Redigering

Det är väl själva F.. vad man måste hålla på. Varför redigerar jag bloggen? Jag hatar det, blir F rent snurrig av alla J koder..

woho! sovdags!


tjau

Needless beating..

Det är väl vad man kan kalla det..när man saknar någon sådär asmycket och han/hon inte är speciellt nära.. faktum väldigt långt borta. Jag hatar att du inte är hemma. Jag känner mig så fruktansvärt ensam. Fast jag inte är det.
Tack emma för underbar stund på studsmattan med kaffe, snus, ananas & pepparkaksdeg (;

Men det gör så ont i hjärtat och jag vill bara spy på det. Jag vill ha dig här och bara känna dina armar om mig, jag vill att vi ska fula oss och tramsa som när du är hemma, ta fyrhjulingen och blåsa ut i skogen med fika, köra som galningar, skjuta hagelgevär..V F S H.. bara jag inte behöver göra det själv..
Vad dåligt man kan må ensam.. Men det är inte bara M som jag behöver.. Jag saknar bästis också, väldigt mycket. Träffa bäst i gbg! Stefan! ah! Ska bli magiskt, vi har en förståelse för varandra som..ja jag vet inte. Det är helmysko, det är liksom på det sättet att man inte behöver säga nånting alls. Tystnaden kan fylla ut väldigt mycket, men det är bara vi som vet hur man gör... gamling gamling..läser S detta så kommer han döda mig för att jag kallar honom gamling..

Jag vill till sthlm och krama den där konstiga kudden hon hade.. till ett avsnitt seinfeld som hon tycker är så himla bra.. jag vet inte.. scrubs är bättre.. men vad gör man inte för en stund i soffan på norrbackagatan 12 med en kopp te och trevligt sällskap. Fan att jag inte var mer social.. Jag kommer upp i sommar, allrighty?


Just det faktum att det blåste ljummet i luften nu ikväll ger mig rysningar och längtan till gotland. Ljummen luft tillhör flygbanor och kalkstenar.. Fotboll med isak..och en del vattenpölsplask.

Jag har väldigt ont i min rygg för den delen, träningsvärk som fan.. ska dra ihop lite grillkväll med volleyboll & studsmatta för laget + de som vill hänga på..håll utkik.



A, den sista bilden var liksom..lite rolig..och lite poetisk.. jag menar.. snart sommar, då blir man pepparkaka!

HAHA!

sux

Vad fick jag gjort igår?

I N G E N T I N G

Vad gjorde jag då?

Fixade och planerade för Kal å ada..

JAG  ORKAR  INTE  PLUGGA

Uteplats

Idag har pappa och jag lagt om plattorna på uteplatsen..inte nådigt, vi började vid 10 draget, var klara vid 16..
men fint blev det (:



List of tonight då

  • Skriva book report
  • Göra klart kap.13 i eng. Cae
  • Läsa företagen & framtiden 2008

tjoho..

Grillkväll

A, det var jättemysigt hos Aaua ikväll, synd att kvällar alltid ska ta slut.
Jag fick lära mig spela Maffia och jag räddade livet på Julian en gång. Alla trodde jag var Maffia och röstade ut mig så den riktiga maffian vann. muh! Haha!
Skoja inte det kommer spelas mycket upp i GBG :P



Jag saknar M så det gör ont i mig, det är nästan hemskt! min lilla.. åh.. kom hem.

Korallröda shorts.

Helt korrekt, dem är framplockade igen, strukna & påklämda kring min feta röv. Haha! Dem är fina, jag gillar dem. Det blir dem, svart piké som jag fick av mamma igår & myströja, sen bär det till Aaua där vi ska grilla & latja lite volley :D ska bli fett kul (:
Ledig imorgon! Fett pepp!



Livet är så orättvist.

Två saker idag.

Det sämtsa att spela i ett tjejlag är att det är tjejer man spelar med.

Min lillasyster har kramat Björn Gustavsson. För er som inte visste det så är Björn min Gud.

Namn.

Finns många namn jag gillar att säga.. Ibland säger jag dem rätt ut utan att egentligen tänka mig för..
exempel på såna namn jag gillar att säga är:
Linn
Pernilla
Charlie
Jeff
Julian
Robin
Martin
Bim
Saida
Patrik (Patt-rick)

Kul hobby..

Inte vad jag önskar mig, inte alls..

