Summerat

Gotland har under en vecka givit oss regn, skyttegravar, smultron, smultronställen, lamm, lammskinn, kalkbrott, blåeld, industri, stora karlsö, klintebergarforskning, Othello, Fårö, saffranspannkakor, Rockabilly, Caramel Breton, kramp i rumporna efter allt för långa cykelturer, barnskrik och förkylningar.
På ett hörn innan vi rullade ombord på färjan till landet så hann jag ju med underbara Linnea med. Bara kärlek på dig fina tok-idiot!


Nu sitter jag med en välbehövlig oljeinpacknng i håret, kokos i topparna och lin/ricin i botten. Väldigt skönt att mysa runt med. Jag packar upp lite lätt och pysslar med smågrejer. Mitt Bunge-lamm har landat på sängen, det luktar lite mysigt lamm och gård när man kommer nära det, lite mer när man pillar i de underbara långa lockarna, mindre när man låter det bara ligga och vara fint.. Mäkta nöjd med det, det vet man om man pratat med mig i det närmaste.

Tittar på Kontraktet på lägenheten som ligger i hyllan. Tittar och längtar. Vill att det ska bli slutet på Augusti nu. Så man på allvar kan packa och börja flytta grejer.. där är ju annat innan såklart, kommer behöva åka till tippen en vända med. Med möbler som inte får följa med.

Ett par dagars vila från snor och kittlande näsor.

Nu ska jag fortsätta mysa runt här hemma. I mitt hem som snart inte längre är mitt.



Och det är jag glad för.

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0