagar kvar. Eftersom jag åker natten mellan Söndag & Måndag (:

"för jag älskar ingen alls, sånt där är slöseri med tid"







Jaha, vad lägger jag upp såna här bilder för..?
Grejen är..jag vet inte. Satt och tittade på gamla bilder jag tagit med mobilkamera osv osv.. Hittade bilder på mig själv från den 25, 26 & 27e maj -07 och känslorna som virvlade omkring i min kropp då kom tillbaka. Fyfan vad jag saknar dig andreja, det är så jävla orättvist. En hel sommar sömnlös för saknadens skull, en hel månad av rädsla att göra vad som helst, ta bussen, gå över vägen, sitta i en bil, röra mig bland bilar, gå ute i åska, klättra på en stege, gå i en trappa.. vad jag än gjorde var jag rädd eftersom det avr saker jag kunde göra som skulle avgöra mitt liv för alltid. Jag tänker ofta på att om jag gör det där, eller om det där händer, då kanske det avgör mitt liv för alltid. Det kanske förvandlas till ett helvete, eller så får jag aldrig uppleva det där jag vill uppleva och det gör att mitt liv fram till idag har varit helt meningslöst och tomt..
Fyfan vad jag mådde.
Kom tillbaka, snälla kom tillbaka.. Det är inte rättvist, varför just du?
andreja cukic r.i.p. 25/5 -07


det gick inte ihop i min hjärna..

Jag kommer återkomma till detta lika många gånger till..

Beachglajjor

Jag vet inte hur många gånger jag tagit upp glajjorna ur väskan & nöjt tänkt (och sagt rakt ut för den delen)
- Fan vad bra att jag köpte dessa glajjorna idag, hoppas de håller länge!

Följde med Sven & Maja-lena ner i stan idag där de lämpade av mig vid Öster...så jag strosade omkring några varv innan jag möttes upp av stefan som skulle ha nya linser, men inte fick några.. Han var tvungen att göra en ny undersökning. Tjihu!

Är helt slut av dagen.
Kort sammanfattning.
Jag fick ett plötsligt behov av pizza som jag inte ätit på svinlänge. Vilket medförde att detta var den absolut godaste pizzan på länge. Kommer dröja länge innan jag äter pizza igen. Pizza Quick! 28 47 47 är numret dit, klar varm god härlig genombakad pizza på 10 minuter!


Stefan ville fotografera de häftiga molnen borta vid snäck och jag fick agera förgrund. Såg för övrigt en av jordens vackrare varelser här på jorden idag. Han hade röda badshorts, var lång och smal. Ljust chokladbrunt hår klippt i nån fräsig fräck frisyr. Tatueringar på armarna och piercing i båda nipplarna, få som faktiskt ser bra ut med det och på allt detta en schysst bränna som heter duga. Jag kroknade ett kort ögonblick och dog helt. Måste sett lika dum och konstig ut som vanligt när mina ögon hittat någpt bekvämt att vila på. Han hade gärna fått bjuda mig på öl om man säger så.
Nu är han borta och jag kommer aldrig få se honom igen. Skönt! Annars hade jag väl blivit galen till slut..

Jag lärde känna en heeemskt trevlig tjej ikväll också när det var dags att dra ner till A7 och lira lite beach. Trista Stefan ville inte spela med mig.. så jag tog mig i kragen och anmälde mig och hoppades på att det fanns någon som blev över. Och då poppade Kinna upp. Vi lirade järnet trots första gången vi någonsin spelade ihop. Hon bjöd för övrigt på VÄRLDENS GODASTE KAKOR! Jo, stefans havrekakor var också något smakfullare av den här världen..men I <3 eco by ICA kakor! Nytt godis att ha med till kommande matcher. Shit vad goda de var, måste trampa ner till affären och kolla ifall de har dem här nere också! iih! De bestod av sesamfrön, olja, honung, mandel, russin, havre, pumpakärnor osv osv.. jag dog ett ögonblick där med..

Som sagt, mina beachglajjor är ett plus den här sommaren. Loves them. Mörkt gröna och lite lätt tonade i silver. De är tajta så de släpper inte in massa ljus från sidorna och ja, jag kan titta på solen med dem.
100% UV protection. Perfekt, kanske kan behålla min syn några år till i alla fall!


Tre magiska ord.

Jo, jag har alltid haft svårt att säga.. öh. a det där tre orden man säger och verkligen mena det. Man har ju haft en period i livet då man sa det till allt och alla, men det är way gone nu. När dagen kom då jag började tänka över orden och insåg hur dum jag var som slösat med det. Nu kommer jag inte ihåg när jag sa det sist. Jag ska säga det om saker, enkelt. Men inte till en person, det går inte. Eller går gör det ju, men jag spar på det.. isch, det räcker väl att man känner det och att personen fattar genom en blick?