She has something breakable just under her skin..
Jag vet egentligen inte vad jag ska göra..här borta, här jag sitter på min feta röv på min stol..
Efetrsom du är där borta, och håller på. De håller på, fan stäng av! Jag vill inte att du ska ner igen i den där djupa gropen..Du har ju precis kommit upp, du äter, du är på väg tillbaka till din normalvikt. Det har känts så lätt i hjärtat att veta att du tagit tag i dig själv för att komma tillbaka på spåret igen. Och bli den där glada emma jag alltid känt, den glada emma jag brukar prata med..jag HATAR den där emma.. den du är nu..som dykt upp igen.
DÖDA HENNE! TA BORT HENNE! JAG VILL HA MIN FRISKA EMMA, INGEN ANNAN EMMA ÄN DEN JAG LÄRDE KÄNNA FÖR FEM JÄVLA ÅR SEN!


LÅT MIN EMMA VARA!


Sluta skär dig emma..snälla sluta skär dig.
Du gör ont i mig!


Jag vill ha annat som pepp för imorgon... Du är mina andetag nu. Du är varje steg jag tar.

Fotograf Marit Lasson

Efter skolan idag rullade jag och Davinski bort till Store thos och åt en utomordentligt god schnitzel med VÄRLDENS GODASTE POTATISMOS! Jag skojar inte, sjukt god! Fyllig och smakrik och hela kittet, vanssinnigt gott potatismos! Bättre än moms på långa vägar!
Under vår fina intima lunch så ringe bibban och frågade om jag tagit lillasysters dator..nej? Fint, hennes dator är stulen. Gutt. Fast den kom fram senare under dagen, smarto.
Efter detta så gled vid ner till Fotograf Marit Lasson, varför? Jo, bra att ta ett foto till körkortet om det skulle bli nödvändigt.. Tänk OM den där grundhandlingen kommit till mig.
"Har du hårmoddellat?" var hennes fråga när vi tog fotona, Nej vadådå? "Jo för det där korta på sidan och färg och allt".. Aha? Nej, det var jag som fick ryck en kväll och ba.. a..klippte. "Oj! Nej för du verkar ha känsla för hur man ska se ut på bild, satsa på det kanske?"..Nej.. jag vet inte.. inte min grej kanske..´
Jag? Modell.. haha.. men tack ändå (:
Och när jag kommer hem då, är det inte grundhandlingen som ligger i brevlådan? Jovisst! Postat :D Vill ha det nunununununu!
Handla godis sen, kanske fotta nere på kids-träningen och så ska rob få en surprice om han råkar vara där.

Nu njuter jag av en Pepsi max här i repan på Yes.. lite tomt med folk, dörren är öppen så lite frisk..eller a.. så frisk luft som det går att få i stan, kan komma in.
Jag är fett seg i hjärnan, ska sova tidigt ikväll eftersom man ska upp SENAST halv 6 imorgon för att hinna fixa mig hyfsat innan Hannis kommer och hämtar mig.
miwi!

bbl

Märkligt.

Jag tog körkort igår! Grattis till mig!
Men, det är såååååååååå sjuuuuuuuuuuuikt märkligt att sitta själv i bilen och köra..och att ens pops lånar ut bilen till mig, helt sjukt.
Har lite att jobba med nu i skolväg, har inte riktigt funkat senaste veckan eftersom jag varit så sjukt nervös.. örk.
Ha! Jag är fetetrött.

tjau

Nervös

Är ordet för idag. Först imorgon efter 1245 kommer nog nervositeten avta för då finns det ingen återvändo.
Har förresten fått jobb, på tingvalla...jey! Money for me yes please! Ska bara stå i garderoben men det är ju alltid ett kliv in i arbetarnas värld! Haha, ska stå med Sara så det kommer bli fett massa skoj!

Längtar förresten till 23 maj. Bal, bal, bal! Har också kommit fram till att jag måste hitta ett par vita skor.. och att jag ska ha pärlörhängen och hela kittet.. mah..



JAG DÖÖÖR!

Dags att fortsätta med plugget nu.. buhu! Vill inte.

Faktum är..

