Högskoleprov

Nu har jag precis bränt 350 riksdaler på anmälan till högskoleprovet. Den 25 oktober är det och a.. det ska bli intressant. Men jag har ju blivit antagen och börjar på Lärarutbildningen imorgon? Varför nu detta..
Jo, jag har börjat tveka. Jag är nog egentligen inte hon som rättar prov dagarna i ända, tjivas med ungdomar som inte kan koncentrera sig eller förklarar samma sak om och om igen för en elev som inte fattar.. Eller är jag det? Jag ska hur som helst prova och se om det är intressant och roligt nog för mig.. Annars hoppar jag av och läser Kriminologi och Samtals & intervjuteknik med makt och genusperspektiv..och efter det då?
Jo, det är så att jag funderar på att bli polis. Hundförare, MC-polis.. Något utav det. Så nu gäller det att komma iform så jag kan klara de där testerna och så får jag hoppas att de tycker jag är lämplig nog att gå utbildningen.. Växjö, Solna eller Umeå då.. eh, vad är det för dum fråga? Du läser en snögalen människas blogg.. Lätt Umeå.
Snö, massor av snö, kallt massor av kallt..
Jaja, vi får se. Första dagen på lärarlinjen imorgon. Får se om det är något. Ska hursom upp vid 5. Ska vara på högskolan 0815. TJOHO!

hej

Foundation på läpparna..?

Jag stod i garderoben inatt, första gången på aslänge..trodde jag skulla screwa det helt..men icke. Min kära Hångelberg hade låtit mig se tillräckligt för att ja gskulle komma ihåg. Fick lite support på slutat också av guldbarnet Charlie. Under kvällens gång var det ett par tjejer som trivdes i mitt sällskap och som var tionde minut skulle ha mer foundation på läpparna.. WHAT?! På läpparna?! Varför gömma läpparna så det såg ut som om man bara hade ett hål in i huvudet käpprätt upp & ner? Don't get it..
Fick även träffa sunshine igen som jag egentligen hade glömt bort.. Blev sjukt glad att få se honom i alla fall! Han lever upp till sitt smek fullständigt! (För övrigt jag & sara som gett honom smeket, känner inte till om någon annan också kallar honom sunshine) Fick lära känna ytterligare en Johannes som var trevligare än jag trodde och jag kommer få lov att bestämma när jag vill jobba under hela hösten, ska bara in & kolla schemat på hemsidan. Det är chill (:

Imorgon börjar plugget och det känns minst sagt konstigt..skulle egentligen bara vilja dra härifrån. Vart vet jag inte.. suck.


Ut & springa jepp jepp.

Gårdagens och idag

Igår hittade jag en väska som mom köpte för typ 10 år sen, skitsnygg och helt oanvänd(!) och inte nog med det så hittade jag en av farmors plånböcker och jag va rinte sen att flytta över mina kort och lappar och skrammel till den. Skitsnygg! Loves it!
Idag ska det bära mot lund så jag får inspektera Viktors nya crib (som han kallade det?), ska även försöka ta en tur i stan och se om min vinterjacka kommit än.. Ja, jag vet men jag vill ha en nu! haha (:

Garagelektion igår, gick bra, skulle bara sitta och lyssna och komma med bra kommentarer och frågor som alla tänkte..
Sen repanmöte som varade i 2 timmar, sen bar det till Krillidill där vi såg "The girl in the park"..en film jag INTE rekommenderar. Storyn HADE kunnat vara bra, men det var den inte..

hej

Alone under stormy skies

Just nu.. skulle jag bara vilja vara, exakt där du är. Ta din hand och vandra in i natten.
Bland inga andra, där ingen vet, ser eller hör. Så jag får förklara..
Du är nog en av de jag skulle kunna tänka mig dela mina
dagar med. Alla mina dagar. Den känslan har
jag i kroppen och har haft den där.. ett tag nu.
Hur länge det består vet jag inte.
Men känslan har funnits där och aldrig har någonting
känts så självklart.
Jag tänker på dig för mycket.
Men det vet inte du.
För jag har aldrig sagt det.
Och nu kan jag inte säga det längre..

Jag kanske kan en vacker dag igen.
När det passar sig att uttrycka det..





