Mellandagsreans första & mest...udda köp.

Igår kväll efter man tryckt i sig rätt mängd julmat & graden för mycket godis, då man kände sig sådär svullen och kroppen lätt vibrerade av sockret som vilt stimmade runt i kroppen så fick jag en helt underbar idé.
"ut och springa imorgon med fredrik" löd idén.

I morse när jag vaknade...ALDRIG I LIVET. Jag gjorde ett tappert försök att klä på mig allt jag behövde för att kunna motivera mig att springa, men icke. Det finns helt enkelt inte att jag springer under vinterhalvåret.. Från och med nyår ska jag dock försöka springa på löpband minst 1 gång i veckan i alla fall...hopplöst tråkigt med löpband. Menmen, från mars kanske jag vågar mig ut igen i det fria, då är också tanken att jag ska springa milen 1 gång i veckan för att jag ska nå mina mål..borde egentligen göra det redan nu, men som sagt..jag vägrar springa ute.

För att motivera mig att nå målen så har jag ett par jeans hemma som jag önskar komma i igen, hade varit najs! Och idag for vi till swedala outlet för att kika lite(istället för den där jävla löpturen) och gjorde årets första mellandagsfynd.

En vit tunn sommarklänning (för 29 spänn..hur det nu är möjligt).

och

Ett par gul&blå jeans(visste inte att det fortfarande fanns) för 300(!!!).. Häcken blev gudasnygg & de satt bra över låren..dock ska de sys om till stuprörsjeans, haha! Och the big thing, för att peppa träningen ytterligare (utöver 9 timmar volley i veckan) så är de preciiis för små..får på mig dem men knappen kan inte knäppas..så ni förstår att det inte är något viktras som jag är ute efter.. bara lite som ska bort :P Vill ju inte ha för stora jeans.. get slim get slim get slim.

Sitter för tillfället ensam i Fredriks lya/hål/krypin (inte riktigt accepterat som lägenhet än :P) Börjar jobba på Tingvalla 2115.



Trevlig kväll.

peace

Massor av plugg

..eller inte (:
Hade som plan att plugga hela veckan men istället har jag spelat volley, jobbat på kronovall och kramats med Fredrik. Mycket trevligare och enklare att ta sig an att plugga. Dvs att det blir en plugglördag imorgon. Lillstrumpa hämtades hem idag så imorgon blir det lite julgodisbak först innan jag kan lägga huvudet i boken & bli smart ett par timmar.
Har kommit på mig själv att så snart jag varit ensam ett par minuter--så blir jag sådär längtig och behöver en kram igen. Är det onormalt?

Nu ska jag tömma lite sopor, fixa telefonsvararen och räkna kassan..sen tänkte jag faktiskt stänga på YES för ikväll.. Hem till lite chicken wraps á la fajita med lite guacamole & tacochips..
Lillstrumpa har även kopplat in sitt lilla Wii-spel.. kommer bli flamsigt ikväll.


peace

En till måndag

Det har väl hänt lite alt möjligt sen sist, jag har hittat alla julklappar nästan. Några som ska beställas bara. Vi har fått snö som ligger(!) Även om det inte är mycket så är det tillräckligt för att göra dagen såå mycket ljusare. Jag var i Vallentuna igår då vi spelade mot Elverket..Vi vann..Nästan. Vi har haft en tung början på säsongen men vi börjar vända det här nu, serien över huvudtaget har varit helt makalös, man kan inte förutspå nånting. Örebro vann mot Engelholm, vilket de inte skulle göra. Rig vann mot Hylte, vilket de heller inte skulle göra. Sollentuna vann mot Katrineholm, vilket de helle rinte skulle göra..Den här serien kan sluta hur som helst, verkligen precis hur som helst.

Sitter & väntar på att mammen ska komma hem med en tröja som jag ska låna av Krillan (: Myspys med stickat <3 för så snart hon kommi them med den så kan jag åka till Tomelilla för ytterligare en mysig kväll i vintermörkret. Blir en promenad genom Tomelilla då jag råkat se ett par skor som måste provas, gardinstänger ska måttas & handlas(om Fredrik hittar några han gillar..) Och det ska även bli ett besök ute på folkhögskolan hos lillstrumpa, hon har ju klippt håret hyperkort. MÅSTE dit och rufsa lite i det & prova att styla det. Skojskoj!

