Sammanfattning av året som har bjudit på allt..

Januari Var mig en enastående kall och tråkig månad. Jag kan inte komma ihåg något speciellt som hände då..mer än att ångesten för att ljuset aldrig skulle komma tillbaka släppte.. Jag var en hungrig 17 åring som tröttnat på mycket men inte allt och jag kämpade mig genom den karga månaden. Tack och lov för det.

Februari Var också en kall månad, men inte som föregående månad. Jag åkte till Gotland för att utföra min praktik hos min kära syssling Anki, men innan det skulle en hel vecka spenderas med min kära, underbara vän Ella. Lilla roliga Ella. Det blev en vecka med mycket träning och många skratt, jag fick lära känna Robban som ta mig fan är svinbra på att dansa och det blev en del Body Jam pass med honom som instruktör. När den veckan var över åkte jag äntligen till Anki och jag får hålla i den yngsta bebisen ever. Jag har aldrig hållt en så liten bebis. David var namnet på den här bebisen, inga nackmuskler så tappa nacken gjorde han hela tiden. Han var bara 1 månad gammal! SVIINLITEN. Och Isak, fina rara Isak som alltid var så glad..Han hade öroninflammation och var inge rolig alls att ha att göra med.. Skrik och gråt, ja jag förstår honom men jag ville strypa honom ett par gånger!

Mars Var också kall..Hey Sara kom med något nytt? 10 Mars åkte jag till slut hem igen och Sveriges förbannade kollektivtrafik tvingade mig att åka upp och stockholm för att kunna åka hem till Ystad. Men när jag då kom fram till Stockholm så upptäcktes det att min tågbiljett hem hade blivit avbokad eftersom den inte hade kommit fram till mig vettigt.. Mm, najs hade inte jag kunnat få vetskap om det tidigare. Så där stod jag, pank och biljettlös..MEN, turen var med mig och denna tur hette Stefan <3 Älskade vän TACK!
Senare denna lilla månad på året så fyllde tjejen här borta 18 år. 17e mars på min ära. Helgen efter detta så hade jag nog en av de roligare festnätterna ditintills.. Med Kära Sara Hansen (: Wonderful time.

April Var då vi åkte till Uppsala på Entreprenörstävling inom John Bauer. Men måste ta allt från början, det var mycket TÅG-ÅKANDE om man säger så?
Ystad - Malmö 1 timme
Malmö - Stockholm 4,5 timme
Stockholm - Uppsala 1 timme
Vara i Uppsala och delta på tävlingen.
Vi går vidare till final.. Problemet = Våra biljetter var bokade för tidigt så resten av klassen åkte hem med jag, ina & david blev kvar i Uppsala för att se om vi kunde vinna eller ej.
Tro't eller ej, men vi VANN! Första pris! Eskil UF FTW <33
Vi tog de öppna biljetterna vi hade för att kunna ta oss till Stockholm med världens fetaste check på 5 papp. Vi går till en biljettautomat för att köpa biljetter..men enligt automatskiten så fanns det inga biljetter kvar? What, kan inte stämma?.. Vi går till en av kassorna och ska beställa biljetter hem. Det är torsdag. Automaten hade haft rätt.. Första biljett som fanns var på lördagen. LÖRDAGEN?! Är de dumma i huvudet, visstja..SAS strejk.. Lösning = åka till inas farbror i Karlstad
Stockholm - Karlstad 3 timmar
Nästa dag, Karlstad - Malmö 7 timmar
Malmö - Ystad 1 timme
Totalt tåg-åkande = 17,5 timmar.. Jag var lite trött på det..