Jag lever halv sålänge. Det är okej.

av och på - läge

Något av de äckligare sakerna jag vet är att vakna och dra in så mycket luft man bara kan, just för att det känns som det första andetaget och det enda man får ta för resten av livet. Detta händer de gånger jag är så utmattad att jag sover och mitt sovande är ett tillstånd näst intill medvetslös. Det är äckligt, dvs äckligt som i läskigt. Jag hade ändå ställt klockan på ringning vid 0900 och jag brukar alltid vakna före klockan, typ runt 8 för att vara säker på att komma upp för annars känns det som om dagen försvinner helt och hållet för mig.
Det konstiga var ju att jag inte var trött när jag gick och la mig igår utan jag gick bara och la mig för principens skull, det är natt, då sover man. Klockan var då 0100 och mom och jag hade njutit av en bra stephen king film, Nyckeln till frihet.

Jag blir irriterad på folk som inte klarar av att vara ensam (du är undantag emma <3), jag menar förstås såna som raggar på allt som rör sig och som konstant, desperat HELA tiden ska försöka få ihop en fika med en, ett första steg till nånting så att han kan slippa vara ensam, ha en tjej som kan flytta in till sig som kan sköta det där han inte orkar göra hemma..dvs disk, städ och tvätt. No, thank you.. jag blir less.
Vad är det som är så hemskt med att vara ensam? Det är så många som drömmer om att hitta någon att dela sina sista dagar med, skaffa hus, barn och bil och allt det där som alla vill. Resa överallt och göra massa konstiga saker.
Vad vill jag då, ingenting eller eftersom jag är så kritisk mot de som har de här drömmarna? Nejdå.. jag har drömmar jag med men det är ju med mig själv.. och en hund. Jag vill ha en italienare, en snygg lägenhet i sthlm med högt i tak, ett hyfsat jobb, inte för mycket i lön men inte för lite heller. Att längta efter saker mår man bra av, man blir gladare när man äntligen få det. Jag vill njuta av det jag gör och trivas. Det är väl det viktigaste? Haha! Jo, men serro? Mycket i lön gör ingenting men att tycka det är roligt är väl ändå viktigast och då jobbar man för det man vill göra? Om man någonsin kommer på vad man vill göra? I alla fall, stockholm, en italienare, en snygg hoj och en smal midja, dvs att jag ska extraknäcka på ett gym. Träning är av hög prio i mitt liv, för den som inte visste. Men jag behöver inte en pojkvän, flickvän för att göra allt det där? Eller gör jag det?

Jag lämnar frågan öppen och säger att som det känns just nu så kommer jag vara ensam för resten av livet. Och det har jag inga problem med (: Fast jag är ju bara 19 bast. Haha!

På tal om ålder, det är nu jag börjat känna mig stor för att det nu är dags att kasta sig ut i vuxenlivet. Just det där att det är dags att göra något nytt gör dock att jag känner mig liten, så jävla liten. Det är bara 19 år..Jag har inget annat i bagaget än skolan och lite sommarjobb?
äsch..

hej

It came out of the sky

Som nämnt innan så övningskörde jag MC i torsdags, tränade därefter Combat.. Vilket var sjukt efterlängtat, jobbigt och svettigt. Precis som det ska vara, därefter blev det lite Core så man får bukt på ryggen igen.
Igår mådde inte min mage alltför bra måse jag säga.. det var ett krig mellan mig och magen, jag ville äta och var hungrig som ett as men min mage tvärvägrade och skicka ut det igen.. ehe, trevligt att skriva här. Mom kom med medicin vilket resulterade i något väldigt nära besläktat med tarmvred vilket gjorde att jag fick gråta mig till sömns vid 8-9 slaget.. blev senare väckt av Viktor som ringde, han traskade runt i ett trapphus på ett hotell nånstans i sthlm..
Idag då, jag vaknade kring 7 och var ovanligt nog pigg nog att inte kunna fortsätta sova, drar på mig lite paltor, äter frukost bestående av krossat knäckebröd i hälsofil (allt för att vara snäll mot magen..) och packar iordning väskan och kör in till stan i ÖSREGN. Spelar beachvolleyturnering i ÖSREGN och a.. frös arslet av mig i ÖSREGNET. Fick se ett ansikte där som jag inte väntat mig men som jag faktiskt njöt av.. och när han bytte om, tjoho! Haha!

