Nu är det gjort.

P-staven är urplockad och jag är officiellt hormonfri. KUL! Kanske kan få bukt med mitt markattehumör nu. Kanske.

Innan jag proppar i mig hormoner på nytt sätt så ska jag njuta av ett par hormonfria timmar med hundpromenad & plugg. Hur man nu kan njuta av plugg.

Jag är öm i armen av bedövningscremen..som börjar släppa nu dock. Armen är väl lam av att de skurit helt enkelt. Känner hur det sticker till lite då och då..bränner liksom till. Inte skönt när bedövningen släppt helt. Jag blev till och med tejpad.
Mår lite illa ändå.

Nu vill Lara ut, hon glor surt på mig den bitchen. Pappa skämmer bort henne.


Stackars hund.

FF

Nu har jag precis kommit hem efter att ha lämnat mammen & pappen på öresundsterminalen i Malmö. De ska til Prag & är borta till på söndag.
Fredrik kommer hem ikväll, längtar oerhört efter att få krama om honom ordentligt! Det har varit såååå tomt utan honom! <3

Fokus!

The definition of madness..

Is doing the same thing again and expecting another result.

Sitter på min feta röv igen, försöker plugga. Hela den här delkursen känns onödig eftersom det mesta bara är repetition. Men ack så nödvändig eftersom det är 1,5 år sen jag läste ettan! Det känns som om jag redan kan det, men ändå inte kan nånting. Har slöpluggat den här veckan och jag får int egrepp om det, hjärnan rinner inte ur hjärnan som jag vill. Eller vill och vill..när jag pluggat riktigt bra så är det den känslan jag får, det är den känslan jag borde ha.
Lite ont i magen har jag över stressen. Inte ok.

Ont i ryggen har jag även idag, inte okej heller. Har smort med voltaren så det ylar om det och ikväll får jag försöka sträcka & töja de nedrans musklerna som jävlas. Och tvinga tilbaka kota som hoppar snett. Skönt.


Nu ska jag ge mig på att läsa igenom alla PPTs & plugga det jag inte fattar fortfarande.. Sen handla. Sen volley med Kriss ikväll faktiskt. ROLIGT!

peace

Iiihihi 748 kr senare




Höstromans.

Förlåt kära läsare..Förlåt.

Inte haft tid, ork eller vilja att skriva eftersom jag haft ont i mina händer. Varför det kan man undra? Jo, jag har rivit en trädgård senaste veckan. Alla lediga tmmar har gått till trädgårdsjobb, slita upp uska, shredda kvistar, dra i rötter.. Har minst sagt ont i kroppen och inte minst händerna, det har jag fortfarande för den delen. Hnderna då.
Bildalbum på FB fr den som är nyfiken. http://www.facebook.com/album.php?aid=272741&id=655475201&l=ce4d359155

Jobbet på EH sket sig så nu går jag 100 % på kriminologin i Malmö. Bara det att jag har tenta på Fredag så nu de föölande dagarna ska jag läsa så hjäran rinner ur både näsa och öron. KUL! Men det känns på något förunderligt sätt som om det bara är refreshments som gäller för det mesta vi gått igenom på föreläsningarna har man känt igen eller kunnat fundera ut i alla fall..

Better get started.
När Fredden varit på jobb sin timme idag vid 13 så ska vi åka till Nova Lund. Jag har lovat mig själv köpa ett par höstskor & Fredden ska få ett par bara för sakens skull. (Han behöver nya faktiskt)



peace

Vi gillar olika!


Vi gillar olika!

Vi gillar olika!


Vi gillar olika!

Obehag

Ja, man kan väl minst sagt säga att jag är arg över utvecklingen igår på valvakan. Obehaget växte i magen när man såg siffrorna stiga för SD. Jag förstå inte att folk går på deras politik när de inte verkar ha en susning om vad det innebär at prioritera och budgetera som är en del av basen i politik, eller hur?
Det är ett rasistparti, inget annat. Sverige är inte rasfientligt och skall aldrig bli. Jag är besvikna på er som tror att det är en hållar ideologi.

Jag är inte det störsa fanet av politik, vilket de flesta som känner mig mycket väl vet om, jag är platt och tråkig i denna viktiga fråga i livet. Jag propagerar inget på något, mer än sunt förnuft och det är jag naiv nog att tro att alla har.

Jag är så pass insatt att jag vet att vem som helst kan sätt ihop lite statistik och forma den precis som man vill, propagera med denna som bas och sen utge det för att vara viktga och äkta källor. Visst är den viktig - för er politik och Visst är den äkta - när den har gjorts på de 10 medlemmarna i ert parti. SD kan aldrig generalisera till Sverige.


Det är tuffa tider vi går mot, vi måste börja fördjupa oss och inte svälja allt folk säger och inte minst propagerar. Våga kritisera.




Nu ska jag plugga kriminologi och hoppas på ett telefonsamtal, kanske lite sol så man kan klippa grenar i trädgården.

