En vanlig fredagkväll

Sitter för tillfället och längtar och drömmer om motorcyklar.. om jag kanske kan få ihop till något nästa höst när mitt A körkort blir av med "begränsad" i registret. Kanske man kan få tag på en fin Kawa Ninja eller en Suzuki gsx-R600 kanske..eller 750.. spelar ingen roll när kortet inte är begränsat längre, bara att välja & vraka.. och årsmodellen är kanske inte så superviktig när man skaffar sin första hoj..eller ja, andra i mitt fall men den förra var ju bara en 125a..så den räknas inte. Och pappa valde den dessutom, han tyckte jag skulle bli en liten raggarbrud på customcykel, men ack så fel han kan ha, jag tog den för att jag ville ta mckort. Nu är kortet mitt, cykeln är såld och jag kan välja cykel själv. Det blir nog allt en liten sportis.
Det har hänt en del sen sist jag skrev. Det har kommit in en ny person i mitt liv som kan förändra om jag vågar släppa in honom i mitt (för tillfället) tråkiga liv.. Eller så tråkigt är det inte, jag spelar volleyboll på den nivå jag vill och kan, jag jobbar lite här och där..även om det inte är så mycket jag skulle vilja och skulle behöva för att flytta hemifrån.. som jag skulle behöva mer än allt annat just nu. Kanske blir något till sommaren med Pys? Kanske blir något helt annat någon annanstans..
På tal om att längta, jag längtar bort..sådär som jag brukar göra när det är mörkt och kallt ute..och det blir mörkare.. kallare blir det nog aldrig igen här nere. Jag har fixat jobb här hemma i sommar..vilket känns jättekonstigt. Är ju van vid att åka till Gotland varje sommar och jobba arslet av mig.. Men nu kommande sommar blir Kronovall mitt nya hem. Ska bli intressant att se hur året utvecklar sig sedan..
Har ju en längtan till Bryssel också, att vara au pair till Felix i ett år, det hade varit en rolig erfarenhet och ett ypperligt tillfälle att få franskan på plats, som jag av någon plötslig anledning önskar att jag hade varit bättre på i 6-9an när man läste det varje vecka.. Jag önskar att jag inte haft så förbryllat korkade lärare.
Men om jag har ett liv som lockar här? Tänk om jag kommer in på Polis som jag allra helst vill? Eller någon juristlinje nånstans i Sverige? Tänk om jag flyttar norrut? Vill mitt liv följa med mig? Kommer jag då nånsin komma tillbaka till Skåne då? Kommer jag ens vilja bli kvar i Sverige? Vem kommer jag bli..?
Jag längtar efter smala ben också, önskar mina kunde bli lite smalare.. Volleyboll-lår är inte att leka med ;) Men jag hoppar högt.
IAMX - Kingdom of welcome addiction
Angels & Airwaves - I-Empire

Lyssna eller dö.


Over & out

Tisdagsträningar = <3

Langar peppen på tisdagsträningar..för då har man gått & längtat en halv helg & en hel måndag för att äntligen få spela.
Det har ju minst sagt hänt en del i helgen. Riktigt värd helg. Minst sagt.
Imorgon är det match mot Engelholm 1930 i Svedala Sporthallen. Kom & heja!
over & out

Tar till vara på helgen

Helgen började igår. Som tur var. Efter jag lämnat bilen nere på parkeringen och fått skjuts av mammen till fredrik på lilla norregatan så bar det mot Kristianstad i en BMW med blå innerbelysning. Hemskt enligt min mening, men smaken är delad. Fort gick det också, så jag fick ont i magen emellanåt..Kung fu fighting spelades i bilen inklusive poser i framsätet när en fartkamera blixtrade till..suck..
Väl framme så öser jag på med smink & styling i håret & drar på outfiten for the night medan de andra korkar upp en asti.. sen var vi igång.
Jättetrevligt sällskap, verkligen supertrevligt, gott snacks, iskalla jordgubbar(fråga inte hur jag lyckades få en jordgubbe fastfryst på munnen..) och sen vidare till ett schysst ställe mitt i stan nånstans tror jag..ingen större uppfattning på vart vid det laget. Udda folk där inne, förvånades övermedellängden som inte verkade existera. Antingen var folk superlånga, jag ingick i den kategorin, eller så var folk SUPERkorta.. Ni skulle sett!
Väl hemma igen så blir vi serverade pasta med kassler (jag fick köttbullar) och vi kom i säng mätta & glada..något störda av en redan slocknad Fredrik, men är det all inclusive så är det.
Nu ska det käkas fläskfilé med berömd ädelostcreme & klyftisar, sen bär det till svedala där Vickan spelar match & sen bio med Micha (: Paranormal Activity är det som står på schemat!

Blombud

Ligger hemma & har ont i kroppen & i huvudet..tror dock febern har släppt. Känns som det.
Mitt i alltihop ringer det från Trolldruvans blomsterhandel.
BLOMMOR HAR KOMMIT TILL DIIIG! Är du hemma? Fint, då kommer jag med dem!
Ligger i sängen och funderar på när jag festade sist eller om jag kunde komma på något tillfälle som jag var helt borta.. hm.. Nej jag har nog inte beställt några blommor..måste blivit något fel nånstans?
Bilen kör in på gårdsplanen och visst är det adresserat rätt till mig.. men..
En Ros?
Med ett kort..?
INTE VARJE DAG SÅNT HÄR HÄNDER.
Synd jag inte kan komma på vem det är ifrån bara..
Vem är du?

Ullared

Ja.. Imorgon åker jag med lillstrumpa & moderkaka till Ullared. Ska bli intressant.