Pirr i kroppen

Imorgon åker jag till High chaparall!! Träffa Freeeeedrik! Det är nog mest det som gör att det pirrar i kroppen..ett gott tecken!

Har packat in cykeln, glas, karaff, kläder som jag inte använder när jag är här..eller kommer använda.

Planeringen inför vår semestervecka börjar ta form, besök på stora karlsö, grottäventyr i lummelunda, tandemcykling på Fårö. Spektakel-spektakel! Hoppas på vacker väder både i helgen och när det är dags för semesta! Stranden är ju aldrig fel om man säger så..man kanske kan lura på lite bränna på Fredrik också ;D

Nu ska jag jobba 9 timmar, duscha, handla fruktfrukost för bilresan imorgon.

Kamerabatteriet laddar, ipoden ska laddas så är även jag fit for fight!


Kakan, nej jag har ingen vapenlicens..inte ens för high chaparall (:


peace

Måndag

På torsdag åker jag till high chaparal. Dock är jag osäker på om det är eventet jag längtar till.. tror bestämt för att det är för att jag ska spendera helgen med Fredrik som jag är så ivrig i kroppen!

Just för sekunden sitter jag och bävar för att bege mig ut & springa..har ju glömt träningströja som ma kan dra på när det är kallt.. men man blir ju varm när man springer..
Värt att notera är att det är oktoberväder här.

Igår badade vi i poolen tills både jag & barnen var blåa om både fingrar & läppar..tror jag blev blå först av oss. Jag hade ändå våtdräkten på.

Nu tar vi tag i det här & sparkar igång dagen.

peace

Helg

Linnea har åkt hem om för att hämta rena kläder så hon slipper lukta på jobb idag.. Jag har legat med ansiktet i Fredriks tröja sen dess. Mysigt. Längtar hem (jag har adressändrat!!!). Det har regnat som rackarns hela dagen igår när jag var & shoppade i Visby. Hittade mina glas och min karaff, nya jam-skor & ett par nya chinos. Även lite annat smått & gott.
Vi skulle ut och glo på blixtar vid ryssnäs.. det Flashade som bara den hela vägen ut dit. Väl ute ur bilen så stod vi där i regnet. I 20 minuter.. ingenting.
Kliver i bilen, kör 100 meter.. sen så! Och resten av kvällen blinkade det i rummet medan vi glodde på film..Internet la av då också.


Nu ska jag se färdigt filmen.



Peace

En underbar helg

Jepp, i Fredags for jag mot sydligare breddgrader igen. Rättare sagt Tomelilla. Jag kanske har sagt det innan, men jag hatar verkligen sträckan Tomelilla-Oskarshamn. Tänk om det varit motorväg hela vägen, så hade resan tagit 2,5 timme kanske. Men nejnej, det är sådan variation på motorväg, motortrafikled, tätort, landsväg att man blir tokig. Resan tar därför nästan 4 timmar. Hopplöst. Bra sträcka om man övningskör..man får verkligen lite av allt då.

När jag väl kommit hem möts jag av min underbaraunderbara Fredrik som av någon anlednng frågat om jag vart hunrig lite då & då under kvällen när jag bränt hem i 140 när jag blivit ensam på motorvägssträckorna...Inte särskilt, tänkte jag..men blev genast hungrig när jag fick se vad jag möttes av. Tända ljus på bord, fönster (mitt fina jus i hallen) och trerätters väntade med en flaska vääääääldigt gott rosévin. Älskade skrutt som gjorde så fint för mig! Tårar, prat, skratt, lite mer tårar och resten kan ni (: God mat.
Det var tryckande varmt på kvällen och man anade väl att det skulle braka loss vilken sekund som helst..men vi hann både somna & sova ett par timmar för att väckas runt 5-6 på morgonen av åska, ljussken & allt vad det innebär..alla fönster i hela lägenheten var öppna. En vild gissning är att det slog ner i fontänen på torget utanför..fyfan vilken smäll det blev! "Tur att man inte blev blind" liksom..
Vid 8 blir vi väckta igen av att Kenpo trillar förbi, fönsterfix stod på schemat. Jag passade på att rensa gårdsplanen, rabatterna och allmänt fixa lite så att stället såg bebott ut :P De gjorde ju inte det innan :P

Efter en del timmars arbete så knallade vi bort till Guns grill efter vars en efterlängtad 200g burgare. Får du möjlighet i livet, stanna där & ta en ägg/baconburgare. Du kommer inte bli besviken.
Därefter blev det en kort tur om Ystad eftersom lite kläder skulle hämtas för kvällen. Det blev grillat, pratat och tramsat & crockettat(Fredrik vann). Lite besök av Pysen också (: Trevligt trevligt!