Maj Var galen. Början av månaden var det Kal å Ada cup i volleyboll, Göteborg. Svinigt roligt och svinigt galet. Det går en att beskriva, det måste upplevas, That's it! Jag gör gärna om det.. Men senare att det skulle vända så fort.
Vi började träna volleyboll utomhus igen, det blev varmare och varmare och Beachplanerna bjöd på mycket spel och många skratt. De flesta kom dit och lattjade. Din kommentar när jag kom i magtröja "Fan vad het du är idag Sara! Graauww!" Det var en onsdag.. På torsdagen gick jag helt ovetandes.. Jag gjorde det jag skulle.
På fredagen, efter flera veckors slit var jag färdig med en hemsida som var slutuppgift i webdesignen. Jag fick VG och var såååå nöjd. Från och med nu hade jag ingen mer webdesign!
Då fick jag ett sms från Sara Nilsson i mitt lag. "Har du hört vad som har hänt? Ring om du behöver prata."
Förstå min förvirring, hört vadå?
Sara ringer upp med gråten i halsen.. Har du hört vad som har hänt? Och tusentals kalla kårar löper genom ryggraden på mig.. Jag drömmer fortfarande mardrömmar om det.
Andreja är död.
Jag förstod inte vad hon sa först.
Det hade hänt på torsdagen, hon var på väg hem från jobbet. Kört av vägen och hela bilen hade demolerats mot ett träd. De hade stängt av respiratorn idag. Stängt av lidandet, smärtan, allt.
Jag hart skrivit om det innan, jag kan inte förstå att världen är så orättvis. Inte vår Andreja. Tänker på dig och saknar dig mer för varje dag som går <3 Andreja Cukic R.I.P. 25/5-07
Den 31 maj lämnade jag Skåne, jag ville lämna smärtan också.

Juni Jobb är ett bra ord. Jag jobbade precis hela månaden, vi hade frivilliga flygkåren på vandrarhemmet där jag jobbade. Som sagt, Anki min syssling äger ett vandrarhem på norra Gotland.
Rolig månad (: Jag lärde känna mycket nya människor en del jag vill glömma och en del man aldrig kan glömma <3

Juli Jobb är ett ännu bättre ord för den här månaden. Jag såg Mando Diao på Gutekällaren och jag fick flyga för första gången i hela mitt liv ever! Ett litet personflyg vill säga men så coolt det var!

Augusti Åkte jag hem till Skåne igen. Fortfarande söndertrasad i hjärtat och ont hade jag. Åker hem lagom till Moms födelsedag och det första jag gör när jag kommer hem är att gå och spy..sen hade jag kräksjuka i två nätter..I AUGUSTI?!.. Allright..stress eller nåt antar jag.
Sen Malmöfestival.. ooooh my..

September Börjar med träningsmatch på Bornholm. Säger bara en sak om detta..ULLRIK. Sen kommer jag inte ihåg? HAHAHAHAHAHAHAHA

Oktober Jag förlorade ett hjärta på ett sätt men vann ett annat. Ted är ordet. Jag har nog inte riktigt kommit tillbaka än. Kärlek är svårt, det är verkligen det. Jag vet inte hur, men jag tycker det är svårt. Strax efter detta slog det slint i min lilla hjärna, den som vet den vet.

November Kall och trist månad.. Fan.

December Ingen snö eller nånting..en del skumma saker händer, lär känna nytt folk. En del som man ska fira med nu.
Matdags (:

Tjau

Juldagen

Today it's party party med krill, macke och janne.. och viktor hoppade precis upp på bordet hos mig. Mysig katt.
Jag har gått upp 1 kilo sen i fredags. Det går jag ner nästa vecka plus lite till, kram.
Jag älskar mitt kamerastativ.




PUSS!

Långa nätter

Längtar bort ifrån hans kyla och hans famn.


Till långa nätter.



Sommarminnen eller vadå? Jag saknar att gå med Stefan genom Visbys gator.. Jag har ju inte helt klara minnen från varför och var vi hade varit när vi tumlade hem till Jocke för att dela på en 1 meter bred soffa första..eller var det andra? Jo andra sommaren var det.. och klockan var 3 på morgonen? Det är mycket för mig ja..
Han & jag brukade borsta tänderna i gryningen första sommaren.. Det var helt sick. Fan vad jag saknar den sommaren. Men SOM MAN SÅG UT DÅ!? SOM EN GRIS?! JA?! Nu är man mer slim jim jepp jepp.. gutt.

Nu tappade jag inspiration till att skriva..Vet inte vad jag ska skriva..

Ah, musik såklart..

När jag är glad lyssnar jag på håkan, billie the vision och en del andra i samma stuk..
När jag tränar..lyssnar jag på det som spelas..oftast house/techno..
När jag springer i skogen är det Yoji Biomehanika som gäller, endast. Speciell om jag springer långt.
När jag är arg lyssnar jag på.. ingenting.. vill inte förknippa musik med ilska för när man då lyssnar på den låten senare så blir man arg igen..

