Varannan måndag

Jag blev tvungen att dokumentera Johannes ritual som genomförs 2 gånger i månaden som alltid resulterar i att han blir fet i 2 dygn..


knarklådan


Close-up


Vivaglobin (soldater)


Mage (smalis :D )


FETTO

Det lustiga var ju att han bröt isen med kommentaren "jag har typ aids"..

tjau

Störigt trött

Helgen har spenderats i Ljungby & Jönköping med laget. Fett jävla roligt måste jag säga :D Dock ganska trött nu efteråt.
Jag käkar fortfarande diklofenak & panodil mot min sträckning i sidan (som ger mig ångest så snart jag får hicka, aj) Men det har börjat lägga sig nu så man kan röra sig obehindrat..
När vi väl hade kommit fram till jönköping hamnade vi bakom en ovanligt långsamt körande vit saab,,vi satt & funderade en stund ibilen varför han körde så sakta, det var liksom på e4an fortfarande så där var iaf 70 på den sträckan genom stan.. och & plötsligt knyckte bilen till & vänster framhjul hoppar av, axeln skrapar i asfalten & sprätter gnostor omkring sig och som i slow-motion såg vi däcket hoppa iväg & studsa över på mötande trafiks väghalva & alla satt & bad en tyst bön att "pleeeease don't let the wheel hit anyone!" (vi åkte med Jessa, därav den engelska bönen)
Som tur var hann mötande trafik uppfatta att något var på väg över vägen & hann väja, bromsa eller köra förbi :P

Johannes fick mig att köpa en pilatesboll på rea idag, vilket jag inte.. inte riktigt tyckte om. Vad ska jag med en pilatesboll till? Kommer säkert få fetnytta av den och det kostade bara 150..men ändå, vi åkte ner i stan för att jag skulle handla naturdiet..men nänä.. De hade inte den sizen jag skulle ha..så det blev en pilatesboll.. men shit sara!
Har 14 dagars öppet köp, får se vad jag bestämmer mig för ;D haha störd i huvet jag känner mig..


Jag borde plugga lite, men är störigt trött & seg..så vill egentligen bara lägga mig i sängen & sova tills johannes kommer hem igen :P
Icke!
Lite musik kanske lättar upp stämningen här..

tjau


Helsingkrona

Befinner mig just nu på Helsingkrona nation med Johannes där han har sitt lilla rum..faktiskt rätt mysigt efter vi värmt upp rummet lite ;)
Det blev en sjukt god middag igårkväll..Kycklingwraps ;D Min specialité kan man väl säga..
Vi var uppa halva natten som vanligt (borde egentligen inte vara tillåtet med tanke på att skolan börjar imorgon och jag måste lära mig gå upp tidigt..)
Längtar efter vår och ljusa dagar, det är ju så himla mycket enklare att gå upp då.
Hur som helst så resulterade vår sena natt i att vi låg kvar i sängen till 12..INTE BRA...Menmen, när vi väl frukostat lite så bar det iväg ut till mediamarkt och jag konstaterade att nästa gång jag köper en mobil så kommer det bli en stor fet jävla telefon. Riktigt stor telefon med touch och penna & allt möjligt, där jag kan samla ALLT.
Sen knöka vi oss in till skopunkten där jag hittade ett par helt fantastiska stövletter som jag är förälskad i.. även ett par inneskor till både mig & min man.
Sen rullades det in till mårtenstorg(et?) där mannen beställer slangar & såna läskiga saker på apoteket medan jag letar upp ett nytt försvarets hudsalva. Jag fattar inte hur jag lyckas, men alltid när jag använt upp hylsan så det är va 1 cm kvar i botten på den, så lyckas jag göra av med den. Perfekt va.. nä.. slöseri i längden. Hur som helst, har ett nytt i fickan som jag börjat avverka den första vassa kanten på innan det blir behagligt att gå & kladda på läpparna ;) haha eh?
Sen traskade vi till arimans cafe och tog vars en ciabatta (jag med brie & salami, ÄLSKAR BRIE) och nu är vi tillbaka på rummet.. blir lite lättare middag sen, film, popcorn och så ska vi även prova 2 olika yogurts vi handlade innan..den ena med morot & apelsin (tyckte jag lät sjukt intressant och fettsnål med :P ) och den andra är choklad(wtf) och vanilj..5% fett...OH MY ***!!!!
Trolleriprogam på 5an vid 2100 ikväll..


