17 dagar

Ungefär som när jag kommer på att det snart är min födelsedag..detta runt den sista februari.. Eh, hur som helst så är det 17 dagar kvar tills jag är hemma, och det är bara weird weird weird weird.. men samtidigt så skönt skönt skönt skönt! Ska bli fett roligt att komma hem igen, det kommer kännas konstigt men hösten som kommer är så laddad av saker som ska hända och saker som kanske händer.. En hel del planering, en del saker kommer hända spontant.. Mest av allt längtar jag efter att få dra på mig en tjock jacka igen, en stor halsduk, mössa och vantar.. Varma skor, tjocka strumpor.. Jag gillar att klä på mig helt enkelt!

Saknar volleyboll <3

Coldplay, a freezing game

Det är roligt att leka med ord. Det är roligt att testa vad människor tål. Det är roligt att säga något som får en själv att ta ett djupt andetag i väntan på reaktionen. Det är roligt att se vad man kan säga utan att den andre ska gå. Det är kul att fajtas med ord, testa dem, leka med dem. Ord och kommunikation är livet.
Man kan vinna så mycket på det.
Och man kan förlora allt på det.


Och nu till något annat än till en tanke som många säkert tänker ibland. Notering; VÅRDA DITT SPRÅK.

Har en Coldplay-kväll ikväll med en cider och lite bullar.. tänkte tjoffa upp lite bilder från där och då innan jag drar igång några avsnitt av Scrubs (äälskar denna underbara serie. jag blir så lycklig!)


  
Maxime, dum fransman 

    
Utflykt 



Coldplay - Politik
Swallowed in the sea
Yellow
Glass of water
Life in technicolor ii
och såklart såklart
see you soon

Update

Jasg är lite seg på att uppdatera här märker jag..trots att jag faktiskt har en del att berätta av och till..

Har haft en låt på hjärnan konstant i snart en vecka, kommer snart börja kräkas på att tänka på den.
Helen Sjöholm som sjunger Ted Gärestads "Come give me love"

Idag tog jag med lilla Maxime på utflykt. Han ville se raukarna och jag skulle ta mig en titt på Norsta Auren som är Gotlands finaste strand, trots att den är liten..så liten att den inte är utmärkt på kartan ens.
Vi tittade på rauken som ser ut som en hund(som marknadsför Gotland väldigt ofta) och plockade sten.. lite korallsten också som han ville göra ett armband av..lite gay, men skyller på att han är fransman.

På fredag kommer lönen, ska ta ett besök i stan då och KLIPPA MIG! Mitt hår går mig på nerverna..Jag SKA låta det växa ut och bli långt.. Men det bara knutar sig nu för att det är såååååååå slitet. SKIT.

Jag blir mer och mer nervös för hösten.. Så mycket som ska hända, som jag vill ska hända och jag vill uppfylla så många planer ihöst som det är möjligt.
Påminner mig om att jag ska kolla var jag kan läsa upp mitt historiebetyg.


Jag längtar efter dunjacka, mössa & vantar..och varma skor.

Hemlängtan...?

Jag sitter med ångest i hjärtat och funderar på vad som egentligen händer..vad jag egentligen känner..?

Är jag irriterad? Arg? Ledsen? Trött? Glad? Är det ångest? Eller bara panik? Behöver jag psykvård? Eller tänker jag i regel för mycket?

Sjukt trött är jag i alla fall.. 


Och jag borde tänka mindre.


Eller?

Update

Det har väl hänt lite grejer sen sist. Jobbat som en gris har jag. Var så övertrött om kvällarna i restaurangen att man tyckte synd om mig. Jag var glad i alla fall, det är det viktigaste. Har nu min tredje lediga dag till godo..Sitter och lyssnar på Melody Gardot och bara njuter av att göra ingenting.. städade bilen innan efter nattens bravader på Kutens bensin & saras & maximes nattadopp i havet. Idioter, det är ju skitkallt.
Jag irriterar mig på strecket över min skärm.. helt vansinnigt vad det irriterar mig.. och det vill inte försvinna längre heller..Det blir ny dator i höst, en liten mini-skit PC grej. Det ska vara så liten så den inte syns. Och så ska jag köpa en TV.. om jag får pengar över. Ska försöka ta mig in på kriminalvården som någon form av vick där... Hur vet jag inte, men det löser sig. Bra merit för polishögskolan.

Min första lediga dag spenderade jag i Eksta med Stefan.. 

(ändrar låt till Bruce springsteen - Candy's room.. långtar tillbaka till den 5/6)

Vi cyklade halva kvällen, plockade jordgubbar & smultron & såg nån konstig film på kvällen där harrison ford var väääääääldigt ung och fräsch. Jag sov som en prinsessa i Katarinas gamla rum som fick agera gästrum åt mig..jag hade fasat mot soffan som var ungefär hälften så lång som jag. Riktig säng..det är något särskilt med såna, vilket ni säkert vet. Inte som DUX-sängen här på vandrarhemmet men ändå. En säng ändå ju.

     
    

 Dagen efter(igår) bar det till Stånga där jag egentligen hade planerat att leka med barnen oc htitta på medan alla andra tävlade.. men efter lite om och men så skrev jag upp mig på både 5-kamp och mästarstörtning. 
5-kampen gick ut på:

100 meter löpning

Kast med stenvarpa

Höjdhopp 
(ingen bild som tur är eftersom jag saxar som en kamel över pinnjäveln)


  
   
Stångstörtning
 (vilket har resulterat i ett jävligt ömt nyckelben idag)

Och slutligen Ryggkast.
Fast man vågade väl inte ta i för kung & fosterland.. lade motståndaren ner lite försiktigt.
   
Ser kärleksfullt ut emellanåt. HAHA!


Efter jag fått min bronsmedalj så blev det fika & mästarstörtning..fast där var jag lite för mör i musklerna för att skicka iväg stången ordentligt ;) Klådde anki med 1 cm, bara det nöjer jag mid med ;)

Efter det for jag & Maxime hem för att göra oss redo för en kväll på Kutens bensin. Bra band som spelade & nötterna Sara & Maxime avslutade natten med ett dopp i havet. Galningar.


En ledig onsdag i Visby

Ja, vi hann med en del igår, det kändes att  vi tog vara på dagen. Sara klarade sin uppskrivning, nästa vecka är det dags att klara andra halvan. Jag gick runt och fotograferade i Visby och uträttade lite ärenden, helmys.

   
    

Dagen avslutades med ett långt & härligt dopp i det hemliga brottet i Ar.
Vi möttes av heöt stilla, glasklart vatten.
Helt ensamma.
Aldrig har det varit så skönt att bada! :D


Efter detta plockade vi upp Madde & bar ut till Bungenäs för att titta på spökhuset..igen.
Vi har inte tagit några kvalifiserade(stavning?) bilder än..Det kommer...Nån kväll.


hajhaj