Äntligen vintermorgon

Hoppas att snön ligger kvar och det fortsätter vara kallt! Det var en helt annan energi som sprudlade i kroppen när jag klev upp ur sängen i morse, med totalt 12 timmar sömn i kroppen! Ringde pappen och pratade lite skit innan jag drog igång kaffebryggaren..nu käkar jag vaniljyogurt med crunchy & har konstaterat hur ÄCKLIGT jag ycker bananchips är(som det var i muslin..) Blev tvungen att på et så barnsligt vis som möjligt göra äckelljud och gå & spotta ut det i soporna..INTE GOTT!

Kom att tänka på Joana Zimmer som gjort en låt jag var helt tokig i ett tag för att den var med på bodypump-passen. Det var under den perioden i livet när man var träningsgalen och åt sjukt lite och mådde allmänt kasst över allt och huvudet sprängdes av tankar och känslor.. Kul period det där. I alla fall så fann jag att hon gör lite andra låtar också som är sjungvänliga och det passar ju perfekt nu när man ska plugga lite kriminologi och läsa Estradas otroligt tråkiga text. Det ska gör så det är bar att gilla läget.

Ikväll ska jag se Harry Potter med Fredriken (som kom hem igååååår!! SÅ GLAD! Varmt & gott i sängen inatt! Han är VERKLIGEN en kamin!) och hans familj! Ska bli FETTREVLIGT för att uttrycka det på ett ungdomligt sätt.

Dags att sätta fart (:
Peace

Kommentarer
Pys

Underbar känsla när sin älskade kommer hem efter en lång tids frånvaro :) Nu är det bara 8 dagar kvar!!!!

2010-11-25 09:22:39
URL: http://ecrownleaf.blogspot.com/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0