Shadow of the day

Ironin kan inte bli mer uppenbar, men det kanske gillas..

Fick en mysig julklapp/nyårspresent som jag sitter & lyssnar på.. track 11..

Shadow of the day.


puss & kram.




Nu ska jag fortsätta på min upptakt. <3

Äntligen är den klar <3

Fast jag kommer nog göra om den igen.. och igen kanske.. innan onsdag har anlänt :P
BERGIS!
Lite bilder kan väl inte skada trots att mor är fullkomligt värdelös på att hantera kameror.. märks verkligen att hon är född -55
Ibland gör det i alla fall.. som nu.

       

Och så snygg frilla & make up & hela kittet ni vet.. kan det funka?
Ursäkta beyoncé-röven.. ;(

Älskade låt..

Yes, Oasis är favoritbandet.

Men coldplay ligger på en stark andraplats.
En av de bättre låtarna skapade i denna världen.
Sitter & fixar naglarna (Nej, jag gör inte det hela tiden som du tycker Johan.. bara för att du inte har några ;) haha ägd)
Uppehåll från volleyn ju, måste ju passa på.

Skruva upp volymen och njut!


Du får inte knacka på min dörr.. om du inte är beredd att komma in..

Det har minst sagt varit en.. intressant helg.
Vi börjar från Torsdag, då jag först beställer parfym till mitt förråd.. På eftermiddagen bär det till tomelilla, massa film och mys och oerhört god lax-fiskgratäng(ja-aa med potatiiismooooos) innan det rullas till Tingvalla på isiga vägar.
Hela kvällen var det fullt ös, vet inte hur många tusen det tjänades i bara garderoben.. förstår inte hur folk kan vara så desperata att dansa röven av sig dagen efter julafton.. blev lagom med dricks om man säger så, tillräckligt för att täcka parfymen jag beställt och lite till.. Och vi delade jämt på 3 personer..
Var hemma runt kvart i 5 på fredag morgon, upp igen vid 1030..
Hursom så blev jag rätt avis på alla som var ute i torsdags så vi tackar Pysen (lovelovelove) för inbjudan till en sjukt trevlig förfest, galet ÖJA och mjuk soffa att sova i de få timmarna vi skulle få lov att sova på fredagkvällen/natten/morgonen. Kom i säng runt 0430 och upp igen vid 8.. för att åka till Lund och Malmö.. vilket egentligen skulle klassas med självmord med tanke på nattens bravader.. men jag fick lite smått & gott inhandlat men inga skor som var det huvudsakliga syftet.. Ångest, nyår på onsdag, har klänningen fixad (nästan färdigsydd, lite detaljer som ska till bara, det kommer opp, lovar!), väska och naglar och det mesta klart.. men inga skor?!
Fick släppa ångesten, för väl tillbaka i Ystad for vi omkring för att hämta upp Pysens träningskläder och Volleybollar för att sedan rulla ut till Bollerup och lira med gamla laget (LOVELOVELOVE). Riktigt roligt, men önskar att jag fått en större bit mat i magen.. för energin sinade rätt fort.. Saknar YVK </3
Sen rullades det hem igen.. hem, konstigt ställe att vara på.. var hemma knappa 30 minuter innan jag begav mig igen till tomelilla, vilket uppskattades!
Vägrade gå upp i morse.. vi låg till 12 i alla fall innan det bakades scones, blandades yogurt och gjordes kaffe till frulle.. En snabb dusch och en jävla stöt av fönen(när den var urkopplad) innan vi begav oss till Gustav Olssons sko.. Och hittade skor! Jag har stora fötter (strl 42, LID med mig.. :( ).. vi provade och letade.. men de flesta skorna var.. rent ut sagt.. TANTIGA.. så nej.. jag hade nästan gett upp hoppet när expediten kom med ett par rätt fina vagabond, gav mig dem och säger att det är strl 41.. rymliga sådana och jag trodde jag skulle dö på stubben! De passade!
-säker på att det är en 42a?
-Jo, jag kollade inte men antar det eftersom den verkar passa?
Ställer mig på ett ben och kollar storleken.. 40? Va?
Rymliga storlekar, jo man tackar!
Raketer inhandlades stunden efter vi släckt en brand i en soptunna.. okej, vi & vi.. Johannes släckte elden.
Nu är man hemma.. sitter & funderar.. polerat naglarna, smort fötterna och pillat på klänningen igen..

Är mitt i en upptakt.. Men läs rubriken..


Du får inte knacka på min dörr.. om du inte är beredd att komma in..

Ralph Rocks



PUSS ÄLSKAR DIG.

Everybody should know Killjoy?

