Foccacia

Nu står foccacian under sin andra jäsning i plastfolie & olja.. ska bli intressant & se hur resultatet blir sen :P

Bloggen ar fått en lite piff och det börjar bli lite organisation på den...kanske.. måste göra en finare bannerbld bara.. & hitta nån bakgrund jag gillar..


Nu ska jag leta upp nåt grekiskt pastasallad recept som passar till kött & foccacian!

peace

Nu är jag igång

Jag har fortfarande inget Ps, men jag lägger in lite grejer här & där som piffar upp här i bloggen. En sak i taget. Använder mig av den här sidan; http://designadinblogg.se/
Se om jag kan hitta lte fler grejer jag kan intsessera mig av att lägga in.


Jag är för övrigt jordens lyckligaste. Hittade 3 par skor igår inom loppet av 10 minuter. Brukar ta 10 DAGAR att hitta ETT PAR.


peace

Nystart

Vi startade vår nya "säsong" bra. Vinst mot Orion igår, så vi fick med oss 3 poäng hem. De kanske vill göra om sitt filmklipp om kvalet i svt.

Nu ser bloggen för jäklig ut, så nu blir det nya bullar här jeppjepp..ska bara få tag i min PS-skiva också så kanske det kan bli riktigt bra.


peace

Mer ångest

Ingan sovmorgon med Fredrik i helgen för han ska ill sjöbo & flytta möbler från klockan 8 och jag ska vara i hässleholm 0930. På söndag vaknar jag på hotell längre upp i Sverige och Fredrik fortfarande hemma. Detta är löjligt, men vi har ju inte sovit ifrån varandra sen jag kom hem från Norrland i Januari </3

Har bara skrivit en sida av tentan också. Nu får vi öka lite tror jag, går in på toan med Marks-boken.
(haha)


peace

Ångest

Sitter inne & trögläser Mckay(historiebok på engelska på..jepp 1089 sidor, tur jag bara behöver typ 100 sidor till min tenta denna veckan) och solen skiner ute..det är så jag vill börja gråta! Vill ut i det fina vädret men nänä, inga utemöbler har vi, men en fet gräsmatta+gårdsplan har vi.. Måste fixas snart, kommer vilja sitta ute mycket i vår.
Emma ringde för lite sen och öste lite av sin ångest ut i luften, tack och lov pratade hon normal skånska idag för det gjorde hon inte sist (skåning som bor i nortan, nyinflyttad till uppsala nu..gissa vilken dialekt hon drar när hon är ute på stan & snackar med mig i mobilen..med skånska R & upplandsmelodi..usch emma :P haha) Räcker väl att jag pratar konstigt.

Ska försöka skriva inledning och  alla fall halva huvudtexten idag..så skriver jag det sista imorgon..fan ha ju 2 böcker till att läsa kom jag på nu... örk.


Ska bli skönt med 3 timmar volley ikväll igen, då vi ska gå igenom ny uppvärmning & pepp mellan bollar nu inför "nya säsongen"

Nu går chill-listan på spoify.

peace, wish me luck

En bra måndag-tisdag

En tur i stan innan skolan igår, hittade brunt agellack från Isadora quick dry för 10 spänn(!) isället för hm's för 40 som tar 6000 år på sig att torka. GOOD SHIT.
Efter skolan stod jag i repan på Yes hela kvällen, ända fram till 21. Snabbt ner om krillan för att lämna biosilk & legings, sen hem för att koka makaroner & värma vitlöks(köttfärs)sås. Sen direkt i säng vid 2220.

Resultat av detta.

Jag drömmer mardrömmar & väcker mig själv av att jag gråter + att jag väcker Fredriken
Somnar om, drömmer om snöstormar, vaknar..
Somnar om, drömmer om kinesiotejp(?????)..

Uppe vid 8 & gör kaffe..

Nu ska jag försöka strukturera upp min tenta om de stora upptäckternas tid, eurocentrism, absoluta staten osv osv..

Tur jag läste elins blogg, annars hade jag glömt lagmötet kväll innan träningen :P
(det killar till i hela kroppen av ångest/nervositet när jag hör mig själv säga "första kvalmatchen i helgen")


wish me luck

peace

39 % mobil

Gjorde det där testet på telenor.se om vart man drar gränsen i mobilanvändandet..tycker jag är ganska sund med mobil och internet så det var väl det resultatet jag räknade med.

