Gammal flamma

Väl hemma går man ju igenom alla garderober och till min stora förvåning hittar jag pappanalle.. En nalle jag fick när jag fyllde 1 om jag inte minns fel.. Äcklig och sliten är den, har ju överlevt en hel barndom med diverse kräk och andra behandlingar(frisering av tassar) och han har säkert dränkts i mycket dregel nätterna igenom.. Nu när jag tog honom i min famn igen kände jag hjärtat slå en extra gång och jag var plötsligt liten igen.. Ett litet och korkat ljushuvud som inte visste att världen var så stor och liten på samma gång..


Tillbaks på ruta ett

Jaha.. Det finns inte så mycket mer att säga än att jag är tillbaka där jag en gång var. Hemma hos päronen igen. Söker lya i Svedala. Där är mycket som är konstigt och det är aldrig roligt eller rättvist med krossade hjärtan.

Men nånstans tror jag att det var bäst såhär.

Äntligen Uppsala!

Jodå, äntligen är man här! Anlände igår morse trött som ett barn då man bara sovit ynka 3 timmar..då vi renoverade färdigt(i princip) rummet under oss.. Stackars Magnus var tydligen nervös över att inte kunna underhålla mig under dagen då Emma var på jobbet, så det blev en massa fläng och udda diskussioner.. Men det var trevligt det med men inen sömn under dagen som jag hoppats att jag skulle kunna klämma till med :p men varför komma hit för att sova.. Nja!
Hur som helst blev det pizzabak och vin igår till lite Juno som är en minst sagt både gullig och konstig film.. Emma kroknade i min armhåla där vi parkerat på luftmadrassen som ja även sov på inatt..som läckte.. Sov som en prinsessa trots detta.

Idag fick jag frukost framdukat och serverat, det var nästan så en tår ville klämma sig fram i ögonvrån..men icke! Men det var både gott och mysigt! Efter en välbehövlig uppfräschning i duschen, då man såg ut som ett lik, så bar det till Ikea där jag hittade lite roliga tyger till ett lapptäcke som emma vill sy åt mig(service!).. Efter det åkte vi och hälsade på Mälaren vid Skarholmen, vi satt ute på en vind, skev och gnisslande brygga och åt julkola meda vi tittade ut på vattnet som solen bländade oss igenom.. Vinden var iskall så händerna var väl snäppet innan de skulle trilla av.. Inte lätt att vara lång..tar tid den där cirkulationen..

Nu snart ska jag sätta igång med my specialty, flygande jacob.. Mmmmmums! Ska söla i soffan en liten stund till bara, sen efter mat och dyl ska tygerna tvättas som ska användas till lapptäcket! Kanske till och med lägger upp en bild..!

Peace

Yoü and I

Lady Gagas nya för övrigt...helt okej hittills.

Onsdag idag, ledig men kommer fylla den med guess what?! Jo, slipa och spackla förhoppningsvis en sista gång. Okej, en sista slipning sen men sen ska väggar och tak vara redo för grundmålning. Hoppas kunna bli klar i nästa vecka.. suck!

Ikväll är det efterlängtad träning också, det kliar i fingrarna! Kanske att man få kontrakt & dyl klart ikväll med. Hade suttit fint.

Tappade skrivlustan lika fort som jag började.


Btw, innan jag går. 15-18 okt är jag i Uppsala hos lilla Emma. Tänkte det var dags att hälsa på innan säsongen drar igång..kommer inte ha många lediga helger över när seriestarten passerat. Plus världens roligaste jobb på det..!

peace

Här kommer något till dig Lennejja

Titta här Linnea Mikaelsdotter-Grönros..Så ska du få se!


Ny vecka, nya tag

Spackla och slipa är väl vad som står på schemat som vanligt.. Idag tänker jag dock inte lyfta ett finger där nere eftersom ag sov nu till 10, och vid 13 ska jag infinna mig hos Kenpo där Reba väntar med min plattång så man kan se nåt sånär normal ut när man åker till jobb i eftermiddag. Kvällspass hela veckan utom helgen då man ska upp i mördar-tider igen för att logga in.

Det var ju så varmt och skönt precis, känner mig lurad. Bladen gulnar utanför.. Inte hann jag klippa gräset en sista gång heller..



Nu frulle!

Höstdeppen är påträngande

Stundvis känner jag mig väldigt likgitlig inför allt och all anda går liksom ur mig. Nästa stund är det som vanligt igen och allt är bra.. tills likgtltigheten är tillbaka och sparkar på mig. Är detta höstdepp 2011? Är det allt fixande med lägenheten under, huset och all träning, jobb och diverse extra överallt som kroppen nu menar börjar bli för mycket? Kom igen, jag har haft betydligt högre tempo i mina dagar?

Hur som helst..vi sliter på med lägenheten under och jag kanske ser början på slutet snart. Idag ska det slipas en sista omgång..efter lite spackel kring fönstret. Vi ska inventera grund och toppfärg också..kanske kan börja måla redan ikväll, hade varit skönt i så fall.. Takfärgen kanske också hinns med. Ett måste för idag är ju en ny haogenlampa till arbetslampan så vi får rättvist ljus att jobba i..

Nu...frukost.