Ikväll, VOLLEY! = Nu blev Sara glad igen (:

Det där rycket från när man var liten

Jag måste faktiskt erkänna att nästan varje kväll så killar det till i kroppen på mig när jag ska lägga mig. Detta innebär att jag måste tillfredställa detta på så vis att, på samma sätt som när man var liten, springa mot sängen och göra ett jättehopp för att landa med en duns mitt i sängen, studsa och skratta.. Bara jag som får såna ryck? Troligen.

Morgonträning

Den som känner mig vet att jag inte tackar nej till en timme extra i sängen på morgonen...när det är sådär varm och go, när älskling öppnar fönstret innan han sticker så ny frisk, morgonluft kommer in och man sakta vaknar till liv till ljudet av däck som rullar mot asfalten, klackar klickar förbi, en kråka..eller en fågel ljuder.. När man inte Behöver gå upp och göra sig iordning (jag kan inte bara klä mig och gå, är den typen som ser ut som en zombie och Måste rätta till en massa) helt enkelt.

Idag blev det andra bullar, jag bokade mig på Aerobic/styrka på Yes. Sagt & gjort, jag kom upp, jag kom dit, veni vidi vici eller vad man säger.


Men jag tycker nog inte att man blev å värst mycket piggare av att man tränat på förmiddagen.



Jag har planterat om porslinsblommorna jag fick av Nina, nu ska jag plocka iordning alla kläder som ligger & skräpar överallt, sen sätter jag eventuellt en deg kanelbullar :D
Oskar Linnros spelar på spotify, ikväll håller jag i första delen av träningen som i måndags. Fokus på Bagger ikväll. WOHO!


Älska Lady Gaga

Hon är rent och skärt genomgrym.

Här har Dave Aude varit i farten.



En hel dag

Har varit uppe sen 7 i morse och jag har inte petat i mig minsta lilla uns med mat. Testar "bantnings"-shakes. Bara skit faktiskt. Man känner sig genomskinlig, men inte hungrig. Jag fick ont i huvudet unde träningen ikväll. Kanske druckit för lite.

Fy fan vilken tråkig skit "diet".. kommer vräka i mig mat efte jag kört slut på den skiten jag har hemma.. Kanske smakar bättre imorgon, vem vet?

Alltså, tumme ner för shakes..

peace

Sanningen är..

Jag klarar helt enkelt inte att se filmer med någon form av känslomässig eller panikframkallande inblandning i storyn. Gråter hejdlöst och har lätt panik. Kul. Se aldrig film med mig. Over & out

En Fredag

Fredrik & jag bytte sida inatt. Det brukar vara huuuge problems när jag vant mig vid en sida. Antar att jag var tillräckligt trött & hade för ont i magen för att kunna bry mig om vilken sida jag låg på.

Har en artikel som jag egentligen borde läsa igenom noga, men har inte riktigt motivation till det.. Idag ska jag äntligen få träffa Krillan & Milton, ska bli sååå roligt! Saknat dem!!!! Efter det lir det lite volley i Svarte, förhppningsvis med några gamla godingar, typ kriss, mari, eva osv. (:

Ikväll blir det eventuellt en tur om Tranås också. Gillar det stället. (:


Nu ska jag ta tag i mig sälv & plocka ögonbrynen, leta fram mina boots & resterande outfit & ta fram kameran.



Peace out

Att tänka som någon annan.

Har precis försökt förklara nu en längre stund vad allt med politik innebär, för min lillasyster. Det blev en del långa förklaringar, och en del andra frågeställningar tillbaka för att försöka försäkra varandra om att vi förstod vad den andra menade.
Detta var inte jättelätt, med tanke på at jag inte är särskilt intresserad eller brinner för politik på det sättet. Visst tycker jag saker och hoppas att saker och ting ska fungera och vissst har jag tankar om hur..men det håller jag, för det mesta, för mig själv.. om det inte är uppenbara saker som är samtalsämnet "just nu" som man bara måste prata om, hitta på teorier och ifrågasätta osv osv.
Hur som, jag tycker själv att jag har ganska lätt för att sätta mig in i andras situationer och försöka förstå varför de tänker som de gör och vad som har påverkat dem till att tänka så.. Men detta går inte med henne. Tålamod är nyckelordet för alla konversationer med henne (i alla fall när det gäller allvarligare saker som ska diskuteras på det sätt som "vi vanliga" människor gör).

Tänk att i hela sitt liv känna att något är fel, men ingen vet vad, inte ens du själv. När känslan väl har lagt sig att man helt enkelt får vänja sig vid att något är annorlunda med dig själv och att det alltid kommer vara så.. Tänk att få ett papper där de står att du är helt olik alla andra. På ett enkelt papper. En text som förklarar att du är dum i huvudet.


Mycket är konstigt i världen.



Träningsvärk

Den är så ond, så hård mot mig..kan inte gå normalt i trappor, ont vid minsta beröring..mina ben gör ont kort & gott. Så, slutklagat om det.

Siitter med huvudvärk och llängtar efter kaffe. Får väl tvinga mig bort till affären snart.. inte sugen på att gå ner för trapporna dock.

Imorgon ska jag glo på soffa, sen ska det bära till Gekås! FUN FUN FUN!!


Kaffe.
over & out