Söndagen ägnades åt sömn på förmiddagen innan vi satte fart. Presentshopping, gräsklippning, göra sig iordning och sen ut till Tranås och fira Galina som fyllt år! :D Trevligt att komma ut dit till lugnet, god tårta, vattenmelonen från bulgarien var awesome (: Hlet perfekt helt enkelt.
Det blev ju inte bättre heller av att få följa med Nina & Rolle ut en tur med hästarna. Jag fick rida lilla Polli, väldigt mysig och verkade ha koll på fötter och sinne. Mycket mysigt, lite ont i benen fortfarande dock!

Igår var lika jobbigt som sist jag körde upp hit. Jag irrade omkring som en höna för att hinna med att packa, städa, laga byxor, laga mat.. allt.

Och gråtmild som jag är så blev det även tårar när jag skulle åka.. Den där jävla långa vägen mellan Tomelilla och oskarshamn.


Känner mig halv och ensam. Fredrik är det bästa som finns. <3

Tornerspel i Bunge

Ikväll var jag på Tornerspel för första gången i mitt ännu korta liv.
Showen började med 2 lustiga personer som förolämpade varandra och värmde upp publiken. Ungarna blev rent tokiga när riddarna kom in på sina hästar efter en lång presentation av varje väpnare/riddare och deras sköldar. Därefter rent riddarna runt och såg att några stannade till och riktade sina lansar ut i publiken. Rätt var det var så hade jag själv en lans riktad mot mig! Jag blev en av sex tjejer som fick sitta på hedersplats. Zoé blev också utvald, tråkigt att hon inte förstod vad någon sa(hon är från frankrike) men hon verkade uppskatta showen ändå.

Det var häftigt att se showen från "podiet" om man säger så..en gräskulle med tält & i fick citronsaft & nötter av en snäll tant.
Blev minst sagt överrumplad av den här kvällen.

Nu ska jag sova så det äntligen kan bli IMORGON. Hemhemhem till Fredrik <3

peace

Mår kass

Fredriks cepebank har bytt clearingnummer = besvär man autogiro = telia får inte betalt = låser hans telefon.

Försökt nå honom på en hel del olika sätt ikväll.. utan resultat. Ikväll hade jag ju fixat det där headsetet.. Hur kan man känna sig så ensam bara av att inte ha fått höra hans röst sen igår kväll?

Efter högtryck, mera högtryck

Det blir bara varmare & varmare och det hjälper inte att det blåser. Det blir ungefär samma effekt som när man sitter & blåser på varandra i en bastu = bränns!
Jag trotsade dock värmen & gav mig ut på en liten joggingtur...knappt 5 km men alltid något. Nu har jag ont i huvudet & jag har nästan hällt i mig 1 liter vatten + en kalldusch(15-gradigt vatten).

På fredag åker jag hemhemhem<3 När jag fått lön ska jag adressändra. <3



peace

Ytterligare 11 timmar senare..

Det är slitsamt att jobba, men roligt & det känns bra samtidigt. Detta kommer jag knappast hålla på med resten av livet. Jag vill ju bli polis. Men det känns bra nu och det känns ofta bra att jag valde att åka hit.
Men jag känner mig så fruktansvärt ynklig och liten i den här världen allt oftare när jag inte får ha Fredrik i min närhet. Han gör mig hel, jag gör mig glad, han tar hand om mig, han har allt (utom intresse för organisation <3) Längtar till Dig Fredrik. <3


Skönt att för en gångs skull sluta i tid idag..men det var iofs söndag. Jag har fixat i köket sen 11 i morse. Det var 27 grader varmt i köket.



Peace

Känner man 5 personer så känner man hela världen

Intressant tankegång där om teorin skulle stämma..

Efter högtrycket kommer mer högtryck och det kan man väl säga att det gör här också. Ord. tid för mi är att börja 13, men har borjat 12 de senaste dagarna..jag går till matsalen redan halv 12 idag, får se hur länge det blir jobb idag.. 22-23 kanske. Hej och hå.. Varmt är det här också, är man inte redan svettig & varm av sig sedan tidigare så får man uppleva det nu. Rör dig 2 meter utomhus & jag lovar att du har fått upp temperaturen i kroppen rejält.

Om 132 timmar får jag träffa älskling.



Nu ska jag måla bort skuggorna under ögonen.
Peace!

En kul känsla

Idag kom det in en hel hög med sporthojare som ska bo över helgen. Den typen som jag tror de flesta tjejer skulle dregla lite i smyg och kasta lite extra med håret för..
Det enda jag tänkte när de kom paroderande in var när Fredrik & jag ska lyckas få ihop en MC-semsester ihop :D<3 Det känns som om det alltid varit han och jag, att det bara varit självklart hela tiden. Du är BÄST<3


Nog med gull (:

Vi har en dum kille i vårt team som inte verkar förstå hur det är att få allt gjort på en kväll, det blev 11 timmar idag igen för att han inte skötte sig... Menmen, ag får ju timmar så jag ska väl inte klaga, jag har ju som sagt en soffa att handla till min & Fredriks lägenhet :D Jag finurlar med adressändring.. vågar jag, ska jag? :D

Imorgon är det grillafton på schemat, jag ska göra ett ärligt försök att leta upp volleybollen som en gång fanns på den här anläggningen.. är så sjukt sugen på en boll att leka med sig själv med. Sjukt vad det kliar i fingrarna!!!


