Fynd

Jag begav mig då till stan med sikte att handla ett par lee Manistee jeans för 1500 kr.. Sura pengar men fräcka jeans. Gick till carlings och provade jeansen. Hm.. 1500 spänn.. men oj, där hänger mörka bakom?! 999 spänn?.. Sitter bra.. hm, lägge ruindan dem, måste fundera lite till.
Ella och jag åker ut till piercaren där hon piercar sig. På två väldigt snygga ställen ;) haha

Sen in till söderport och in på JC.. what? Jeansrea..kanske hittar något här?.. Åh, där är ju mina Manistee jeans..Mörka..de som kostade 999 på Carlings..men.. va? 499 spänn? Okej, de är mina! No matter what!

Och så gick det till när sara hittade ett par nya älsklingar.


Nu ska jag bara gå ner några kilon så de sitter ännu bättre ;)

Hittade även ett grönt, kiwi & vanilj te. Ska smakas ikväll. Mams!

(Jo, jag tycker du är grym (:)

Max 500

Då är det sagt. Nu ska det bli gjort. Nu gör vi det tillsammans. Nu faller vi. Emma, nu gör vi det. Du ska inte gå igenom det ensam, faller du, faller jag. Även om jag är 70 mil hemifrån så vill jag inte att du gör det ensam.
Nu har jag börjat planera och räkna, jag kan gå igenom samma som du. Så du vet att var sak du avstår så ska jag avstå.
Det kommer bli tufft.

Idag då, jag har inte gjort annat än tryckt i mig massa mat, trycker man på min mage så kan jag säkert få upp sånt jag stoppade i mig igår till och med, Det är i alla fall så det känns nu.
Imorgon är det måndag och då börjar det. Suuck.
Jag vaknade kring 10, drog mig kvar i sängen till 13 då jag gick bort och åt lunch. Sen städade jag, satte upp gardinstången och sen dusch & sen lite finurlande och sen jobb från 17-22.. sen var dagen slut.
Skulle nog ha begett mig ut & sprungit en sväng. Får bli dubbelt imorgon istället.

Suger.


aja, tjau

Sovmorgon

Idag börjar jag då 1700.
Jag har ätit ett äpple. Och mer än det kanske det inte hinner bli, jag vill till stranden och gassa om solen bara vill komma fram lite ordentligare, kul att ligga och huttra..haha nä xD
Sen blir det jobb till 24, minst! Kvällsrestaurangen öppnar ikväll och det kommer blir ett jobb att inte äta där varje kväll, kommer komma hem som en boll..vilket inte är pepp precis.

Jag hittade peggys sång, som den nu heter. Skriven av Thomas Lindahl, så gott folk! Ladda ner och lyssna, väldigt mysig (:

Nu ska jag hamra upp gardinstången jag slet ner i fredags natt. Fråga mig inte hur, men jag vaknade med den över mig. Hade för övrigt också dragit ner min externa hårddisk från fönstret och fått den i huvudet på köpet. Bula? Ja..

Emma, faller du.. så faller jag.

Extramamma

Jo, idag tog jag då premiären att natta barn. Och få denne att somna?
Jag satt där på sängkanten som en idiot efter både toabesök, tvätt och smörj medan David tittade på mig med sina stora, glansiga och trötta ögon med nappen i munnen.. Vad gör man egentligen? HUR gör man?
Jaha, david..dags att sova då eller? Lalala?
Gårdagens försök med Isak slutade ju med att jag själv somnade och Isak gick ner och la sig i soffan och läste en bok själv..

Men jojo, med David gick det. Lite visor som jag själv fing sjungna för mig när jag var liten plus favoriten.
Videon finns inte ute på yputube som jag hade hoppats.
Här är några rader från den.

En dag ska jag stå vid nåt hav
med vågor som vältrar sig in
en dag då jag har gett mig av
en dag ska jag se solen brinna
och jag står på främmande strand
en dag då jag har gett mig av

som en svala följer vinden
som ett hav som aldrig ligger still
som en ström som för mot djupet
drar längtan bort med mig
drar längtan bort med mig

Väldigt fin. Ska lära mig hela nu bara för det, den är himla fin och den var effektiv som sömntablett. (:

Kom förresten precis hem efter ett hårt men roligt arbetspass. Middag för 75 pers och baren öppen.
Tjohej, full fart till 0030.

