Här har vi en trevlig låt man glömt..

Travis - Turn


Ny vecka, igen..nu är det inte många veckor kvar på 2010.

Nyår är i stort sett planerat, lite detaljer som ska lösas bara.

Jag fick en uppgift färdigskriven igår och påbörjade nummer 2. Känns riktigt bra, efter det var jag tvungen att gå ut & skotta, vilket känns väldigt onödigt nu när där ligger lika mycket på marken igen.. Menmen!
Jag fick en god middag på sushinu igår med sällskap av rasmus, anja, min fredrik & Knepo (: Mycket trevligt..fick även en god chokladkaka till dessert(sushinus chokladkaka rekommenderar jag till alla!! Maten där över huvudtaget är inget som snålas med kvalitetsmässigt, klart värt varenda krona)

Snön yr utanför & folk pratar som om det var flera meter snö ute & kaos.. där ligger 40 cm på marken, mer eller mindre lokalt. Kaoset är alla bilist-idioter som ska ut & köra fastän de inte vet hur man kör i snö/halka osv. De ska bara ut för att vädret tydligen är som vanligt...

Hur som, jag ska göra färdigt uppgift 2 och påbörja nästa idag...är det tänkt.


peace

Nu så kanske det faktiskt blir lite gjort.

I torsdags dammsögs hela lägenheten & igår hängde jag upp stjärnor, satte upp ljusstakar och min fina silvergran har parkerats i sovrummet. Älskar att JAG får inreda i lägenheten som JAG faktiskt BOR i.. Loves it!

Jag har äntligen bestämt mig för att göra färdigt minst 1 uppgift idag, och påbörja 2 till. SÅ! Då var det bestämt. Fredrik är iväg så ingen distraction här inte..  Galet hur mycket det snöar ute..

Igår var jag i lund & shoppade julklappar, fast det gick inget vidare.. Så ska förhoppningvs få ihop ett nytt försök på Onsdag efter skolan (då jag går 13-17..kul..) Med mammen, och blir det som jag vill så åker vi till Lödde. Mycket bekvämare att gå där än någon annanstans. Då kanske man kan hitta något för en gångs skull!!!


Nu ska jag sätta fart här!

peace

Aurora Borealis

Hade varit grymt att åka till Norrland nu(nej inte bara till sjöbo), och kanske få se sånt här coolt.

http://apod.nasa.gov/apod/ap101124.html

(:

Går ni bara in på http://apod.nasa.gov

Så kan ni hitta rymdfoton, bilder på himlen från jorden och andra fenomen förklarade.. De har lagt upp en bild var och varannan dag från 1995..så där finns en del att glo på.

TGIF

..Som Jessa alltid sa när vi hade tränig på fredagar, eller man pratade om vad man skulle göra på sin fredag..

Snön ligger kvar utanför, kollar vädret i molbilen vajre dags för at se om det kommer några plusgrader eller ej, hoppas ju inte såklart för då ligger snön kvar & jag slipper försöka förklara bort varfr jag inte kan röja iträdgårde som fortfarande ser ut som a mess!
Jag har bestämt mig för att köpa en plastgran..dels för att slippa smådjur/lukt/barr och skit, dels för att det är billigare med. En plast gran i engångskostnad för 149 eller en ny varje år för 250.. Naaaa.. börjar nog köpa/hugga riktiga granar när jag bog i hus så jag kan ta in den på bottenplan direkt. Varför skita ner hela trapp-uppgången?
Sen vet jag ju att mamma har mijoner kulr hemma som hon aldrig använder..även om de är blå så vill jag nog ha dem.
Fredrik vaknade/steg upp före mig idag..vilket, som alltid, är ett big mistake när han sovit så han är pigg för en gångs skull. Han blir väldigt busig om man säger så.. Det spelar ingen roll att man stigit upp, klätt på sig och håller på att bädda sängen, han kör en av alla sina varianter på "HAR DU VAKNAT ÄN? HAR DU VAKNAT ÄN? SOVER DU?!", vilket innebär kittel, fasthållning etc. Man blir väldigt medveten om att man är vaken & benägen att mörda! Haha!

