Inte lång tid kvar

Om en vecka håller jag på att göra mig iordning för att åka till skolan, både för att sågas och för att såga. Det är alltså slutseminarium på gång. 4/5 delkurser i historian är klar & det är bara detta som väntar.

Om 4 veckor är jag på Gotland. Ångest ångest ångest! KUL KUL KUL!.. Usch, jag är så kluven i att det gör ont. Tur att Fredrik kommer upp en sväng och jag hem om... ANNARS HADE JAG ALDRIG ÖVERLEVT TANKEN PÅ ATT ÅKA.



Idag ska jag lacka min svarta stol så jag kan ha den i lägenheten utan att den färgar av sig. Jag har köpt en kjol om jag inte sagt det som för en gång skull passar på mn kropp. KUL! Fredden & jag åt potatiagratäng i veckan, sweet!


Igår var det mors dag & det blåste. Då såg man ut såhär när man skulle ut i bilen igen.


Ska slipa & måla fönster idag + städa. Kul.
peace

Sex rör!

Jepp, jag var & lämnade blodprover igår eftersom magen min är en kul filur ibland, de fyllde sex stycken rör!:s..så nu letar de efter allergier eller något annat som kanske kan hjälpa mig lägga om kost på rätt sätt.. kul att behöva tänka på vad man äter. Nej, inte särskilt eftersom min livsdiet som funkat så bra hittills känns så bra.. "the SEE-food"-diet. HAHA!(Nej inte havsmat ni som tror jag stavat fel på sea(hav)food.) En del är tröga så måste ju förklara.

Hur som, jag sat och kollade på bilder på externa hårddisken igår & hittade lite gotlandsbilder.. Har jag nämnt att jag har ångest för att jag ska åka? Lika mycket som jag längtar efter att åka? Det är faktiskt ganska hemskt..

First thing's first dock.. Nu ska jag duscha & göra mi iordning så jag kan sitta & fokusera på uppsatsskrivningen fram tills det är dags att åka till Ystad & leka lite i repan på YES! (:



Sa jag förresten att jag klarade fystesterna i onsdags? Jag bara GLEEEED igenom! Coopers test, 09,37 min [gräns 10,15 min], Harres koordinationstest 13,? sek [gräns 16sek] och Fystestet som bestod av att lyfta en docka på 77 kg och släpa 15 meter..Kan ju bära pojkvännen  i famnen som väger lite mer än så ;D hehe..

Work to do!(ska försökahitta lite bilder jag kan ladda upp..istället för en j*kla massa text rätt upp och ner hela tiden)
Peace!

Hoppet om en kopp kaffe

Kaffekokare beter sig inte som den brukar så nu har jag hällt i litervis med vatten utblandat med ättika..för att lösa upp eventuella proppar i maskinen, rinner på anska bra nu..men jag måste åka om 11 minuter och gröten ska ätas upp. Gröten med massa kanel och russin i, väldigt väldigt gott. Tog mig lyxen att göra gröt idag eftersom jag var på IP vid halv 9 & sprang 6 varv..5 är det som gäller imorgon på under 0930. Faktiskt ganska nervös eftersom jag inte precis har anlag för att springa fort en längre tid. Min överkropp är längre än benen, låren är stora, massiva, muskulösa och tunga, rumpan är en egen världsdel på kartan och jag har storlek 42 i skor. ALLT, talar emot mig..
Men vem har sagt att det ska vara enkelt.

Hoppet rinner iväg, jag kommer inte hinna med en kopp kaffe innan jag åker. Kanske lika bra för jag brukar vara sjukt kissnödig på tåget de sista 15 minuterna in till malmö & promenaden TILL Orkanen brukar vara olidlig med min minimala blåsa.



P.S. Fredrik Ekström är det bästa som finns. D.s.



peace!

En regnig onsdag.

Sitter & skriver ner saker som ska handlas till lägenheten.. Har slipat min stol & strukit med vatten, så nu väntar en tills slipning innan jag kan betsa den med den fina ebenholtz-svarta som fredrik hittade (:

Känner mig allmänt slö & matt annars, vet inte om jag har något i kroppen som spökar..typ förkylnin som inte vill bryta ut(som vanligt) men som bara ligger & trycker och gör mig trött.


Det åskade för jävligt för nån timme sen, medan jag var nere i källaren och slipade. Sprang som en galning uppför trapporna och slet ut alla kontakter till allt vad dator & bredband innebär :P Man har ju vart med när 1 dator & 3 bredbandsdosor bränt innan pga åska..inte åskan i sg utan ovädret som innefattar denna höga laddning av elektricitet.
Fun!

Anki kanske ringer snart & pratar schema för sommaren. Det är ca 1,5 månad kvar tills jag åker. Ångest samtidigt som det känns roligt. Kommer längta ihjäl mig efter min prins!

Städa lite & en dusch, sen kanske jag är i form igen...


peace

Hemtenta

Jag måste ärligt säga att jag börjar se ett slut på den här tentan, 1 sida anteckningar på sista frågan nu & sen ska jag bara fylla ut fråga 1 med lite noter från en lite mer..psykologisk bok tror jag. Hur som helst, de tre frågorna är nästan klara och därmed 9 sidor tenta.. Fyfan.

Är även lite ledsen över min ekonomiska situatioon då jag på något konstigt vis lyckats övertrassera mitt konto 6 gånger i vår... á 95 :- styck. Life is lovely.
Sitter och längtar efter shopping, ett liv, hemindredning, fordon.. Det känns så otroligt långt borta nu så det är knappt jag vågar hoppas på ett liv efter denna död.
Varför ska man behöva vara så beroende av pengar. Hatar att gå på knä.


Hur som, mitt nya liv börjar snart och så j*klar blir det liv. (: Ser fram emot det.

Den 19 maj ska jag till K-stad och göra mina fystester inför Polis. YESYESYES!


let's keep up the good work!

Jobbigt.

Detta kommer bli en lång natt.

Älskling sitter med bokföring + deklaration.


Jag borde läsa lite till...drömmer istället om min hoj jag vill köpa till nästa sommar...


peace