Hörs imorgon eftermiddag.
tjau

Globen.

Och så har aaua fått mig på spåret att åka till globen och se coldplay. Ska man?
Linn, ska jag det? haha, okej okej ja jag vet.. Jag får tänka ett varv till.

Jag är fett massa sugen på ett par nya jeans, men jag vill ju så hemskt gärna gå ner lite i vikt först innan jag köper nya jeans, ju smalare man är, desto snyggare sitter dem. Mindre rumpa och ben tack. Får kämpa lite och belöna mig med nya jeans, har ju hittat ett par såååååå snygga på carlings. Åh! De är sååå snyggeee!



a, nej jag orkade inte vända på bilden..

jag vill ha mina jeans!


tjau

Gama

Nu har jag finally fått mamma att skicka upp min plattång, för nu lär jag ju behöva den när jag klippt mig såhär ;) Bra sara! hahahah

Jag har ont imagen som ett jävla as och jag vet inte varför. Åt för mycket? Varför gör man en så dum jävla grej? Allergi? Jag, är du dum?
 
Viktor messade precis.. "a, vi komemr upp till gotland, har du koll på volleybollplaner? vi kommer bo vid tofta"..
det är inte så att jag bor 6 mil från tofta..? haha

aja, sömn du ljuva sömn.
Coldplay - NI - ÄR - BRA !!

M, ett kort resultat (:

Vad tycks då? Jag älskar det? Höhö, men det kommer komma mornar då jag bara vill slita av alltihop för att jag inte klarar stajla det fint, hahahah (: Men det får man ta. Skitsuddig bild dock, svårt att ta bilder på sig själv när man inte orkar sätta kameran på stativet n'shit.. Och samtidigt ha ett lagom fint grin i fejan..

Hittade lite blåeld utanför också (: Fiiijnaaa

en vecka, nu börjar allvaret.

Idag har jag då min officiellt första schemalagda jobbdag. Egentligen jobbar jag 13-19.. men kommer snarare blir 12-20.. varför? Middag, lunch, inskolning i datorsystemet, rumsskolning igen..a, allt det där jag gjorde förra året ska friskas upp.
Det är ju för övrigt bara en vecka sen jag kom hit, men det känns som om jag alltid varit här..

COLDPLAY - VIVA LA VIDA
Jag är fullkomligt kär, lyssna på hela albumet, sjuuuuuuuuuuuuuuukt braaaaa! Jag D-Ö-R.

Det blev ny frissa igår. Jag älskar kort hår, men vet att jag inte passar i det så därför har jag långt hår. Men ja, nu har jag fått en fräsig kompromiss av det hela, både långt och kort och jag älskar att tuffsa runt håret ;D
Bild kommer senare när jag kan sluta se skelögd ut på allt bilder som tas, jag ÄR INTE SKELÖGD. :(
Nu ska jag ut och fotografera lite.

tjau.

Hopar sig

Dumma FFK... nu kör det ihop sig så man kanske måste gå på teatern själv ikväll.. Inte lika kul :(
Men det blir hur som helst stadstur där jag får handla lite allt möjligt och klippa mig och det blir tillfälle för det - om nån tar emot en drop in som vill härja om frisyren litegrann ;D

Fick en till coldplay-låt igår som jag kanske hört, men den fångade mitt ynkliga lilla hjärta fort som fan den här gången.

För tillfället världens bästa låt.



Ska fika med vickan idag och troligen Stefan också om han hänkar. Ah, loves it!
Finns på mobilen, ring inte, smsa, mycket roligare och min tumme behöver tränas ;D

Sommarbild

En bild från midsommar.

Fick gömma lite konstiga saker i bilden dock.



Är så överaktivt aktiv nu när man inte har något speciellt att göra, skulle kunna åka till Rozita och se film, men det är sånt go i henne så jag vet inte.. är så sjukt trött men kan ändå inte sova..

Är på allmänt humör för att lyssna och avguda Kent en stund..
Visslaren?

Det är nåt i dina ögon
slår gnistor, glittrar till

Cannonball

there’s still a little bit of your taste in my mouth
there’s still a little bit of you laced with my doubt
it’s still a little hard to say what's going on

Loves it!