Att jag tycker fruktansvärt mycket om dig M, jag tycker om ditt envisa jag, ditt sätt att..ja, jag vet inte.
Tycker väldigt mycket om de där mysiga små stunderna med dig..typ.. i lördags.. Vi ligger & skrattar sönder & du blir rent galen eftersom de var så pinsamma på TV.. slutar med att jag har 95 pannor ihopkrupna över mig, sönderskrattandes.. söt är du.
puss (:

Frost i gräset

Kallt och jävligt i morse, men gud så fint solen sken. Man känner verkligen att sommaren är på gång! Snälla låt det gå fortare!
Och som vanligt på måndagmornar så har jag Religion, lika irriterande som vanligt att folk kan tro på sånt där och ge upp sina liv för det.. örk..

Och idag då, jo..

  • Springa minst en halvmil
  • Styrketräna
  • Matte
  • Företagsekonomi
  • Engelska
  • Psykologi om det hinns
I N T E M O T I V E R A D A L L S.

Nu ska jag börja kolla bill.. snart dags..urk, mår illa. Stressmage, ja.

Jag har ehller inte förstått det här att stressa ihjäl sina elever nu på slutspurten och den tapade förståelsen att man faktiskt inte klarar av hur mycket som helst samtidigt. Visste ni att man glömmer 80% av vad man lär sig varje dag?
Tänk då om jag har 100 prov..dvs att jag bara kommer klara 20 av dem..kul. Jag vill inte längre.. snart i alla fall.

Gotland

Åhååå! Jag saknar Elinore!

3


tjau

Smaka sommar, you rock my world

Haft en bra helg med fist, mys och mycket skratt :D Men är jag mindre stressad på läxfronten? Inte en chans.. har faktiskt fått ännu mer att göra. Vilket får mig att vilja spy. Ja, väldigt ont i magen också..

Kal å ada är fixat och bokat. Nu ska vi bara fixa så vi kan transportera oss dit på ett vettigt sätt. Bil ja, men vems? Två nätter i GBG med massa volley kan inten säga nej till. Träffa bästis igen då också! Massa najs!
Har fått mina tågbiljetter bokade til lsthlm också nu den 23-24 maj. Massa fint det med (:

Har även plockat upp vår giant studsmatta idag och har hoppat lite på den, massa sommar på det och som ett gott slut på all frisk luft ute..så tog jag mig ett strå gräslök. Vansinnigt, ge mig sommar nu!


Midsommardans för många, många år sen.

Ikväll ska detta påbörjas, putsas och kanske avslutas

Personligt brev + CV
KLART
Islam frågor KLART
Judendomen frågor Gjort så långt det går, måste ha extramaterial från skolan
Matte
Förbereda 5 lektionsföreläsningar
Psykologitexter hit & dit
Engelska uppgifter för att jag ska få mitt VG

Läxor

Psykologi - förbereda diskussionsmaterial och analysera problemfall och deras orsaker, skriva texter om genus och socialpsykologi
Religion - Instuderingsfrågor om judendomen och Islam
Samhällskunskap - skriva ihop personligt brev + CV
Matte - räkna X antal tal med kedjeregeln som verktyg
Företagsekonomi - förbereda 5 lektionsföreläsningar
Bransch & Produktkunskap - skriva mitt arbete om systemkameror där jag ska jämför produkter, hur de marknadsförs, vilka regler som gäller vid produktion och försäljning, skriva historia bakom fotografi och analysera kundgrupper
Engelska - skriva bokrecension (som jag fuskar med & ser filmen och läser lite här & där i boken, haha)

Dvs att jag har uppgifter att göra i ALLA ÄMNEN som ska vara färdigt innan nästa vecka. Bra.. :( Jag har annat för mig ju.. fullt upp med annat..

Julian har räddat mig idag.

6

A, ge mig det där betyget

Sutter just nu & ryser till inledningsmusiken till ciderhusreglerna.. Åh, jag berättar mer sen..

bbl


Nu ska jag bara skriva min recension så kanske jag kan höja betyget igen..kanske.. fast det känns ganska hopplöst.
Jag måste bara säga att CiderHusreglerna är nog en av de bättre filmerna jag nånsin sett.
Man blir så himla mjuk. Jag grät minst 5 (!) gånger genom filmen. Det brukar väl vara så att man gråter i slutet på en film, inte flera gånge runder en och samma film..rent fruktansvärt bra.
Goodnight you Princes of Maine, Kings of New England.




Först dusch så man kan börja bli klar för kvällens jobb.. hoho..