Som jag kanske nämnt tidigare under hösten så har jag ju haft lite problem med min nya dator som jag köpte. Den första smälte sönder & samman(konstigt tycker jag för min gamla låter jag stå igång 2 månader åt gången innan jag stänger av den.. Den är inne på sitt 5e år nu utan vare sig extra kylning eller något annat extravagant) Var då utan ny dator i 4 veckor innan de skickade en ny, fick köra 94 uppdateringar på den och efter det fungerade även den utmärkt..Tills jag upptäckte att bara ena högtalaren i den fungerade..så vi kom överens om med företaget jag köpt datorn av att lämna in den till en lokal reparatör här nere så det inte skulle ta så lång tid. Det är bara det att de två nu inte kommer överens om priset så jag har varit utan dator i 6 veckor till.. Förhoppningsvis kommer det en ny dator nu i veckan eftersom företaget jag köpte datorn av insåg att det är orimligt att jag ska sitta utan dator så här länge & behöva vänta längre så de skickar en ny så får de lösa det andra problemet själva. Omtänksamt av dem. Betalningarna kommer nu 1 gång i månaden som vanligt ju.

Nu ska väskan packas.
Mammen kommer snart!
Myspys (:
peace

En måndag

Ca 3,5 minut efter jag vaknat idag..dvs vid 1103 så ringer allra käraste Johan från Kronovall och frågar mig om jag kan jobba, ja visst säger jag. Jag tackade precis ja till att jobba några timmar frukost på Nyårsdagen. Detta innebär endast vin till maten. Men jag är troligen i gott sällskap den kvällen (som det ser ut nu, dvs i Tomelilla med cocktailbruden Pys vid min sida) så det kommer bli fetroligt i alla fall! <3 Kan vara värt det..trötta timmar med Erik ocj Johan i frukosten kan väl ingen motstå? Jaja, lite förtroende är väl inte fel att bygga upp inför sommaren. Sååå himla glad att jag har jobb hemma i sommar. Detta innebär många grillkvällar med dussinet hemmakompisar. Det innebär ändlösa nätter i Mälarhusen med Emma (började gråta nu nä rjag kom att tänka på det, glädjetårar), Det innebär en hel sommar med Kristina, det innebär strand-debut med Milton.. Det innebär mycket. Mycket som i att jag missar en hel sommar med Anki..barnen..micke.. Stefan.. Det innebär att jag missar Kuten.. Får ta en tur dit i augusti/september..

Spelade match i helgen..eller..JAG gjorde ju inte det, vilket jag är lite småirriterad över att jag inte fick. Förstår hur Victoria måste känna sig, strongest of us all.
Har för övrigt haft en dundermysig helg med lilla Ekström (: Lite småirriterad bara då någon kommit på att det är roligt att kittlas..hrmpf.. För övrigt mysigt, längtar dock tills lägenheten är färdigmålad..får smått ångest av att bara kunna vistas i badrum & sovrum. Har miljoner idéer hur man ska kunna möblera & dekorera sen :D HAHA!
Köpte pappas gamla mobil idag.. en cybershot då min gamla nästan är helt väck. Grejen med en här telefonen är att pappa har nog ringt 10 samtal med den, tagit 20 bilder.. och sen la han den i byrålådan och där har den legat i 1 års tid. Han tog fram en gammal telefon istället för han tyckte cybershoten var för mycket. Bra för mig, jag har fått en kamera & fajn telefon allt i ett. Plus på den här dagen.
Avbokade dock nageltiden imorgon för det. Har haft smått ångest över att få naglarna fixade även om det inte var dyrt..men kom inte på någon anledning att avboka. Förrän nu. (: Vårdar naglarna själv ett tag först tror jag..kanske kommer på idén att bygga naglar snart igen..
Nu ska jag läsa ut 2 böcker. Over & out
Peace

This is my december

Fia fyller 19 idag, Grattis till henne!
Jag har ont i ryggen.. vet inte hur jag lyckas. Har försökt få tag på Bengan idag, men han verkar ha försvunnit från jordens yta. Hoppas han ringer imorgon & säger att han har en tid till mig..måste vara spelklar på Lördag.
Johan ringde innan, så jag ska på lite utbildning 15-18 december. Skoj!
Har ju jobb där i sommar, fetgött.
Jag har äntligen fått tummarna loss & börjat fixa på Pysens jeans..som jag haft i snart 1 år hemma hos mig.. Oc det verkar faktiskt kunna bli bra (: Nålar en massa för att det ska se så färdigt ut som möjligt så de kan provas innan jag syr. Prova kläder med nålar i är det bästa som finns, eller hur? ;)
Jag färgade även håret idag..vilket blev misslyckat. Visst det var bara en slinga i håret/luggen..men den blev lite..lite VÄL röd för min smak..Nu är den mörkbrun igen, älskar mig själv att jag glömt bort att vi hade en färgmousse-flaska i badrumsskåpet och bara hittade den nu..
Den här bilden får citera dagen