Träningsvärk i benen efter igår, jepp..Sprang TYP 5 km innan för att bli av med träningsvärken fortare, men a..jag vet inte om det verkligen var så långt, eller kort jag sprang? Med tanke på att jag yrade omkring lite hur som helst när jag kommit över stora vägen och utmärkningen vart lite sämre..Så vi säger att jag sprang +- 5 km, tror det var längre eftersom jag brukar ta 5an på ca 20-25 minuter och jag var ute i 45 minuter..men om det var min cp fot som gjorde mig långsammare vet jag inte.
När jag duschade så tog jag mig en titt i spegeln efteråt och konstaterade att jag har fått explosivt mycket mer leverfläckar på min kropp.
Den som känner mig vet att jag ÄLSKAR leverfläckar. Så a, jag älskar min kropp, MER LEVERFLÄCKAR! Ge mig lite fräknar också så blir jag glad :D Fräknar, leverfläckar, födelsemärken, GE MIG MER av dem! Får ta bild sen så ni får se hur fint det äääääääääär!
Har läst lite Aritmetik nu på morgonen också, tror inte jag kommer hinna göra hela kursen under dessa veckorna, men man kan väl ändå läsa lite då och då, det är ju intressant. Inte bara Aritmetiken då.. Matematik över huvudtaget, jag har ju tillgång till det ett tag till så man kan väl läsa i alla fall.

Nu ska jag åka och träffa Maria och sen blir det kanske en till ridtur ikväll, hoppas på att få rida Gauta igen, men det kanske blir nån annan som behöver springa av sig lite, full fart! Kanonkul *tummen upp*

Kiviks Juice.

Islandshästar

Idag kom vi då äntligen iväg med islänningarna och jag kan inte säga annat än att jag inte upplevt mer frihetskänsla på länge. Gauta tog mig genom snår, över fält och stigar i flytande härlig tölt eller full galopp. Längesen jag red sist men med henne kom jag liksom hem igen, jag kom inte hem bokstavligt utan jag själv i mig själv landade. Det blåste friskt, hade precis regnat och solen strålade medan vi for över fälten och genade förbi de andra i rasande fart, det är underbart att ligga över manken när en häst sträcker ut i full galopp.. Dock är jag bränd på kinderna nu.. (: Skönt!
Imorgonkväll ska det bära ut på en ny tur kanske, om tiden tillåter. Hoppas!

Frivilliga föygkåren kommer imorgon, får väl se om Hans och Peter känner igen mig. Jag är ju trots allt "matis", jag var det förra året i alla fall. Måste fråga Hans om bilderna från min och Johnnys sagostund från förra året.. hm..

Jag köpte en flaska kiviks juice idag.

You must believe me, this is sick.

Nu under kvällens gång har vi spekulerat en massa om släkter hit och dit. Ankis pappa och min pappa var kusiner. Enligt pops så hade våra farmödrar en äldre bror, Erik. Erik har en son, Sten-erik som är gift med en kvinnlig präst, Doris. Dessa bor i Klintehamnstrakten och har namnet Granath i efternamn. I klintehamn finns också en Sara Granath som har synts i tidningar om hästsport när det varit hopptävlingar och liknande. Kanske att den här Sara Granath är dotter till sten-erik och doris. Om läget är så..så har jag en syssling vid namn Sara Granath, och hon med :D
Tåls att undersökas.

Midsommar

Har dansat och lekt med barnen hela dagen, annorlunda? Nej.. I helgen ska det ridas och eventuellt ska jag få lära mig segla.. om inte så lär det väl bli nån gång under sommaren i vilket fall.
Det blir en lugn grillkväll borta hos Bomans när barnen sover, vilket de gör ganska snart då de varit igång med mig som sagt.
Måste leta upp papper och penna och adresser, har fått iuppgift att brevväxla med flera (:
Jag hoppas på kuten inom snar framtid, är sååå sjukt sugen på det nu så det knappt är sant. Hoppas det är något typ imorgon eller så.. Måste in och kolla...
Färgade min råttfärgade utväxt igår också, kan man bli blondare? :D LOVES IT!