Fin middag

Såhär ser Julian och jag ut på fin middag på Bröderna M.

Alla njuter i mitt sällskap..Alltid. Jag är ju en så fin och sprudlande personlighet..

255090-122


Försök fantisera bort att jag ser sjukt drogad ut bara (: Mycket vackert!





Dancing in the moonlight!

Sjukt tråkig lektion..

Sitter och skriver bransch & produktkunskap.. Inte jättekul, hyfsat ämne, systemkameror.. men man ska j ufå med allt om miljöpolicy och hela det där kittet..helt fruktansvärt..

Björn, you just saved my day..





Jag skulle lätt betala vad som helst, ring mig så kan vi gå på dejt!?

Rabarberpaj

Blev precis frestad på rabarberpaj, inte snällt alls faktiskt. Tänk bara.. mm, rabarber..Syrligt & gott & massa vaniljsås..omg! Ge mig Rabarberpaj!
shit omg!

Imorgon efter skolan blev det inpetat en shoppingtur med sara innan spinningen och volleyn!
Fett som fan!



längtar till fredag! :D haha

Veckan

Måndag
Arbetsmarknadsredovisning
miniuppkörning
Träna Body step
           Core
plugga matte

Tisdag
Inget speciellt i skolan..thank god
Träna spinning
            Volleyboll

Onsdag

Sova ut, finally..
Plugga företagsekonomi
              engelska
              psykologi
Jobba

Torsdag
Studiebesök i malmö nånstans
Shoppa!
Träna Core
            Volleyboll

Fredag
Skola
Träna Body pump
            Body step
20 års fest i Järrestad! SVIIIREEEE med Hpngelberg ;)

Lördag
Sova
Plugg förmodar jag

Söndag

Plugg, sova?

Björn Gustavsson

Ett återkommande samtal i klassrummet är alltid Björn Gustavsson. Vi njuter av små klipp, citerar honom och garvar järnet. Alltid.
Jag älskar den mannen, han är det bästa som har tillkommit i Sverige. Jag tackar.. inte gud men hans föräldrar och hans kreativa hjärna för allt skratt han bidrar med. Björn, we love you :D hahahhaa
Skriver som värsta, ja vem vet vad.. haha störtlöjligt, men han är en av anledningarna varför jag faktiskt tar mig tid att titta på TV.

Mamma och jag pratade om transport i morse.. När jag som vanligt övningskört ner till bussen. Man har satsat fan på att bygga motorvägar och asafaltera på nytt överallt, "host, host, vad dålig luft vi har? Varför det?".. Varför bröts järnvägen upp rpecis överallt? Hade järnvägen funnits kvar så hade jag haft 1 km till närmsta tåg, svinpraktiskt. Men nänä.. Vi diskuterade också fördelar med att ha cockpiten på undersidan av flygplanen.. och vilka fördelar det fanns i att flyga upp och ner.

bbl

Glemmingebro?

Efter att M åkt eidag tog jag ut Lara på en relativt lång promenad.. det hade slutat regna och var faktiskt väldigt skönt ute.. Och så kommer då det där..turistparet i den fula lilla toyotan.. "Hur kommer vi till glemmingebro?".. Eh, ni körde precis förbi en skylt där det står ganska så exakt 3 km kvar till Glemmingebro..Det brukar vara så att man hamnar i Glemmingebro först innan man kommer ut dit jag bor.. som jag alltid sagt till de som udnrar hur mom & pops hittade ut hit.. "De måste kört vilse"... örk..
Följ den här vägen 3 km till så kommer ni dit...suck.

När min mp3a är färdigladdad så blir det en springtur, bli av med allt fläsk..urk.. Sen blir det plugg och om orken finns kvar så kanske det blir fest ikv...
Måste skriva min bokrecension, plugga religion och Företagsekonomi..tjoho..


bbl

Separationsångest.

Det är dagens ord. Jag har ångest för att Robin inte är vår coach längre.  Jag har ångest för att jag inte vet vart jag vill bli av i höst. Om jag ska jobba, plugga, vilket lag jag vill spela för och allt det där..

Varför vill inte det ständiga trycket i öronen försvinna? Urk..

