Att vilja för mycket är att göra för lite.

Fast det kan man inte säga om vår match i jönköping idag, yes god damn it! Vi tog hem matchen, hela 64 mil tog vi hem med 3-2! Totally worth it!
Jag var chaffis idag och jag tycker om att köra bil..kanske gick några km/h för fort här och där, vilket jessa & dan's lilla saab fick smaka på. Vår Roomster äger ert ass ;D
Hur som helst så får man alltid se en hel del när man är ute och rullar, både i samhällena och ute på vägarna..
Som exempelvis det här:

Vi fick även se utsmyckade Helsingborg eftersom E4:an ledde rätt in i smeten (vilket vi egentligen vet men vi höll inte koll på avfarter för att åka runt om)
Det blev en del godis-stopp, kramp i rumpan stopp och förarbyte lite här och där längs den långa långa vägen..

Jag är less på att köra bil nu, imorgon väntar Ullared & jag tänker göra allt som krävs för att somna i bilen och inte behöva uppleva bilresan, varken dit eller hem.

Kom hem till ett adventspyntat hus.. Med en underbar svart stjärna i mitt fönster.


SMK

Sitter & lånar musik att bränna ut så man har någon form av dunkadunka att smälla högtalarna med imorgon i bilen upp till jönköping.. ska även bränna lite oasis, colbie, billie och liknande..
Slagsmålsklubben är inget jag lyssant något särskilt på och kommer nog inte heller göra det heller.. Men det är med i mixen med dunkadunka imorgon..
Idag fick jag staven insatt i armen och var verkligen förberedd på blodig smärta som sist..Då den dumme jäveln stack in kanylen 1,5 cm under det bedövade området..vilket resulterade i att jag svimmade.
Inte lika tuff längre när det kommer till att nån ska trycka nålar och skära i mig..
Känner du det här?
- Vilket?
Känner du inte? :o
-Jo, jag känne ratt du håller då i armen på mig, men annars nej?
Det är klart nu iaf..
WHAT!?


(Ni skulle förresten sett mig igårkväll.. tror jag började grina 7 eller 8 gånger.. bara rakt ut för jag var så jävla skrajsen av att det inte var över och chockad för att det var så extremt obehagligt att få staven utplockad..skrap, skärande och obehagligt tyckande och klämmande i 25 minuter innan hon fick ut den för att den satt så jävla djupt.. skitmänniska som satte in den.. hatar honom, ja hata är ett starkt ord men han var ju helt vrickat dålig!)

Sååå skönt.. blödde som fast dock, dripp dropp dripp dropp.
Efter det bar det till Ravlunda, träffa anton, dricka pressokaffe för att sedan rulla mot simrishamn och lira lite volley..på skolnivå dock, men rätt roligt ändå. Kände mig väldigt utpekad av.. ja vad han nu hette..

eh, tjau!

Implanon.

Idag satt Annika och grävde i min arm i 25 minuter innan hon fick tag i staven och kunde dra ut den.
Imorgon ska en ny sättas in.. fasar redan för den ohyggligt stora kanylen som ska tryckas in i armen på mig.

M Å R   I L L A

David Rehab

Idag var dagen då mitt första pass på Rehab var inbokat. Första gången = instruktör.
Jag hade förväntat mig en genomgång av alla maskiner & allt skröffs runt omkring så man skulle kunna göra ett program själv senare. Men nej, nej så var inte fallet.
En trevlig filur vid namn Mats visade mig in till hans kontor, där vi pratade kort om vad jag brukar träna och om jag haft några skador som jag besvärats av, hur ofta jag tränar och vad jag vill få ut av träningen..
Stabilisering är då ämnet för mig och under en timmes tid skrev vår gode Mats ner vilka övningar jag skulle göra och hur många reps och set jag skulle göra.. Phew* kan minst sagt säga att det kändes i kroppen efteråt.. slarvade med stretchingen gjorde jag också.. så jag kommer ha måttligt ont imorgon om jag inte stretchar hyfsat ikväll efter volleyn..
Inte nog med det, har redan träningsvärk i bröst efter gårdagens Body pump då jag la på något kilo för mycket på den övningen..hrmm host*.. Klarar dock fortfarande lika mycket på benen som innan BP uppehållet.
Sjukt najs att han la upp ett program åt mig som jag kan följa.. annars hade det nog varit svårt att gå dit och inte veta vad jag skulle göra varje gång.. haha (: Kommer bli gött att kunna gå dit när man vill och träna bort lite av rumpan och låren också.. gå ner 7 kg till sommaren kanske? Då är jag vrålsnygg när jag kommer på stranden i döskallebikini och glajjor -09.. riktigt slim, tajta ben, snygg mage och armar som talar om att inte mucka.
Beach 2010 kommer jag kunna flasha en snygg tatuering på kroppen också.. tror jag har bestämt mig. Ska droppa in på Body love art tattoo i dagarna och prata inom kort (:

Nu ska jag ut med hunden, sen bär det till stan för att lämna bilen till mor och ta tåget till malmö för ytterligare två timmar volleyboll! Lovely!

Kallelse

Den damp ner i brevlådan igår, den 8e januari ska jag mönstra! Svinball!
Var för övrigt väldigt produktiv igår, jag fixade ett till gymkort, jag tog reda på fakta för att mor ska kunna beställa en svettisdress till mig(höhöhö) som jag önska rmig i julklapp.. som för övrigt ädet enda jag önskar mig..sånär som på ett par nya volleybollshorts.
Vad gjorde jag mer? Jag letade kjolmönster ute på stoff och stil..fast utan resultat så jag får rita kjolmönster själv :( Tar sån tid! Menmen, det ä rju inte det att jag INTE har tiden.. haha!
Det var min produktiva dag..

Idag ska jag faktiskt inte göra någonting, dvs om emma inte tar sig hit och åker till stugan med mig.. Annars så blir det träning hela kvällen.. fast jag kanske bestämmer mig för någonting annat.

Fick också veta att om jag VILL.. så får jag åka med till säfsen den 18 januari! Träna längdskidåkning! YES! Får se när kuserna startar..har faktiskt ingen aning om det, de har bergis börjat då..får plugga ikapp helt enkelt (: Mmm.. ska bli så skönt att plugga i vår.. Har KANSKE ett jobb på G också.. Hoppas, ge mig pengar!

Nu ska jag lyssna på kent och sura en stund innan jag ger mig ut i solen och blir glad igen. I kylan, den underbara kylan..ska leta upp pjäxor och skidor.. och allt!

Tomma känslor.

Nu sitter jag här på min feta röv igen..på mitt rum, vid min gamla men välfungerande dator och har kommit av mig med bloggandet för jag gör annat skit hela tiden. Försöker ärligt talat att vänja mig av med datoranvändandet eftersom det finns så sjukt mycket annat som man kan ödsla tiden på.. typ söka jobb och få en inkomstkälla? Träffa folk och behålla sitt sociala liv levande? Träna och behålla hälsan? Umgås med familjen som faktiskt glider isär nu när vi små barn flyger och flänger runt..
Notering: Lillasyster har börjat träffa killar och det gör MIG nervös? Vadfan?!
Sitter som sagt på min hårda stol som jag inte orkat fixa en kudde till för att sitta bekvämare.. kanske för att kroppen inte ska vilja sätta sig här?
Hur som helst, Emma tycker jag ska skriva..antagligen är min blogg rätt intressant i hennes lilla bubbla borta i sjöbo? Ain't that right bitch? hihi Tre små ord på dig. Jag funderar ofta när du ska släppa taget om den där idioten som gjort dig så illa, men jag vet samtidigt att du aldrig kommer släppa honom. Jag hatar honom, du hatar honom. He is mean.
Emma du vet,
 In my place,
 in my place
 Were lines that I couldn't change
I was lost, oh yeah
I was lost, I was lost
Crossed lines I shouldn't have crossed
 I was lost, oh yeah
 Yeah, how long must you wait for him?
 Yeah, how long must you pay for him?
Yeah, how long must you wait for him?
 I was scared, I was scared
Tired and underprepared
But I wait for you
 If you go, if you go
Leaving me here on my own
Well I wait for you

Det finns bättre saker..som du sa.. En kvinna behöver en man lika mycket som en guldfisk behöver en cykel! LYSANDE!