Jodå, 28 juni är det Mason Ruffner på scen berättar vår kära propagandaminister. Perfekt! Kuten, Here I come! Ska man köra på body, jeans, röd blomma ihåret och lika röda läppar? ;) Hello vallmoblommor, jag tycker det är bra att ni finns!
tjau

Frukost

Efter en lång dags resa så kom jag äntlgien fram till bunge inatt. Skulle varit framme halv 2..men såklart så var bussen försenad.

Är hon vaken nu?

Isaks enda fråga på morgonen tills han sprang in på mitt rum och väckte mig. Underbara unge.
Idag blir det en tur i Visby då jag äntligen ska få handla mitt gröna kaktus-te som jag längtat efter de senaste 7 månaderna.. Kanske blir en kula Italiensk choklad nere på magasinet också. Underbart. Sjukt att jag äntligen är här nu.
Men a, jag kommer tänka på varm choklad hela sommaren ju..Och galenskaper ska planeras.
En kopp choklad för vaje gaöenskap, kommer vara rund som en boll när jag kommer hem.

A, rubruiken då. Frukosten här uppe är det ingen som kan klå. Nybakta bullar varje morgon, gröt musli, ägg, pålägg i alla dess former, te, kaffe.. Och att sitta ute påaltanen och värma sig i solen. Helt j*vla perfekt. Kom hit & dela det med mig.

Nu ska jag köra blå bilen tycker Isak.

tjau sålänge ;)

Dagens låt



Jag bara undrar..

Timing

Okej, det här är nog en av de värre tillfällena i mitt liv som jag råkat ut för sjukt dålig timing.. Men vad gör man? Dricker cider? Gråter.. nej. Egentligen om man kanske borde, eller?

Jag skulle vilja mumsa på dig mer. Nu. Ikväll. Eller?


Detta är sjuuuukt!
Äntligen någon som inte vill göra vanliga saker.

Pirr i magen.

Maskinen är laddad med de sista av mina träningskläder som jag måste få med mig till gotland imorgon. Jag har lagom resfeber, kommer inte kunna sova ett skit inatt. Tur att storasyster kommer hem och underhåller mig :D
Innan hon kommer så blir det fotboll och chill. Ska försöka ta det lugnt, kommer det gå? Nej.. hoho! Mitt hjärta rusar för mig så sjukt pepp jag är på att åka!

Vakna folk! Det är sommar och gotland på G!

Okej, sickast!



Vadå sjuug?
Köpte min telefon igår (: Wopi!
Imorgon åker jag :D Kommer få sällskap från växjö, fett pepp!

Sommar, sommar, sommar

Okej, jag sitter och ler - flinar - skrattar - skriker så jag får träningsvärk i kinderna! Jag är såå himla glad för mig själv just nu. Jag åker till gotland på onsdag, det är 3 dagar dit. Ella jobbar på färjan som jag ska med och kommer då få sällis av henne! Underbara, goa och glada Ella! My hoe! Redan innan man är framme får man nostalgikickar!
Midsommar på gotland, träffa anki, micke, david, isak, sven, maja-lena, katarina, fredrik, kristella, josefine, vickan, stefan, åke, gunnel, morris, maria, johan, rozita, frank, emil, robban! DETTA ÄR HELT SJUKT!
Jag ska jobba som receptionist som förra sommaren, inte fel alls det nej. Efter reception blir det Baren. De är också anslutna till något som kallas Hovleden. Vandrarhemmet står för mat och boende åt de som ska iväg på heldagarsturer hit som dit. Jag kommer får rida en hel del, ISLANDSHÄSTAR! Älskar dem! Tölta är som att flyga! Rida ut, det går inte att skaffa sig mer frihet. Galoppera genom skog och över fält. Det går inte att beskriva frihetskänslan.
Kan ni förstå att jag längtar?
Det kommer bli festandes uppe på kuten, press på tofta, lek på gräsmattan vid ängegården med barnen, det kommer bli galna bilturer, fest i visby, nostalgi, nostalgi, nostalgi..
Förhoppningsvis kommer ett gäng från skåne vecka 32. Jag vill ju visa er allt som går att visa..

åh! Längtar!

Sådär kan det se ut vid kalkbrottet i Ar

Okej, jag glömde nämna kalkbrotten! Sjukt najs att bada där.. inte kallt som i havet ;) höhö
Vattnet är blågrönt. Jag lovar. Genomskinligt, fett najs att snorkla om man är en liten tönt som jag.