Jag fick en dan för dan före dopparedagenklapp idag? Heter det så? Iaf, jag blev frustrerad för att bilderna jag tog på vår fina julgran blev kissdåliga för att jag ville ha lång slutartid, men det är praktiskt taget omöjligt att hålla kameran still så länge som ALLA vet okej?!.. Så pops plockar fram ett stativ som var tänkt som julklapp :D Makes me happy, thanks pops!
Så jag fick till några bilder iaf, kul med långa slutartider ibland.. Nu kan jag ta de där fyrverkeribilderna jag hoppats på.. måste fixa svart papper bara..Och de där stadsbilderna jag fantiserat om.. Längtar till vecka 8! Då åker jag till stockholm! Fy helvete vad smart ich bin! Det är så himla fint det, ja jävlar.. Den där terapin för att sluta svära börjar bli aktuell..
Mom köpte ny bil idag också. En olivgrönmetalliv Skoda roomster..

God jul..eller nåt.









Långa nätter


tjau

Julklappar

Ibland blir man så trött. Den här natten har nästan dödat mig. Och idag ska jag handla julklappar. Hela dagen. Sen ska jag till Philip & se saw 4 om han lyckas fixa den...Hoppas det för jag vill jättegärna se den! (nickar! m-mm!)

Och igårkväll. Saknar jag stefan, hans stöd. Han är min styrka, alltid. Hoppas han blir glad för klappen jag skickade :D Om den hinner fram i tid! :D
Tönt tönt tönt tönt (:




Nattens: Hur mycket tårar finns det i en människa? Sia- Breathe me. Vara stark. Stanna.



BBL


Alla klappar är handlade, jag har fått se Saw 4 som varit efterlängtad att se och jag är väldigt nöjd. Den var sådär bra genomtänkt som 1:an var and that makes me HAPPY!
Vi har dessutom fått hem senaste Digitalfoto som jag förnöjt sitter och explorar här lite halvt om halvt. Mitt i alltihopa så kommer mom på att jag fått både brev & kort från alla möjliga människor. Kort från emma <3 Tackis <3<3<333<3<3<333
Vårterminens busskort och sist men inte minst... Ett kort från mina..vad ska man säga? Sysslingbarn eller Nästkusinbarn? I alla fall, Isak & David! De enda barnen jag tycker om helhjärtat, ni vet jag och barn brukar inte kunna fungera ihop men Gud vad jag älskar dessa två barnen, de är helt underbara!

Isak & David = Bäst! ANKI & MICKE = BÄST! GOTLAND = BÄST

Jag har ont i magen, så nu ska jag dricka te och hoppa spå att det går över (:

tjau

Didooo

Jag konstaterade precis att jag inte har feber, snarare tvärtom. Sitter här med ulltofflor, fleecebyxor, underställströja, fluffig morgonrock, duntäcke och fleecefilt och är 36,3 grader varm enligt temp.
P.O.D. är jättebra, puss på mig för att jag lyssnar på dem och spya på mig för att mitt känslomässiga liv inuti mig inte fungerar som det ska. Eller fungerar är kanske fel ord. Det existerar inte alls. Det är rätt skönt men samtidigt lite skrämmande. Det krävs något häftigt på "riktigt" som ska få mig att tända? Om det ens går att fixa. Shit sara..
Blev för övrigt hittad idag. Av Matilda. Hon stormade in i mitt klassrum "Du! Följ med ner!".. Hum..Visste inte vad hon ville men visst följde jag med.

image48

Gazpacho hette tydligen webtidningen som Några mediaelever hade dragit igång och de hade pumpat ut ledtrådar på startsidan om en viss person på skolan som man skulle leta upp. Ledtrådarna hade varit bla årskurs 3, tredje våningen, idrottslig..bäst av allt: EXPLOSIV xD Hahaha, nästa skulle bli volleytjej, men då hade nog risken varit stor att jag haft hela skolan efter mig för att de skulle ta med mig ner till deras lilla redaktionsrum.
Ringde och tyyyyyp fixade praktik idag också..men det kändes himla seriöst om man säger så?
-Ja, hejsan mitt namn är Sara Granath och går sista året på JB i Ystad och nu till vårterminen så måste jag ha praktik för att fullfölja min utbildning.. Tar ni emot praktikanter?
-Ja det gör vi, du kan komma på en liten intervju "där och då" så ska vi se vad vi kan hitta på för skoj åt dig.