Har lyckats låna om alla böcker som jag troligvis kommer beöve nu när jag får den nya tentauppgiften idag. Innan skolan ska jag handla brunt nagellack på HM så jag har lite att glädjas åt i veckan när jag skriver tenta + att jag ska handla biosilk till krillan, vilket påminner mig om att föra över pengar till kortet då preem bergis drar pengar idag frn min tankning i lördags.. Jag känner mig ganska pepp och duktig eftersom uag aldrig har behövt dra mig för tankning sen ag skaffade bilen..har alltid haft några kronor kvar när nästa pengabunt kommit in på kontot. Den här månaden lyckades jag ju köpa en ny uppsättning sommardäck också... Fy vad jag kommer skratta åt detta i framtiden när jag har ett jobb med lagom inkomst hela året då jag ska minnas tiden då jag gick på knä jämt och ständigt. Kommer bli en kul dag när den kommer.



Har precis petat i mig den första omgången frukost nu. Duschen nästa. Kläderna ligger fint och prydligt på sängen. Väskan är packad.

Man vill ju ha ordning oh reda.



peace

Födelsedagsfirandedags

Nu åker jag snart & hämtar lillstrumpa som ska bli firande hos mor & far.


Trött är jag.

Nysolad med.





peace

Lite bilder från mitt liv (:


Honungpomelo rekommenderar jag till alla att äta, supergott! Men man ska bara äta själva köttet, verkligen BARA köttet, resten är segt.


I tisdags mös vi hela dagen med att sätta upp hyllor, städa, köpa fönsterlampa & borr..Fredrik borrade fel, spacklade och borrade sen rätt :P hihi, snygg spegel!


Fint med trådgardin <3 Fredriks klocka är asnajs.


Snäll är han också som lagar supermiddag just nu (: Någt med svartpeppar;)


Handlade på Gina idag för 346 spänn. Prima.. måste nog begära fler garderober..och galgar.


Mat.


Peace

Nej jag har inte åldersångest

Tutelitut, jag blir 21 idag.



peace

Statusuppdatering

Fredrik mådde illa i morse
Jag mådde rätt ok

Långpromenad(tyckte jag, tycker promenader känns tråkiga utan hund)
Glott TV från 15-19
Jag har smakat honungspomelo, svingott
Fredrik är rastlös och skruvar upp skåp (:

Jag ska avsluta mitt personliga brev till polisen och skicka in senast ikväll, imorgon stänger slussarna.



peace

Tisdagsstädning

Idag ringde Johan frå kronovall och jag släppte bomben att jag inte skulle jobba hos dem i sommar, för det är nu bestämt att jag ska till Gotland och jobba på vadrarhemmet igen, vilket är suuuuuperroligt. Kommer längta som en gris efter Fredrik, men vi löser det med hemresor, ditresor & massor av telefon... har fått nytt headset till mobilen också. (:

Jag har även städat hela lägenheten och jag tvättar.. känns som om jag alltid gör det.


Mer to do är följande

laga cm jeans
skriva personligt brev till polisen
just idag ska jag hem och ta hand om Lara en stund också
sätta upp hyllor, nyckelskåp och speglar
få hit säng och datorbord
sy kuddar/fodral

inte köpa kudde för 4000 (såg ni hollywoodfruarna igår så fattar ni)


JAG VET ATT JAG MÅSTE GÖRA NÅGO ÅT DESIGNEN. Men jag har inte ambitionen till det nu.

Match mot falköping

Idag åker vi opp till falköping för att spela lite, alltid skoj med match. Inställningen måste man ha i alla fall.

Plus idag

Munkte
kokta ägg
torra kläder
hyfsad morgonfrilla for once

Minus idag

kaffet är slut
yogurten också
flingorna med
brände mig igår.. i solariet.
Vara ifrån Freddin..



Lyssna på Lady GaGa - Lovegame (gärna remix)
Bra låt.



peace

Morgonpigg

Jag hällde precis persikoygurt i kaffet.. suck.

Sitter och gör upp et tschema för hela laget nu, i nästa vecka ska vi nämligen utföra styrketester i någon form av vetenskapligt experiment. Intressant? Ja, för det är spänst & muskeltester :P

Sen sk ajag lämna tillbakafias jacka, köpa en topp till karolina, tvätta, slinga fias hår och spela match kväll, tjoho.



peace

Langar pepp

Helgen var inte jättepepp, utom igår när Fredden och jag sov länge(halvlänge), pysslade i lägenheten tillsammans, var på tårtkalas etc (:

Nu langar jag ny pepp på att snön töar utta satan! (: Regn, plusgrader.. att det ska bli storm imorgon försöker ja ignorera. FU Xynthia.


Ska in och lämna böcker och glo i affärer..eventuellt leta upp något att ha på Lördag när vi skulle på releaseparty i malmö. Jajajaja, jag har match på söndag, det blir tidig kväll..men man kan väl vara fin för det?


Peace!