Väl hemma så har en het dusch aldrig varit med inbjudande och en stor, het kopp kaffe.. Kan man bli lyckligare? Jag är till och med varm om fötterna nu.. till och med händerna är varma!

Nu ska det städas!


tjipp

Mc-körkort

Idag ska jag då till Tettes och ta min första lektion hos dem. Har redan pungat ut hur mycket som helst på den förra trafikskolan och tycker ändå inte att det gav någonting.. Får se hur mycket till de tycker att jag ska köra sen innan det är dags att köra upp på nytt.

Kortade av håret lite igen för att få tillbaka mitt vanliga spejsade hår jag hade i somras.. minst sagt skönt! Någon som har nåt förslag på styling till håret som man kan göra om hur många gånger man vill? Utan att det är vax?

Yes, I like it.

Nu måste jag peta
i mig något mer
vettigt så jag orkar
koncentrera mig på
körningen & träna combat ikväll
som för övrigt ska bli JÄÄÄÄÄVLIGT ROLIGT!

Skriva lite i kalendern också..som är jävligt snygg.. (:







Hej

MBC

Pysen & jag ska börja träna beachvolley inne i malmö! Det ska bli sjukt intressant och roligt! Spela i open's och allt möjligt..undrar hur mycket såna turneringer det är under vinterhalvåret egentligen.. Ska läsa på lite regler sen är jag fit for fight :D


Efterlängtad kalender.

Imorgon kommer förhoppningsvis min kalender som jag beställt.. Den behövs verkligen, känner att det börjar bli mycket att hålla reda på i huvudet nu och det är bara den här veckan jag försöker hålla reda på.. måste alltid tänka till på morgonen vad som händer..totally sick!
Hittade en poncho, ett brunt linne på gina, ett mönstrat linne på monki (25 spänn ffs!) och en udda tröja på Weekday med vågad rygg för 88,50 spänn typ ;D Love youu!
Storstrumpa fixade vinet för imorgon, gott!
Nu ska jag bara inhandla ett par svarta kawasakiskor på TS imorgon.. & en stay in place bh..

Jag tänkte spränga en sjua till den 1 september..

Jag
Tände en eld för dig
Och nu brinner hela skogen.

Planerna
  •  Tisdag, springa till frukost, sen ska det handlas kräftor för skivan hos nilsson, ska även handla skorna..
  • Onsdag, Body toning, sola, vid 13 ska det övningsköras MC, jobb på YES på kvällen och möte
  • Torsdag, klippas 0945, sen ev. åka till simrishamn, combat och core på kvällen
  • Fredag, sovmorgon, springa, åka til lstan & handla småfix för lördag, träna BP, ev. åka in till malmö och se familjen
  • Lördag, volleyturnering vid saltan, fett roligt ska det bli! Fest på kvällen..? Någon?
  • Söndag, sova och träna

MAH

Idag ska man in till Malmö och försöka hitta rosa hårspray för Lördagens aktiviteter. Även något fint att ha på sig på kräftskivan imorgon. Gärna ett par skor också. Klockan ska lämnas in på lagning. Det är även öppet hus på Lärarutbildningen ikväll som jag & Emma ska sällskapa på. Inte för att vi nånsin har träffats innan, men det är skönare att gå med någon (:

Kanske har sagt det 5 miljoner gånger vid det här laget men jag har äntligen ett fast lag för Lördag! Så jäkla glad och lättad!

Nu ska jag göra mig iordning och åka till ystad och ta ut mina 6 '' i restskatt. Jo, man tackar.


tjipp

Första Fredagen sabbad, andra välplanerad och efterlängtad.

Ja igår då..blev inge billie för min del. Tråk. Men de spelar fler gånger i livet hoppas man.

Nästa fredag är det dock kräftskiva planerad från 1400 hos fru nilsson. En för övrigt jävligt härlig brud med bara bra inslag! Sen ska det bäras till malmö och jag ska skrika till familjen som nyss tog mitt hjärta. Massa bra, men SMK.. njae..jag förstår mig inte på den sortens noise.. Varför har ingen berättat om Familjen innan? Eller har jag bara omedvetet bojkottat dem för att alla älskar dem?