Wow.. okej. Pja kan det leda till sommarjobb eller annat jobb så visst fine for me, för då har jag sommaren säkrad hemma. Och oj vad jag faktiskt vill vara hemma nu den här.. "sista" sommaren. Jag ska cykla rundor, jag ska lira beach, jag ska det och jag ska jag ska jag ska.. En vecka eller två ska dock tillbringas på gotlands kuster (: Äälskar dig du fina ö..
Idag efter skolan skulle jag gå upp till moms jobb för att möta upp henne innan vi åkte hem och denna lilla promenad fick mig att vilja skrika. Skrika högt. Rakt ut. Jag vet inte vad det är med människor idag. Varför kan människor int elära sina barn vad som är rätt eller fel i världen? Att man faktiskt borde ha som standard att alla barn klarar av ett skolår på ett år och inte går om samma klass om och om igen.. Totalt värdelöst. Så svårt är det inte att gå i skolan och intressera sig för saker. Det borde bli hårdare så barnen lär sig värderingar och skriva, läsa och räkna. Alla SKA kunna detta, herregud. Jag ska inte skaffa barn, med rädsla för att misslyckas med barnuppfostran. Tänk att överleva sitt eget barn..tear.
Det jag skulle komma till.. Tre tjejer kommer på rad, kanske är 6 eller 7 år gamla. De pratar om någonting ganska allvarligt såg det ut som, hörde inte vad men såg att deras läppar rörde sig tills en av dem stormar i förväg och ser väldigt arg/ledsen/besviken ut. Precis när hon passerar mig vänder hon sig om och skriker "Ni ljuger! Jag litar inte på er längre!"
Hepp.. sen tittade jag ner på mina tår medan jag gick, utan att notera om jag mötte någon jag kände.. eller inte.. Jag vet inte.

Har förresten också konstaterat att min kropp enligt BMI metoden består utav 25% fett. DET ÄR FÖRFAN EN HEL JÄVLA FJÄRDEDEL AV MIG?!.. Och enligt en annan metod bestod jag utav 17% fett och äckel. Får testa den där PREnet mätningen också.

Ska man klippa?

Hej, nu ska jag fortsätta gala med den lilla röst jag har kvar till Youth of the nation.
Tjau

Oväntat.

Ja, helgen var.. som den var. Punkt.

Jag är jätteförkyld och jag har träningsvecka på G. Bra sara..hoppas det lägger sig till imorgon bara..Farligt att träna med förkylning i kroppen.
Jag är sugen på att klippa..Men hur..?
image47

Såhär är ju jättefint.. Men aah, vågar man? Shiit, min kropp kommer typ se huuur stor ut som helst & huvudet sketlitet xD Man vill ju inte det precis? Öööööeeee..
Rent hemskt.. mu.
Jag är sjukt trött.
tjau

Linkin Park <3

Memories consume Like opening the wound I?m picking me apart again You all assume I?m safe here in my room (unless I try to start again) I don?t want to be the one The battles always choose ?Cause inside I realize That I?m the one confused I don?t know what?s worth fighting for Or why I have to scream I don?t know why I instigate And say what I don?t mean I don?t know how I got this way I know it?s not alright So I?m Breaking the habit Tonight Clutching my cure I tightly lock the door I try to catch my breath again I hurt much more Than anytime before I had no options left again I?ll paint it on the walls ?Cause I?m the one at fault I?ll never fight again And this is how it ends I don?t know what?s worth fighting for Or why I have to scream But now I have some clarity To show you what I mean I don?t know how I got this I?ll never be alright So I?m Breaking the habit Breaking the habit Tonight


this is my december this is my time of the year this is my december this is all so clear this is my december this is my snow covered home this is my december this is me alone and i just wish that i didnt feel like there was something i missed and i take back all the things i said to make you feel like that and i just wish that i didnt feel like there was something i missed and i take back all the things i said to you and i give it all away just to have somewhere to go to give it all away to have someone to come home to this is my december these are my snow covered dreams this is me pretending this is all i need and i just wish that i didnt feel like there was something i missed and i take back all the things i said to make you feel like that and i just wish that i didnt feel like there was something i missed and i take back all the things i said to you and i give it all away just to have somewhere to go to give it all away to have someone to come home to this is my december this is my time of the year this is my december this is all so clear and i give it all away just to have somewhere to go to give it all away to have someone to come home to

Och nu ska jag äta, hyra film & åka till S (:
TJAU

Irritation.