AAAH! Ge mig gotland nu!

Ny telefon kanske?

Imorgon ska jag överväga om jag verkligen ska ha den här telefonen eller hur jag gör.. hm..



Okej, det är den grå-blå jag ska ha OM jag ska ha den. Fett ball :D Har fett massa bra systemkamera redan så varför ha superkamera på mobilen, Mp3 har jag iofs också redan men den har jag när jag är ute och springer.. så en att ha med sig överallt är väl inte fel?
Måste man alltid ha det senaste? Nä, det fräckaste räcker ;) Och jag är fräck, som fan.. ;D

Den jag har nu är så sjukt sliten, har bara tagit över en massa telefoner hit och dit sista tiden, Inte kul längre. Nån gång måste jag köpa en ny ;) Höhö


Du gör mig också arg.

Jag vill inte följa med dig till sjukhuset mer Emma, jag vill inte se dina sår på dina jävla armar. Ta tag i dig själv. Du har ju fan blivit bra nu.

Du kan inte falla igen.

DU gör mig OCKSÅ arg!




:(

Fan då!

It ain't easy.

Det är inte snällt at få mig såhär.. out of control.


FY! Du gör mig arg.

:(

Hide and seek

Den låten ger mig kalla kårar längs ryggraden. Det isar i mig och en mysko känsla bubblar upp i mig, den är fruktansvärt bra och jag kan inte sluta sjunga på den nu. Men jag kan inte komma på varifrån känslan kommer. Jag förknippar ofta låtar med folk, platser och upplevelser.. Förargligt är det när bara känslan kommer och påminner en så starkt om någonting, men man kommer inte på vad..

Mmmm whacha say,
Mmmm that you only meant well?
well of course you did
Mmmm whacha say,
Mmmm that its all for the best?
Because it is
Mmmm whacha say?
Mmmm that it's just what we need
you decided this whacha say?
Mmmm what did she say?

ransom notes keep falling out your mouth
mid-sweet talk, newspaper word cut outs
speak no feeling no i don't believe you
you don't care a bit,
you don't care a bit

Dags att packa.

Idag ska jag göra det stora. Tvätta alla kläder som ska tvättas, vika upp allt och sen är det dags att skriva lista på vad jag egentligen kommer behöva i sommar eller inte. Förra sommaren tog jag med på tok för mycket. Vill gärna kunna handla med mig saker hem ju :D
It will be a rough day.
Jag HADE kunnat vara i kungsan ikväll & se fotboll med lemur.. men a..
Först och främst ska jag ställa mig i duschen och stå där välförtjänt länge. Har trots allt lekt gunde på skånes små asfaltvägar nu på morgonen.. Inlines och stavar, sjukt skoj egentligen ;) hahaha, jag måste sett rätt skoj ut när jag kom flåsandes. Ingen kondis kvar ju sen jag stukade foten, men nu är det dags att få den helt frisk eftersom jag nu kan göra nästan vad jag vill med den..trots at tdet gör ont, men det ska det göra.

dusch!

snäpp*

Där kom det igen.


:s



Ska bli spännande att se hur länge det håller i sig den här gången..och hur jag ser ut när jag kommer upp igen. Förut när jag sagt det så har det bara kommit av sig självt och egentligen inte haft någon mening. Jag vet hur jag ser ut.. det är nu när man varit ifrån träningen för länge som det blir dåligt i huvudet. Man behöver träning för att må bra, jag måste ha det för att må bra. Nu gör jag inte det. Så vad ska jag göra imorgon tror ni? Köra dubbelpass såklart.

hejhej

tankar (:

Jag klev ju ut i gräset och lät stråna killa mig mellan tårna
Minsta rörelse, allt kändes, som om det var första gången jag nånsin gick barfota i gräset
Vinden svepte mellan träden och jag sög in luften som om det var första gången jag andades sommarvind, med pollen och dofter som bara finns nu.
Många tankar for igenom mitt sinne.
Många, de flesta väldigt roliga. Andra lite jobbigare.


Det bästa som finns då? Vad är det?
Att bli killad under fötterna. Hahah, extas (:

Om 6 dagar åker jag.


