Peppen

Nu sitter jag & trycker i mig frukost som om det vore den sista. Det är det som är så gött med match, man kan och SKA äta så mycket man bara kan så man har energi!

Först lite jobb på Yes med sigrid & sen bär det med tåget :P wie!

Sjukt vinstsugen idag! Hade varit så otroligt gött!


peace

plus och minus med hemtenta

Minus med hemtentor

- man måste skippa så mycket annat man gärna hellre hade gjort
- man blir väldigt trött av att pumpa ut text och läsa text(så mycket det nu går)
- kortisol smälter långsamt sönder dina inälvor

Plus med hemtentor

+ du kanske lär dig något
+ belöningsnivån är hög när ma väl är klar
+ lägenheten blir jätteren/fin
+ allt annat man aldrig skulle göra annars blir gjort
+ idéerna om allt annat går på högvarv
+ man sover extra gott natten efter man lämnat in tentan


Jag tenderar att göra en jäkla massa annat, altid, när jag skriver hemtenta.
Jag har i nuläget idag, imorgon och torsdag på mg att skriva eftersom på lördag, ska jag först stå i repan på yes med Sigrid, efter det fara till svedala och spela match, efter det en tur till Ikea för att byta lite lådinlägg och en hissgardin, hemma runt 20 på kvällen, kanske har lite tid att skriva då.
På söndag åker vi till kristianstad för att jag ska få stå på en snowboard för första gången i mitt liv, aldrig, observera ALDRIG, har jag åkt utför ens en gång. Efter det blir det tårtkalas hos "svärmor"+mormor.


Nu ska jag försöka komma igång för dagen här, när Fredrik kommer blir det en tur om Boan för att kolla termobrallor, blomjord & sprayfärg.  :P



peace

En hel dag till..

Så var den här dagen också borta, nästan i alla fall.

Mina smalben ömmar och jag är trött. Har hunnit hem om idag för at sy upp duschdraperiet & hämta lite krukor som mamma inte ville ha, me like! Nu står det kyckling i ugnen & vi ska värma lite ris & äta detta goda med sallad & jordnötssås...härliga värld!


Tror jag lägger ner tanken om träning ikväll, med tanke på benen och SNÖOVÄDRET ute.



peace

Onsdag i pluggets tecken

Har satt igång en maskin tvät som snart ska tas om hand så nästa kan dras igång.. Naglarna blir med och mer bortglömda då jag kan använde fingaran mer och mer som vanligt.. inte lätt att poff ha långa naglar...

Sedan ska jag läsa om antika Grekland och efter det Rom.. Feodalism kommer jag nog inte hinna med idag.



Måste få fart på det här nu.

peace

Drömmar

Nu några mornar senaste veckan har jag vaknat och kommit ihåg drömmar som gett mig gåshud. En dröm handlade om att jag var singel och vad jag gjorde då, vart jag blev av i världen. Skrämmande, är fruktansvärt kär i Fredrik och det gör ont att åka ifrån honom/han åker ifrån mig när det bara är tal om några timmar... suck. Så lite ångest fick jag den morgonen.

Så sent som i morse så fick jag också lätta panikkänslor. Jag gjorde ju vid naglarna igår och inatt drömde jag att jag satt i den där studion igen, hon hade precis smort mina nagelband med fin olja & så är det en gubbe som kallar till sig mig och så klippte han av mina naglar! Blev rent förtvivlad & skrek att "Nu ser de ju ut som innan ju!".. och han sa till mig att "Lita på mig det är såhärdet ska vara"... då vaknade jag och kontrollerade mina naglar...jodå, de var kvar, fina & vidgjorda, glänsande & gör mina händer ovanligt kvinnliga.. phiuu..

Nästa vecka kommer Linn till skåne, ska bli roligt. Nu ska jag smsa Sara som är hemma från jönköping så man kan boka in en fika i veckan (:



peace

Äntligen tisdag

Jag tillhör den lilla skaran som längtar efter tisdagsträningarn, alltid. Man har alltid så himla mycket energi första träningen i veckan.

Igår gick jag i skolan hela dagen, kropp och kön stod på schemat, i historisk symbolik såklart. På eftermiddagen var vi  St: Petri kyrka och tittade på målningarna i taket. Letade jesus-avbildningar och framträdandet av berättelser av med symbolers hjälp och  sånt där. Ganska intressant om man intresserade sig :P

Efter skolan tog jag bussen till konserthuset, traskade bort till Sstyle för att få naglarna fixade, 50% off! Najs!


före


efter :D

Nu ska jag försöka plugga lite & fixa (:


peace

Vecka 6

Nu är det fredag igen, veckan är nästan slut.