Imorgon ska jag åka till Lund med lillstrumpa och möta upp Storstrumpa. Döttrarna Granath ska handla julklappar! Måste skriva en lista så man vet ungefär vad man ska köpa eller inte..

Ikväll är det volley igen, tror jag ska dyka upp där redan 1730 så man kommer igång i axlar & nacke innan allt spel är igång vid 19. Hoppas många kommer ikväll (:

På schemat i övrigt idag så ska jag skriva min Estrada text som inte är klar än.. Suck! Sen ska jag påbörja min granskningsuppgift i SPSS. Och så ska jag försöka ladda ner SPSS från mahs sida så jag kan göra lite tabeller själv till vårt SSO-datamaterial..

Nu ska jag busa tillbaka på Fredrik.
Peace

I need you now

Den låten har satt sig på hjärnan nu istället.. mycket mys & trall-vänlig som tenderar sätta sig.

Min bil kanske fungerar igen.. Den ska bara torka ur lite till..suck.


 

Är lite glyttig eftersom Fredrik inte kommit hem än..mycket med Nya butiken nu.. glytt-glytt.


Äntligen vintermorgon

Hoppas att snön ligger kvar och det fortsätter vara kallt! Det var en helt annan energi som sprudlade i kroppen när jag klev upp ur sängen i morse, med totalt 12 timmar sömn i kroppen! Ringde pappen och pratade lite skit innan jag drog igång kaffebryggaren..nu käkar jag vaniljyogurt med crunchy & har konstaterat hur ÄCKLIGT jag ycker bananchips är(som det var i muslin..) Blev tvungen att på et så barnsligt vis som möjligt göra äckelljud och gå & spotta ut det i soporna..INTE GOTT!

Kom att tänka på Joana Zimmer som gjort en låt jag var helt tokig i ett tag för att den var med på bodypump-passen. Det var under den perioden i livet när man var träningsgalen och åt sjukt lite och mådde allmänt kasst över allt och huvudet sprängdes av tankar och känslor.. Kul period det där. I alla fall så fann jag att hon gör lite andra låtar också som är sjungvänliga och det passar ju perfekt nu när man ska plugga lite kriminologi och läsa Estradas otroligt tråkiga text. Det ska gör så det är bar att gilla läget.

Ikväll ska jag se Harry Potter med Fredriken (som kom hem igååååår!! SÅ GLAD! Varmt & gott i sängen inatt! Han är VERKLIGEN en kamin!) och hans familj! Ska bli FETTREVLIGT för att uttrycka det på ett ungdomligt sätt.

Dags att sätta fart (:
Peace

Norah Jones

u sitter jag och lyssnar på den där damen igen, andra kvällen i rad, och försöker varva ner så man kan somna normalt ikväll.. SISTA KVÄLLEN ENSAM! SÅ SKÖNT! Hoppas på lugn snöstorm så älskling kommer hem ordentligt, hel och hållen.. Löjligt vad fort man vänjer sig vid att ha sin vapendragar vid sin sida..svårare att vänja sig av med det där..

Sitter och skriver en ny bakgrund/syfte/metod till vår SSO-undersökning. Kom på en enklare undersökning att göra än den vi först hittat på med. Enklare, går fortare att göra. Varför göra det så onödigt svårt? Känne rmig rätt nöjd ändå trots att det är jag som skriver det för gruppen, men tog på mig det eftersom jag tog steget att ändra.. tror de andra är lite glada med. Det är såååå många uppgifter att göra nu så man vet knappt vart man ska börja..
Blir hur som helst tidig morgon imorgon eftersom vi ska samla in data redan imorgon innan workshoppen där vi ska jobba med en helt annan uppgift som kan bli lite klurig..återstår att se. Vi ska leta samband & beskriva dem. Kul! I SPSS som är.. lite tråkigt att jobba med..


Hur som, träningen med Lennie gick jättebra, de andra tjejerna älskade honom verkade det som. Ett ljus gick upp lite här och var, anda var lite bittra för att det inte funkade i alla fall. Still got some work to do.