En annan sak är att jag planerar att ta mig till sthlm ganska snart (nej jag vill inte följa med på flatparty, det kommer blir lite väl.. mycket för mig kanske)
Men en helg, fika, träffa lite människor man bör (och MÅSTE!) träffa.. Det hade suttit fint.
Det där är väl sånt jag får planera in till våren då jag har några kronor mer på kontot kanske(?!).. Då jag äntligen ska få börja plugga igen..äntligen lite mer att göra..ska bli så skönt så skönt sååå skönt! Och ha ett jobb att gå till då och då skadar inte.. och volleyboll såklart.. God damn it! Fick mig ett snack med Tore igår förresten efter matchen mot Halmstad. Han är så bra på att ge mig förtroende när jag egentligen nästan nuddat botten och börjat tänka att detta är det sista jag gör inom volleybollen.. No way, är min enda tanke nu.. Nu jävlar!
Ytterligare en annan sak, det är sjukt tomt utan familjen Boman här..det var så mycket liv och väsen när de var här, men det var så glatt och roligt hela tiden så det var totally worth it..och nu när man varit utan dem en vecka så är det så otroligt.. lugnt.. för lugnt? Måste nog allvarligt överväga vart jag ska bli av i sommar.. om jag verkligen ska bli hemma och jobba eller om jag åker upp till dem igen..Ni vet ju hur mycket jag älskar det! Gotland..det är jobbigt att det blivit en vana att åka dit, för första sommaren utan Gotland kommer bli en väldigt jobbig och deprimerande sommar för mig.. Men pja, vi får se.. Ella har för övrigt lockat mig att söka jobb på färjorna..OCH HUR KUL SKULLE INTE DET VARA? FATTA, JOBBA PÅ FÄRJOR! SVINBALL! HAH (: Kanske svintråkigt egentligen, men låter sjukt kul i alla fall!

Kent.. kent.. kent. Det är farligt hur ont det kan göra i kroppen när man är rätt i tiden känslomässigt och lyssnar på dem.. Nu är en sån tid och det gör ont.. och jag är lite low kanske.. trots mitt lilla liv som ingen skulle veta om som en del ändå vet om.. äsch. Det är najs och det höjer tillvaron trots att jag bara vill sjunka.

Tog en runda på blue benita innan med kameran runt halsen.. stannade till i Hedvigsdal och träffade Poppo, världens gosigaste Arab. Fruktansvärt röd fux, sjukligt vacker och gosig.. tråkigt nog var han rädd för kameraljudet. OFTA HAN ÄR ORÄDD FÖR SAKER DÅ.. När jag brukade hänga istallet där poppo var så uppstod rätt många stunder då Poppo fick syn på min ridhjälm som var en "störtkruka"(kapplöpningshjälm, påminner om skatehjälmar).. I alla fall, jag vet inte vad som for igenom hästens skalle men ögonen blev stora som tefat och han stod på tå, beredd att springa vilken sekund som helst..som om min hjälm skulle explodera när som helst.. när han fick syn på den.. skitsöt (:

tjau

Ta igen sömn.

Veckan som var.. var en av de roligare på länge! Besök från gotland! OOiiiiiiii, två små glada barn(för det mesta i alla fall) som for omkring som skott i huset och när vi väl kom iväg nånstans så var det sång & skratt i bilen vart vi än skulle. Anki & Micke som alltid har humöret uppe oavsett vad.. SÅÅÅÅÅ glad att de kom hit!
Men nudå.. bah! Så trött man blev, men det var totally worth it!
Efter matchen i lördags så blev det många pussar och kramar från både barn och päron och en tår när de gick ut genom dörrarna i hallen.. sen bar det hemåt, sova & äta innan det bar till jobb fram till 0230 på natten. Hemma vid 3 och snabbt i säng för att sen sova sjukt dåligt för jag var stressad för att sova över 8 slaget då jag skulle upp igen för att åka till Yes och stå i repan ett par timmar..
Hem och kitta sig och plocka ihop för en natt borta. Hälsade på krillan innan det bar vidare.
Sov ensam måndagmorgon efter lite morgonmys i världens snyggaste lägenhet.
Sen blev jag hämtad av krillan & wilma och det bar till coop för att handla lite mauuuud.. blev pannkakor och därefter äppelkaka..hiiiuuuu vad det kändes tungt i magen sen vill jag lova. Särskilt med tanke på att jag skulle in till malmö någon timme senare för att träna volleyboll.. DET ÄR INTE BRA ATT TRÄNA MED FULL MAGE. Allt känns enklare om man är tom i magen, allt går snabbare, lättare och man hoppar högre.. Det gillas.
I natt fick jag äntligen chans att sova igen de timmar jag förlorade förra veckan..