Lara var hur nördig som helst inatt. Hon väckte mig i alla fall 3 gånger med sin flåsande käft i ansiktet på mig, serro, hon behöver en minttablett. Puttar och skuffar och har sig, ingen som helt respekt. Dö hund, DÖ. Det är tänkt att du ska vara min vakthund, du är trots allt schäfer, inte en irriterande finne i arslet. Detta har då smått förstört min dag då jag varit extremt trött och garvade järnet åt psykologin när vi gick igenom stressorer i livet såsom föräldraskap och 40 års-kriser (jag insåg nämligen att min kära mentor faktiskt har fyllt 40 och blev pappa så sent som i förrgår, liksom hur kul lät inte det där då? xD)
Engelskan var helt värdelös..jag hade i alla fall klarat provet jag skrev men det var ju inget att imponera med precis. Jag är h u r  t r ö t t  s o m  h e l s t. Och så är man ju tvingad till det där vuxenlivet nu också nu när mom och pops är i Berlin, måste aka och handla mat så att det blir någe mat alls ikväll. Sen kommer M. (:

bbl

Djungelvrål

Mini-uppkörning idag. Godkänt (: Ett steg närmre.
Har varit en himla bra dag hittills. Lara var hur larvig som helst i morse när jag åkte hemifrån och lika töntig när jag kom hem.
Jenny kom hem strax efter..
Och nu har vi konstaterat det bästa djungelvrålet. Vem som har det. Och det har jag. Man behöver skrika av sig lite ibland utan kudde i ansiktet.
Kul var det (:

Hahahahaha xD







13
tjau

Saab Tunnan

Det finns ett flygplan som heter Tunnan..dock väldigt gammalt flygplan men det har verkligen existerat.
Varför döper man ett flygplan till Tunnan? Och hur vet JAG av alla att det finns ett flygplan som heter Tunnan? Jo.. Jag har alltid det där behovet av att vara annorlunda, så jo.. min studentinbjudan till Anki & Micke (nästkusiner på gotland, flygplanstokar & fallskärmshoppare) blir just ett fett stort kort på Tunnan.. just för att vara sådär udda..Stefans kort kommer ju ha en fet bild på Elvis...
Inte många dagar kvar nu.
Har nästan varenda helg uppbokad nu till studenten! FETT!
11-13 april
Ta hand om Lara för mom & pops är i Berlin, träffa Marcus, Fotta herrarnas match i Svenska Cupen
18-20 april
Timmy Har 20 års fest, sen lär det dyka upp något
25-27 april
DM i Ängelholm vad jag vet, stugan med Emma
2-4 maj
Tomt än så länge! Troligen vara med Marcus
9-11 maj
Förhoppningsvis Kal å ada Cup!
16-18 maj
Om vårt projektarbete går bra så har vi vår studentbal, Bodaborg med laget
23-25 maj
Bal i sthlm, minnesdag andreja
30maj - 1 juni
Det LÄR VARA FEST.

Grejen är ju att jag har slutat räkna veckor som veckor, jag räknar i helger istället för veckorna springer iväg lite hoppsan tjosan..skriver jag ner ALLT som händer under veckorna..så.. inlägget blir för långt helt enkelt.

Nu ska jag fortsätta med mitt lilla arbete i Bransch & Produktkunskap..Wei!


Notera min streckkodsklocka!
tjau

Morgonbussen

Jag åker allt som oftast buss in till skolan, ja jag bor ute på landet och tågtrafiken är för himla dålig här ute. Hatar att de tog bort tågspåret som i princip gick utanför mitt hus för 20 år sedan. Svinstörigt.
Bussen är väl rätt okej ändå förutom alla människor som inte verkar ha något som helst vett i skallen alls. Ingen har det i skåne över huvudtaget, inte när det kommer till att åka tåg och buss i alla fall.
Vad jag försöker komma till är;  Varför packar alla sig kring dörren innan bussen/tåget ens har stannat? Det finns gott om tid att resa sig, går genom korridoren och kliva ut genim dörren från det att tåget/bussen har stannat, särskilt på bussen där chauffören ser om man är på väg av. Samma sak är det när folk ska på tåget/bussen. ALLA packas runt dörrarna innan de som är på tåget/bussen ens hinner kliva av..fan, åk till sthlm och lär er rutinen, de där uppe vet iaf hur det fungerar..Bonnläppar!
Det är särskilt en rödhårig kille på bussen som jag har lust att strypa, just för att han springer till dörren, ganska vingligt så han knuffas ju rätt hyfsat också. DÖD ÅT DIG! Sitt ner tills bussen har stannat!