Jag kom som sagt i säng vid 4 i morse, kunde jag somna på en gång? Inte en chans.. kanske slumrade till vid halv 5, 5 först.. och vaknade vid 8. Strongt. Låg dock kvar till 9 nån gång.

Jag är sugen på en Nikon D70..
Ska man?



tjau

Beslutsamhet.

Jag har ju varit på väg ner nu ett tag, jag har velat följa med dig ner för att visa att jag finns här. Men nu sista veckorna har det varit så många med sina problem hit och dit och detta har tärt på mig. Jag ser ett missfoster i spegeln varje gång jag står framför den. det är inte roligt längre..För att jag inte räcker till.. Jag har fått massor av pepp av att jag kom in på högskolan, vilket betyder att jag blir kvar i Skåne. Jag finns här för att hjälpa dig till toppen. För det här går inte längre. Du är viktigast och det är dig jag börjar ta itu med.
Jag pallar inte med att behöva åka och hämta dig för att du gråter sönder, jag pallar inte med att se dina armar, jag pallar inte med att du jämt mår dåligt, jag pallar inte med att det alltid är problem, att du hela tiden vill förinta dig själv.
Fattar du? Det går helt enkelt inte, jag mår inte heller bra av det här, Förstått?
Jag kan inte skriva att *tre magiska ord* men du vet att jag inte skulle släppa dig? Jag har fan hängt med i snart 5 år..Skulle jag bara släppa dignu bara sådär? Tror inte det.
Ska du förslora vart enda gram på din kropp så ska du fan få svettas för det, inte dö av magkramp för att du vägrar äta. Du ska inte bhöva ropa på hjälp med dina sönderskurna armar och sönderskurna kropp för att vi ska förstå, jag har fattat?! Det är prio ett, ta tag i din jävla depression. Det går att lära sig leva med sånt. Jag vet inte själv men man har ju sett andra och jag stöttar dig om du skulle snubbla någonstans. Som alltid. Prio två, köp ett gymkort. Du har storlek S och XS till och med XXS? SÅÅÅÅ JÄÄÄVLA STOOOOR ÄÄÄR DUUUU IIIINNNTTEEEE, kom igen va?
Jag vet att jag klagar på att jag själv är fetto, men fan jag får väl sluta med det då. Det är inte så jävla svårt att älska livet. Det är så fucking jävla för kort för att slösa bort på sån här skit. Vi kan bättre än såhär Emma?
Eller hur? Jag ska upp ur min grop och det nu. För jag pallar inte mer. Och du följer med mig.
Skulle det krisa så kan du alltid komma till mig, vi kan alltid ta oss någonstans. Bort, ja du vet..

Smält det här och fatta att vi ska ta oss ur detta. En gång för alla. För jag tänker inte titta på medan vi förintar oss själva, vi har ett liv att leva. Jag är så jävla trött pådet här nu.

Världens visa ord
Låt det gå, går det åt helvete så LÅT det gå åt helvete. Det är en ny dag imorgon.

Jag är bra, och ingen eller inget kan ändra på det.

King Kongo Cobras

Kom hem från Kuten för en stund sen, såklart var jag chaufför..tjoho.

Det är sjukt ljust nu.

Klockan är typ 4.


Ska upp 9. wie! Har lite ångest!

Klagomur..

Jag kan nog inte skriva ner alla som bråkar, mår dåligt av någon anledning..det skulle ta för lång tid för att jag skulle komma ihåg vad jag skulle skriva nu.. hm, Ja i alla fall. Svinmånga som mår dåligt av någon anledning..Och här står jag mitt i cirkusen och agerar klagomur. Inget jag klagar på att göra..men så många på en gång får en att börja fundera.
Det är inte speciellt kul efter ett tag och man vet inte längre vad man ska säga för att kunna lyfta upp personen/personerna något för att de ska orka med sitt liv.. Jag  B L I R  T R Ö T T.
Har för övrigt ont i magen. Kul.

Dock en sak som är pepp är att jag fick mitt första antagningsbesked idag, jag är A N T A G E N  till Malmö högskola på mattelärarutbildningen. Tackade såklart Ja så vi får väl se om jag kommer in på riktigt! ;D Hope so!

