Mer musik

Tackar Pysen för denna, lyssnades på ett par gånger på väg hem efter bombar-träningen igår..!



Nu går den liksom inte bort från huvudet...så ser ni mig digga lite så är det troligen den jag diggar till i huvudet...

This will make you love again

Med risk för att på nytt framstå som en 14 åring tös med mörka ringar under ögonen, svartfärgat hår, tanig kropp och jordens sämsta självförtroende så tipsar jag om ett band som jag börjat gilla..




Låten i videon, med käraste Imogen Heap och "This will make you love again" är de som lyssnas igenom först.. från min sida då.


peace

Jobbveckan slut och en ny börjar.

Det har minst sat varit en lång jobbhelg. Sömnen har sinat smått då fredagkvällen inte gav mig någon ro och lördagkvällen skakades om smått efter jag gått & lagt mig. Bara på ett bra och lyckligt vis iofs, men tillräckligt för  att jag skulle vara trött igår på jobb. Fredden kom ju hem i lördagskväll & jag blev så glad att tårarna kom.. inte lätt att vara den känslosamma typen alltid..

På onsdag jobbar man först igen och innan dess så skall diverse trädgårdsarbete, slit med murning, grävning, etc hinnas med. Även lite träning med Svedala igen(!!!! :D).

Hann bränna lite uppkok till mannagrynen medan jag skrev här & pillade med inomhusfontänen..

Såhär ser det ut för den som undrar.

Trädgården var det som väntade ja..

peace

Friday I'm in love

På söndag kommer äntligen min lilla älskling hem igen! Ska bli så skönt, är dålig på att vara ensam..all energi går liksom ur en och tystnaden hemma gör mig smått galen! Blir omotiverad att göra saker med.. trots detta kämp har jag ändå städat lyan och tvättat igenom en del. Fick även besök av Krillan och Milton :) Fika och lunch hann vi med & lite skitsnack om både det ena och det andra..


Helgen i övrigt kommer bestå av jobb, 2 x 12 timmarspass.. kommer vara måttligt död på söndagkväll då Kakan och jag pratat om Veronica Maggio i Malmö.. Får se hur det blir. Ev. är även hon halvdöd efter spektakel på lördagen..


peace

Lite bilder, oredigerat.


Påväg till Bunge


Varning för drakar?

Värdpar + minstingen


Gänget


Fina Anki


Myshund


6 somrar av mitt liv <3


Kvarglömt.


Fin Öij


Äckelpäckel


Stort äckelpäckel


Tomorrow låter lockande..


Hittade skyttegravar..





















Peace





Tankeställare..

Jag kan fortfarande inte lyssna på fix you utan att näst intill grina..




sjukt.

Irritationsmoment och mardrömmar.

Något som faktiskt gör mig förbannat irriterad är när folk börjar påpeka saker som kvinnogöra eller ifrågasätter om saker har med könet att göra. Visst, killar kommer alltid bestå av 30% mer muskler än kvinnor och kvinnor kommer alltid vara den som föder själva barnet. Men om vi struntar i såna biologiska saker och faktiskt tittar på saker som..exempelvis kunskap. Kunskap är ju lika oavsett vem som lärt sig den. Och är man ung & stark så klarar man kanske ta i mer än äldre. Det har inget med kön att göra.
Blir förbannat irriterad och störd när folk påpekar fullkomligt onödiga saker.. Ännu värre när både kvinnor och män påpekar det.. Trodde den sortens människor var en utdöd ras vid det här laget.

Inatt drömde mardrömmar. Om Jobbet. Negativt, nja.. asså det var väl inte negativt på det viset..men det råkade utspela sig där i alla fall. Jag hade hur som helst full jobbmunderng på, dock utan kommunikationsmöjligheter. Jag gick igenom ett par rum/korridorer som egentligen inte finns på riktigt men de fanns i min röm och jag gick & tände manuellt för att rörelsedetektorerna inte fungerade. Ser två män som beter sig mysko och jag kliver fram mot dem och säger barskt åt dem att sluta upp med det mysko beteende de höll på med och att det inte var lämpligt att de blev kvar. Sen vände jag stegen mot en korridor där man passerar x antal gånger varje dag då en av männen ropade "Du, vakten!" och började sätta av mot mig. Då tog jag mna ben & sprang nerför korridoren och benen var tunga som bly och det enda jag had ei huvudet var att jag var tvungen att dra kortet och slå koden innan jag var på den säkra sidan igen.. halvvägs genom korridoren fick jag panik och skrek lagom högt för att väcka både mig själv och min lilla fredde... som blev måttligt irriterad av att bli väckt klockan 4 på morgonen.. hm..otäckt.
Men ganska skönt att kunna krypa närmre en varm famn och somna om igen..


Över till något helt annat.. Imorgon åker jag till Gotland som tidigare nämnt. Har kameran med mig, ska försöka fotta så mycket jag kan :))


over & out

Två arbetspass till

Tjiiiii vad jag längtar! Ska bli såå roligt även om det bara är över helgen. Jag njuter av tanken! Gotland, hjärtat, here I come :) Måste ladda och tömma kameran med så man kan ta lite rättvisa bilder :)
Två arbetspass, sen packas det för avfärd fredag förmiddag!

Och över till något annat.. måste göra något här med designen snart..har lovat och lovat men inget har hänt.. Har börjat få ideer igen och kanske man ska börja kolla igenom och lära sig hitta bland koderna igen. Hade nog varit något åt det positiva hållet..
En idé hade jag i alla fall.


Nu ska jag knoppa & se på blixtarna utanför fönstret.

over & out

På fredag!

Åh! Äntligen! Som jag längtat och saknat så åker vi äntligen till Gotland på Fredag! Även om det bara är över helgen så ska det bli underbart :) Har lovat mig själv ett dopp i hemliga brottet i Ar, alldeles för mycket frukost och massa lek med barna :) Fredrik får helt enkelt hänka på :)

Det som känns lite jobbigt med gotlandstrippen är att jag åker hem ensam :( För att Grabbarna grus ska till Roslagen & fiska.. och jag ska hem och jobba.
En annan gång kanske.. Får ta en sista minuten i vinter kanske :)


Vår frys har havererat.. inte värre än att det frostat ihop så vi får frosta av.. Men där finns otroliga mängder mat i frysen, that's the problem... måste äta upp innan vi frostar av ;(


Huja.. nu ska jag bege mig på att göra en giant köttfärslimpa..

peace

4 Augusti

Klockan ringde vid 0310 inatt. Upp & hoppa och masa på kläderna & tjafsa runt håret i något som inte hänger fram i ansiktet. Vällingfrukost (fullkorn, vuxengrejer, osockrat) och sen iväg i gryningen.
Har väl inte riktigt vant mig vid de där tidiga mornara än, kanske inte gör heller.
Sommaren har sprungit iväg och jag vet varken upp eller ner snart. Hoppas på något fortsatt i höst, annars vet jag faktiskt inte vad jag gör.
Om ett par minuter ska jag köra mot simrisham & pressa på stranden med Erika. Det var faktiskt inte igår. Det är alltför många år sen sist vi sågs vilket är synd. Men var och en har väl haft sitt att sköta. Behöver lite sol med för den delen.. och ligga & prata igen allt man missat, under ett par år, på en solig strand är väl inte fel kanske?


Detta är ännu längre sen.

Elva-åring ensam i vildmarken kring Kebnekaises fötter..