Ateister.

Jag skulle nog vilja säga att jag är ateist. Ingen tor på Gud? Eller? Jag blir så himla irriterad varje gång jag sitter på religionslektionerna med genomgång om ditten och datten och vad man gör i den religionen hit och dit. Hur fan kan man tro på sånt där tjafs? Jag menar.. Hur kan man låta sig påverkas av något nån snubbe sa för flera tusen år sen? Löjligt up in my ass. Men visst..tro ni på vad ni vill, ni är störtlöjliga i mina ögon. (:
Klarade av moment 10 idag och skaffade pluspoäng på min extra axeltitt jag alltid gjorde i korsningarna.. Vet inte varför jag gör den, men det känns bättre så. Plus iaf och jag känner mig närmre körkortet än någonsin! :D Nu ska jag jävlar bara ta det. Måste sluta svära men jag känner fan smaken av det nu!
Fixade ett ryggskydd idag hos sissela, det var bekvämt att träna med så jag fortsätter nog med det (: Thnkz (;
Fett massa trött nu efter 1,5 timmes träning. Nytt pass på Stepen & Coreträningen satt där den skulle. Calzone pizzan satt där den skulle också (: Lata föräldrar, jappjapp.. Jag orkade inte heller laga mat så det får vara för ikväll, kommer träna bort det imorgon ändå..Måste fan bli slim för sommaren nu..suck.
Sitter och längtar efter marcus, fick ju inte min långhelg med honom som jag hade hoppats på pga min magsjuka.. Och hans bakfylla igår. Han låter för övrigt som en katt när man precis väckt honom, små pipiga svar. Hade jag varit där så hade han nog troligen lagt armen om mig & dragit mig intill sig & somnat om..som alltid när han vaknar till om nätterna.. och detta väcker alltid mig. Men vad gör man inte (:
Min Mentor ska för övrigt bli pappa, det var beräknat till den 27 april men idag kom han in i vårt klassrum & berättade att komplikationer uppstått så det blir kejsarsnitt på onsdag, stackars Cenneth. Han var lite smått uppriven, han vet inte precis vad han ska göra.. shit, min företagscoach på 41 bast ska bli pops! Det är sjukt, jag kan inte se han som far..ännu mindre som en person som skulle kunna klara av blöjbyten.. Stackars..
Jag längtar till Juli också.. Gotland, gotland, gotland! Åh! Jag älskar att åka dit! och Isak! åh! Och David! ÅÅÅh!
Anki, Micke, sven & Maja-Lena..ÅÅÅÅÅÅH.. Gotland är sommar!
Ge mig student, sommarlov, stranddagar, frukost på altanen, nyklippt gräs, apelsinsaft och Gotland!
Glöm inte calippon! Nej inte lime elelr nåt annat tjafs, det ska vara vanliga goda cola calippon..och isig pepsi.. ÅÅh!


image112

Hon svalde det.

Grejen är ju att hon skriver fort den där, webbredaktör som hon är.

Kram på morris

Godnatt.

Morris förklarade precis krig mot mig. Hon tycker hon har snyggare blogg än mig. Och att Explorer är bättre än Firefox.
Hon redigerar sin blogg i explorer, men den ser konstig ut i firefox. Jag redigerar i Firefox och den ser bra ut både i explorer och firefox.. Vilken webbläsare är då bäst?

Jag får kämpa lite med looken på bloggen. Men har vapenvila ikväll då jag var sjuk igår och har pluggat idag.

Vem skriver mest?

:Q

Kvällens

Då var arbetsmarknadsanalysen nästan färdig. Ska bara ta reda på hur löneförhandlingarna går till och hurmånga som är med i facket.. skoj..NAT.
Nu ska bara SWOT-analysen göras så är jag nöjd för ikväll.
Det är rent otroligt vad jag älskar människor. Jobba med dem, träffa dem, göra saker med dem. Sålänge jag slipper ta i dem så jävlamycket. Är det folk jag känner så visst, en kram och ett pet i sidan går väl bra..de jag tycker om får kramar lite oftare.. En del får också pussar på kinden.

