Lite i taget

Tiden går långsamt nu.. och jag är hungrig.

Vi hann få in allt jag stoppat in i bilen upp i lägenheten. Riktigt fajn ska det bli!

Ska försöka ta lite bilder imorgon :)

Tjuvstart

Idag bär det förbi Malmö innan jag rullar mot trelle för att städa i förberedande syfte för imorgon. Det är inte klokt att det redan är dags.
Det känns nästan lite skrämmande..
Tyckte själv att där inte var så mycket som inte skulle packas ner i lådor..som jag skulle ta med redan idag.. Men bilen blev full direkt.
Peace

En dag närmre.

Det var full sysselsättning igår för att få tiden att gå.. Och visst gick tiden. Hysteriskt! Både skönt och kul! Att få till samma flyt idag kanske blir svårt, men ack den som inte försöker.
Imorgon har jag planerat en fika med en gammal barndomsvän, ska bli roligt att uppdatera varandra på vad som händer i livet sen sist..
Därefter ska det fikas och uppdateras med punki:) också ett tag sen, hon har ju till och med hunnit med en sväng i USA sen i somras :)
Efter det blir det träning för hela slanten!
Sen är det ju äntligen torsdag, vilket innebär en tur till Malmö och droppa av pappa,  sen mot Trelleborg och städa lyan(mot bjussning av feb-hyran (helt ok enligt mig)) och förbereda stället för fredagens bravader :))
Ser grymt mycket fram emot den här veckan!
Peace

Söndagen i övrigt

Det är minusgrader ute, det betyder att jag vill ta en promenix lite senare med kamera och hund. Nu senaste två timmarna har jag och pappa haft slagsmål med en sängram(till enkelsäng) som egentligen är omöjlig att byta från säng till säng..och vi har jgort det ett par gånger nu ch det har varit lika jävla jobbigt varje gång..tror att sängen som ramen satt på egentligen bara ska slängas nu.. den blev lite tilltagen den här gången..
Pappa står nu vid spisen och lagar klassikern, dvs. stuvade makaroner och stekt falukorv. Det är alltid gott och går alltid ner, inte heller tröttnar man på det.

Fredag är det ju bestämt nudå. Ska ringa ett samtal i eftermiddag och se till så jag hämtar nycklarna imorgon. Då kanske man får lite hum om till vilken grad av kaos det kommer bli i lägenheten nu när allt proppas in där. Kommer bli en trött helg om inte annat. Går allt som det ska, vilket jag hoppas den här gången, så är lägenheten klar på torsdag vilket innebär att jag åker dit och städar av den lite lätt (får ju lov att göra det efter renoveringen mot en bjussning på februarihyran, mycket välkommet då jag köper säng på fredag också).

Annars då? Jag ska rensa min kista också som jag får med mig den här gången. Lär hitta en massa skit där med..


Längtar till fredag, behöver jag säga det?

peace.

Luckan

Här har vi det. Högst upp, till vänster om tornet.. Där har vi min lilla lucka. Min blivande lucka.. som jag flyttar till på fredag. Hämtar nycklarna imorgon.


Nu är snedbenan tillbaka

Jeppjepp, efter dryga årets uppehåll från den så är den nu tillbaka..snedbenan! Börjar lite mjukt och försiktigt men jag borde, så snart luggen fått lite längd, hitta tillbaka till extrembenan snart igen :)
Idag är det dags för lite lära igen och förhoppningsvis sitter man med ett extra kryss i rutan..  Hade varit gött minst sagt..
Och lägenheten då..? Ja, jag väntar fortfarande på att hyresvärden ska ringa så jag kan sticka och hämta nycklarna och börja flytta in. Var nere i Trelleborg med hjärtat för nån vecka sen, mycket mysigt faktiskt och hålan är ändå lite småmysig.. Kan nog trivas där ett tag. Om jag får med mig hjärtat närmre :)  kanske ända in i min lucka :)
Dags att byta om för jobb.
Peace