Nu ska det sovas. Älskling ringer snart.


peace

2/3 av mig är ditt

Man pratar ju om andra hälft & så där.. Men Fredrik har 2/3 av mig. Punkt.

Det var en lång dag igår och idag kommer bli lika lång som igår fast en timme åt andra hållet, börjar tidigare.
Nu på förmiddagen ska jag bygga ihop en gammal soffa och måtta om den går in i något av gästhusen, hade varit sweet.. Kul med småfix där och & faktiskt.

Igår innan jobbet satt jag & jgorde en light planering av min & Fredriks semestervecka som vi ska ha tillsammans sista vecan här på Gotland. Ni kan tro att jag ser fram emot den där veckan eftersom det innebär massor av grejer som ska ses & upptäckas men just för att det är med honom jag ska göra det. Finns inte ord!
Massor av planer för hösten också, ska ringa en klädbutik i Äsperöd idag & höra lite mer om den där tjänsten de annonserar om..hade varit roligt om man kunnat få tag i jobb så nära.. Planerar även för soffan som jag är sugen på(och fredrik också för den delen) hur det ska fixas med hämtning & om man ska försöka ta Gekås i samma vända, SWEET STUFF!


Nu ska jag dra lite i den där soffan då..


Peace<3

En vecka

Nu har man strosat omkring & svettats på anläggningen och utfört arbetssysslor. Det var varmt, saker skulle bli gjorda fort och man var allmänt yr i bollen eftersom man inte riktigt kom ihåg allt rutinmässigt..men det kommer väl det med.
I fredags natt kom äntligen min älskling till mig! Ni kan tro att det var underbart att hoppa av bussen och se sin älskling stå tvärs över parkeringen vid terminalen i Visby och gråtmild som jag konstant är så kom det lite tårar. Glad, glad, glad det var jag!
Lördagen spenderades i Visby med lite shopping(hittade bara en kofta men den var sjukt värd, jätteskön & tillräckligt lång i ärmarna..vilket inte ofta händer att de är. Älsklingen hittade en massa saker..shopaholic ;D haha). Vi hittade även fram till Bistroborgen där vi åt pasta & pizza-buffé. Sjukt gott! Det bästa var ju att man kunde äta tills man storknade, vilket vi praktiskt taget gjorde. Vi hade även avverkat en promenad längs strandpromenaden och klättrat i lite torn vid ringmuren. Kvällen ägnade vi åt att ligga på en filt i kvällssolen innan det var dags att göra sig fin för en kväll på Kuten..dock blev det en besvikelse då jag kom ihåg det som mycket bättre.. Menmen!
Igår var vi på Fårö hela dagen. Vi for till Skalasand där vi låg några timmar på stranden & jag var villig att bada i havet (händer INTE ofta, är bortskämd med kalkbrott). Supermysig dag, när det kurrade i magen så beställde vi hamburgare som tog 30 min att laga i ordning och då fick vi inte ens färdiglagade pommes till, detta skulle de ha 69 spänn stycket för. SKITKASS! Efter en promenad runt sudersand så bestämde vi oss för att fylla våra bukar ytterligare med lite fika på Sylvis döttrar innanvi rullade runt Gåsemora & sen ut mot langhammars för att glo på raukar. Hittade en oerhört mysig hörna under en rauk där vi stekte lite till mellan 6 & 7.. När det blev dags att rulla hem så tog vi vägen längs hela digerhuvud då vi planerade lite framtid & diskuterade investeringar.. seriös ska man vara (:
Idag fyller Anki år, så vi bestämde oss för att komponera en fin liten present(blomma & en korg med lite gott i). Det blev en tur bort om kalkbrottet i Ar för lite bad & mys. Direkt efter lite lunch i Bungemuseets kaffestuga. SUPERGOTT!
Snabbt in i duschen & sen tårtkalas för Anki.
Rätt som det var så var det dags för min älskling att åka. Gråtmilda jag igen grinar & det kommer fortfarande i spridda skurar. Varför är det så jobbigt när jag vet att det inte är så länge vi ska vara ifrån varandra?


Hur som helst, helgen var underbar & jag längtar till den 16 då jag åker hem om till Fredrik <3


Ankor som glassar på stenar


random ppl vid Wisby ringmur


Min snygga pojkvän


Varmt, soligt & dålig mobilkamera


Upp, uppför trappan



Nu ska jag dra ihop lite pick&pack.. Ska till Lenneja, vi ska grilla vid ett nytt kalkbrott hon hittat. Chill.
Måste ha annat att tänka på ikväll. Bra plan tycker jag själv.

Peace