Dagens erkännande; Jag har aldrig varit på en fullfjädrar kräftskiva. Nej jag räknar inte kräftskiva med familjen som kräftskiva eftersom mamma fixar allt.
Nu menar jag sånt där när man tar med eget knyt och dricker så det sprutar ur öronen och skrattar käken ur led.
Nu ska jag handla smått & gott för kvällen. Nyttigt.

tjipp

Going down. Must go down..

Jag oroar mig för emma som fan.. igen.

Jag oroar mig för mig själv.

Jag oroar mig för hösten.

Jag oroar mig för min kropp.

Jag oroar mig för tiden.

Jag oroar mig.. för.. allt?

Jag har en konstig känsla i kroppen.

Det sa klick. För en lite liten stund sen. Det där negativa klicket. Eller var det verkligen det?


Ikväll ska jag till Jeff efter jag hämtat mamma på jobbet, ska bli JÄTTEROLIGT! Man har alltid så jävla roligt med den där pricken! Vi ska se morgan pålsson, jumper, hannibal rising och massa andra gayfilmer! Hahah! Vara nyttiga grisar, dippa paprika, morötter, gurka och sånt! Och lättgräddfil typ (: skitgott ;D
tjipp!

Kalender.

Snart dags för skola igen, har beställt en kalender för onödigt mycket pengar..men så mycket som jag använder den så kommer den bli ovärderlig. Inget liv utan kaldender, den finns alltid där och används varje dag. Kommer älska den här mer än någon annan. Just för den.. är så fin.. åh.

Jag längtar tills den kommer i alla fall.

Nu ska jag och min snoriga näsa krypa ner i sängen.
Bli friska.
 http://personligalmanacka.paulanders.com/ <-- beställ en kalender här!

Visiten på gotland.

Gotland hela sommaren som ni säkert vet vid det här laget och besök av Lemuhr de sista dagarna som filmade konstant hela tiden med sin lilla kamera.
Och här är resultatet. Musik valt av mig, klipp av linn. (Notera texten i låten "some might say that we will find a brighter day", jag kör så hårt på det nu och för alltid. Så himla bra och den enda låten jag nynnat konstant på så himla länge)




Känner mig very special nu när jag får vara med på film (:

färre än 2 på 36..

Sömn, som jag är så beroende av, kan sova när som helst, vart som helst. Fast inte igår när jag hade tänkt ladda för kvällen..vilket satte mig i ett fett dilemma då jag började gråta för jag var så trött.
Men jag tog mig i kragen, gjorde varm choklad & krängde mig bort till bussen. Och det är jag minst sagt glad för. Träffa Julian, Aaua, Hångelberg, anton, malin, emilia, erik, fluff.. ja massa (: som gjorde mellankakan väldigt glad här! Åh!

Nu är det dags att ta tag i rummet, göra det fint, iordning och städat.. så jag mår bra i mitt sinne igen.. Så kommer mamma med jordgubbs strepsils sen.. Perfekt!

tjipp.

Stockholm

Nu sitter jag på centralstationen i stockholm.. och är hur slut som helst, fällde en tår.. av flera anledningar. Däribland att jag är hungrig, att jag inte får någon morgonkram av Isak & David idag, att jag inte får jäklas med micke eller skoja med anki.. och för ett meddelande jag fick på datorn.. men det har ingen annan något med att göra.
Mitt tåg hem går om en halvtimme och jag tänkte köpa mig en liten frukost innan jag kliver på tåget.. Även om jag hellre hade stannat i huvudstaden ett par dagar först..
Det var lite småkusligt när vi först kom hit, jag och linn.. Ingen var riktigt vaken och det var näst intill tomt på hela stationen..Nu är folket här igen dock.. känns bättre. Så som stockholm ska vara, fyllt på folk.
Gravida kvinnor, uteliggare, rockare, punkare, medeltidare och trendnördar.. en man med en konstig cykel? Och ett par med roliga hattar på sig.. och konduktörer så det sprutar ur hörnorna.. tjocka människor..smala.. långa och korta. Det är sjukt vad anonym man är här, inte en jävel vet vem man är, vart man kommer ifrån eller hur man ens kom till.