Halsen gör ont och öronen ömmar lite.Kapitel ETT Ja, jag tycker det är jobbigt att du skär dig, att du berättar att du skär dig. Ja, jag vill att du berättar att du skär dig. Ja, jag tycker om att höra att du saknar mig. Men inte när du försöker ge mig dåligt samvete. Du går inte under. Det gör du verkligen inte och det gör ont att fortsätter. Det gör ont att du mår dåligt, jag vill inte att du ska må dåligt.
Kapitel TVÅ
Och nej jag tycker inte om din taskiga attityd. Jag är trött på taskiga attityder. Malmöit..


Och ja, jag älskar min mp3a som insett att den älskade mig för mycket för att vara utan mig. Min fina Sony atrac (: Mm, vad jag älskar dig!



En utomjordnings kärlekstörst, en undran om vem som svek vem först?
Förlåt, men det blir inte bättre av det.

Och imorgon. tjihu (:

Tjau

Barnmat.

Idag, sov jag. Länge. Till 11. Inte likt mig. Meeen, jag hade iofs varit uppe till 3 (: Jag är förlåten.
Idag, hände en ganska tung sak som jag inte tänker berätta om. Säger bara en sak. Lillasyster.
En annan tung sak. E har köpt en nagelsax. Kiss my ass, ni vet vad hon gjorde med den och det gör så jävla ont i mig.
Varje gång du skär så skär du bort en del av mig också. Varför skär du bort mig?

Match ikväll japp japp. Vi vann japp japp med 3-1. Men jag gjorde ingen vidare insats, fick världens guldläge och vad gör jag? Fingerslag, bra sara. Gaaaay gay gay gaaay? Fan! Suger att sega till sådär, slutt med det. Har inte match på ett tag nu så då kan man ligga i utan att behöva tänka så mycket på mat och träning och vila och allt. Bara att tuta och köra och oooooh vad skönt det är (:

Värmde precis lite fisksoppa och såklart så slickar man av skeden som man lagt upp maten med.
sommar sol bada brygga sand grud piggelin mamma pappa snurror gungor rutschkanor skrapsår blåmärken
 och sist men inte minst. Barnmat? Så liten var jag och minnena bara for upp i skallen på mig, hämtade från ingenstans. Jag har ingen aning om vart jag var då jag skaffade mig dessa korta små minnen, men det var den kalla fisksoppan jag slickade av från skeden som gav mig denna flashback. Vilken utomordentligt häftig grej att srkiva om sara..pja jo-ho haha jag vet. Vilken mysig känsla det var. Liten, behövde inte tänka på något alls. Bara vara...

Och du gör jätteont i mig, och du med, och du och du och du. Jag vill flytta hemifrån.

tjau

Lägg din energi på att hata någon annan istället för att dissa dig själv..

Mm, men hur ska jag kunna det när jag faktiskt mår kiss? Jag vet inte.. Allmänt höstdepp bara. Dum, fet, ful och misslyckad? Jepp, that's me.
När du ser dig själv i spegeln, är du nöjd då?
Klart som fan jag inte är?!

Och jag som varit så duktig idag.

F-
L- proviva, dadlar, mango och senare ytterligare en banan och dadlar
M - bakad potatis med sallad, keso, tomat, majs, rödlök och KAFFE
K- banan

Kanske lite lite, men ändå duktig för att vara jag. Inget ångestframkallande. Ändå känner jag mig som en gris. Drack ju en sån där PK innan och åt en massa russin och even en banan.


KIIIISSS PÅ AAALLLTTT. Ge mig ett jobb. Sluta skriva om mat sara.
Vem läser detta ändårå? xD

Jag ville bara fly från mig själv skära bort min otillräcklighet men med fläckarna jag glömt är redan dömd Jag ville vara intellektuell Berest, belevad äckligt ung men arvet väger tungt Gener & anlag Allt var ett misstag & det tar 100-tals år att dölja felen Jag är ljusår ifrån vanställd & skelögd & det svider som klor som nya munsår Ett tredje klass får när alla lyssnar på dig Kan du beskydda mig? Kan du beskydda mig? Kan du beskydda mig? Kan du beskydda mig? Snälla beskydda mig
hatar världen ikväll, hatar mig själv ikväll.
tjau


Diska.