tjau

När allting bara är självklart

Lite uppdateringar här då..
I lördags fick jag spela 3 vinnande set mot ängelholm trots att jag inte deltagit på någon av de tidigare träningarna eftersom jag fortfarande var sjuk. Det var fett roligt, men jag var så sjukt slut efter att jag fick avböja inbjudan jag hade fått till Aauas 90-talsfest. Tvivlar inte på att det hade varit intressant att gå dit dock!
Första riktiga träningsveckan är också avverkad för mig nu och det känns fett bra, vilan har hjälpt mig vinna tillbaka fokus när jag väl är på planen igen.. den failade lite nu i slutet på förra säsongen vilket egentligen inte borde vara tillåtet.
Jag längtar sjukt mycket till det tillfället kommer då jag hittar ett par fräcka stövletter att spatsera runt i nu i vår.. har sjuk längtan efter skor.. nya skor.. ge mig nya skor.. NU! Hatar mina jävla fötter! :(

Igår hände något lustigt också.. Jag skulle in till malmö lite tidigare för att ha ett Individual meeting med Jessa (: Utvärdera & prata lite allmänt om laget & ens potential osv osv.
Mamma kör mig till tåget i köpingebro och vi är där ca 10 minuter före avgångstid..LUGNT tänker jag & sitter & smsar lite i bilen, kallt att vänta ute så jag sitter dä rmed mitt feta arsle nertryckt i sätet..
Nä rjag slängt iväg det sista smset så tittar jag på mammas bil-klocka. 1354, luuuuugnt ju, tåget går 1357.. Får sms & kollar det, ser mobilklockan.. 1400 ?!?!?! WTF?! tittar ut genom bilrutan och visst, där står tåget väntar. Jag slänger mig ur bilen & river ut väskan ur baksätet, springer till perrongen men för sent..dörrarna stängs & tåget rullar vidare.. jag släpar fötterna till bilen, släpar mig till tidtabellen igen & kollar om det går ett tåg vid 1438 och visst går det ett då.. släpar mig in i bilen och vi puttrar iväg mot ystad så mamma kan släppa av mig där.. hon körde i vanlig fart in mot Ystad & till stationen.. Där stog 1408 tåget :o
Sprang ur bilen med väskan, bakom bilen & över vägen, en lastbil var på väg över mig men jag hann slinka över & upp på perrongen & in genom dörrarna lagom till den välkända frasen "Resande mot malmö, tag plats.... Dörrarna stängs"

Kort & gott, VI ÄR BÄST!



Mestadels av tiden den här veckan har annars gått till att umgås med allra bästaste johannes (<3).. Ni vet när allting bara känns enkelt och självklart när man är med någon. Allting är bara bra, man kan slappna av, inte behöva tänka och hitta på spännande (hehe ;) ) saker..ROLIGA.. men ja, ni fattar ;) haha
Så snart man skiljs åt så känns det grått & tungt.. nej men gud, jag snackar som om jag vore besatt?!
Hur som helst så tycker jag om att ligga & klänga på honom nätterna i ända och han verkar inte ha något problem med det :D

tjau!

Mönstring

Jepp, the big day was today.. 0526 ringde klocka första gången och någon minut senare var jag uppe & flängde runt i huset för att få ihop mina prylar. Packade nämligen inte bara för mönstring, min tanke var att hinna volleybollträning i malmö 1830 också..
Hatar att åka buss, särskilt när det är trångt och varmt på bussen.. ffs, man har ytterkläder på sig som man oftast inte planerar att ta av sig.. sänk temperaturen!
Kom hur som helst fram till Kristianstad och stod nere vid resecentrum en stund och vände lite på min snyggt utprintade karta innan jag började traska mot mitt mål.
Jag kom fram, noterar den höga procenten av killar som slant omkring i byggnaden, kränger in mina prylar i ett skåp och snor med mig en pärondricka till inskrivningsprovet där jag får svara på en massa frågor om mig själv och om andra saker.. en del rätt dumma saker också faktiskt.
Sen skulle de testa ens förmåga att tänka logiskt.. Älskar såna där frågor när de vänder & vrider på saker och man ska uppfatta följder osv osv. Fast jag fick bara en 4. Jepp, vetenskapligt bevisat att jag egentligen är ganska korkad bakom denna vackra fasad. Fast säg inte det till någon.
Sen bar det till blå salen där jag fick sitta & vänta i 2 timmar för att en nisse skulle komma och säga till oss att det var dags för lunch. Fattig sådan med.. Pytt i panna, knäckebröd och blek saft. Hallå, vart blev salladen av?
Hur som helst, tillbaka till Blå salen och väntar in psykologen som bedömde det han skulle bedöma. Jag fick en 6a av honom.
Time to go to the nurse, muskeltestet resulterade i en 6a där med och jag kan lyckligt och stolt äntligen säga att jag har växt 1,5 cm!
Den här bruden måttar 181 cm! <3
Sen lite andra småsaker som genomgång av hälsodeklaration, hörsel & syntest (perfekta båda två), EKG och lite sånt..
Sen till doktorn som kolar temp (hade fått feber under dagen :( ) Men säger att jag mår bra för att få göra konditionstestet också..
Också där fick jag en 6a. Det som retar mig är at om jag hade orkat trampa i 13 sekunder till hade jag fått en 7a och fått lov att göra jägartestet med..