Jäklars, fingrarna var skrivsugna. Längesen sist.

Peace

Ny vecka, nya tag..igen.

Nu har jag smält att jag inte kom in på polis och förnyar känslan av besvikelse genom att ringa om mitt omdöme. Ni som sökt och inte heller kommit in måste göra detta, om ni verkligen vill så behöver ni höra era brister and work on it.
Jag fick lite ont i magen av vad de sa, men jag vill ju bli polis så det är bara att bita ihop, jobba lite på mig själv, and then I will be back better than ever.

Nog om det.

Idag väntas föreläsning i multivariat analys, tror jag det var. Sen ska min grupp göra en SSO-undersökning. Ska bli intressant om vi kommer fram till något alls.. Det är ok gruppisar jag har iaf!

Nu ska jag rulla mot stan och leta friparkering, ska vara sneakig idag...håller inte att betala hundralappar i veckan på parkering när jag redan betalar dyra busskort, dyr bensin, dyr bil(går sönder här och där..) plus att man ska betala dyr mat, dyra kläder, försöka hjälpa til med dyra räkningar. Tjoho!

Ikväll kommer Lennie och tränar oss, ska bli fetroligt. Lennie är bland de bästa tränarna man haft!


peace

Update

Det var faktiskt riktigt roligt att vara med på matchen idag om man jämför med tidigare matchsiffror ;D Lite kar att jobba med, sen kommer vi börja vinna matcher! Believe me girls!

Och ikväll fick jag äntligen busa med Milton, krama Kristina och smaka på Marcus goda matlagning igen :D Kunde inte bli bättre, mycket glad att träffa er igen, ses för sällan :D

Scrubs börjar på tv om en liiiiten stund, måste få några ord till skrivna på en av hemtentorna. Blir så glad av scrubs att jag blir alldeles sprallig. "Nytt" avsnitt ikväll med, bara det gör mig extra sprallig för de nya karaktärerna är så... briljanta!

Smoothie och scrubs var det ja.

Imorgon kommer Lennie och gäst-tränar. Coolio!


peace

Söndag

Ska försöka plugga lite, sen är det match, sen ska jag ÄNTLIGEN få träffa Krillan och Milton som ag inte träffat på eeeeeeeeeevigheter!

Blir ingen bild eller något längre utlägg heller. Måste få lite gjort.


Saknar min man..




peace

Fredagsshoppig

Igår var jag på stan i malmö efter skolan. Utan att hitta ett skit.. Jo, en smyckeshängare hittade jag som var himla fajn. 60 spänn på Tiger. Helt ok.

Det dröjde till Ystad innan jag hittade något. Ett linne för 99 och örhängen för 69.. och min rabattförhandling så landade vi på 92 spänn, helt ok det med (:

 

Fredrik är på julfest ikväll och imorgon åker han & henrik till Skövde på utbildning. Kul. Och här sitter jag ensam hemma och ska plugga men kommer inte loss. Superb! Har börjat göra en form av statistikschema som jag ska fylla i under matchen imorgon eftersom jag ska vara assistant coach imorgon. Ska bli rätt kul faktiskt.

Borde plugga.

 

Orkar inte riktigt. Någon som har tips på motivation?

 

 

peace


Ångest

Jag har tenta imorgon och jag har inte kommit igång att plugga ordentligt. Det är samma känsla som sist, känns som om jag känner till det mesta redan, men det gjorde jag ju inte!!
Kommer bara på andra saker att göra hela tiden & idag är min sista chans, nu är min sista chans. I eftermiddag ska jag hänga på YES och ikväll vid 19 är det Fredagsvolley som jag ska dra med min kenpo & min fredrik på.. aargh!

Soffan har kommit, den ärskitsnygg & myspys.
På måndag kommer kanske besked från Polisen, lätt ångest över detta med. Oj vad jag har tänkt över hela den här processen..så hjärnan kroknar & avlider.

Nej, men ett försök att plugga.

peace

Mycket att göra på en onsdag.