Ett, nej vi har inte diskmaskin hemma. Trots att vi har installerats sprillans nytt kök, no dishwasher.. Det är nån sån grej som mamma och pappa har ihop, jag förstår inte. I vilket fall som helst så har jag diskat och mom blev happy for that. Pops är i norrtälje på hundkurs med Lara, åh underbara hund <3 på dig.
allafuckingjoke.blogg.se
Jag tycker om att bli glad på dig, när jag vet att du är glad så blir jag glad på dig :D
Nu mår jag bra.
Dagen har varit okej, inte tränat ett smack, men imorgon..mmmumma, styrketräna på morgonen med mom och på kvällen tänkte jag faktiskt hänga på volleyn ända fram till klockan 22 (: Men då gäller det att jag pluggar engelska när jag kommer hem från skolan by 1600.
Idag gick jag till bussen dessutom, i detta kissvädret.
Hitch är en sötskalle, jag fick hennes nummer :D Hon bor på Öckerö..Utanför Göteborg. /:
Inatt sov jag med min adventsljusstjärna tänd. Jag tycker det är sååå otroligt mysigt och man får ju passa på när storasyster inte var hemma :D Men jag vaknade ett par gånger, inte av ljuset utan av att jag var omkringsnurrad i min gräddmorgonrock som jag fick av mom i namnsdagspresent (ja, namnsdagar råkar vara en seriös grej i vår familj).. Urk, får sova i understället inatt. Ja, om ni inte visste det så älskar jag att vara hur påklädd som helst när jag sover. I alla fall när jag sover ensam! Haha :D

Dagens dårå; Angels & airwaves - the gift , dadlar och bal!

Nu ska jag försöka ringa Stefan.
tjau

Dry your eyes.

In one single moment your whole life can turn 'round I stand there for a minute starin' straight into the ground Lookin' to the left slightly, then lookin' back down World feels like it's caved in - proper sorry frown Please let me show you where we could only just be, for us I can change and I can grow or we could adjust The wicked thing about us is we always have trust We can even have an open relationship, if you must I look at her she stares almost straight back at me But her eyes glaze over like she's lookin' straight through me Then her eyes must have closed for what seems an eternity When they open up she's lookin' down at her feet Dry your eyes mate I know it's hard to take but her mind has been made up There's plenty more fish in the sea Dry your eyes mate I know you want to make her see how much this pain hurts But you've got to walk away now It's over So then I move my hand up from down by my side It's shakin', my life is crashin' before my eyes Turn the palm of my hand up to face the skies Touch the bottom of her chin and let out a sigh 'Cause I can't imagine my life without you and me There's things I can't imagine doin', things I can't imagine seein' It weren't supposed to be easy, surely Please, please, I beg you please She brings her hands up towards where my hands rested She wraps her fingers round mine with the softness she's blessed with She peels away my fingers, looks at me and then gestures By pushin' my hand away to my chest, from hers Dry your eyes mate I know it's hard to take but her mind has been made up There's plenty more fish in the sea Dry your eyes mate I know you want to make her see how much this pain hurts But you've got to walk away now It's over And I'm just standin' there, I can't say a word 'Cause everythin's just gone I've got nothin' Absolutely nothin' Tryin' to pull her close out of bare desperation Put my arms around her tryin' to change what she's sayin' Pull my head level with hers so she might engage in Look into her eyes to make her listen again I'm not gonna fuckin', just fuckin' leave it all now 'Cause you said it'd be forever and that was your vow And you're gonna let our things simply crash and fall down You're well out of order now, this is well out of town She pulls away, my arms are tightly clamped round her waist Gently pushes me back and she looks at me straight Turns around so she's now got her back to my face Takes one step forward, looks back, and then walks away Dry your eyes mate I know it's hard to take but her mind has been made up There's plenty more fish in the sea Dry your eyes mate I know you want to make her see how much this pain hurts But you've got to walk away now It's over I know in the past I've found it hard to say Tellin' you things, but not tellin' straight But the more I pull on your hand and say The more you pull away Dry your eyes mate I know it's hard to take but her mind has been made up There's plenty more fish in the sea Dry your eyes mate I know you want to make her see how much this pain hurts But you've got to walk away now.

Du är lika ensam som jag.

"Men gud så anorektisk du är Sara.. haha, jag kör nog på samma spår som dig" sa Mamma och lassade på lika mycket mat som jag precis öst upp på min tallrik och börjat njuta av i fulla drag. Mums säger jag bara! :D
Och Emma, lilla söta rara Emma. Jag står ju så maktlös här borta. Dra inte på dig någon jävla mask, inte för min skull.
Bli frisk, bli bara frisk.
Nästa gång eggen nuddar dig skär du likväl ut den del av mitt hjärta.
Bli frisk.