Frukost.

Hemgång

Nu har jag längtat hem och haft min löjliga nedräkning..
Blev ridning idag och jag fick äntligen rida min underbart röda Sajli.. som minst sagt var sååå underbar som jag räknat med! Så glad! Så glad!
Linn kom i torsdags och jag har minst sagt haft mina bättre dagar med henne här! SÅ mysigt! möö möö! haha :D
Det har varit såå braa så braa.. nu laddar vi för bussen som avgår från kronhagsvägen 2305.. Landar i Visby 0020 och sen går vår båt 0050..
Åh.. båt. Shit, jag ska hem. Jag ska verkligen hem.
Det kändes såå konstigt att säga hejdå till barnen mina..som är så söta. Älskade, underbara barn.
Men de kommer till mig i höst, det ska bli roligt! ;D Wie!

Nu ska jag ladda, bädda ur sängen och göra mackor..

ses imorgon i ystad.
1203 landar jag på stationen.

tjipp

Stockholmsbesök.

Var inne på Lemurens blogg där hon lagt upp den här videon, som för övrigt var jävligt bra? Tycker ni inte det? Bra tryck ;D Blev tvungen att ta ner mer :D haha



Idag jobbade jag för sista gången den här sommaren, vilket jag egentligen trodde jag gjort igår, fast ja..blev mer jobb idag och man ska väl inte säga nej när de behöver mig..
Hur som helst så ska jag hämta lemuren om 3 timmar vid terminalen i Visby.
tjipp

Återseende.

Idag efter en omtumlande morgon så bar det ner till Rute stenugnsbageri där en viss liten Emil Grönlund satt med sitt fräkniga ansikte i en tidning. Den människan har man då inte träffat sen den 4 augusti 2006.. Det är två år. Vadå liksom?

 Vi tog Jettan ner till valleviken, strosade runt och pratade om mycket mellan himmel och jord, jag fick veta hur en tomt-utmärkare såg ut och vi tittade på hus som var på visning..
Jag köpte öven ett sjukt stort bröd på bageriet senare.. Varför vet jag inte.. men a, jag köpte det. Gott att ha sylt på :D hahah

Nu blir det filmtajm.



tja

   


Löjlig nedräkning

Jo, det är ju så..om en vecka..så är jag troligen i simrishamn vid den här tiden och lattjar volley med the hoes again! Och det ska bli sååå himla skoj.. grejen är att min nedräkning har kantrat och blivit löjlig.
Som exempel.
3e sista gången jag är i affären, titta alla i ögonen en extra gång..särskilt idioten i kassan som är så fascinerad av min ena chef, Micke som tydlgien har varit hans befäl nån gång i tiden.
Ett paket dadlar räcker i en vecka. Sista paketet vill säga.
Jag schamponerade håret idag, en gång till kommer jag schamponera håret. mycket schampo i håret vil lsäga så flaskan tar slut! Balsam i håret varje dag.. måste nog köpa en flaska till likförbannat.
6 mornar ska jag upp och äta frukost.
6 kvällar till ska David och Isak får godnattpussar.
Jag kommer bara tvätta en gång till innan jag åker hem.
Jag ska på personalskoj på lördag. Kaka-Linn SKA MED. ;D
Linn kommer på torsdag, nedräkning til ldet med! SKITGLAD!

Ja.. jag kom av mig där ett slag.
Barnen var otroligt gulliga ikväll, massa surbuttande och köttbullsmatcher och kramar och pussar.. och ännu mer surbuttande. De gör mig så glad.. såå jobbigt att behöva lämna dem :(

Internet har varit nere nu nån dag.. skitkass, CSN accepterar inte Nordea när jag ska logga in med e.. och äsch.. blä.

hej

Coldplay

..är ett av de bästa banmden som finns i världen. Det nya albumet, visst fine det är svinigt bra..
But still this one is my favourite..



Om 8 dagar är det dags att åka hem.. Stress.. jepp.
Ska bli fett skönt att komma hem.. mitt ute i bushen. Suck.
Kollar på vinterjackor. Längtar till vinter! Vill ha snö! Måste se till att få det i år bara.. haha, någon som är sugen på att åka snowboard med mig?