Preliminäst inskriven som Mc-ordonnans på Livgardet i sthlm med inryck januari 2010

Två veckors betänketid, vi får se.

Planen att träna volleyboll sket sig så jag kan skippa drömmen om att få spela match på lördag :/ Mådde kass efter och var sjuuuuuukt trött..

Nu ska jag krypa ner med gos <3

Cocillana

Lite letande ute i ingenstans nånstans vid havet, eftersom de inte hade tid med mig inne i stan, så hittade jag en liten läkare som kunde skriva ut lite cocillana till mig, konstatera att jag inte har feber, ett stick i fingret som talar om att infektionen är på väg ur kroppen trots att jag är lite röd i vänster öra och ett lycka till så ska jag vara helt frisk och host-fri om några dagar.
Imorgon ska jag mönstra, ska bli intressant.
Det kanske visar sig att jag är den klenaste som ångonsin varit där, har psykiska problem, fysiska problem jag inte visste om eller kanske den mest korkade som någonsin varit på mönstring i världshistorien..

Återstår att se.

Ikväll blir det vila & kurering för hela slanten så jag har en chans att klara av dagen imorgon. Tänkte träna volleyboll på kvällen. GOSH VAD JAG SAKNAR VOLLEYBOLLEN!





En till bild på min nyårs-outfit som jag inte får nog av :D

Lika som bär..?

Satt & tittade igenom HM katalogen en gång till.. funderar över vad jag ska beställa eller inte, med en stor kopp Presso-kaffe. Riktigt najs..
Ding-dong (sms-signal) haha, kom in!
Kollar mms med frågan: Lika som bär? & en bild på Amanda Jenssen från ingen mindre än lillejimmy (haha)

  

  

   and..?

Vad är utfallet?

I vilket fall som helst så var Jimmy den 30e som frågade om jag tänkt på det innan.. ehum..?


Klipp

Imorse när man kom hem efter ett jobbigt men intressant tingvalla så kan jag kort och gott säga att

JAG

VAR

HELT

SLUT

Jag hade hostat konstant hela kvällen vilket nog fick en del att undra om jag inte skulle hosta till en sista gång och sen bara lägga mig ner och dö.. Jag hostade mig hes under tiden jag var där(1945-0345).. hade haft ett vagt hopp om att jag var på bättringsvägen under dagen då röst var återställd och hostan hade minskat.. men icke!
Lite varm choklad, en varm dusch och gymnastik så var allt på sin plats igen tills en ny hostattack överföll mig och tvingade mig sitta upp med täcken snurrade kring kroppen tills jag till sist somnade av ren utmattning.. örk..detta var runt 0530.. väckas av mobilens larm runt 12 och snooza en stund.. låta kaka ligga kvar medan jag duschade och sen peta i sig lite frukost som bestod av salladsmackor (berätta inte för någon att johannes hade sallad på mackan.. det kan spridas! Tänk om hans mamma får veta?)
Sen glida in till ystad med 1350 tåget för att strosa lite på Åhlens där de haaaaaaaaa-a-a-a-a-aaaaar reeee-aaa-aaaa. Älska rea <3
Hittade Nagellack som var tvungna att följa med mig, eye-zona masker och något som gjorde mig extremt glad. Parfym. Mexx hade en parfym för något år sedan som de döpt till Amsterdam, sen försvann den och kom tillbaka unde rnamnet Berlin.. Men sen försvann den med trots att den var alldeles ny.. och nu stod den äntligen på hyllan igen för 99 spänn.. eh, skämtar du? Den skulle med mig, inget snack om saken (:
Hittade även en skrivbok där all aktivitet & mat ska skrivas in som ska hjälpa mig få ordning på mitt matintag.. Så det inte blir en macka till frukost och sen monstermiddag på kvällen som får mig att dö av tarmvred... inte heller småätande hela dagen. Jämna, fina måltider med allt jag ska ha i mig för att palla med.. för rent ut sagt, jag orkar mycket men jag skulle orka mer om jag åt rätt..

Nu ska jag bläddra igenom HM-katalogen & bestämma mig för vad jag ska beställa.. KUL!

Hälsosammare 2009

Ja.. eh, idag kränger jag då det sista av vad jag kan fram till sommaren.. Hade ju tänkt gå ner en massa i "fitt" för att se gå upp igen i muskler.. Dels för att det är snyggt med muskler, dels för att jag ändå kommer börja träna för en klassiker i år och då måste det bort likförbannat.. Pops & jag kör vasaloppet 2010 och då kan jag ta de andra loppen i samma veva. Jag har längdskidor och jag har en cykel (SNYGG SÅDAN).. nu är det bara diverse krimskrams som ska fixas också..