Kom idag fram till att jag ska hoppa av Historian också, jag har svårt för att intressera mig för det och jag har get tämnet en riktigt jävligt bra chans, men icke. Så kul är det inte och det tar för mycket av min tid, vilket har gjort att jag börjat halka i matten och engelskan som tillhör kategorin favoritämnen.. Inte kul, så bye bye Historia.. Känner också att jag inte vill ha Amelie i 3 ämnen i vår heller. Usch vad I don't like her..

Nu ska jag kolla mailen på den andra datorn, se om det kanske trillat in något spännande i inboxen på Outlook Express (:
Tjau

Snygga kvinna, ge mig din kropp!

Heeeelt otroligt snygg är du!

Ont i halsen

Och idag var mjölken till kaffet slut. Ajaj, vi åkte och handlade ny mjölk och pepparkaksdeg, hämtade ett paket från ellos också där ett par skor var med som jag beställt, men såklart så var de för små. =( Det gillas inte speciellt eftersom de var jävligt snygga. Storasysters kommentar dock; "Ska du på maskerad eller?".. Mm, tack.
Nu har mamma och jag hjälpts åt att städa hela undervåningen och jag har till och med städat mitt rum, nu ska bara ljusstakar n'shit upp också (: Mys! :D
Meeeen..åter igen till det där plugget. Sista seriösa veckan vi har nu iaf, sen har vi temavecka. Faktiskt en rätt rolig tillställning i skolan (:
Sen är det jullov och sen VÅRTERMIN. Sara du har precis klarat av höstterminen, hur känns det? Gött, men jag har drabbats av höstdepp. Jag saknar Jeff som ett as, måste börja umgås mer okej babyboy? Sugardaddy kanske det var till och med ;)
En annan sak, jag har aldrig gillat pepparkaksdeg. Jag gav degen ett nytt försök för en stund sen och konstaterade följande;
FÖR JÄVLA ÄCKLIGT MED PEPPARKAKSDEG. Det ska vara färdiga kakor och inget annat! ÖRK!
Min hals suger, Niklas är i England och jag lyssnar på Lifehouse som får mig att sakna dig. Kom hem kompis! KOM HEM! Du behövs här!
Kommer säkert på mer vet tatt skriva sen, jävla blogg I'm addicted to you!

Läste precis allafuckingjoke.blogg.se. Älskade emma, varför? Döda spökena! Jag varnar känsliga läsare, den är jobbig och man blir helt upp och ner utav den. Men det är en verkligenhet hon går igenom varje dag och ingen utifrån kan hjälpa henne, det måste komma inifrån.

Jag drömde om en barndomsvän igår som telenäten drömmer om svalorna i vår Jag vaknade av bruset från maskiner i djup sömn Jag vaknade så lycklig över att äntligen ha drömt Hon vinkar genom ett fönster Hennes mun är som ett sår så går hjärtat mitt sönder Det har varit ett ensamt år Jag ska aldrig ignorera dig igen Jag ska aldrig nånsin glömma hur det känns Mina nyårslöften Jag filmar nu Stora känslor stora ord men allt av vikt Jag säger har Jag stulit ur en bok Jag läste nåt om kyssar nånting som alla vet men som dom aldrig lyckas fånga i filmerna man ser

Nu ska jag baka ut min lussekatdeg (: plugg sen..mindre kul men likförbannat ska det göras /;

Amanda Jensen

Jag blir lika chockad och fundersam varje gång jag får den kommentaren, "har någon sagt att du är lik Idol-Amanda?"..
Har inte sett hur hon såg ut förrän nu när jag sökte på google..
Lilla fröken Sara tittar nämligen inte så ofta på TV och ännu mindre på Idol..

Malmö idag! YES!
BBL
image41

Har jag sagt att min lillasyster är sjuk..?

Och mitt uppdrag för dagen var att handla julklappar, did I succeed? No, not at all. Only got myself some chistmasgifts instead of gifts to other people..
Kom fram till att min rygg ser mysko ut idag.
Och ja, jag blir fortfarande stressad av tanken på barn och mår så jävla dåligt av att andra i min ålder skaffar barn. Stressa?! FU.

Imorgon ska det pluggas, bakas, pyntas och annat mys..Julsklytning på kvällen..tjo..ho?



Förresten, var försiktig med pussar. Lika försiktig med "j-g -lsk-r -ig".
goodnight folks!