Ett mycket bra ord för vad jag gör när jag roofar de på andra sidan, eller kort och gott gör en Kill..

Äkta Killjoy



Notera: Herrnät har höjd på 2,44
Leonel Marshall, SINNES KILLE.

Nyårsklänning

Skoja inte jag har suttit & svurit & hittat på att möjliga sorters svärord.. mamma blev imponerad över min fantasi..

     
Beskrivning som gått mig på nerverna, tyg som glidit iväg från maskinen, nålar i fingrarna, dragkedjefan som inte ville som jag, men som till slut blev helt osynlig..

Nu ska jag bara korta av den & kanske sy på lite detaljer till.. :D Får se hur jag gör..



Tajt blev den iaf! Och ett par fräna pumps till!

Helg

Helgen var välbehövlig i stugan med Emma. Vi möblerade om hennes lilla loft på torpet, glodde på Love actually och gjorde världens fetaste pizza, sitter som en böld på magen nu.. Sjukt god dock!
Det blev mycket prat om människor, idioter och mycket annat man behövde få ur sig..nu när man inte setts på så himla länge..för längesedan tycker jag.. Bara få allt ur sig var nog det jag behövde mest, slippa ha det packat i sig.. en prilla under läppen & en emma bredvid sig i bilen.. i en saab (sämst av alla bilar) som faktiskt, FAKTISKT var rätt härlig att köra, cred på det. Cred på färskpressad äppelmust också, som att dricka rent äpple, det kanske är precis vad det är men det var så sjuk känsla i munnen, verkligen jättegott!

Söndagsmorgonen gick till att kommentera att emma hade något i ansiktet (haha I love you <3) och sedan bar det hem där jag knappt hann borsta färdigt tänderna(för andra gången den dagen, hör och häpna krill!) förrän jag var borta ur huset igen.. förstår att mor & far undrar om jag verkligen bor hemma..

Måste slänga in en kommentar på alla jävla idioter som inte kan avgöra vart mötespunkten är när man kör mitt i natten, för de alla jävlar som sätter på helljuset 25 METER INNAN MAN MÖTS. Skärp er.. och för alla jävla fasaner.. jag hatar fasaner.

Och slutnot för dagen är att jag är jävulskt förvirrad.
Som alltid. (:
Inget nytt alltså.

En till grej, jag håller på att sy nyårsklänning! kommer bli svinball! Taft i marinblått! Bilder kommer sen!

tjau

Jävla katter!


Skakad?

Jag låg och slumrade strax efter 0615.. knappt vaken, knappt sovande. Jag bara låg i sängen. Hör lite muller utanför. Bilar kör förbi, en efter en.. Lite högre muller, en lastbil.. var tanken som for förbi.
Mullret ökar och det vibrerar lätt i golvet? What thee...?
Väggarna börjar skaka, fönstrena kränger och sängen dunkar våldsamt mot väggen, jag begriper inte vad som händer.
Första tanken var; Nu körde han in i huset, nu jävlar rasar hguset snart!
Men det fortsätter skaka..? Hur länge vet jag inte, en evighet? En sekund?
Har nån jävel rammat hamnen med en sjukt jävla stor färja? Eller vad händer?
Det fortsätter skaka.. och sen.. stannar allt av.
Det är knäpptyst överallt. Inte ett ljud, allt är stilla. Folk börjar tända ljusen i sina fönster, tittar ut.. Trafiken flyter på den större vägen, folk börjar traska ut och se fundersamma ut och tittar sig omkring..som om det skulle komma mer.
Smsar krillan och frågar om hon också kände att det skakade och en halv sekund senare har jag ett förtvivlat illvrål i telefonen som skrämme rupp mig ännu mer.. tårarna pressar sig fram och rinner nerför kinderna, utan att jag är ledsen.. vet inte hur ja gska reagera, just det här att man inte vet är nog det som skrämmer mig mest.
Han for ner till tåget och jag drog ihop alla mina saker, på med skorna och sprang ner till krillan för att jag inte för något i hela världen ville vara ensam på tredje våningen.. lite sällskap, andrum och möjlighet att reflektera och söka information om det som hänt.. Jordbävning? I skåne? Vad snackar de om? Vi ligger inte nära någon skorp-kant som kan skapa sådana här skalv?
Faktum är att vi gör det.. det ligger massor av gamla skorpkanter under våra fötter, som funnits där i fler hundra miljoner år.. De är inte lika stora dock..
100 år sedan et sist var ett så kraftigt skalv i sverige.. Ska man kunna sova lugnt nu då?