Studentfirande i simrishamn, gladsax, strandpaviljongen, stranden, havet, skogen, fluff och skoskav.

Jag har sovit ca 3 timmar.. från 0700-1000...Vad hände egentligen? Magen kurrar något extremt och det känns relativt svajigt när jag går.. omg, vad hände?

Igår gick jag upp kring 0730. Jag skulle till Forum och skriva upp för MC. Om jag var nervös? Gissa? Hade knappt pluggat något. Men skrev godkänt så jag kunde andas ut och åka hem igen med ett flin på läpparna.
Bodyn drogs på, skärpet knäpptes i midjan och jeansen viktes upp.. och skorna får vi inte glömma.. jag lär inte glömma dem.. aj.

Pops kör mig till bussen, sol..eller i alla fall inte regn men sjukt hotfulla moln i himlen.. 1 minut efter han kört så öppnar sig himlen. M, najs.. :(
Möter i alla fall upp maulin på bussen som ska ta oss till simrishamn :D Skoj skoj skoj och vi traskar runt i simrishamn i jakt på blommor, kort och band och hittar detta på samhällets lilla gulliga torg. Vi pysslar en stund tills vi bestämmer oss för att köpa knästrumpor som ska lindra skoskav under kvällens gång.

Utgången var sjuk skoj, folkmassan, pirret och glädjen som surrade i luften. Jag vill göra det igen! Otur med lite regnskurar när de kom ut och under paraden ner till torget igen där rektorn skulle hålla fint tal.Sen vart det korteges hit som dit och runt 17 slaget så åkte vi ut till Gladsax där det bjöds på mat och massa dricka. Jag insåg rätt fort att det skulle få katastrofala följder om jag skulle korka upp skumpan senare under natten.. sjukt gott dock. Men!

Strandpaviljongen. Inte såå jättemycket att hurra för om det inte hade varit för att jag var så go go go som jag var. Litet, dyrt och dåligt golv. Tror jag fastnade med klackar 7 ggr under kvällen.. då bara av att traska runt och mingla som ett dumt fyllo. Ja, ni vet.
Fick en ros av Plutten (: made me happy (:
Var också tvungen att inviga stranden med min närvaro.

Efterfest hos fluff. Alla hade sagt at tdet var fest där men ingen hade hört fluff säga nåt.. Det blev efterfest där i alla fall.
Sen bad i havet ca 0300 på morgonen.. KALLT SOM FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN. hahahaha

Tillbaka hos fluff så lovar Anton att ta hand om mig, ligger tvärs över honom med min inte allt för fagra kropp. Han gjorde det magiska och killade i ansiktet, håret på armarna.. a medan jag låg och slumrade. Mews.. hade bestämt mig för att inte somna så det var en tung fajt där medan han får mif att somna och jag försöker hålla ögonen öppna..0520 blev vi hämtade av hångelbergs mamma och HON är en ängel om NÅGON!... Hon satt och åt baguette med ost och drack kaffe med mig i väntan på att jag skulle gå till nästa buss som gick hem.. Så rar, såna får man leta efter (:
0622 kliver jag på bussen och får den dumma kommentaren fälld "fryser du? du ser lite sliten ut, hehe" av en runt och glestandad gubbe som skulle vara chauffören.. slänger mig in i ett säte och sitter med ena ögat öppet hela vägen med risk för att somna och hamn i ystad istället för valleberga där jag skulle av.. Det sved i ögonen att ha de öppna.. hemma kring 0710 då jag tvättar av sminket och går och lägger mig..finally. vaknar igen 0958.. Gott.

Jag ska festa i simrishamn oftare. Särskilt på studenten. Det enda man ångrar nu är att jag inte hade studentmössan med mig under dagen/kvällen & natten. Den var hemma. SKIT.

Hamnade i tidningen ;) ahha
SE RÖD RING (:

Ont i fötterna, magen känns konstant tom.
Det känns som om jag blivit född på nytt för när man är såhär.. bakis.. och trött och sliten så får man så himla mycket mer intryck av saker. Som till exempel när jag bestämde mig för att gå ut barfota på gräset.. vartenda grässtrå som killade på undersidan av mina fötter kändes, vinden var så extremt frisk och solen så extremt varm. Som om man känner det för första gången i sitt liv. Och melonen mamma skar upp..aldrig har melon smakat så mycket. Stackars min kropp.