Nu tappade jag inspirationen att skriva.
hej

Myspys

Sitter under ett äppelträd vid Ängegården nu och myser. Börjar inte jobba förrän 15 idag, vilket är fruktansvärt chill. Lyssnar på billies nya album, sjuuukt najs :D Älskar dem Verkligen! Satt för övrigt och smsade med Lars i bandet igår, det är lite småkaxigt..Shitfan..Jag skulle ringa mom igår..äsch, hon klarar sig säkert en dag utan mig och min gnatiga röst.
Status på väder då, relativt stilla i vinden, luften är ljummen och solen skymtar i horisonten och lite här och där mellan molnen.. mörka hotfulla moln i väst. Skapar hårda kontraster mot det ljust molniga här.. Ni hade älskat att ligga här på filten med mig..
Tommy har klippt gräset och tuffar än runt på gräsklipparen, det är verkligen ett 2 dagars projekt att klippa gräset här på anläggningen, då kan ni ju föreställa er sizen på stället. Alla leksaker är för ovanlighetens skull på plats i lekstugan och i små lådor här och där.. Hittade ett volleynät i ladan igår, funderar på att peta upp det nån kväll och frösöka få de andra att lira med mig..annars åker jag ner till stan på måndag igen när jag är ledig och lattjar med robban och ev. påhäng. Nre epå A7 i Visby blir det då ju.. ska bara lära mig hitta dit..
Kuten i helgen, King kongo Cobras spelar, svenskt band. Helfräckt. Skaffa bil till det då också..ehum ja..
Den 20e kommer emma hit förhoppningsvis. Hade varit DÖ-kul! FATTAR DU DET DIN LILLA LOPPA?
Jag skulle vilja bege mig ut och rida nu i dagarna, det hade varit pepp.. står för övrigt husvagnar i Fias hage..hm..

bbl

Det är något med mig och grått?

Trött och hungrig är min status just nu. Men är sååå himla glad!
Billie the vision & the dancers har släppt ett nytt album! Upptäckte jag nu..är sämst på att följa upp saker. Serro, jag började grina så lycklig jag blev! Tårarna bara gled ur ögonen på mig, gick inte att stoppa!

Älskar er! Ni är bäst! Det finns inget över er!

Jag ska köpa en tröja! ;D

Vilken ska jag ha?
Grå eller svart? Grå va?


Det är något med mig och grått.

Langhammars

              

  


Lite bilder från kvällens tur till Langhammars och även en liten nostalgikick på kutens bensin. Love that place! Inte alla som har en fungerande jukebox! Eller?

Kronärtskocka

Kronärtskocka ska man koka i 45 minuter innan man kan avnjuta den med massor av smör. Köpte en nu igår..vet egentligen inte varför med tanke på min lilla diet jag har börjat..dels för kroppens skull och dels för min mages skull som jävlas med mig.

Emma har halebop igen vilket har lett till sjuhelvetes smsande. Har 3000 gratis sms till den 17e juli och än så länge har jag bara skickat 504 sms..Dåligt. haha!
Snälla, rara Johan Kihlstrand skickade min underbara låt igår som jag hittilss bara youtubat. Komer inte ihåg vart han kommer ifrån eller varför han ens finns på min msn lista, men han har funnits där ett tag, typ 2 år och visst kan man tillföra varandra något. Det är samma sak med Grahn. Sala- kille som kört i en rondell i 40 minuter och lyssnat på Ann-christine Bärnsten.. sjuk kille, men i alla fall han har funnits på min lista sen jag var 14. Bra va? M, intresseklubben antecknar.. Andra fattar jag inte ens varför jag har dem där..
Mitt huvud känns som ett betongblock och jag ska ut & springa om ca 30 min då frukosten lagt sig någolunda på plats i magen..Sen ska jag ev. låna en bil och köra ut på Fårö och fotografera lite grann (:
Gosh, jag återkommer..

Maskinen Segertåget

Jag gillar inte den sortens musik..Egentligen.
Men fan, ja gdiggar maskinen.



Lite sick egentligen..

Hundvakt

Sitter nu i en av värkdens hårdaste bäddsoffor med Turbo liggandes bakom mig. Lilla, lilla tax...Skitsöt och sällskapssjuk. Tror jag har fått ihop det mesta av allt jag skulle få ihop ikväll.. ätit en kärleksmums som Bisse bjöd på, när hon lagt upp på fat och allting till mig så kunde man inte precis säga nej.. :(
Pratade med mom en stund också, som tog fram cheesecake-recept till mig. Blir ju födelsedagstårta imorgon till Anki som fyllde år idag. Inget firande för de är på bröllopp.
Och vi pratade lite lätt om ombyggnationen hemma. Dags att bryta upp golvet i "stora rummet" och i hallarna, slår ut väggar och flytta väggar & dra golvvärme i resten av huset. Tragedin med huset är ju att när vi drog jordvärmeledningar in till huset så skars en gammal vattenledning av, vilket resulterade i översvämmning kring huset och massa grävande för att hitta läckan(tack gode vem så slapp jag gräva), vi hittade läckan och reparerade. Men tydligen hade vattnet fått stå tillräckligt kring huset för att grunden i stora rummet skulle ge vika. Så golvet där inne ser typ ut som ett lätt format U.. Det var ju planerat at tvi skulle bygga om där inne också, men inte så snart. Nu måste vi göra det för annars fgaller vi väl igenom nästa gång någon ska upp till mom & pops rum..
Så nu skissar jag, när vi bryter upp golvet så ska badrummet följa med så det blir lite snyggt det också ;D Favoritdelen. Innerst inne hoppas jag på att mom & pops ska gå med på att vi sätter in ett badkar igen. Älska att bada <3

