Fullträff!

Tjoho! Ni kan tro att jag är glad!
För läget är såhär att i onsdags hörde hyresvärden av sig från Bunkeflostrand och sa att där fanns en ledig trea till mig & Alex att titta på, toppen tänkte vi men blev lite mer suspicious när de sa att det var på tredje våningen, loftgång och att den låg i nordväst.. hm.. jaja vi åkte och tittade med is i magen och tänkte att vi åtminstone får se hur en typisk lägenhet kan se ut.
Väl där så blev vi förälskade, den delen av ofgånen har man ifred om inte folk bestämmer sig för att gå i brandtrappan och vem gör det..? Tvättmaskineri installerat, fin matplats med fina småfönster precis vid matplatsen, bardisk från köksdelen till matplatsen, lagom stort arbetsrum med förvaring, lagom vardagsrum med stora fönster och fransk balkong, lagom sovrum med garderober, kaklat badrum och massor av förvaring i form av garderober, vita väggar och tak, ekparkettgolv...

Är minst sagt eld och lågor och det känns greppbart att få flytta in snart. Ska bara få klartecken att vi får den, sen går det bara åt ett håll :)
Har lite planering framför mig nu :)


LML!

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0