Fredag igen

För ovanlighetens skull kommer Pysen äntligen idag! Ska bli superskoj! Massa volleyboll & mewspews!
Imorgon lutar det åt att malmö ska besökas med Nina, ska se om ev. Galina också ska med. På söndag är det match mot Svedala..ska bli intressant.

Nästa vecka börjar också mitt tränaruppdrag i Bollerup.

Jag har beställt massor av sedlar, blanketter & utdrag nu på morgonen & tvätten är i full gång i källaren.

Min stickning börjar ta form.

På torsdag ska jag på intervju.


Hoppas!

Grått, vitt & svart

Det är de färger min garderob består av till 99 % nu.. utan att ha tänkt på det så har jag bara köpt kläder i dem färgerna..
Måste få in mer färg.. hur?? Hur programmerar man om huvudet att titta på färg..när man ständigt tycker man ser för jävlig ut i det?

However, jag hittade jeans igår på Gina tricot (andra paret man köpet därifrån någonsin!) Som dessutom var på REA, har ALDRIG hänt!

Kom av mig lite i skrivandet..diskade lite.

Satsar på plugg istället.


peace

Vårtankar.

Det kan komma att hände en hel del grejer i vår känns det som.. redan nu är det en hel del och det kommer bli mer! Kul anser jag eftersom hjärnan jublar av alls stimulans!

Till att börja med har vi börjat med tematräning för dam/ungdomslaget, dvs att det plötsligt är väldigt lätt att planera träningar med struktur. Så varje kväll efter träning så sitter man & gör en planering för 2 veckor framåt så Sven tog tag i den första veckans planering. Strålande lösning tycker jag! Istället för att blanda alla möjliga delar så man förvirras mer än utbildas så har man en röd tråd på varje träning med sammandragning av säcken på slutet.

För det andra så ska jag vara instruktör på Bollerup i tio veckor á 75 min i veckan. Helt okej tycker jag, man tränar på 2 grejer varje träning innan spel & jag ska instruera från grunden. Tror det kan bli ganska bra. Det blir ju såklart skolvolley, system hinner man nog bara sniffa lite på..känns alltså onödigt med tanke på ambitionsgraden. Men det ska bli kul att lära ut grunder & ha ett eget gäng att ta hand om!

För det tredje så kanske jag har jobb på gång. Hade inte suttit det minsta fel eftersom det är jobb jag är intresserad av att jobba med, jag har möjlighet att vidareutbilda mig till det jag har lätta drömmar om, det är mycket jobb ute och får jag jobbet så jobbar man i team och det tycker jag är alldeles lysande när det är helt nya grejer man ska jobba med i så fall..

För det fjärde så är våren på gång & jag lär sysselsätta mig med allt jag kan komma över.

Nu ska jag t ex fortsätta öva på min stickning innan garnkvinnan ringer. Ska testa resårstickning/ribbstickning..vet inte vad det heter.. (; Bra början.


Peace

Vart tog vägen vägen?

Eller rent utav vart tog helgen vägen. Det bara small till i Fredags morse, så var det plötsligt måndag morgon. Lite nervös är jag allt, men har sovit bra. För er som undrar så ska jag på jobbintervju idag! Hör av mg igen om jag får jobbet om vad det är då ;)

Och vad är bättre att ladda upp med än kaffe & havregrynsgröt med russin & kanel? Det är det bästa jag vet i alla fall, och att jag kan äta trots lite nervositet är nog ett gott tecken!
Lyssnar på Katy nu på kvisten också, det är rätt okej att ladda upp med.

Nu ska gaddarna borstas, sen pinnar jag iväg.



Peace

Telefonen går varm.

Jag kanske har nämnt att jag läser kriminologi. Att jag är intresserad av beteendevetenskap. Att jag hade en dröm om att bli polis?
Telefonen går varm här nu eftersom ag hittat jobb som jag söker & verkligen, VERKLIGEN vill ha! Får jag in foten så kanske jag till och med kan få lov att fastna där om det innebär det jag tror, vill och hoppas! Och då spelar kanske inte polisdrömmen så stor roll längre.

En kopp kaffe till, rensa garderoben så är jag redo för vilka samtal som helst.
Mycket peppad!

På lördag är det dags för match igen som jag signat upp att spela. Denna gång i Åstorp, som råkat skrälla med vinst över Lund. Hade varit roligt att röra om ytterligare i grytan.. Har ju trots allt Eva vid min sida på Lördag också.



Peace

I form!

Klockan är halv två och jag har precis fönat håret. Längtar verkligen efter något att gå upp till, ska bli så skönt att börja gå på föreläsningar igen även om det bara är 1-2 dagar i veckan. Känna att huvudet används till något..suck. Man skulle haft mer att göra, motivation till att ta tag i sig själv nu!

Ska finurla med lite ansökningar idag är det tänkt plus att jag ska skriva ihop kommentarer på en uppsats som jag ska opponera på nu på fredag.