Idag ska jag inte göra någonting ALLS. Inte gå på sommarfestival i simrishamn. En annan gång. Min kropp ska vila.
Kom och vila kroppen med mig? Jag har film och fixar popcorn?

tjau

Gotland -08

Detta komma bli en sååå sjuk sommar känner jag i märgen. Det kommer bli magiskt! Förra sommaren var jag bokningsansvarig & receptionist, no big deal.. men liksom. Nu är vandrarhemmet med i något som kallas hovleden. De står för boendet åt lite grupper som kommer och rider.. Jag blev så fett nyfiken men hann inte riktigt prata klart.. så a, jag googlade det, hittade detta.
TITTA  (:
http://www.hovleden.se/room_stable/index.asp?pid=775
Smsar & frågar om det är lönt att jag tar med ridbyxorna.. "JAAAA, SÅKLART DET ÄR!"
TJOHO!
JAG SKA LEKA MED ISLANDSHÄSTAR I SOMMAR!
Dessutom ska jag stå i baren på kvällarna efter receptionen, den lilla familjära Bomans Krog.. HAHAHA! Kul namn, kom med något fyndigare.. aja ;) HAHAH

Sen kanske halvapan kommer..hoppas i alla fall på att hon kommer! Vill!
Och kocken kanske också kommer.. Men det får vi se..
Och jag ska trolgien köra upp för mc på gotland.. orka göra det hemma :P Haha!

Nu måste jag sova, var bara tvungen att få ur mig detta.. (: Imorgon ska det skrivas opp och sen studentfirande i simrishamn! :D Magic! Och jag ska ha min fina body på mig (: Har varit så desperat att jag MÅSTE ha en body, MÅSTE ha en i min ägo..så det slutade med att jag köpte två igår. (:
En svart 6 vitrandig och en marinblå. Väldigt fina ;)  NEJ! HAHA

tjau!

Studenten

Den 5e juni tog det slut. Jag har slutat skolan och är huuuur glaad som helst! Lite ångest hade jag nog på natten, men det gick snabbt över!
Är sjukt glad!



Den 18 juni åker jag till Gotland bitches! :D

Tvättbjörnar har också randiga svansar

Jag är sjukt förkyld, vilket inte blev bättre av grillfest nere vid gjuteriet inatt. Men kul var det (:
Ringde upp Lemuren och prata massa gojs innan det var dags för henne att sova. Nikko var dragen som ett ass och Hellström också.. Sonny kanske var värst, han slog fan frivolter.. utan att egentligen planera det.

Imorse.. En sjukt full kriss ringer mig kvart i 5 och ber mig komma och öppna dörren..(?) 
-  va? vart är du?
-Jag är hos Niclas, han sa att han var hemma, kom och öppna nu..  *dörrknackningar*
- men niclas bor i eneborg? jag är i ystad? va?
*en tredje röst*
- hej kriss? har du en aning om vad klockan är?
*klick*


Hm?

Snygga ringar under ögonen hade man också när man vaknade i morse.. riktig tvättbjörn


Dags att sälja

Yamaha Virago 125cc -98
Nu är det dags att sälja mitt guldkorn då jag börjat se mig omkring efter en ny, större hoj.


image167Pigg för sin storlek och lättkörd.
1 ägare innan mig
Mätarställning: 1145 mil
Svart med grå dekalbild på tanken
Kromat motorskydd
Väskhållare
Sissybar
Inga repor på tanken
Nybytt olja + filter och servad
Batteriet är underhållsladdat och fungerar perfekt
Motorcykeln är underhålls-körd och är helt suverän
Gott om mönsterdjup på däcken

Besiktigad - april 07
Inte skattad

Mailar gärna fler bilder, har fler på lager!

24 000 SEK

KÖP DEN! (: haha

7,5 hp innan jag ens kommit in på högskolan (:

Jepp, då har man anmält sig att läsa sommarmatte från 16 juni - 22 augusti.
Man kan ju lika gärna hålla sig uppdaterad under sommaren, blir enklare till öhsten då om jag kommer in (:
gutt gutt

Ska bli kul att se hur svårt det är.. :s
image165