Tänkte väl börja dagen med däckbyte på bilen som jag tjatat om så länge. Ska ut & köra senare ikväll, bäst att ha dem på då..
Sen ska jag duscha & fixa mig, städa ur gama soffan & plocka den i bitar..Sätta mig & plugga en stund. Sen ska den nya komma. Fredrik kommer förhoppningsvis hem om och hjälper mg då också (:
Mer plugg & sen är tanken att jag ska in till stan, tanka, pumpa däck, träffa Sara som är hemma från USA.. Får väl se hur dagen tar sig.



Däckbyte var nummer ett.

Peace

Soff-ankomst!

Imorgon kommer soffan som vi väntt på i evigheter känns det som! Och med det innebär det ytterligare minus på kontot. Don't you just love it?
Har därför ägnat timmarna fram till nu att städa lägenheten & bakom gamla soffan för att den ska skickas upp på vinden när den nya kommer (kulkulkulkul!!!), har även skickat ut micron som gått sönder och ersatt ytan med kaffe & vattenkokare.. mycket finare/mysigare.. Golv är städade, ytor avtorkade.. borde duscha av min lökiga kropp och sätta igång med plugget inför den ångestladdade tentan på Lördag..

Imorgon händer dte massa saker kom jag på nu, ska träffa Sara som varit i USA senaste året, inte träffa henne sen augusti när Maxime var på besök efter vår hemkomst från Gotland. Ska även se derbyt mellan Änglaholm och Sviddehulla och försöka lära våra kära, små YVKare hur en match ska se ut. Hoppas de snappar upp NÅGOT!

Nu ska jag sätta fart här så jag slipper ha sån ångest.


peace

Ny vecka, nya tag

Jag går i tankar om julpynt redan nu vilket egentligen borde vara synd och skam..men jag ÄR sugen på att ha en pysseldag snart. Jag är ju utomordentligt fattig (har råd till en halv tank bensin den här månaden) så jag får väl knåpa ihop pynt och grej själv eftersom jag inte har råd att köpa..

Många tankar, bland annat på polisen, på tentan jag skrev förra veckan, på tentan jag ska skriva nu på lördag, på framtiden, jobb..
Får lite breakdowns då och då när jag känner att "jag aldrig kommer bli något"..


Nu ska jag borsta gaddarna, sen går jag till tåget som tar mig till introt av tredje delkursen i Kriminologi. Metod-kursen.

Har en fundering på att läsa en kurs till bara för skojs skull?
Kanske jag inte hinner.


peace

Kaffe, söndag morgon.

Vet ine riktigt hur jag ska få ihop den här dagen. Vi ska röja i trädgården + 1000 andra saker jag vill hinna.. men.. det blir nog svårt.



4 november 2009

Dagen på datumet som jag träffade Fredrik Ekström. Otrevlig typ som inte presenterade sig när jag kom till Kenpo för att vi tillsammans skulle bege oss till Kristianstad för en vild och rolig natt hos Pysen & i Kristianstads danslokaler..
Han påpekade att jag hade stora fötter och vi tjivades allmänt ganska mycket under hela kvällen.

Resan hem från Kristianstad dagen efter så var det ju någon som tittade mer på mig i backspegeln (since Kenpo tog platsen fram) än han tittade på vägen.


Efter det kunde jag inte låta honom försvinna. Han skulle bli min och så var det med det.





Här är vi nu (:

peace

Fakta från tentaskrivning/läsning

Visste ni att Kvinnor bidrar med minst statistik inom brott?

Förutom när det gäller narkotikamissbruk/brott då procenten ligger på ca 13 %, dvs dubbelt så högt som för alla andra brottstyper och jämsides med män.


Varför väljer kvinnor att bli bra på narkotikamissbruk?

Yeah!


Jag hoppas, hoppas, hoppas..

Att soffan kommer den här veckan! Sjätte veckan av väntan och jag börjar bli pirrig i magen och irriterad för att den inte dykt upp än..de sa max 4 veckor?!


Nu ska jag in till rehab och supreträna min rygg/mage/core..det behöver den efter allt sittande och kommande sittande framför evihetsmaskinen, Datorn.


peace