tjau

Tvättbjörn

Just ja, jag är tvättbjörnen.. Kom på det när jag tittade i spegeln..mörka ringar. Jag måste verkligen börja sova mer (Men du sover redan sjukt mycket sara?)
Nej, jag sitter ju uppe om nätterna & vill ändå komma upp kring 8 på morgonen. Varför i hela fridens namn då? Dagen försvinner för mig. Har fått åldersnoja och vill ta till vara på dagarna, djupt va?

Låg på stranden en stund i förrgår också, sjukt skönt, tills det kom en massa folk. Det är inte det att jag inte tycker om folk, men från att ha legat på stranden helt ensam i 2 timmar och att det då kommer ett helt regemente med folk som skriker och har sig, så väljer faktiskt jag att åka hem. Än om man kommit till en smockad strand från början..

Ni får ursäkta min hemska min och min tjocka kind på bilden, men såg knappt skärmen när jag var nere på stranden för den starka solen..

Måste säga att jag längtar sjukt mycket tills jag får följa med ut med hästarna igen.




Jag är för övrigt ensam ansvarig på vandrarhemmet nu, för den jag inte redan sagt det till. Och jag är hundvakt också, dags att ta ut Turbo.

tjau

>;(

Det gjorde ont när jag ställde mig där idag. För första gången på ett par veckor.
Fyfan.

Sämst, worst äckligaste veckan ever.

A, jag är så jävla misslyckad att det knappt är sant.
Enda plusset är väl att jag kommit igång någolunda att springa på morgonen.. hyfsat.. men är så sjukt mrogontrött. Kan vara för att jag sitte ruppe så jävla böglänge.. örk.
Längtar till måndag, ny vecka, nya tag för jag är så jävla sämst. SÄÄÄÄMST. förtjänar inte att gp in på min favvissida. Får bli när jag är bra igen..ahha. Jag skäms fan. hahahah omg...

För övrigt drive rjag anläggningen själv den här helgen eftersom de andra är på bröllopp.. har ju linnea & bisse på plats så helt själv är jag ju inte...Men jag är ensam ansvarig :P haha gott.

Och en annan sak, nästa gång jag kommer ut med islänningarna så får jag kanske rida Saily (Uttalas sajli).. Världens vackraste islänning. Fruktansvärt röd fux. Omg! Loves it!

Imorgon = 0, noll, inget.



dreaming of screaming

someone kick me out of my mind I hate these thoughts I can't deny










Jag hatar att vi lärt känna varandra och hunnit glömma varandra,
jag hatar att du fortfarande ser igenom mig.

Brevväxla á la old school.

M, emma & jag brevväxlar. Har lovat Aaua ett brev också. Det är på gång ;)
Imorgon ska jag pyssla när anki kommer hem med pyssel till mig från stan. Ska bli mys & jag vet en som kommer bli glad.


It doesn't matter what you say, this is how it's supposed to be. We must fight our inner demons. Living the dream.

By the way..

Vi har ju haft pony-car meeting i helgen ockå. Så bland annat dessa godingarna har stått parkerade utanför mitt fönster. Det är rysningar längs ryggraden när de motorerna startar..

        

Favoriten var då den mörkgröna mustangen..ÅÅÅÅÅÅh.. Det är verkligen bil, bil för hela slanten. Ge mig en sån och jag är din för alltid. Haha (:

Facebook börjar gå mig på nerverna, verkligen! What kind of guy would you fall for? Kom igen va?
Killar ska vara långa och smala, tjejer ska inte ha för mycket men inte för lite kurvor. Punkt. Snabbt och lätt.. sen så ska ju personligheten komma in på ett hön och ta över allt. Man kan inte beskriva eller förklara hur en personlighet ska vara, det bara är så och har man det så har man det, annars inte.
Och alla dessa frågespoirter hit och dit som ska avslöja ditten och datten.. kan de inte bara radera allt det där? Och Facebook funkar hur bra som hekst på engelska, vi fattar ändå.. men nänä, där kommer svenska med rätt lagom dåliga översättningar ibland och frågespiorterna kan de  väl också tvunget översätta då också om de nu måste ha svenska med i bilden..

Nej, emma..jag vet att vi inte borde. Men som jag sa. faller du så faller jag. Dessutom är det nog rätt nyttigt för min del nu ändå ;) Flodhästar hoppar inte lika högt, hahahaha ;D

Senare blir dt en ridtur & nu väntar duschen. Fresh'n up ;)

tjau sålänge