Nu ska jag plantera chiliplantor, baka bröd & göra tomatsoppa.

tjau

Dirty Dancing

Döda mig om ni vill, men ikväll såg jag Dirty Dancing för första gången (hör och häpna!).. Och jag måste säga.. gah..kan det blir sensuellare? Sjukt bra film babes, ni idioter som fortfarande inte sett den (jag är ingen av dem idioterna längre;) )..Ni MÅSTE se den illa kvickt!
Igår vann vi vår första match också! That's great <3
Efter det bar det till Krillan för lite gille på kvällen, mycket trevligt med en del lustiga personer.. varav en som ringde mig 19 gånger efter det att jag lämnat krills & mackes lägenhet..
Måste säga att avslutet på natten och starten på morgonen knappast kunde bli bättre. Inget i hela världen hade kunnat ersätta det...För den här gången.
Knappa 2 timmars sömn dock och jag har fortfarande inte kommit i säng.. dags att försöka..


tjau

Oasis - Världens bästa band

Jag njuter av deras attityd, de vet verkligen vilka de är.. De är verkligen bäst.

Senaste låten på min hjärna

I'm all over my heart's desire,
I feel cold but I'm back in the fire,
Out of control but I'm tied up tight,
Come in, come out tonight..
Comin' up in the early morning,
I feel love in
the shock of the lightning,
I fall into the blinding light,
Come in, come out, come in, come out tonight..
Love is a time machine,
Up on the silver screen,
It's all in my mind,

Love is a litany,
A magical mystery,
And all in good time, and all in good time,
And all in good time..

Volleyboll

.. är det bästa som finns och jag är så sjukt glad att jag blev uttagen till laget i september <3

Kärlek på Malmö KFUM - KFUK

Kontaktannons

Hahhaha, Maria här är listan..

Drömmen

Du vet vad du vill
Du vill supporta mig i vad jag gör lika mycket som jag kommer supporta dig
Du kör motorcykel
Du har mycket idéer och konstiga frågeställningar ibland
Du tycker om äventyr
Du super dig inte full varenda jävla helg
Du tycker om barn men sånt har man tid att skaffa senare
Du tycker om att visa hur mycket du tycker om mig
Du är samtidigt svår
Du tycker om att jävlas
Du tycker om att fly civilisationen ibland
Du tycker om havet
Du vill göra häftiga saker, typ hoppa fallskärm, åka snowboard, vattenscooter..du fattar.
Du är inte rädd för hästar, skaffar gärna egna
Du är hundmänniska
Du äter inte lever, blodkorv och annat äckligt
Du tycker om att laga mat
Du gillar träning
Du är nästan brutalt ärlig
Du gillar thrillers (ser dem i mitt sällskap som en anledning att krypa närmre är också godkänt)
Du är smart men inte nonchalant
Du är inte helt jävla blåst heller
Du är ingen skrytpelle
Du tycker om att snacka skit lika mycket som om vanliga, viktiga saker
Du är glad
Du ser inte ner på folk
Du tycker om att titta på stjärnorna
Du har fina händer


Fan den här listan kan ju hålla på forever.. Men a, om någon känner igen sig på alla de här punkterna så ring för fan.. Så får vi se om du uppfyller resten av kraven.

För jag blir aldrig kär i nån!

Sånt där är slöseri med tid...

Sitter och laddar med en kopp kaffe och funderar över allt jag har stoppat i mig idag..som en liten gris. Jag ska hur som helst åka och jobba snart. Spöknatta på Tingvalla, bästa utklädda vinner en resa till mallorca. Det är inte illa.

Jag drömde jättekonstigt inatt..sådär så man blev osäker på vad som var rätt och fel..

Nu ska jag bränna lite dunka dunka att ha till och från..

tjau