Det är väl bara att börja då.


peace

Jag har kommit av mig.

Varje gåång jag öppnar firefox så bläddrar jag runt på massor av andra bloggar och facebook, itslearning, min mail & skolmailen, aftonbladet, ystan, DN osv. osv. att jag helt glömmer bort att skriva om mig själv..jag har kommit av mig liksom.

Igår var det match mot ängelholm & jag blev ärligt chockad eftersom de visade att de hade ett till bra lag där.. jag trodde för det första att det bara var elitlaget som var bra, eftersom 1an inte är något särskilt att hurra över, i alla fall inte när jag spelade i 1an. Trodde ju då att 3an inte skulle imponera då heller. Men jodå, deras passare var en listig jäkel när det gällde att lägga över bollen, passmässigt var hon inte jättepåhittig då hon bara utnyttjade sin vänster..lite för predictable om inte 14 var framme vid nät.. och hon är som jag & slår bara rakt fram så det var inte jättesvårt att blocka.. vi det enda tillfället högerkanten utnyttjades så var man inte jättesnabb ut & bara sträckte på armarna, vilket kostade ett stukat finger som vackert skiftar i blått/lila/rött & ser ut att kunna explodera när som helst eftersom det är så svullet.. alla rynkor och veck som finns på fingrarna i vanliga all är helt utslätade & "kuddarna" på insidan av fingret är BIGTIME STORA. Inte jättevackert & jag svor en del när det hände. Inte särskilt proffsigt, men det gjorde strålande ont!

Imorgon ska min & emmas uppsats lämnas in, ganska mycket att göra idag känns det som. Tar bussen vid 1219 mot Lund. Lär bli kvar till senare ikväll... Men we got to do what we got to do..

peace

Året 2010.

Januari- Året invigdes med ett officiellt erkännande 10 min innan tolvslaget. Det var jag och Fredrik från och med då.. två dagar senare åkte jag till Norrland för att få känna på lite minusgrader...det blev ett par, rent utav 36 stycken minusgrader.

Februari- Diverse snöstormar, bråk om WO eller ej, elitserien i volleyboll suger för att förbundet inte riktigt kommit på de där självklara reglerna att om man riskerar livet för att resa till match så ställer man in.. men Nä, de hade inte kommit på det där än och nä, det kanske inte snöar i Skåne..

Mars- Fyllde 21.. sen kommer jag inte på något mer spektakulärt än att vi hamnade sist i serien och ick och väntade på kval..

April- Klarade kvalet och bestämde mig för att inte fortsätta i elitserien..vilket ledde til tårar och ångest för jag tyckte om laget..

Maj- Inget spektakulärt hände, mer än att jag jobbade med en historieuppsats som sög, men jag klarade det till slut!

Juni- fin Midsommar i Abbekås, ladda för veckor utan älskling när jag åkte till Gotland den 26(tror jag?)

Juli - Hemresor, besök på Gotland av älskling tåra, ångest.. undrar varför jag utsatte oss för det där. Det är roligt att jobba på Gotland...men SÅ roligt är det nog inte längre..distans tal kol på mig.. avslutar månaden med en trip till High Chaparral som innehöll regn, getingar, getingfångare, Ullared och diverse förfriskningar (:

Augusti- Siste veckan på gotland inleds och in fiiiina Fredrik kommer till mig och vi avslutar med en fin semestervecka och upptäckte Gotland, på smala madrasser, läckande tält, smala sängar, konstiga guider, Hen House, omöjliga vägar att köra på, Får och skavsår på rumpan efter Tandemcykling! Komma hem igen var en konstig känsla eftersom nya hemma inte längre var Fröslöv utan officiellt var det Gustafs Torg :D

September- Skolstart på kriminologin, intressant kurs om det inte vore för en dum lärare.. Jag kallades till sluttesterna inför polis, spännande och nervösa dagar..

Oktober- Fredrk och jag bestämde oss för en Umeå-tripp för att träfa Magnus och Li. Minst sagt roligt och intressant! Passade på att träffa lite av Fredriks släkt med (: Tråkigare var dock att jag fick avslag från Polis.. världen gick sönder där ett tag..

November- Första snön arrives och det blev kaos i Skåne..kaos kaos och mer kaos..

December- Butiksöppning på G vilket resulterat i en överarbtad Fredrik, långa dagar utan honom och mycket energi på att gosa och ta hand om honom när han väl var hemma. Kompletteringar på diverse tentor börjar driva mig till vansinne..Hjälper inte att man hamnar i stresskoma eftersom jag skriver en Uppsats med Emma också..

Det har ju faktiskt gått ett år med Fredrik nu också.. Tiden går så fort, ett år är så lite med tanke på alla år vi har framför oss..men det känns som om det alltid varit såhär också..Allt är så självklart bra med honom <3