Man blir sjuk av vila

I alla fall jag blir det har jag konstaterat. Tog första veckan från volley helt fri från all träning, i måndags började det kännas tort och riva i halsen. Ingen feber dock men det har bara blivit värre nu för varje dag som gått. Idag har mandlarna på ena sidan halsen svullnat sådär härligt ni vet.. Och så är jag utan röst lite där och då. Mindre kul.
Om 2 veckor är det äntligen dags hoppas jag, väntar på att min hyresvärd ska ringa och ge mig klartecken att få flytta in..! Galet spännande, galet läskigt!
Peace

Det närmar sig

Annandag Jul idag och om 2,5 - 3 veckor så är tanken att jag ska sitta i min nya lya. Jag har ju längtat så kroppen skrikit och huvudet är i princip redan flyttat. Nu när man tänker på hur nära det är så blir man ändå lite kall i kroppen. Kommer jag klara det själv..? Klara Mig själv..? Det känns väldigt spännande och läskigt på samma gång. Jag, äntligen, 22 bast ska klara mig själv... Jaja, den som lever får se!
Kul ska det bli!

Det är väldigt mycket grejer att packa bara!
Och imorgon blir jag troligtvis med bokhylla också..blocket ni vet. Blev med soffa häromveckan, snälla kompisars föräldrar ni vet.

Blev med Kaffekokare till jul, det enda jag egentligen behöver nu är en dammsugare..


Idag ska jag äntligen få träffa Emma, inte träffat henne sen min visit i Oktober i Uppsala. Idag blir det däremot en promenix nere vid Mälarhusens strand. Det påstods att vinden ligger på så stranden ligger i lä, det får den mer än gärna göra även idag.

Ikväll blir det Tacos med Alex! :)

peace







Det gör inget att tiden går lite för fort..

Dagarna är snart så korta som de kan bli, i alla fall i den här delen av världen. Idag hann jag bara gå upp, åka till Anja och snacka lite skit, för att sen få vaderna(och övriga kroppen med men mest vaderna) mörbultade av hennes magiska händer som gjort mig bra i kroppen innan..! Hu vad spänd man var i vaderna! Hu!
Sen hann jag bara halvvägs hem innan det började mörkna..så var det slut på det dagsljuset :( Egentligen gör det ingenting då jag inte kan längta mer efter att få flytta snart, till min alldeles egna lilla lucka..!
För tillfället sitter jag med en slinghätta på huvudet då jag i vanlig ordning fått smått panik över mitt lätt cendrétonade hår som ser allt för grått ut såhär års.. Fick ju ingen sol på det i somras så det är bara att gilla läget och snällt slinga det.. Stackars hår..

En vecka kvar till jul

Och jag har fortfarande klappar kvar att köpa.. Och en budget som är så gott som noll. Men det ska säkert lösa sig..! I förrgår kväll skickades kontraktet och är det kommer tillbaka igen så ska första hyran betalas in..sen  är det bara att börja flytta in när de rivit ut badrummet :) ski bli så himla gött! Tänk att få vara hemma knappa 15 min efter att en träning slutat. HELT OKEJ enligt mig! Kan knappt bärga mig tills jag får börja fixa och inreda heller! Det har ju väckts något sådant märkligt i mig att jag gillar att inreda..sjukt konstigt ;) haha!
Saker som fortfarande står på "att köpa" listan är dubbelsäng(140 eller 160.. Inte bestämt än), en Expedit-bokhylla(stor), ett par golvlampor och en bäddsoffa.. Rigemannaliv är väl kanske inte tal om precis..

December 2011

Det som hänt den sista tiden är väl mycket av det bästa och en del ont här och där. Det som gjort ont var väl att jag inte kommer få tillbaka en förskärare till mitt knivset som jag fick av mor.. Och lite väskor som var farmors. Det var det affektionsvärdet, tack så jävla mycket.
Men inte deppar jag ihop för det för jag har träffat en av de mest underbara människorna på det här jordklotet och man får säga vad man vill men där är mycket som inte har nån lag. Och varför inbillar sig folk det hela tiden? Där är nog väldigt få som ärligt kan säga att man följt den sociala "lagboken" hela livet..finns där det så stackars dig, jag vill inte umgås med en så tråkig och livlös människa som dig :) detta är inte menat mot någon specifik själ utan detta är bara skitsnack som jag tror många håller med om nånstans där inne i hjärttrakterna, där bakom där djävelskapet håller till.
Jag har hur som haver fått tag i lägenhet,  en etta i Trelleborg, mysig som fan är den ocksåmoch när jag fått ombesörja den med kärlek och pynt så kommer nog de flesta vilja titta in om på en kopp kaffe, ta med kaka!
Det jobbiga i decembertider är juden ekonomiska biten, man vill ju handla allt till lyan på en gång.. Men mitt i allt ska ju klappar handlas, bensin ska tankas, mat ska köpas.. Och licenser och div. Till volleyn skulle ju betalas nu med.. Går väl inte riktigt ihop kanske... Roligt att titta på möbler i alla fall, att man bytt ut lägenhetsannonserna mot möbelannonser :))
Nu ska jag läsa lite Lasse Wierup. Ligga och läsa har jag inte kunnat göra på rätt många evigheter nu.
Peace