Tror att mitt beslut inte kommer bli så jobbigt trots allt om veckorna fortsätter gå såhär snabbt.

Hur som helst, har jobbat röven av mig, gått upp klockan 5 tre dagar i rad. Believe me, jag är en sömndyrkare och mår rätt dåligt om ag inte hinner sova, jag är inte den som "klarar mig" på bara några timmar.

Idag blev det inte lika tidigt, eller jo..Fredrk skulle ju upp och åka iväg till Malmö för att sedan åka till Halmstad där de ska ha någon form av bokslutsmöte & omsättnngsplaneringsgrej.. jaja, han kommer hem senare ikväll (: Han väckte mig vid 5 & det kändes sååååå underbart att veta att jag kunde ligga kvar 2 timmar till, men lite tråkigt eftersom han skulle iväg.. Oj vad jag dreglade när ag somnade om btw, i vet när man vaknar & känner att man ligger i en swimmingpool? hahaha!

Känner mig för jävlasnygg idag med..tror det beror på att man för en gångs skull fixat sig en morgon..vilket jag inte gjort när jag gått upp för att jobba nu de senaste 3 dagarna.. hm.

Nu ska jag käka upp mackan, dricka upp kaffet & sen traska bort till tåget som tar mig till malmö. Litteraturföreläsning/seminarium. Och jag ar inte läst litteraturen, känns ju för jävla bra.


INTE.



Peace.

destination rädda mamma & lillstrumpa

Mamma har kört av vägen och lillasyster är i köpingebro..

Matte kommer snart med valpen för att Fredrik har sina valpnycklar med sig till malmö..


bra.



Peace

Hihi

Jag och min pojkvän ska träna tillsammans på gymet idag ;D


Båda trötta efter en lång dag..bita ihop lite till (: hihi


Söndag morgon

Det finns nog inget bättre än att gå upp astidigt och jobba.



På en söndag. </3

Nununu!

Igår kväll var vi på Bodoni i Malmö & fick lära känna et nytt skånskt band vid namn Nununu! Hemskt bra enligt mig! (: Fick tag i en skiva med. :D

Fick mail från anki för några dagar sen också, inte gör det mig mindre kluven... Jag skulle så gärna vilja åka för att få jobba med det jag tycker är riktigt roligt, skulle så gärna för det fyller en plats i mitt hjärta att få komma till anki, barnen..ja allt där borta.
Men..

Jag vill ju inte åka ifrån Fredrik.

Ångest & lycka är två sidor på samma mynt.




peace

Stjärnor i kaoset

Jag gick upp 8 idag för att ha lite tid på mig att skotta fram bilen så jag skulle komma till skolan i tid.

Tror ni jag lyckades?  Icke.. När bilen väl blivit varm så tog det en halvtimme extra att få upp den från gårdsplanen och upp på infarten, för att där skotta mig fram till vägen.. Beslutade att jag inte skulle kmma till skolan i tid eftersom jag blivit genomsvettig och hade varit tvungen att göra mig iordning på nytt i så fall.. Jag bestämde mig för att skotta färdigt gårdsplanen hur som helst och frsöka få ut bilen på den allmänna parkeringen snett över torget. När jag väl börjar kämpa med att få bort drivan ut till vägen så händer något fantastiskt.

En lastare stannar & vinkar bort mig.
Och skyfflar bort all snö längs hela huset, vägen, trottoaren. Han sparade minst 1 timmes jobb för mig!

EN STOR STJÄRNA TILL DIG!

Så nu har vi snyggast trottoar i hela tomelilla :D

Övrigt idag, har kollat upp lite böcker & körscheman som ska följas/läsas och planterat om blommor vars rötter var på väg upp ur krukorna, Fredrik är ingen vidare blomfetischist som jag. Stackars blommor, har hur som hels räddat dem från en plågsam död.

Nu ska jag blocka lite möbler, det är kul (:

Har precis hällt i mig en kopp varm choklad med massor av sprutgrädde (Lidl's kreation med 33% mindre fett, rätt god..rent utav väldigt god) Rekommenderas!


peace

Morgontrött.

Sitter på min feta röv igen vid datrn & funderar över vad det ska bli av min dag.
Det snöar ute och flera tågavgångar har redan ställts in och jag har ingen lust att åka runt halva skåne för att ta mig till malmö. Inte heller någon lust att bli kvar i malmö längre efter föreläsnngen heller.. suck.

Men vad ska man annars göra? Jag skule kunna gå till sybutiken och börja sy mtt soff-ryggstöd.. Har planer på att göra en säng till en soffa på ett lätt och lite finurligt vis.. men än sålänge bara planer.


Visste ni förresten att magen strejkar helt och hållet närman äter något som är lite sötare än vad man är van vid..?
Min gör i alla fall.



peace