Men det kommer med tiden.

Beach -09, here I come.

För er nyfikna, på kvällen meny står det chokladpudding med vaniljkesella, godis, saft & massa gott :D Så jag ska bli riktigt less på det helt enkelt.
Sen blir det hårda matscheman, träningsscheman osv osv.. ja, ni vet.


tjau

Hosta ikapp

Sagan om ringen, cheese ringz, dip och chips.. och saft :D Det bestod kvällen av.. natten bestod utav RETHOSTA som inte ville ge med sig. Seriöst.. somnade strax efter 3 och knappa timmen efter så vaknar man av sitt hostande.. och av johannes hostande..wtf?! Vi lyckades ligga tillräckligt still och andas lagom lugnt först runt 0616 för att kunna somna.. Han har det såhär ofta, jag är bara förkyld.
Tycker om dig still.  (:


Nu kommer han ur duschen..

-08

Januari - Jag börjar men det förbannade bilkörkortet på Sjölin & Lantz med många irriterade timmar med my Love majkiboy
Februari - Ett par dagar i Sthlm förgyller den kalla luften och man får träffa Lemuhren för första gången..Lagom nervös man var när man stod vid Svampen vid sturegallerian! haha (: Massa promenad, matlagning, te och seinfeld! Pepsin var inte illa den heller..
Mars - Jag klarar uppskrivningen, halva körkortet klart.
April -  Uppkörning 23 april! <3 Får jobb på Tingvalla 3 dagar senare.
Maj - Stukar foten nåt kopiöst illa, hoppar på kryckor i 3 dagar innan jag kan börja använda foten normalt igen.. I slutet av månaden åker jag på bal i Sthlm, töntar mig än en gång med Lemuhr en lördag eftermiddag (:
Juni - Studenten! Svinhärligt! Jag var stört sjuk men det gjorde inget.. Stefan kom ner & firade med mig vilket uppskattades sjukt <3 Veckan efter, Studentfirande i simrishamn.. En av de sjukare nätterna i mitt liv! Innan det bar till gotland skrev jag upp för MC på nytt eftersom jag kuggade i oktober -07.. klarade utan problem, utan plugg. Kan det där nu va?
Juli - FFK, Pony Car och en del andra gäng utmärker sig på vandrarhemmet. Står i bar var och varannan kväll med Bisse och Eva som vapendragare i köket och Linnea, Emma & Maria ute i servisen. En av alla soliga dagar spenderas nere vid kalkbrotten då Isak, som har en tendens att surbutta så snart han får tillfälle, då han lägger sig på min mage och med sitt lilla "PIP I NAVELN" får mig att garva sönder nä rhan surbuttar.. och där låg han i minst.. 30 minuter och bara skarattade.. :D söta unge!  (Surbutta = trycka hela ansiktet mot magen och blåsa allt vad man orkar)
Augusti - Lemuhr kommer till gotland de sista dagarna jag har kvar där och vi har sällis till sthlm. Massa mys ute vid Lauters, båttur och problem att låsa bilen.. Börjar smått ta tag i MC körkortet på nytt & bränna pengarna på lektioner..suck.
September - Stressad sara kämpar med lågfarts- och högfartsbana med Tette, Jimmy och Lasse.. blir 10 '' spänn fattigare ( '' = tusen, den som läst handel borde fatta, vet inte hur det är med andra..) BLEV ÄVEN UTTAGEN TILL MALMÖS DIV.1 LAG.
Oktober - 7e oktober kommer med stormsteg och veckan innan plågas min kropp av kortisol som sliter sönder kroppen på mig och jag känne rmig inte alls redo, men med Jimmy som vapendragare som peppar och tror på mig så gick det fan ta mig vägen.. Vad jag gjorde helgen innan ska vi inte tala om ens.. haha ;) Blåmärken på kroppen kan jag hur som helst säga.
November - Jag lyckas charma en tiger, får besök från gotland och lite annat smått och gott :D riktigt najs!
December - Behöver jag säga nåt mer? EEEEAAAAARRRRTTTTHHHHHQQQUUUUAAAAAAAKKKEEEEE?!?!?! Fyfan, ligger fortfarande och lyssnar efter muller innan jag somnar och funderar och lyssnar så snart jag vaknar om natten & på mornarna.. jag behöver rehab..
En liten räv smög sig förresten in i mitt liv också, hur han lyckades vet jag inte.. men nu kommer han inte undan heller.

Löften - Gå ner 7 kilo för att sen gå upp dem igen i muskler..
Ta tag i min dröm om en tatuering på skuldran, troligen en ängel jag hittat..den ska dock modiefieras och bli mer JAG..
Annars.. äh, jag vet inte (:


Riktigt najs Nyårsfest! Massa förberedelser som bar fin frukt :D Fulla & glada och alla njöt av maten! Kanon, tack för en god kväll!