Lyssnar fortfarande intensivt efter muller och när jag hör minsta lilla så spänner sig varenda muskel i hela kroppen..
Grinar gör jag också, vill aldrig var amed om något liknande igen.




http://anytime.tv4.se/webtv/?progId=701715&treeId=902001&renderingdepartment=2.757

Var noga att få i dig tillräckligt med grönt


Lillstrumpa

Vi bor i samma hus, äter i samma kök, använder samma toa..
Det är onsdag idag och jag har inte träffat min lilasyster sen i söndags? Är inte det konstigt om något?


Kommunikationsproblem

Ett långt ord som sammanfattar vad man utsätts för varje dag. Inget konstigt. Men att hela tiden röra sig mitt emellan alla dessa som inte verkar kunna kommunicera riktigt med varandra är faktiskt ganska jobbigt.. Och ja, jag kan känna mig trängd ibland vid de tillfällen då jag faktiskt väljer att inte göra något åt det och låte folk lösa sånt själv.. trängd för att jag får dåligt samvete och för att jag vet att jag kan lösa det genom att be dem tänka igenom vad den andre sagt och tolka det som det borde tolkas.
Det är så segt att behöva tala folk tillrätta hela tiden.
Tänk själv människojävlar!

Hundar är livet! De säger ingenting, genom sin närvaro finns de alltid där, de hör alltid en(med tanke på att hundar har x16 bättre hörsel än människor). De bara finns som trevligt sällskap.
Vem behöver egentligen en annan människa att kommunicera med när det ändå bara blir fel för att folk inte tänker efter?  (Man gör ju bara desperata försök att föröka sig med andra människor, varför prata med dem?)
Och så finns det dem som tänker för mycket..oftast är det den destruktiva procenten av befolkningen, eller de som försöker vara överlägsna..dvs dem man inte kan nå i alla fall även om man har något smart att komma med.
Fan, så svårt är det inte att fatta att alla inte pratar samma språk? Även om båda pratar svenska.


tjau

Uppdatering

Vi vann matchen mot jönköping i lördags. Jag blev Queen B på plan, dvs att jag servade så pass bra att jag vann 27 st bilar. Första gången jag vinner bilar och tog hem flest! Loves it!
I söndags var vi på ullared. Jag hittade en sporttopp för 39,90
Jag har inga pengar att handla julklappar för, that sucks!
Jag önskar mig en ny Mp3a för min sony har lagt av.. den här på förslag.
Jag saknar HÅNGELBERG!
Jag saknar HANNIS!

Ideal

Alla vet att idealet idag är att vara smal, slank & snärt. Man ska vara muskulös, inget fett på kroppen och ändå smal så man är rätt att personen i fråga ska gå av på mitten.
Jag påverkas ganska starkt av de här idealen, allt man ser på tv, läser i tidningar och all media man kan komma på. Jag erkänner, jag är lättpåverkad.. jag mår rätt kass när jag ser smala människor och blir avundsjuk för att jag inte är lika smal. Det är inte det att jag tvivlar på min kropps prestationer, jag är nöjd med vad jag klarar av att göra, min styrka(även om jag hade kunnat vara lite starkare) min uthållighet och min ökade förmåga att hålla koll på mina kroppsdelar, jag är lång & det tar tid för mig att göra saker ibland. Styrketräning = sant, boxning/combat = sant osv osv. Träning över huvudtaget får mig att må jäkligt bra eftersom jag då känner att jag kan prestera mer nästa gång. Men jag skulle vilja kunna prestera så bra och ändå vara ett par storlekar mindre.
Att jag är lång gör inte saken bättre, har alltid varit den stora tjejen som alla tittar upp på. Som en stor klump så att säga.. När jag gick i.. 8an, om jag inte minns fel.. så var jag en stor & redig tjej på 84 kilon.. jag kommer inte ihåg hur min kroppsuppfattning var då..men antagligen var den BRA eftersom jag då inte brydde mig. Hade jag vägt lika mycket idag så hade jag nog dött eller nåt..
Ja, iaf.. Jag har svårt att förstå hur människor kan låta sig själv blir feta..så feta att de blir psykiskt sjuka av det, de tappar uppfattningen om vad de äter & de blir bara större & större, den sortens feta människor..och inte heller vill göra något åt det.. Min fasa är att jag ska bli sån en dag.. men det känns ändå så otroligt eftersom jag numera har sån fokus på vad jag kan och inte kan stoppa i mig för att gå upp ett gram.. eller gå ner för den delen.
Men tänker man inte på vad man äter så kanske allt blir rubbat så man går upp jättemycket i vikt och då mår man ju fysiskt dåligt av det och det blir otroligt jobbigt för en senare?
Hur hittar man balansen? Både fysiskt och psykiskt?

Vad djupt det där blev då.. äsch..