Nu ska jag fixa lite till på bloggen..härmar wisefool med en klocka.. hm.. får se om jag lyckas. (: I såna fall uppenbarar den sig här snart!

bbl




Titta! Titta! Tjusiiiiiigt sara!
Färgade precis håret på mom med den där hemska hennafärgen...men vad gör man inte för sin mom? Dock får hon inga pussar på kinden, inte kramar heller för den delen, inte så ofta i alla fall..
Jag vill ha en ny hund..eller.. asså det låter så fel at säga "ny" men jag vill ha en till för de är så underbara. Lara till exempel är helt blåst. Skitsöt är hon! Hahah, dum & hårig schäfer..


Och nu kinesiska för nybörjare, i brist på annat att skriva.
image111

tjau

Dagens

Pigg som en nötkärna kastar jag mig ut på en morgonpromenad i duggregnet med kamera i högsta hugg. Leker med polarisationsfiltret och inser med besvikelse att när jag tar bort speglingar från vattenpölar så blir himlen blek och att när speglingen kvar i vattnet så blir himlen och molnens konturer helt perfekt. Vad gör man? Jo, man lägger ihop båda till en bild. Perfekt.

Jag tycker inte heller att jag någonsin gör nånting om dagarna. Där finns ingenting som fyller upp vardagen, jag råkar bara existera och se tiden flyta förbi.. Men faktum är nog att jag gör rätt mycket utan att egentligen tänka på det. Det är först när jag tänker på det som jag inser att det är nog en del ändå.
Söndag dårå..
  • Har letat vandrarhem i GBG inför Kal å ada cup
  • Informerat de flesta i klubben och bett andra vidarebefordra om vad jag hittat
  • Morgonpromenad med kamera i högsta hugg
  • Redigerat bilder
  • Skrivit psykoanalys á la Freud
  • Varit ute med Lara en sväng
  • Sytt lite på studentklänningen
  • Skrivit ner vilka jag ska bjuda till studenten
  • Lagat mat
  • Duschat, gjort oljeinpackning, filat fötter(de ska bli fina för sommarn)

Dock har jag ju en del kvar att göra.. Typ skriva en Arbetsmarknadsanalys, SWOT-analys + ppt-presentation, skriva på min produkt analys. Tänk vad lite sjukdom kan göra med en.. Jag är trött på skolan..Längtar till Juni! Sommarlov!
Har funderingar på att leta upp nån som vill spela beachvolley turneringar med mig i sommar, finns det mix? Mer research ska göras (:

Right? :Q

Nu har internet också klöddat för mig i en timme så jag passade på att göra fransk manikyr så nu är naglarna riktigt fina..men det betyder också att jag inte kan göra nåt annat än att skriva.. får inte slita av nagellacket :(

 tjau

Nick Pitera - kulor i ett skruvstäd?

He's insane!


Långt ifrån färdigt..

Men bättre än det sett ut senaste dagarna.. Jag vet ju egentligen inte hur jag vill ha bloggen. Kiss på det!
Har faktiskt inte gjort något speciellt idag. Jag blev magsjuk inatt när jag sov hos M och skrämde slag på honom.
Spya i näsan är inte speciellt skönt att försöka somna om med säger jag bara. Åkte hem ganska kvickt efter att jag äntligen somnat om och blivit väckt på nytt av magvärk och en orolig M. Kom hem, helt tom i magen. Fruktansvärt tom i magen så jag satt och lyssnade på musik och drack vatten med sked, hur sorligt är inte det? Men sen fick jag i mig lite mosad banan och lite proviva och nu efterhand har jag lyckats få i mig mer och mer. Har varit otroligt matt i kroppen. Hatar att bli sjuk! Men nu har jag friskförklarat mig själv och fixat bloggen! Bra sara!
Nu sk ajag bara ta tag i alla läxor som ska skrivas..men som jag inte haft motivationen till att fixa på 7 veckor. tjoho..Min engelskakurs är dock nästan helt avslutad, ska ha 2 lektioner till sen är jag free!
Missade det där förbannade kvalet i Landskrona idag.. Hade tänkt presentera mig för deras tränare..men nänä..

Fuck magsjuka!
Tänk att det finns folk som frivilligt spyr och tar laxeringsmedel..Ni är STÖRDA!

tjau

Redigering

Hej, jag redigerar. Det är därför min blogg just för stunden är sjukt jävla ful..

Kommer kanske dröja innan jag skriver eftersom jag måste pilla & få rätt på detta.




Vem fick mig att komma på idén.
emma & jennie heter dem.


tjau